Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Μαλλον ο στριγκατος εκανε βολτες. Γιατι αν ειμασταν κοντα και με εβλεπες θα με θυμοσουν:tongue:

Πηγατε και στο street party στα Λιονταρια?εμεις περασαμε αλλα γινοταν χαμος, εχανε η μανα το παιδι και το παιδι το θειο..

ΝΑ σου πω ασχετο που παρκαρεις οταν κατεβαινεις? δε ξερω αν το ξερεις οτι στα ΔΕΠΤΑΗ ειναι δωρεαν για ενα μηνα..οχι σε ολα αλλα ειναι δωρεαν σ αυτο στη Βιγλα, και στα δυο του λιμανιου δυστυχως κατω απο το αγαλμα του Βενιζελου χρεωνουν ακομα.

Εκει ημασταν στα λιονταρια....α....γι'αυτο δε σε ειδα!Ολο το Ηρακλειο γυρισε ο στριγκατος χα χα χα

Α δεν το ηξερα για το παρκινγκ!Οταν παω την κορη στο χορο μονη μου παιρνω λεοφωρειο αλλα αν παμε Ηρακλειο ολοι πληρωνουμε κανονικα 4-4,50 ευρω:evil:

Για να σου δωσω κι εγω μια πληροφορια κι αν τη χρειαστεις......τα μαλλια σου τα βαφεις?Ποσα δινεις?Εμενα μου τα βαφει η αδερφη μου αλλα ειναι μια κομμωτρια που δευτερα-τεταρτη-παρασκευη εχει τα παντα 5ευρω βαφη,κουρεμα,ισιωμα,ανταυγιες το καθε ενα 5ευρω.Πηγα τα χριστουγεννα εκανα βαφη,ανταυγιες και βαφη στις ανταυγιες,κουρεμα και ισιωμα κι εδωσα 25 ευρω!Το χρωμα βγηκε πολυ καλο και το κουρεμα,το ισιωμα ηταν λιγο ξεπετα αλλα κρατησε 4 μερες.Αν σε ενδιαφερει σου λεω κι αλλα(δεν εχω τιποτα να κερδισω,στο δρομο να τη δω την κομμωτρια δε θα με θυμηθει,για οικονομικα πηγα)

Αληθεια στην αγγλια ποσο παει το μαλλι??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκει ημασταν στα λιονταρια....α....γι'αυτο δε σε ειδα!Ολο το Ηρακλειο γυρισε ο στριγκατος χα χα χα

Α δεν το ηξερα για το παρκινγκ!Οταν παω την κορη στο χορο μονη μου παιρνω λεοφωρειο αλλα αν παμε Ηρακλειο ολοι πληρωνουμε κανονικα 4-4,50 ευρω:evil:

Για να σου δωσω κι εγω μια πληροφορια κι αν τη χρειαστεις......τα μαλλια σου τα βαφεις?Ποσα δινεις?Εμενα μου τα βαφει η αδερφη μου αλλα ειναι μια κομμωτρια που δευτερα-τεταρτη-παρασκευη εχει τα παντα 5ευρω βαφη,κουρεμα,ισιωμα,ανταυγιες το καθε ενα 5ευρω.Πηγα τα χριστουγεννα εκανα βαφη,ανταυγιες και βαφη στις ανταυγιες,κουρεμα και ισιωμα κι εδωσα 25 ευρω!Το χρωμα βγηκε πολυ καλο και το κουρεμα,το ισιωμα ηταν λιγο ξεπετα αλλα κρατησε 4 μερες.Αν σε ενδιαφερει σου λεω κι αλλα(δεν εχω τιποτα να κερδισω,στο δρομο να τη δω την κομμωτρια δε θα με θυμηθει,για οικονομικα πηγα)

Αληθεια στην αγγλια ποσο παει το μαλλι??

