Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

isla οταν με το καλο κανεις παιδια θα αλλαξουν κ πολλα στο μυαλο σου :) κ οπως εχω πει πολλες φορες εδω στο φορουμ, εχει πολυ μεγαλη σημασια που μενεις στη Βρετανια. αλλες εμπειριες εχει μια οικογενεια που μενει στο Λονδινο, αλλες εμπειριες εχει μια οικογενεια που μενει μακρια απο το Λονδινο (εγω πχ :) ) κ σιγουρα τοτε χωρις ιδιαιτερο κοπο, θα οδηγηθεις σε μιαν αποφαση πολυ ευκολα, Αγγλια η Ελλαδα δηλαδη :)

Διαφημίσεις

h skepsh mou tha einai mazi sou!!!!

pote gennas telika?

27/2 8α 3ερω την ακριβη ημερομηνια αλλα καπου εκει με υπολογιζω!!!

στειλε αρωμα σκορδου να με πιασει η αναισθησια χαχαχαχαχα

Ψαρακι θα βγάλεις. Τα καλύτερα παιδια λέω εγω τελείως αντικειμενικά χαχα

δεν γνωριζω τιποτα απο ζωδια κ μου το εχουν πει πολλες φορες τι θα ειναι κ ολο ξεχναω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω παντως ξερω οτι θα πηξω στο σωβρακο κ στο τσ@@@νι αχαχαχαχαχ

isla οταν με το καλο κανεις παιδια θα αλλαξουν κ πολλα στο μυαλο σου :) κ οπως εχω πει πολλες φορες εδω στο φορουμ, εχει πολυ μεγαλη σημασια που μενεις στη Βρετανια. αλλες εμπειριες εχει μια οικογενεια που μενει στο Λονδινο, αλλες εμπειριες εχει μια οικογενεια που μενει μακρια απο το Λονδινο (εγω πχ :) ) κ σιγουρα τοτε χωρις ιδιαιτερο κοπο, θα οδηγηθεις σε μιαν αποφαση πολυ ευκολα, Αγγλια η Ελλαδα δηλαδη :)

Τότε αλλάζουν τα πάντα πιστεύω! Είναι τεράστια αλλαγή. Εσείς οι μανούλες το ξέρετε καλύτερα απ' όλους!

Τότε αλλάζουν τα πάντα πιστεύω! Είναι τεράστια αλλαγή. Εσείς οι μανούλες το ξέρετε καλύτερα απ' όλους!

να σου πω την αληθεια αυτο που εγω πιστευω κ βιωσα εινια οτι νομιζεις οτι τα ξερεις αχαχα...ξεκινας να κανεις παιδι κ λες ναι, το κανω επειδη το θελω, επειδη εφτασε ο καιρος κλπ. κανεις το παιδι κ τιποτα δεν παει οπως το περιμενες, αλλα πανε καλυτερα απ οτι τα περιμενες αλλα πανε χειροτερα. κατεβαζεις βιβλια, μιλας με γιατρους....τιποτα!!!! ολα βγαινουν ακυρα...ε καποια στιγμη απλα πηγαινεις με τα νερα του παιδιου σου κ τελειωνει αχαχαχα....κ ομως καθε μερα μαθαινεις κατι καινουριο. κανεις δευτερο παιδι κ δεν εχει καμια σχεση με το πρωτο κοκ....οποτε οτι κ να σου πω τωρα κ καλα ως συμβουλες, δεν θα ισχυει στην δικη σου περιπτωση :) οπως δεν θα ισχυει κ στο επομενο παιδι που θα κανω χεχε

δεν ξερω αν καταννοεις τι λεω....εχω νευρακια τσαταλακια αποψε :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

καταλαβαίνω, νομίζω! Η αλήθεια είναι οτι είναι το parenting είναι ένα από τα πράγματα που δεν προγραμματίζονται (όχι μόνο χρονικά..). Δεν μπορείς να πεις οτι αυτό θα κάνω και όλα θα είναι υπο έλεγχο. Γιατί πολύ απλά έρχονται τα πάνω κάτω και εκτός από τον εαυτό σου έχεις να σκεφτείς και άλλο ένα εκατομμύριο πράγματα..

Εγώ ένα έχω να πω σε όλες τις μαμάδες και εννοώ με όλο μου το είναι:

ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ!

isla να πω κάτι με ολο το θάρρος έτσι? και με γνώση οτι μπορει να μπαίνω σε ξένα χωράφια. Μην το αφήνεις μέχρι οι συνθήκες να ειναι ιδανικές. Ποτε δεν θα ειναι. Φτάνει να έχεις έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και τον αγαπάς. Το έκανα εγω και το εχω σκυλομετανοιωσει τώρα, για αυτο το λέω.

RLcRp1.png

Λοιπόν, για το φράκτη που με ρωτήσατε...

Θα τυλιχτεί λέει σε συρματόπλεγμα (φαντάζομαι ότι εννοεί το πλαστικό, όχι το συρμάτινο), θα βάλει κισούς (επίσης πλαστικούς - ελπίζω), κανένα ζωάκι τύπου βάτραχο, πασχαλίτσα (ditto)... και ο Θεός βοηθός!

θα συμφωνησω με την τραβελ!!!! ειμαι εγκυος στο δευτερο χωρις να το εχουμε αποφασισει.....εμεινα εγκυος στην χειροτερη φαση της ζωης μας ως ζευγαρι....οταν περναγαμε καρακρισαρα κ μιλαγαμε ελαχιστα. εμεινα εγκυος κ αντι οπως ολα τα ζευγαρια η οπως εμεις στην πρωτη εγκυμοσυνη να χαιρομαστε, γιναμε εχθροι!!!! περασα ενα καλοκαιρι να τον βριζω κ να ζηταω διαζυγιο....σε πληροφορω πως μετα το μεγαλο μπαμ ειμαστε πιο αγαπημενοι ακομα κ απο την πρωτη εγκυμοσυνη.....ισως οπως οταν ημασταν 20 χρονων.....καμια φορα ενα παιδι σε φερνει πιο κοντα, σου αλλαζει γενικα το πως βλεπεις τα πραγματα κ ειναι προς το καλυτερο :)

isla να πω κάτι με ολο το θάρρος έτσι? και με γνώση οτι μπορει να μπαίνω σε ξένα χωράφια. Μην το αφήνεις μέχρι οι συνθήκες να ειναι ιδανικές. Ποτε δεν θα ειναι. Φτάνει να έχεις έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και τον αγαπάς. Το έκανα εγω και το εχω σκυλομετανοιωσει τώρα, για αυτο το λέω.

Μου το 'χουν πει τόσοι πολλοί αυτό... Και το λέει και το αγόρι μου ο οποίος έχει φαγωθεί. Αλλά δεν γίνεται εκ των πραγμάτων αυτή τη στιγμή. Θα ήταν πολύ ανεύθυνο εκ μέρους μου να κάνω κάτι τέτοιο εφόσον ζορίζομαι οικονομικά για τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξη για τον επόμενο χρόνο οπότε σε κανένα δυο χρονάκια βλέπουμε!

Και μη ξαναπεις ανοησίες 'μπαίνω σε ξέρα χωράφια' κτλ! Γι αυτό είμαστε εδώ, για να δίνουμε και μία άλλη οπτικη σε κάποιον που μπορεί να μην το έχει δει αλλιώς το πράγμα! Το εκτιμώ πολύ!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...