Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

twra mou 8hmhses ton malouxo sthn alik sto nautiko ..."pinw pinw nera kiolo fouskwnw"

:)

kai sto kapaki 8hmh8ika mia pelatisa polu xontrh sto farmakeio pou douleva (pro amnymoneytwn xronwn) pou elege.."den xerw pws paxainw, egw olo karotakia trww! o aeras me paxainei k to nero"

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To παχαινω απο αγχος το χεις ακουσει? Εχει μεγαλη επιτυχια!

auto mporw na to dikaiologhsw ws exhs: agxwnomai kai otan agxwnomai trww kai epeidh trwwo paxainw.

h giagia mou elege pws trwei otan stenaxwriete!

pantws pera apo thn plaka to fai einai euxaristhsh!!!!!

uDLqp1.png

Βρε κορίτσια, τι έγινε και πάτε όλες Ελλάδα στις αποκριές; Μόνο εγώ θα είμαι εδώ μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα;

Ελένη 14 χρόνια είσαι Αγγλία; Σπας ρεκόρ ανάμεσα μας; Άραγε ποια είναι Αγγλία τον περισσότερο καιρό; Για να δούμε... εγώ είμαι 6 χρόνια (ψιλά πράματα δηλαδή!)

Άσχετο, εδώ μας χιόνισε σήμερα! Το έστρωσε και το έλιωσε! τσακ μπαμ!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, τι έγινε και πάτε όλες Ελλάδα στις αποκριές; Μόνο εγώ θα είμαι εδώ μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα;

Isla δεν εχω κατεβει αποκριες εδω κ 12.5 χρονια που ειμαι Αγγλια :)

fairymummy πας να σπάσεις το ρεκόρ της Ελένης λοιπόν!

Κι εγώ απόκριες έχω να ζήσω από τότε που ήρθα Αγγλία.

Ελένη, πώς και επέστρεψες Ελλάδα; Πώς τα κατάφερες; Πες μας κι εμάς μήπως κι έχουμε κάποια ελπίδα στο μέλλον...

Εγώ δεν σας λέω πόσα χρόνια, ντρέπομαι :oops:

Πάντως περισσότερα από 13...

Υπολογίζω όμως μέσα στα επόμενα δύο χρόνια το αργότερο να έχω επιστρέψει Ελλάδα. Φέτος έφυγαν πολλοί φίλοι μου που ήταν εδώ χρόνια, άλλοι για Ελλάδα άλλοι για άλλες χώρες.

Πρώτη φορά κι εγώ θα είμαι εδώ τις απόκριες, αν και μια χρονιά θυμάμαι είχα έρθει λίγο πριν αρχίσει το Τριώδιο. Ίσα που είχα προλάβει να δω τις στολισμένες βιτρίνες. Φέτος θα το χαρώ!

Κανονίζουμε τι να ντυθούμε με μια φίλη μου, που κάνει πολύ εξεζητημένες μεταμφιέσεις. Σκέφτεται να ντυθεί φράκτης, χριστουγεννιάτικο δέντρο ή Ποπάυ! Εγώ ελπίζω σε κάτι πιο μπανάλ: κλόουν, τσιγγάνα ή μάγισσα.

Marija εγώ έχω μείνει σχεδόν η μόνη που έχει μέινει. Οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί επέστρεψαν Ελλάδα μετά τα 3 χρόνια και οι υπόλοιποι έφυγαν πέρισυ σε δόσεις... αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που γύρισαν Ελλάδα, αλλά βέβαια αφού είχαν βρει μία άκρη με τις δουλειές τους εκεί.

Εγώ πάντα έλεγα πως ήρθα Αγγλία για να μείνω για πάντα αλλά τελευταία με προβληματίζει αυτό..

Ίσλα εγώ είμαι σε φάση επιστροφής. Ήδη είμαι Αθήνα και δουλεύω εδώ. Αν πάνε όλα καλά θα μετακομίσουμε μόνιμα του χρόνου.

Από τα παιδιά που ήρθαμε μαζί πριν από 16 χρόνια, όλοι οι άλλοι έχουν επιστρέψει. Είμαι η τελευταία των Μοϊκανών :P

Κι εγώ "για πάντα" ήθελα να μείνω, αλλά μόνο αν δεν έκανα οικογένεια. Από τη στιγμή που έκανα μωρό, η επιστροφή ήταν λίγο-πολύ μονόδρομος.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Biggi, και για 'μένα αυτός είναι ο κυριότερος λόγος. Καλή χρυσή η Αγγλία αλλά την Ελλάδα προσωπικά δεν την αλλάζω για μεγάλωμα παιδιών - όχι λόγω βοήθειας της μαμάς που λένε, για άλλους λόγους :)

Καλή επιστροφή σου εύχομαι λοιπόν και με το καλό!

Μακάρι να μπορέσω να επιστρέψω μία μέρα κι εγώ, κάτω από καλές συνθήκες!

Καλή χρυσή η Αγγλία αλλά την Ελλάδα προσωπικά δεν την αλλάζω για μεγάλωμα παιδιών - όχι λόγω βοήθειας της μαμάς που λένε, για άλλους λόγους :)

Έτσι ακριβώς το σκέφτομαι κι εγώ.

Σου εύχομαι (μας εύχομαι όλων δηλαδή) να πάνε όλα καλά και να γίνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα, είτε εδώ είτε εκεί.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ισλα και εμενα βουνο μου φαινοταν αλλα τελικα τπτ δεν ειναι δυσκολο...με γνωμονα ποσο το θελουμε παντα. Αν δεν το ηθελα και πολυ και δεν το εψαχνα δε θα γινοταν κιολας...οχι οτι λεω οτι δεν τ χεις ψαξει προς Θεου..απλα ισως να μην ειχες τις καταλληλες ευκαιριες. Καποιες φορες βεβαια τις ευκαιριες της ζωης τις δημιουργουμε μονοι μας. Ψαξε τι θελεις να κανεις, κοιταξε στην Ελλαδα τι υπαρχει πανω σ αυτο και το συζηταμε πιο εκτενως αν θελεις...με χαρα να βοηθησω.

Μαριζα ..ΦΡΑΧΤΗς ρε συ πως θα ντυθει???

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελένη συμφωνώ μαζί σου 100%. Απλά δεν είναι ακόμη η ώρα μου να επιστρέψω και κάνω υπομονή. Λίγο η δουλειά, λίγο οι συνθήκες, έχω ακόμη μερικά χρόνια στην Αγγλία. Αλλά που θα μου πάει θα τα καταφέρω! Όπως τα κατάφερα να έρθω έτσι θα τα καταφέρω να επιστρέψω κάποια στιγμή!

Εντάξει, συγγνώμη κορίτσια πώς προσπέρασα τον φράχτη, δεν ξέρω!

Για πες μας βρε Marija!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...