Που ειναι αυτη η κομμωτρια? Για λουσιμο-χτενισμα με ενδιαφερει, για τα αλλα πηγαινω στην κομμωτρια μου εδω κοντα..και επειδη μας ξερει οικογενειακως ντρεπομαι να παω αλλου για ανταυγειες κλπ....

Ενα ρεφλεν και χτενισμα μπορω να κανω αλλου αλλα οχι βαφες και τετοια ψιλονιωθω ασχημα ασε που μου παιρνει πολυ λιγα λεφτα!

Αγγλια εγω βαφες και ανταυγειες δεν εκανα διοτι οσες φορες εκανα το μετανιωσα πικρα. Επειδη εχει απαγορευτει το οξυζενε που χρησιμοποιω εγω στο μαλλι μου (ειναι πολυ δυνατο), δεν ανοιγει καλα στην ανταυγεια οποτε εβγαινε ενα κιτρινο χρωμα πολυ χαλια... οι αγγλιδες εχουν συνηθως πολυ πιο ανοιχτα μαλλια οποτε δε χρειαζοταν και πολυ ανοιχτο οξυζενε. Τα δικα μου ομως χρειαζονται! Κουρεμα και τετοια δεν ειχα προβλημα. Χτενισμα να ξερεις εχουν παθος με το ισιο μαλλι εγω δεν τις αφηνα να βαλουν πρεσσα στο δικο μου αλλα γενικοτερα τα κανουν πρασο..

Υ.Γ. γτ 4,50? Στο ενα κατω απο το αγαλμα του Βενιζελου δινω 3, και στο παρκινγκ του λιμενικου στη Βαρδια 2,50...

Eleni

bd5c7983f7.png

Εγώ στο δικό μου κομμωτήριο πληρώνω τρελά λεφτά, κούρεμα, χτένισμα κοντό και απλή βαφή (όχι ανταύγειες) έρχεται κοντά 80 λίρες. Βέβαια αυτές είναι τιμές κέντρου Λονδίνου γιατί πάω καπάκι μετά τη δουλειά, αλλιώς δεν προλαβαίνω ανοιχτά τα κομμωτήρια κοντά στο σπίτι μου.

Αυτές οι τιμές που λες εσύ Kimale μου φαίνονται απίστευτες!!

Ο στρινγκάτος δηλαδή από πάνω φορούσε αλλά από κάτω όχι; Σκέτο στρινγκ;;;

Μαριζα 80 λιρες και λιγα ειναι!Εγω Ληντς πριν 4 χρονια εδινα πιο πολλα ανταυγειες, βαφη, κουρεμα χτενισμα.

Τωρα δινω ανταυγειες, ρεφλεν, κουρεμα , χτενισμα 45 ευρω..

Eleni

bd5c7983f7.png

Που ειναι αυτη η κομμωτρια? Για λουσιμο-χτενισμα με ενδιαφερει, για τα αλλα πηγαινω στην κομμωτρια μου εδω κοντα..και επειδη μας ξερει οικογενειακως ντρεπομαι να παω αλλου για ανταυγειες κλπ....

Ενα ρεφλεν και χτενισμα μπορω να κανω αλλου αλλα οχι βαφες και τετοια ψιλονιωθω ασχημα ασε που μου παιρνει πολυ λιγα λεφτα!

Αγγλια εγω βαφες και ανταυγειες δεν εκανα διοτι οσες φορες εκανα το μετανιωσα πικρα. Επειδη εχει απαγορευτει το οξυζενε που χρησιμοποιω εγω στο μαλλι μου (ειναι πολυ δυνατο), δεν ανοιγει καλα στην ανταυγεια οποτε εβγαινε ενα κιτρινο χρωμα πολυ χαλια... οι αγγλιδες εχουν συνηθως πολυ πιο ανοιχτα μαλλια οποτε δε χρειαζοταν και πολυ ανοιχτο οξυζενε. Τα δικα μου ομως χρειαζονται! Κουρεμα και τετοια δεν ειχα προβλημα. Χτενισμα να ξερεις εχουν παθος με το ισιο μαλλι εγω δεν τις αφηνα να βαλουν πρεσσα στο δικο μου αλλα γενικοτερα τα κανουν πρασο..

