Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα fairy όλα τα λεφτά!!! Κίνα??? Δάκρυσα!

Περάσαμε καταπληκτικά, ο μπεμπούλης ντύθηκε κολλεγιόπαιδο με καπελάκι και από όλα. :tongue:

Βγάλαμε φωτογραφίες, ψήσαμε, ήρθαν τα ξαδέρφια μου, γελάσαμε, αλλά έπρεπε να το διαλύσουμε νωρίς, αύριο καθημερινή. :cry:

RLcRp1.png

Και εγω το ιδιο σκεφτομουν χτες. Γιατι η Τσικνοπεμπτη να ειναι παντα Πεμπτη? Γιατι ας πουμε δε μπορουσε να ειναι Τσικνοπαρασκευη? Η' Τσικνοσαββατο?

ενιγουει, φαγαμε πααρα πολυ χτες, εγω δηλαδη τι πασετα, τι μπριζολα....

Κιμαλ δεν ξερω αν ειδες καποια με face painting εγω ημουνα:P

Eleni

bd5c7983f7.png

Γιατί τις Παρασκευές και τα Σάββατα τρώμε έτσι κι αλλιώς :P

Μαρήηηη έκανες face painting; Τι αγγλικές συνήθειες είναι αυτές που τις συνεχίζεις και στην Κρήτη;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

wow:pface painting:cool:

οχι τιποτα δεν ειδα με τοσο κοσμο!2-3 χορευτικα ειδαμε αλλα τα παιδια δε φτανανε να δουνε κι ετσι εβαλε ο ανδρας μου την κορη στους ωμους κι εγω τον γιο(που ειναι πιο μικρος)αλλα μου χτυπουσε συνεχεια το κεφαλι με ενα ροπαλο που ειχε:shock::?:oμετα ηρθε διπλα μας κι ενας τυπος με string:rolleyes:και φυγαμε πριν τις 8:cry:

Καλα ηταν αλλα λιγο

Κρίμα, κι εγώ περίμενα ότι θα είχατε συναντηθεί και αναγνωριστεί από τις περιγραφές σας :)

Το παιδικό πάρτυ καλό;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ναι,ειχα κι εγω τα αυτια μου ανοιχτα,λεω αν ακουσω αγγλικα,αυτοι θα ειναι!Αλλα δεν.....

Το παρτυ.....αλλος χαμος!Ηταν στη σχολη χορου της κορης και ειχε παρα πολυ κοσμο κι εκει.Τα παιδια ομως περασανε καλα:P

Τα παιδιά αυτό το χαμό ευχαριστιούνται, για εμάς είναι αλλιώς... ;)

Διαφημίσεις

Είδες άλλον ενήλικα με face painting??

Ναι ρε ειδα! Θες κατι????:tongue:

Σοβαρα τωρα ηταν δυο τρεις με face painting γατα και τετοια....:P

Κιμαλ εμεις μειναμε μεχρι 1 περιπου...ειδα παντως και εγω εναν με στρινγκ!!

Eleni

bd5c7983f7.png

Τώρα που το λες έχω δει κι εγώ γάτα!Οχι εχθές όμως.Λοιπόν,ή τελικά ήμασταν κοντά ή ο στρινγκατος έκανε βόλτες!

1 η ώρα!Το ξενυχτησατε!Εμείς τα έχουμε ξεχάσει αυτά.......κοιμούνται και τα παιδιά στις 9!

Είδαμε όμως CSI miami and the good wife!

Μαλλον ο στριγκατος εκανε βολτες. Γιατι αν ειμασταν κοντα και με εβλεπες θα με θυμοσουν:tongue:

Πηγατε και στο street party στα Λιονταρια?εμεις περασαμε αλλα γινοταν χαμος, εχανε η μανα το παιδι και το παιδι το θειο..

ΝΑ σου πω ασχετο που παρκαρεις οταν κατεβαινεις? δε ξερω αν το ξερεις οτι στα ΔΕΠΤΑΗ ειναι δωρεαν για ενα μηνα..οχι σε ολα αλλα ειναι δωρεαν σ αυτο στη Βιγλα, και στα δυο του λιμανιου δυστυχως κατω απο το αγαλμα του Βενιζελου χρεωνουν ακομα.

Eleni

bd5c7983f7.png

Να ρωτήσω, όταν λέτε ήταν ένας με ένα στρινγκ... δεν φορούσε τίποτα άλλο;

απο πανω φορουσε...παντως δε με εντυπωσιασε στο στρινγκ...πιο πολυ εντυπωσιαστηκα απο τρεις τυπους που ηταν ντυμενοι ποπ κορν:? Ηταν πιο imaginative.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...