Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Νατάσα, λες να ξεφουσκώσει; Όσο πάει μου φαίνεται πως φουσκώνει και πιο πολύ. Θα έρθουν αύριο από την ασφαλιστική να βγάλουν φωτογραφίες και τη Τρίτη για να μας το στεγνώσουν.

Πέρισυ που πάθαμε το ίδιο μας άλλαξαν το πάτωμα, τώρα δεν ξέρω τι θα κάνουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε νομίζω ότι τα αντικολλητά πατώματα ξεφουσκώνουν σε περίπτωση που πλημμυρίσουν, απλά είναι πιο ανθεκτικά από τα ξύλινα στο να μη φουσκώνουν όταν βραχούν. Τώρα βέβαια, ο χρόνος θα δείξει ;)

Βγάλτε καμιά φωτογραφία από σήμερα, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

den xerw gia to polu nero, pantos mia mera to patwma sto saloni fouskwse apo plumena poulover malina pou den stegnwsa kala k ta afisa olh mera kai otan gurisa htan fouskomena kai eixe nera .

ta mazepsa kai xefouskwse meta apo 2-3 meres.

twra esena den xerw poso nero exei alla den to afises, ta mazepses fantazomai ta nera opote isws na xefouskwsei

uDLqp1.png

Μάζεψα ό,τι πρόλαβα αλλά το νερό μπήκε ανάμεσα στις χαραμάδες και πήγε κάτω! Και πρέπει να υπάρχει ακόμη εκεί κάτω.

Δεν με θέλει καθόλου αυτό το σαββατοκύριακο.

Fairymummy κατέστρεψα και τη μπουγάτσα, μόνο αυτό έχω να πω!!! Δεν ξέρω πώς το έκανα, άπλωσα το pastry στο κάτω μέρος, έβαλα τη κρέμα από πάνω και έβαλα και το υπόλοιπο pastry στο πάνω μέρος, αλλά με το που την έβαλα στον φούρνο το πάνω pastry άρχισε να μαζεύει και τώρα έχει μέινει λίγο μόνο στο κέντρο του ταψιού! Το υπόλοιπο είναι κρέμα γύρω γύρω. Πρέπει να έκανα κάτι λάθος!

Μάζεψα ό,τι πρόλαβα αλλά το νερό μπήκε ανάμεσα στις χαραμάδες και πήγε κάτω! Και πρέπει να υπάρχει ακόμη εκεί κάτω.

Δεν με θέλει καθόλου αυτό το σαββατοκύριακο.

Fairymummy κατέστρεψα και τη μπουγάτσα, μόνο αυτό έχω να πω!!! Δεν ξέρω πώς το έκανα, άπλωσα το pastry στο κάτω μέρος, έβαλα τη κρέμα από πάνω και έβαλα και το υπόλοιπο pastry στο πάνω μέρος, αλλά με το που την έβαλα στον φούρνο το πάνω pastry άρχισε να μαζεύει και τώρα έχει μέινει λίγο μόνο στο κέντρο του ταψιού! Το υπόλοιπο είναι κρέμα γύρω γύρω. Πρέπει να έκανα κάτι λάθος!

ελπιζω σημερα η κατασταση στο σπιτι σας να ειναι καλυτερη...κ εγω πλυμμηρισα ξημερωματα Κυριακης, εβαλα πλυντηριο το βραδυ κ δεν ξερω πως πεταξε το λαστιχο που πηγαινε στην αποχετευση κ αδειασε η πλυση μεσα στην κουζινα γκρρ....σφουγγαριζα στις 3 το πρωι που κατεβηκα να πιω νερο.

σου μαζεψε η σφολιατα ε??? την ανοιξες με αλευρι? ενωσες την κατω κ την πανω σφολιατα στις ακρες του ταψιου σου η απλα την ακουμπησες πανω? ολων των ειδων τις πιτες τις ενωνουμε στις ακρες ;)

Διαφημίσεις

ελπιζω σημερα η κατασταση στο σπιτι σας να ειναι καλυτερη...κ εγω πλυμμηρισα ξημερωματα Κυριακης, εβαλα πλυντηριο το βραδυ κ δεν ξερω πως πεταξε το λαστιχο που πηγαινε στην αποχετευση κ αδειασε η πλυση μεσα στην κουζινα γκρρ....σφουγγαριζα στις 3 το πρωι που κατεβηκα να πιω νερο.

σου μαζεψε η σφολιατα ε??? την ανοιξες με αλευρι? ενωσες την κατω κ την πανω σφολιατα στις ακρες του ταψιου σου η απλα την ακουμπησες πανω? ολων των ειδων τις πιτες τις ενωνουμε στις ακρες ;)

Γκουχ, ναι, ε; Έπρεπε να προειδοποιήσω πως ειμαι παντελώς ασχετη με πίτες! Δεν την ενωσα και απλα την έριξα απο πανω! Τι χαζη που ειμαι! Η πανω μερια ψηθηκε και ροδοκοκκινησε αλλα η κατω εμεινε αψητη, τι εκανα λαθος; Την ειχα στον αερα για κανενα μισαωρο, στους 180 βαθμους.

Ναι, το αλευρωσα το pastry γιατι δεν ανοιγε ευκολα με τον πλαστη!

