Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Ναι γι'αυτο μου φανηκε παραξενο νομισα οτι ειχαν καταργηθει αυτα τα sponsorships πλεον..

τεσπα, μακαρι να βγαλουν και τισ υπολοιπες στα αγγλικα πολυ μου αρεσαν τα βιβλια, ιδιαιτερα το 1 και το 3.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα sponsorships όχι, ζουν και βασιλεύουν. Απλά τώρα λέγονται product placements :P

Κι εγώ θα ήθελα να δω τις άλλες δύο ταινίες σε χολλυγουντιανή απόδοση, αλλά χλωμό το βλέπω.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Έχεις δει καμία άλλη ταινία πρόσφατα;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Το λαιφ οφ παι. Το ειδα στην ελλάδα σε μια αίθουσα γεμάτη οκτάχρονα. εξεράγην σε κάποια φάση και φωναξα ένα σουτ για να ηρεμήσουν λίγο. Πολλοί γονεις το πέρασαν για παιδική ταινία επειδη ειχε ζωάκια. Αποτέλεσμα τα παιδάκια να μη μπορούν να συγκεντρωθούν, να μιλάνε ασταμάτητα και να σχολιάζουν το κάθε τι ("ωχ τι παει να κάνει ο χαζός"). τελος πάντων δεν κατάλαβα αν μου άρεσε γιατι δεν την ειδα οπως έπρεπε την ταινία.

Ειδα και το Django Unchained και μου αρεσε πααααρα πολυ. Θυμιζει λιγο κιλ μπιλ. προυποθεση βέβαια να σου αρέσει ο Ταραντινο

To Django Unchained το απέρριψα λόγω Ταραντίνο. Για το Life of Pi, δεν είμαι σίγουρη. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Το αγόρασα για τους γονείς μου - ο πατέρας μου διαμαρτυρόταν από την πρώτη σελίδα ("μα τι είναι αυτά που λέει?") ενώ της μητέρας μου της άρεσε πολύ. Προφανώς οι γνώμες διίστανται, ενώ συνήθως οι δυο τους συμφωνούν. Στο μόνο άλλο που έχουν διαφωνήσει ήταν σε ένα της Sophie Kinsella.

Διαφημίσεις

Το βιβλιο life of pi, μου αρεσε πολυ. Η ταινία είχε πολύ καλες κριτικές. Ααα ξεχασα είδα και το silver linings playbook σε screening για μαμαδες με μωρα (αρα με κλάματα γύρω γύρω). Οκ διασκεδαστικό αλλά οχι φοβερό.

By the way, o dicaprio στο django ήταν κορυφαίος! Τελικά είναι από τους πολύ καλούς ηθοποιούς απλά δεν τον πηραν από την αρχή στα σοβαρά.

Λοιπον Μπιγκι ειδα και αλλες καλες σε dvd πριν καιρο οι οποιες τωρα μου ηρθαν.

The bridges of Madison county.ειχα χρονια να ριξω τοσο κλαμα σε ταινία. Παιζουν δυο κορυφαιοι ηθοποιοι, αν και ο Eastwood ειναι μεγάλος για το ρόλο δεν χανει καθολου η ταινία από αυτό. Αν δεν το εχεις δει σου το συνιστω

Επισης ειδα το melancholia, το οποιο δεν είναι για ολους. You either love it or hate it. Εμενα μου φάνηκε πολύ ποιητικο.

αν βαλεις τους τραγουδιστες της γιουροβισιον διπλα με τους ποδοσφαιριστες μιλανε ακριβως το ιδιο!!!! μηπως γι αυτο παντρευοντε κιολας αχαχαχαχαχα

Χιχι! Ναι!

Ασχετο αλλά παρατηρήσατε στην αμερικάνικη ταινία πως στο πρώτο λεπτό μας δείχνει ξεκάθαρα το πακέτο μαλμπορο? Και φυσικά σε όλη την ταινία καπνίζουν. Μου φανηκε πολύ περίεργο σπανια τα βλέπεις αυτά σε ταινίες τώρα. Μάλλον λογω του οτι είναι για ανω των 18..

Αααααααα spoiler aleeeeeeeeeeeeeeert!

Διαφημίσεις

Λοιπον Μπιγκι ειδα και αλλες καλες σε dvd πριν καιρο οι οποιες τωρα μου ηρθαν.

The bridges of Madison county.ειχα χρονια να ριξω τοσο κλαμα σε ταινία. Παιζουν δυο κορυφαιοι ηθοποιοι, αν και ο Eastwood ειναι μεγάλος για το ρόλο δεν χανει καθολου η ταινία από αυτό. Αν δεν το εχεις δει σου το συνιστω

Επισης ειδα το melancholia, το οποιο δεν είναι για ολους. You either love it or hate it. Εμενα μου φάνηκε πολύ ποιητικο.

Της Γέφυρες του Μάντισον τις είχα δει στο σινεμά νομίζω. Πολύ ωραία ταινία. Λατρεύω Clint Eastwood. Έχεις δει το In the Line of Fire?

To Melancholia δεν το έχω δει, αλλά κάτι μου λέει ότι θα είμαι στους haters.

Καλέ τι σποιλερ! Αφού είναι certificate 18!

spoiler alert εννοώ πως είπες τι δείχνει η αμερικάνικη ταινία και δεν την έχω δει ακόμη και θέλω να έχω αγωνία (ακόμη κι αν είναι το ίδο ακριβώς στόρυ με την σουηδική!!!)! :tongue::tongue::tongue:

ΑΑΑ τι σε πειραξε που είπα οτι καπνίζουν?? πιστεύω μια αγωνία θα την έχεις παρά τις "αποκαλύψεις" μου!

πλάκα έκανα, αν και η μάρκα τσιγάρων μπορεί να αλλάξει τη τροπή των γεγονότων! :D:tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...