Υ.Γ. γτ 4,50? Στο ενα κατω απο το αγαλμα του Βενιζελου δινω 3, και στο παρκινγκ του λιμενικου στη Βαρδια 2,50...

Το λουσιμο δεν το χρεωνει αλλα θα σε συμβουλευα να πας λουσμενη!Μπορεις να κλεισεις ραντεβου μονο για χτενισμα.Πηγα και με την αδερφη μου για ισιωμα μονο,εγω λουσμενη η αδερφη μου οχι και τα δικα μου ηταν καλυτερα απο οτι της αδερφης μου γιατι ειχα λουστει καλυτερα εγω.Και δωσαμε 10 ευρω και οι δυο μαζι.Ειναι στην 25ης Αυγουστου στο στενο που ειναι το starbucks αν μπεις μεσα εχει και ενα εκκλησακι που δε θυμαμαι πως το λενε,νομιζω Αγιος Δημητριος:?:και ενα κτιριο ολο φιμε τζαμαρια νομιζω το κτιριο το λενε πυργος καντια.Το κομμωτηριο ειναι διπλα στο κτιριο αυτο ειναι ενα παλιο κομμωτηριο.Εχει απ'εξω και ενα χαρτι που λεει Δ-Τε-Π 5 ευρω.Αν θελεις εχω και το τηλεφωνο της.

4-4,50 ευρω πληρωνουμε παρκιγκ στο κεντρο.Αυτο κατω απο το αγαλμα του βενιζελου,ειναι για ολη μερα 3??

Διαφημίσεις

Α ξερω που λες! μια χαρα θα παω:P

Για παρκινγκ θα πηγαινεις εκει στο αγαλμα απο κατω, εχει και τη στοα να κοβεις δρομο να μην ανεβαινεις με τα ποδια ανηφορα... 3 ευρω ολη μερα ναι. Σ αυτο του λιμανιου ειναι 2,50 ολη μερα παλι..εχει ομως λιγο περισσοτερο περπατημα. Εμας μας βολευει γτ παμε Χοντος πχ και μετα ειναι μια κατηφοριτσα κ βγαινεις!

Eleni

bd5c7983f7.png

Α ξερω που λες! μια χαρα θα παω:P

Για παρκινγκ θα πηγαινεις εκει στο αγαλμα απο κατω, εχει και τη στοα να κοβεις δρομο να μην ανεβαινεις με τα ποδια ανηφορα... 3 ευρω ολη μερα ναι. Σ αυτο του λιμανιου ειναι 2,50 ολη μερα παλι..εχει ομως λιγο περισσοτερο περπατημα. Εμας μας βολευει γτ παμε Χοντος πχ και μετα ειναι μια κατηφοριτσα κ βγαινεις!

Ειχαμε παει σ'αυτο πριν 2 εβδομαδες περιπου αλλα δε θυμαμαι ποσο δωσαμε:oops:

Ναι απο τη στοα ανεβαινουμε

Στο κομμωτηριο πρεπει να κλεισεις ραντεβου πρωτα.Εγω εκλεισα την περασμενη εβδομαδα για βαφη και χτενισμα και με εβαλε 1 απριλη!Κι εχω μια ριζα....:oops::confused:

Marija ναι αληθινες ειναι οι τιμες!Αφου επειδη μου ειχε κανει τοσο πολυ εντυπωση,την ρωτησα στο τηλεφωνο αν ειναι αληθεια οτι ειναι 5 ευρω και οταν πηγα τη ρωτησα αν τη συμφαιρει τοσο φθηνα.Μου ειπε οτι στις βαφες οχι,αλλα βγαζει απο κουρεματα και χτενισματα.

