Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Μπερδέψατε τα μπούτια σας μου φαίνεται :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι, δικό του είναι? Δεν το έχω ακούσει καν!

Ναι. Πολύ καλό. Πολύ σέξυ Clint Eastwood :)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Εγώ όχι και ούτε ξέρω ποιος είναι ο Ben Miller. Είναι καλός; ;)

Είναι ένας κωμικός αλλά στη σειρά παίζει σοβαρούτσικο ρόλο. Κούκλο δεν τον λες, γι'αυτό αναρωτιέμαι αν είναι σοβαρό, για να το κοιτάξω! :tongue:

Βοηθάει που είναι αστροφυσικός βέβαια, όταν μιλάει στην κανονική του ζωη χαζεύω.

ay_100906202-e1357574968815.jpg?w=630#038;h=350

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

Δεν είναι κακό... Το λες και γλυκουλι.

Αν είναι αστροφυσικός τότε σίγουρα θα εξιταρει το πνεύμα ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Η σειρά τι λέει;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Αν είναι αστροφυσικός τότε σίγουρα θα εξιταρει το πνεύμα ;)

Έχει φροντίσει για όλα ο Θεός τελικά :P

Η σειρά τι λέει;

Ο ίδιος το χαρακτήρισε Murder she wrote in the Caribbean! Γενικά έχουν το φόνο της εβδομάδας σ'ένα εξωτικό νησί και προσπαθούν να τον λύσουν, το ύφος είναι σαν το Midsommer Murders, το βλέπεις και κοιμάσαι άνετα το βράδυ, τίποτα αγριευτικό. Αυτός κάνει τον σπασίκλα τυπικό ντεντεκτιβ με μάλλινο κουστούμι και όλοι οι υπόλοιποι είναι σαν να παίζουν σε διαφήμιση του Μπακάρντι.

Ηταν σε ένα QI πριν από χρόνια, άστα να πάνε! Αν τον βάλεις δίπλα στον prof Cox να μιλάνε θα χρειαστεί να με δέσετε.:-P

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Some people are more gifted than others. Handsome and smart. Who said life is fair? ;)

Διαφημίσεις

Ενδιαφέροντα και τα περί σειράς και τα περί του διδύμου βεβαίως βεβαίως.

Some people are more gifted than others. Handsome and smart. Who said life is fair? ;)

Αχ κανείς!

Ενδιαφέροντα και τα περί σειράς και τα περί του διδύμου βεβαίως βεβαίως.

:wink:

Πολύ θα θελα να μείνω εδω να συζητάμε για έξυπνους κουκλους αλλά με καλεί ο Μορφέας. Καληνύχτα κορίτσια :)

Πολύ θα θελα να μείνω εδω να συζητάμε για έξυπνους κουκλους αλλά με καλεί ο Μορφέας. Καληνύχτα κορίτσια :)

Καλά, κι εγώ είμαι ξύπνια γιατί γύρω στα μεσάνυχτα τρώει ο δικός μου έξυπνος κούκλος. Καληνύχτα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...