Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Έτσι δεν έχει αξία, πρέπει να πείσουμε η μία την άλλη για ποιο λόγο ο δικός μας είναι καλύτερος. Και μετά να φάμε και τρεις σελίδες για την εθνικότητα του σερ Τέρρυ.

χαχαχα μπράβο Mamma Tomato, ωραία αίσθηση του χιούμορ!

Εγώ ψηφίζω Λεωνίδα δαγκωτό! Φουσκο-μαγουλάκια!

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άμα το χτένισμα κρατάει τέσσερις μέρες που νομίζω είπες πιο πάνω, τα 5? είναι εξαιρετική τιμή! Όσο για τη βαφή δεν το συζητώ, it's a steal!!

Στην Αυστρία πώς σου ήρθε να πας σε κομμωτήριο; Δεν είχες δει πώς κυκλοφορούν οι αυστριακές;;;

Τις είδα τις αυστριακες,αλλά ήμουν εκεί για 4 μήνες!Τι να έκανα?Δεν ξαναπηγα όμως!Καλύτερα με τη ρίζα αβαφη!

Κι όπου το είπα στην Ελλάδα μου είπαν μα καλά χαζή είσαι???Εκεί οι κομμωτριες είναι άσχετες!

ΥΓ.Καλέ τι μπανιέρα ήταν αυτή!Ο χριστός κι η παναγία!

Κιμαλ περασα και το ειδα σημερα! οντως 5 ευρω ελεγε! αλλα ρε συ...8 και ηταν κλειστο..:| ανοιχτα δεν ειναι τα κομμωτηρια παρασκευη απογευμα?

εγω ειχα κανει ενα χτενισμα Γερμανια καποτε και παρολο που ειχα ακουσει πολλα για τις γερμανιδες κομμωτριες τελικα μου αρεσε και κρατησε και αρκετα...βεβαια 4 μερες δεν ελπιζω ποτε γτ καταρχην την τριτη μερα ΠΡΕΠΕΙ οπωσδηποτε να λουστω δε μπορω να με φανταστω με μαλλι 3 μερες αλουστο... η κομμωτρια που με χτενισε ηταν Τουρκαλα βεβαια οχι γερμανιδα:tongue: ασχετο ισως.

8 το βράδυ κλειστό!2 φορές έχω πάει αλλά πρωί.Ναι παρασκευή απόγευμα είναι ανοιχτά.Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κλειστά.

Εγώ αντέχω 4 μέρες το χειμώνα!Το καλοκαίρι άλλη ιστορία!Με τόση ζέστη και ιδρώτα συνήθως τη δεύτερη μέρα λουζομαι.Άντε να πάει και τρίτη με το ζόρι,αν δεν έχει πολύ ζέστη.

Γερμανία δεν έχω πάει σε κομμώτρια.Μπορεί όμως να έπαιξε και ρόλο που ήταν Τουρκάλα,δε ξέρω......

Αχ κορίτσια στην Αγγλία μη ζηλεψετε........τέλεια μέρα και σήμερα!Εχθές 19 βαθμούς και σήμερα 18 νομίζω!

Τον George Clooney πώς και δεν τον έχει μνημονεύσει καμία; Αρχίζω να ανησυχώ!!! Ή μήπως πρέπει να χαίρομαι που είναι όλος δικός μου? :cool:

7 βαθμοί σήμερα στο Λονδίνο....... μπουχου.....

Διαφημίσεις

Marija το έδειξα του Άγγλου μου και του φάνηκε τόσο φυσιολογικό!Του λέω μα καλά πως ξεπλένετε?Μου λέει Α αυτό είναι για bath!Και έχουμε και ντους για να κάνουμε μπάνιο!Και μου θύμισε και μια φορά στην κουνιαδα μου που έβαλε όλα τα παιδιά μαζί στη μπανιέρα και είχε τέτοιες βρύσες.Εγώ δεν το είχα προσέξει γιατί έκανα μπάνιο στο ντους.Είχα δει τα παιδιά(2 δικά της και η κόρη μου)στη μπανιέρα και έπαιζαν αλλά δεν ήμουν μπροστά όταν τα έβγαλε ευτυχώς!Θα είχα φρικάρει!Τους έκανε και τα μαλλιά!

Συμφωνώ, σε αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα να μην ξέρεις!!

Έχεις δει πώς πλένουν πιάτα; :P

Αχ ναι....τι σιχαμα.....στην αρχη ετσι τα επλενε ο ανδρας μου!Οταν τον ειδα δεν ειπα τιποτα....λεω ασε μην τον προσβαλω και μολις τελειωσε τα ξανα επλυνα εγω χωρις να με δει.....εεεεε.....μα 1......2..... δεν αντεξα και του το ειπα!Δεν του ηρθε,μου λεει μα γιατι?Ετσι τα πλενουμε εμεις!!!!Αχ......καλε μου οχι ομως εμεις!!Ευτυχως τωρα εχει συνηθισει το δικο μας τροπο!Πηραμε και πλυντηριο και για περισσοτερη σιγουρια......;)

Αχ κορίτσια στην Αγγλία μη ζηλεψετε........τέλεια μέρα και σήμερα!Εχθές 19 βαθμούς και σήμερα 18 νομίζω!

Αφαίρεσε 18 και θα βρεις και τη δική μας θερμοκρασία εδώ στο νησί. Μπήκε η άνοιξη σου λέει (NOT!)!

Διαφημίσεις

Έχεις δει πώς πλένουν πιάτα; :P

Μήπως εννοείς που τα πλένουν και ξεπλένουν στο ίδιο νερό στον νεροχύτη; Το είδα στη πρώτη μου επίσκεψη σε σπίτι φίλων εδώ στην Αγγλία αλλά σκέφτηκα οτι ήταν μόνο αυτοί γιατί και το σπίτι τους ήταν λίγο σε μία ο,τι να ναι κατάσταση. Το κάνουν κι άλλοι;

Μήπως εννοείς που τα πλένουν και ξεπλένουν στο ίδιο νερό στον νεροχύτη; Το είδα στη πρώτη μου επίσκεψη σε σπίτι φίλων εδώ στην Αγγλία αλλά σκέφτηκα οτι ήταν μόνο αυτοί γιατί και το σπίτι τους ήταν λίγο σε μία ο,τι να ναι κατάσταση. Το κάνουν κι άλλοι;

Αν το λες ξεπλυμα αυτο....με τις σαπουναδες τα στεγνωνουν δλδ τα σκουπιζουν με μια πετσετα και τελος:?

Ειχα παει κι ενα Μαρτη.......τι πικρα.....τι κρυο.....αφου οταν γυρισαμε Ελλαδα,ενω εκανε κρυο κι εδω,βγηκαμε με τα κοντομανικα και νιωθαμε τη ζεστασια να μπαινει μεσα μας!

Το κάνουν κι άλλοι;

Όλοι σχεδόν έτσι τα πλένουν. Βασικά δεν ξεβγάζουν ούτε πιάτα, ούτε μαλλιά, ούτε σώματα.

20 βαθμούς στην Αθήνα σήμερα κορίτσια. Δεν λέω τίποτα άλλο :D

Ο Johnny Depp καλός είναι. Αλλά και ο Clooney να μου τύχει... τι να κάνω... θα το αντέξω :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...