Δεν προλαβαινω να γραψω αλλο,παω να παρω τη μικρη απο το σχολειο και μετα καπακι ρωσικα!;):cool:

Ελενη αν θελεις να σου δωσω το τηλ. πες μου

Την τελευταία φορά που πήγα σε κομμωτήριο στην Αγγλία πλήρωσα 25 λίρες μόνο για λούσιμο-χτένισμα σε ένα Supercuts... και μου έκαναν ένα χτένισμα της κακιάς ώρας.

Προχθές στην Αθήνα έδωσα 19 ευρώ για λούσιμο, χτένισμα ΚΑΙ μανικιούρ και το χτένισμα ήταν αρκετά καλό :cool:

Kimale - οι τιμές ΤΕΛΕΙΕΣ!!!! Μακάρι να ήμουν κι εγώ Κρήτη!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Biggi 19? λουσιμο χτένισμα και μανικιούρ είναι πολύ καλή τιμή!Στην κομμώτρια που πάω συνήθως δίνω 15 για λουσιμο χτένισμα μόνο.

Εντάξει,κι αυτή με τα 5 δεν είναι κι η καλύτερη που έχω δει αλλά για βαφή μόνο 5?!Ούτε τις βαφές δεν έπαιρνα!Και το χτένισμα μια χαρά είναι αλλά θα μπορούσε και καλύτερα.Για 5? όμως είναι τέλειο!

Πριν από 10 χρόνια είχα πάει Αυστρία σε κομμωτήριο και ζήτησα βαφή,ανταύγειες και χτένισμα.Αυτή λοιπόν μου έκανε όλο το μαλλί ανταύγειες σε 4 διαφορετικά χρώματα(!) και ένα χτένισμα......λες και με είχε χτυπήσει ρεύμα!Πλήρωσα 90? και με το που έφυγα πήγα και ελουσα τα μαλλιά μου!Τόσο χάλια!

Marija δε φορούσε μόνο στρινγκ!Φορούσε γυναικεία ρούχα και φαινόταν το στρινγκ από μμέσα!

Άμα το χτένισμα κρατάει τέσσερις μέρες που νομίζω είπες πιο πάνω, τα 5? είναι εξαιρετική τιμή! Όσο για τη βαφή δεν το συζητώ, it's a steal!!

Στην Αυστρία πώς σου ήρθε να πας σε κομμωτήριο; Δεν είχες δει πώς κυκλοφορούν οι αυστριακές;;;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Κιμαλ περασα και το ειδα σημερα! οντως 5 ευρω ελεγε! αλλα ρε συ...8 και ηταν κλειστο..:| ανοιχτα δεν ειναι τα κομμωτηρια παρασκευη απογευμα?

εγω ειχα κανει ενα χτενισμα Γερμανια καποτε και παρολο που ειχα ακουσει πολλα για τις γερμανιδες κομμωτριες τελικα μου αρεσε και κρατησε και αρκετα...βεβαια 4 μερες δεν ελπιζω ποτε γτ καταρχην την τριτη μερα ΠΡΕΠΕΙ οπωσδηποτε να λουστω δε μπορω να με φανταστω με μαλλι 3 μερες αλουστο... η κομμωτρια που με χτενισε ηταν Τουρκαλα βεβαια οχι γερμανιδα:tongue: ασχετο ισως.

Eleni

bd5c7983f7.png

Και εγω το ιδιο σκεφτομουν χτες. Γιατι η Τσικνοπεμπτη να ειναι παντα Πεμπτη? Γιατι ας πουμε δε μπορουσε να ειναι Τσικνοπαρασκευη? Η' Τσικνοσαββατο?

ενιγουει, φαγαμε πααρα πολυ χτες, εγω δηλαδη τι πασετα, τι μπριζολα....

Κιμαλ δεν ξερω αν ειδες καποια με face painting εγω ημουνα:P

Η σωστή απάντηση δεν είναι να μεταφερθεί η Τσικνοπέμπτη στη Παρασκευή, αλλά να γίνει η Παρασκευή αργία! Ε μα πια! :D;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...