Παντως τη κρεμα την εφαγα γιατι ηταν πεντανοστιμη!

Το πατωμα εχει κανει βουναλακι και παει πανω κατω. Για την ακριβεια κουνιεται ολοκληρη η σανιδα με αποτελεσμα να κουνιουνται ελαφρως και τα επιπλα στο χωλ!

Fairymummy ποσες φορες εχω τρεξει στο πλυντηριο με το φοβο μην εχει φυγει κανενα λαστιχο. Εφιαλτης! Πηγαν και πουθενα αλλου υα νερα η περιοριστηκαν στο μπανιο;

• 2 εβδομάδες μετά...

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ! Καλύτερα και από Αθήνα! :mrgreen:

Μέχρι το Σάββατο όμως είπαν ότι θα έχει χαλάσει...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ήταν... όντως... Δυστυχώς για μας τελείωσε χτες. Τουλάχιστον δεν έχει το κρύο που είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Έχω ελπίδες πάντως για τον Μάρτη. Πέρυσι ήταν πολύ ηλιόλουστος :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Kιμαλ ελα εδω ουτως η' αλλως ειναι πιο καταλληλο το "χαλαρη κουβεντουλα".

Λοιπον η Ματουλα Ζαμανη ειναι φωναρα, τραγουδουσε περυσι Σταυρο του Νοτου, ην εχει βγαλει και ο Λαζοπουλος στο Αλ Τσαντιρι στα λαιβ..

Αλλα για μενα λεει τελεια αυτο

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Kιμαλ ελα εδω ουτως η' αλλως ειναι πιο καταλληλο το "χαλαρη κουβεντουλα".

Λοιπον η Ματουλα Ζαμανη ειναι φωναρα, τραγουδουσε περυσι Σταυρο του Νοτου, ην εχει βγαλει και ο Λαζοπουλος στο Αλ Τσαντιρι στα λαιβ..

Αλλα για μενα λεει τελεια αυτο

Αχ νιώθω πολύ άσχημα.......αποφεύγω τους τσακωμούς ειδικά με άτομα που δεν έχω γνωρίσει από κοντά.Άσε που από κοντά ίσως να ήταν μόνο μια απλή αντιπαράθεση.........τεσπα.......

Φωνάρα η Ματουλα!Μου άρεσε πολύ το βιντεάκι!

Καλά φαντάσου να πάω τον δικό μου......απ'τα μαλλιά θα με τραβήξει να φύγουμε.....χα χα χα!Και Λαζόπουλο δεν έχω δει ποτέ γιατί δεν τον καταλαβαίνει,μόνο αρβύλα ευτυχώς γιατί μου αρέσουν!

Τι ωραίες εκδηλώσεις!Και στα παραμύθια ήθελα να πάω τα παιδιά αλλά έχω μάθημα@#Μπορεί να πείσω τον άνδρα μου να τα πάει!

Εσείς θα πάτε σήμερα?

Κιμαλ φευγω για δουλεια αλλα μολις σχολασω..party time!!:P

Ναι καπου Λοτζια η' πλατεια Ελευθεριας θα μαστε και εμεις...

Και ο δικος μου μολις ειπα για Ματουλα Ζαμανη δεν τρελλαθηκε..εγω βεβαια θα παω ανεξαρτητως.Φιλια!

Υ.Γ. Πειραζει να το ακυρωσεις το μαθημα η' να χασεις ενα? Να το αναπληρωσεις αλλη μερα? Τι μαθημα εχεις?

Eleni

bd5c7983f7.png

Κιμαλ φευγω για δουλεια αλλα μολις σχολασω..party time!!:P

Ναι καπου Λοτζια η' πλατεια Ελευθεριας θα μαστε και εμεις...

Και ο δικος μου μολις ειπα για Ματουλα Ζαμανη δεν τρελλαθηκε..εγω βεβαια θα παω ανεξαρτητως.Φιλια!

Υ.Γ. Πειραζει να το ακυρωσεις το μαθημα η' να χασεις ενα? Να το αναπληρωσεις αλλη μερα? Τι μαθημα εχεις?

Τί ώρα σχολάς?Εμείς θα πάμε στις 5 σε ένα παιδικό πάρτυ και κατά τις 7μιση λιοντάρια.Η κόρη μου θα είναι ντυμένη σπανιόλα με κοντό φόρεμα και κόκκινο καλσόν:cool:

Κάνω ρωσικά και είναι πάρα πολύ δύσκολη γλώσσα και τα μαθήματα δεν τα πληρώνω εγώ,είναι από τη δουλειά.Δε θέλω να χάσω μάθημα γιατί μετά θα δυσκολευτώ στο επόμενο.Είναι και τρίωρα:cry::cry:

Καλή δουλειά!Φιλιά!

Πώς περάσατε κορίτσια; Εγώ πρώτη φορά τσίκνισα μετά από πάααααρα πολλά χρόνια και πολύ το χάρηκα :D

Πολύ ωραία το τσικνισαμε κ φέτος παρόλη την κοιλαρα....ο μικρός μάλλον ντερλικωσε κ είναι πολύ ήσυχος απόψε...να δούμε θα κάνω κ καθαρά δεύτερα;;;; αχαχα

Κ του χρονου να είστε καλά Κίνα χαιρεστε τα παιδάκια σας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...