Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Όλοι σχεδόν έτσι τα πλένουν. Βασικά δεν ξεβγάζουν ούτε πιάτα, ούτε μαλλιά, ούτε σώματα.

20 βαθμούς στην Αθήνα σήμερα κορίτσια. Δεν λέω τίποτα άλλο :D

Ο Johnny Depp καλός είναι. Αλλά και ο Clooney να μου τύχει... τι να κάνω... θα το αντέξω :P

colin farrell

robert downey jr

:wink::wink::cool::-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τώρα έχω πολλούς.

Christian Bale

Martin Henderson (από προηγούμενη συζήτηση)

Ryan Gosling (ditto)

Johnny Depp

George Clooney

Robert Downey Jr

Άνετα ανοίγω χαρέμι.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Εγώ τώρα έχω πολλούς.

Christian Bale

Martin Henderson (από προηγούμενη συζήτηση)

Ryan Gosling (ditto)

Johnny Depp

George Clooney

Robert Downey Jr

Άνετα ανοίγω χαρέμι.

Αυτό είναι χαρέμι!!!!Να βάλω κι εγώ μέσα μερικούς ακόμη!

Hugh Jackman

Brantley Cooper

Matt Damon

Will Smith

Happy Mother's Day!

happy-mothers-day-13_thumb.gif?imgmax=800

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του φόρουμ!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Τι κάνεις Ίσλα; Τι έγινε με το πάτωμα τελικά; Ξεφούσκωσε; Έχω μέρες που το σκέφτομαι και θέλω να σε ρωτήσω.

Γεια σας κοριτσια!! τι τελειος καιρος...εχω παθει μια ρεκλα θελω να ξαπλωσω στον ηλιο σαν τη σαυρα..;)

χρονια πολλα στις μανουλες αν και στην Ελλαδα εορταζεται το Μαη η γιορτη της μητερας.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κορίτσια. Να χαιρεστε τα ζουζούνια σας.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Για τη γιορτη της μητερας το λες αυτο? Το ειχα ψαξει και ελεγε ονλαιν οτι στην Αγγλια επειδη δε γιορταζεται η Μερα της Γυναικας εχει κατα τροπο αντικατασταθει απο τη "γιορτη της μητερας" κατι σαν tribute to women.

Εγω προτιμω να γιορταζω και τις δυο γιορτες νομιζω οτι οι γυναικες το αξιζουμε:P

Eleni

bd5c7983f7.png

Για τη γιορτη της μητερας το λες αυτο? Το ειχα ψαξει και ελεγε ονλαιν οτι στην Αγγλια επειδη δε γιορταζεται η Μερα της Γυναικας εχει κατα τροπο αντικατασταθει απο τη "γιορτη της μητερας" κατι σαν tribute to women.

Πού τα διάβασες βρε αυτά τα χαζά; Αφού η γιορτή της μητέρας στην Αγγλία είναι κινητή. Πέφτει πάντα στη μέση της αγγλικής σαρακοστής. Απλά έτυχε φέτος να πέσει κοντά στη γιορτή της γυναίκας λόγω που το Πάσχα είναι νωρίς.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...