Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

θα συμφωνησω με την τραβελ!!!! ειμαι εγκυος στο δευτερο χωρις να το εχουμε αποφασισει.....εμεινα εγκυος στην χειροτερη φαση της ζωης μας ως ζευγαρι....οταν περναγαμε καρακρισαρα κ μιλαγαμε ελαχιστα. εμεινα εγκυος κ αντι οπως ολα τα ζευγαρια η οπως εμεις στην πρωτη εγκυμοσυνη να χαιρομαστε, γιναμε εχθροι!!!! περασα ενα καλοκαιρι να τον βριζω κ να ζηταω διαζυγιο....σε πληροφορω πως μετα το μεγαλο μπαμ ειμαστε πιο αγαπημενοι ακομα κ απο την πρωτη εγκυμοσυνη.....ισως οπως οταν ημασταν 20 χρονων.....καμια φορα ενα παιδι σε φερνει πιο κοντα, σου αλλαζει γενικα το πως βλεπεις τα πραγματα κ ειναι προς το καλυτερο :)

Πώς τα καταφέρατε βρε fairymommy? Και λένε πως τα παιδιά δεν είναι λύση όταν ένα ζευγάρι περνάει δύσκολα! Πρέπει να αγαπιέστε πάρα πολύ! Πάντα έτσι να είστε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πώς τα καταφέρατε βρε fairymommy? Και λένε πως τα παιδιά δεν είναι λύση όταν ένα ζευγάρι περνάει δύσκολα! Πρέπει να αγαπιέστε πάρα πολύ! Πάντα έτσι να είστε!

στη δικη μας περιπτωση νομιζω πως η εγκυμοσυνη εφερε το μπαμ πιο κοντα μας αχαχαχαχαχα αλλιως θα σιγοβραζε για καιρο η κατασταση κ ποιος ξερει τι θα ειχε γινει...ειμαστε κ 13+ χρονια μαζι, οποτε πολλα μπορει να ειχαν γινει....εγω πιστευω ακομα κ τα ζευγαρια που χωριζουν ακομα αγαπιουντε :) απλα καμια φορα πρεπει να ειμαστε λιγοτερο εγωιστες κ να προσπαθουμε να δουμε σε τι εχουμε ενοχλησει τον αλλον...κακα τα ψεμματα, μονος καυγας δεν γινεται ;) εφταιξα οσο εφταιξε!!!

Έτσι είναι.. πιστεύω πως το παιδάκι σας ήταν το γούρι σας και σας έφερε ξανά μαζί. Σας έδεσε πολύ!

Τι όμορφη ιστορία, πολύ χαίρομαι που υπάρχουν ιστορίες όπως η δική σας και μας δίνουν κουράγιο πως ακόμη και άσχημες καταστάσεις να περνάς, μπορεί να ξημερώνουν καλύτερα :)

Μου το 'χουν πει τόσοι πολλοί αυτό... Και το λέει και το αγόρι μου ο οποίος έχει φαγωθεί. Αλλά δεν γίνεται εκ των πραγμάτων αυτή τη στιγμή. Θα ήταν πολύ ανεύθυνο εκ μέρους μου να κάνω κάτι τέτοιο εφόσον ζορίζομαι οικονομικά για τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξη για τον επόμενο χρόνο οπότε σε κανένα δυο χρονάκια βλέπουμε!

Και μη ξαναπεις ανοησίες 'μπαίνω σε ξέρα χωράφια' κτλ! Γι αυτό είμαστε εδώ, για να δίνουμε και μία άλλη οπτικη σε κάποιον που μπορεί να μην το έχει δει αλλιώς το πράγμα! Το εκτιμώ πολύ!

egw tha sou dwsw mia ligo diaforetikh optikh pou isws se voh8hsei na deis ta pragmata sth swsth tous diastash.

emeina egkuos thn kaluterh periodo, oikonomika eimastan kai oi duo me duo paxulous mhsthous. 3 meres prin gennhsw allaxan ola. apelusan ton andra mou, den evriske douleia arxise h krish.

to plano paidi den einai vraxuprothesmo kai den prepei na to skeftomaste me to pote tha eimaste etoimoi.

h swsth apanthsh einai oti pote de tha eimaste etoimoi. kai oi katastaseis allazoun alla ta paidia menoun;)

uDLqp1.png

κακα τα ψεμματα, μονος καυγας δεν γινεται ;) εφταιξα οσο εφταιξε!!!

