Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Να ρθω να μου βαλεις λιγη σ ενα ταπερακι?? Ωχ τωρα που ειπα ταπερακι..ξεχασα το ταπερακι μου στη δουλεια, τωρα θα μεινει απλυτο ολο το ΣΒΚ! Εφτιαξα ενα κεικ μηλο με σοκολατα το οποιο εξηφανισθη εν ριπη οφθαλμου!!Να φτιαξω αλλο ενα αυριο η' μπα γτ θα το χλαπακιασω?:rolleyes:

Εγω πειναω ΠΑΛΙ, ενω εφαγα στις 3 και μιση...σημερα ειχε ηλιολουστη μερα ο αντρας μου με το σανδαλι ηταν, αλλα δε μπορεσαμε να την απολαυσουμε διοτι μετα τη δουλεια πηγα στο νεκροταφειο για το 40ημερο μνημοσυνο του παππου μου...Γυρισα στις 6 και τωρα ειμαι κομματια!

Να βγω η' να μη βγω αποψε δε ξερω...:rolleyes:

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ άσε Ελένη μου, δεν έχω βανίλλια και δεν ξέρω τι θα κάνω με τη μπουγάτσα! Πήγα δύο φορές σουπερ μαρκετ και ξέχασα να πάρω η χαζή!

Ήλιο, ε; Εδώ μας χιόνιζε!!! Δεν το έστρωσε αλλά κάνει πολύ πολύ κρύο!

Σκεφτείτε κι εμένα που σήμερα έφυγα από τους 17 βαθμούς και ήρθα στον 1!!!! :shock:

Μπρρρρρ. Πίνω τσαγάκι για να ζεσταθώ αλλά τίποτα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καλημερα!

Ισλα, τωρα βεβαια ειδα το μηνυμα σου και θα την εχεις φτιαξει τη μπουγατσα, αλλα ηθελα να σου πω οτι αν δεν εχεις βανιλια, για αρωμα μπορεις να προσθεσεις λιγη φλουδα απο οποιοδηποτε εσπεριδοειδες οσο γινεται η' κρεμα και να την αφαιρεσεις μετα...Επισης εναλλακτικα μπορεις να τριψεις στο τριφτη λιγη φλουδα πορτοκαλιου και να ριξεις και λιγο χυμο περιπου ενα ποτηρακι του κρασιου. (τα μικρα της ταβερνας)

Γινεται πολυ ωραιο με οποιοδηποτε εσπεριδοειδες, το καλυτερο μου ειναι το περγαμοντο. Χρησιμοποιω βεβαια πολυ λιγο και το ξεπικριζω πριν το χρησιμοποιησω.. Το πιο ευκολο ειναι το πορτοκαλι που βαζεις και κατα βουληση δλδ αν σου αρεσει το αρωμα προσθετεις και παραπανω. Να εχεις υποψη σου οτι στη φλουδα βρισκεται το περισσοτερο αρωμα οποτε οση περισσοτερη φλουδα προσθεσεις τοσο πιο πολυ θα εχει αρωμα πορτοκαλιου.

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελένη, δεν το ήξερα αυτό! Ευχαριστώ!

Δεν την έφτιαξα ακόμη τη μπουγάτσα γιατί εχθές έσπασε μία σωλήνας στο μπάνιο και τρέχαμε να βρούμε άνθρωπο να μας το φτιάξει, Σαββατιάτικο!

Τα νεύρα μου σπάσανε, τα νερά πήγαν παντού και σήμερα στεγνώνω χαλιά και πατώματα για να μη φουσκώσουν! Αχ!:mad:

Διαφημίσεις

ωχ!! Ισλα υπομονη! αυτα ειναι τα χειροτερα μου..σπασιμο σωληνα, νερα, βουλωμενες αποχετευσεις κλπ.....επισης μποιλερ που δε δουλευει, να μην εχεις ζεστο νερο, θερμανση....λοολ. Ολα αυτα με αποσυντονιζουν.

Eleni

bd5c7983f7.png

Άσε Ελένη, είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνουμε μέσα σε ένα χρόνο!

Ήρθαν και το έφτιαξαν και είπαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασυμβεί και μετά από 7 μήνες πάλι τα ίδια. Έχω απηυδήσει! Ευτυχώς ήμασταν σπίτι και το πήραμε χαμπάρι!

Ίσλα είναι καινούριο το σπίτι σας; Γενικά εδώ δεν το έχουν με τα υδραυλικά, δεν ξέρω γιατί... δεν υπάρχει αυτή η ικανότητα στο DND τους βρε παιδί μου!

Για να στεγνώσεις τα πατώματα χρειάζεσαι dehumidifier - αν η ζημιά είναι μεγάλη.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ίσλα είναι καινούριο το σπίτι σας; Γενικά εδώ δεν το έχουν με τα υδραυλικά, δεν ξέρω γιατί... δεν υπάρχει αυτή η ικανότητα στο DND τους βρε παιδί μου!

Για να στεγνώσεις τα πατώματα χρειάζεσαι dehumidifier - αν η ζημιά είναι μεγάλη.

ναι είναι καινούριο σχετικά (κατασκευή 2010). Είχαμε πρόβλημα και με τα υδραυλικά στη κουζίνα τον Οκτώβρη.. άλλη ιστορία εκεί!

Ναι δεν το έχουν καθόλου.

Μίλησα με την ασφαλιστική και θα στείλουν έναν να περάσει τα πατώματα με dehumidifier ....τη Τρίτη! Μέχρι τη Τρίτη θα έχουν φουσκώσει μέχρι το ταβάνι τα πατώματα! Εγώ τους το έιπα, αυτοί λένε δε πειράζει! Τι να τους πεις τώρα, δε θα σκάσω κιόλας που δε νοιάζονται για το σπίτι οι ίδιοι.

Α καλά... έχετε μέλλον μπροστά σας :lol:

Υπομονή και βαθείες ανάσες!! Αν δεν βρέχει και δεν έχει πολύ υγρασία (τι λέω κι εγώ τώρα...) κράτα όσο μπορείς τα παράθυρα ανοιχτά.

Διαφημίσεις

Βiggi έχει ήδη βρωμοκοπέσει ο τόπος μουχλίλα. Δεν υπάρχει σωτηρία!

Ευτυχώς το υπνοδωμάτιο είναι ΟΚ οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα με τον ύπνο.

Πάντως το παρκέ έχει ήδη φουσκώσει ελαφρώς.

Άμα το παρκέ έχει φουσκώσει, μάλλον δεν σώζεται ούτε με humidifier. Λογικά ο ιδιοκτήτης θα έχει insurance και θα μπορεί να επιδιορθώσει τις ζημιές. Αυτά είναι τα κακά των νεόκτιστων...

Ναι και πάει και πάνω κάτω. Ε ρε γλέντια!

Το μεσιτικό γραφείο δεν ίδρωσε και πολύ που τους το είπα. Το μόνο που μου είπαν είναι θα μιλήσουμε από Δευτέρα, μη τους χαλάω και το σαββατοκύριακο!

Ε ναι, τι τους νοιάζει αυτούς... ο ιδιοκτήτης έχει το πρόβλημα.

isla kouragio! me ta udravlika den ta paw oute edw kala oute sto spiti sto xalandri! toulaxiston edw de stazei pouthena akoma alla voulwnei sunexeia h panw lekanh.

anyway, an to patoma den einai parke kai einai laminate mh fovasai toso. xefouskwnei meta (den xerw vevaia ti ginete sto poluuuuuuuuu nero)

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...