Γιατι δεν μπορω να το σκεφτώ αυτο ποτε οταν τα εχω πάρει στο κρανίο και θέλω να τον στησω στα 2 μέτρα? Το αστειο ειναι οτι αρκετές ωρες μετα του δηλώνω με μεγάλη αυταπάρνηση: Εντάξει... Σε συγχωρήσα! Και γυρίζει με μια αφέλεια και λέει: For what?! Ε, μετα θέλω να τον τουφεκισω πάλι. χαχαχαχ

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Γιατι δεν μπορω να το σκεφτώ αυτο ποτε οταν τα εχω πάρει στο κρανίο και θέλω να τον στησω στα 2 μέτρα? Το αστειο ειναι οτι αρκετές ωρες μετα του δηλώνω με μεγάλη αυταπάρνηση: Εντάξει... Σε συγχωρήσα! Και γυρίζει με μια αφέλεια και λέει: For what?! Ε, μετα θέλω να τον τουφεκισω πάλι. χαχαχαχ

αχαχαχαχαχ νομιζω ειναι φυσιολογικο....εγω απλα δεν μιλαω εκεινη την στιγμη....δεν υπαρχει περιπτωση να συννεοηθουμε ενω ειμαστε νευριασμενοι!!!

h swsth apanthsh einai oti pote de tha eimaste etoimoi. kai oi katastaseis allazoun alla ta paidia menoun;)

Θα συμφωνήσω με τη Νατάσα πάνω σε αυτό, όμως να πω ότι καταλαβαίνω και την Ίσλα. Η εγκυμοσύνη είναι μια μεγάλη και απρόβλεπτη αλλαγή. Καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα και ειδικά από οικονομικής άποψης να έχουμε κάνει τα κουμάντα μας πριν βάλουμε μπρος για παιδί.

Ένας χρόνος πριν, ένας χρόνος μετά δεν θα κάνει τη διαφορά. Εκτός αν είσαι πάνω από 40 οπότε ναι, υπάρχει θέμα βιασύνης.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Νομίζω πως πρέπει να είσαι σε μία φάση ισορροπίας. Είναι σημαντικό να μην έχεις ουσιώδη οικονομικά προβλήματα και να μην είσαι έτοιμη να θυσιάσεις κάποια πράγματα για τα επόμενα χρόνια (προσωπικός χρόνος, πολλές εξόδους κτλ).

Το πιο σημαντικό για 'μένα είναι όμως το οικονομικό, γιατί δε λύνεται ούτε με σφαίρες, ενώ τα υπόλοιπα, απλά προσαρμόζεσαι στις ανάγκες σου!

Συμφωνώ κι εγώ. Και όταν λέμε οικονομικό εννοούμε να έχεις κάποια χρήματα στην άκρη για παν ενδεχόμενο, όχι απλά μια καλή δουλειά η οποία σήμερα είναι και αύριο δεν είναι.

Διαφημίσεις

Μια που πιάσαμε τα φαγητα (στο άλλο θέμα!) μπουγάτσα έχει επιχειρήσει να φτιάξει καμία;; Είναι εύκολη;

ναι δεν ειναι τιποτα... η σφολιατουλα να σου πετυχει κ η γεμιση εινια πανευκολη :)

ναι δεν ειναι τιποτα... η σφολιατουλα να σου πετυχει κ η γεμιση εινια πανευκολη :)

αυτή η σφολιάτα είναι που με προβληματίζει. Νόμιζα πως γινόταν με φύλο και πήρα έτοιμο φύλο από τα tesco. Περιττό να πω πως τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά! Χαλι μαύρο! Το φύλο ξεράθηκε και γινόταν χίλια κομμάτια όταν το έκοβα...

αυτή η σφολιάτα είναι που με προβληματίζει. Νόμιζα πως γινόταν με φύλο και πήρα έτοιμο φύλο από τα tesco. Περιττό να πω πως τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά! Χαλι μαύρο! Το φύλο ξεράθηκε και γινόταν χίλια κομμάτια όταν το έκοβα...

αν θελεις να παρεις ετοιμη σφολιατα πρεπει να παρεις το puff pastry...ειδαλλως μπορω να σου δωσω συνταγη....

Ειρήνη εγώ σου είπα.

Ψυγείο Bosch ή LG.

Πλυντήριο Bosch, Miele ή Zanussi

Κουζίνα ό,τι θες εκτός από Miele

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...