Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Ωραία κορίτσια, μετά τα νοσοκομεία να πιάσουμε και τα nurseries! Δεν θα κάνω παιδιά, να ηρεμήσω! Πω πω, τραγικό το documentary, τρέμω στην ιδέα. Τα παιδιά σας και τα μάτια σας κορίτσια!

Κάποτε μου είχε πει μία νηπιαγωγός κάτι και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πως τους πιο απαιτητικούς γονείς είναι αυτούς που προσέχουν πιο πολύ και κατ'επέκταση και τα παιδιά τους.

Τώρα αν ισχύει δεν ξέρω...

Και για να μιλήσουμε για κάτι πιο θετικό, φτιάξατε pancakes σήμερα; Εμείς τα ταράξαμε μόλις, με φρουτάκια και μαρμελάδα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eugie από ότι κατάλαβα το κοριτσάκι βρεθηκε μόνο του κάποια στιγμή, κάπου παραπάτησε, παγιδεύτηκε το κεφαλακι του και πέθανε από ασφυξία. Βρήκα την ιστορία του και εδώ αν θέλεις να διαβάσεις.

Isla φτιαξαμε και εμείς pancakes με maple syrup και μερικά με νουτελα. Και ύστερα λέω για δίαιτα ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Peekaboo, μία Pancake Tuesday το χρόνο έχουμε κι εμείς να ξεφύγουμε, ας τη χαρούμε!

(εντάξει, έχουμε και μία Τσικνοπέμπτη, μία Καθαρά Δευτέρα -ναι, τη γιορτάζω τρώγοντας τα πάντα!- Κυριακή του Πάσχα και λίγες μόνο ακόμη, αλλά τίποτα δεν είναι!)

Γειά σας κορίτσια από την μαμά πατρίδα αυτή την φορά. :P

Καλώς ήρθατε στο νησί οι καινούργιες katrin δηλ. και αν είναι κάποια άλλη κοπέλα ας με συγχωρέσει γιατί έχω χάσει επεισόδια τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Όμορφα εδώ στα μέρη μας αν εξαιρέσεις ότι μία εβδομάδα πρίν έρθω στο σπίτι της αδερφής μου όπου και φιλοξενούμαι μπήκαν και την έκλεψαν. Εγκληματικότητα φούλ. Τουλάχιστον στην Αθήνα.

Κατά τα άλλα καλά περιμένω την Τσικνοπέμπτη με χαρά να πάω σε ψησταριά και να γονατίσουν οι σχάρες. :tongue:

Σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς λοιπόν και θα προσπαθήσω να μπαίνω ενδιάμεσα των ατελείωτων επισκέψεων του σογιού για να δούνε τον μπεμπή χαχαχ

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

καλημερες!!! λοιπον το καλυτεροτερο του να μενεις σε αλλη χωρα εινια να γινεσαι selective με τις γιορτες αχαχαχαχα

γιορταζουμε τα Ελληνικα εθιμα αλλα φυσικα πρεπει να γιορτασουμε κ τα Αγγλικα (βλεπε pancake day) αλλιως πως θα πεις οτι εκανες adapt sto culture :tongue::tongue::tongue::tongue:

περασαμε πολυ ομορφα εχθες.....μαζευτηκε κοσμος στο σπιτι κ τα καλα μου φιλαρακια εκαναν εκεινα τις κρεπες λογω της κοιλουμπας μου....

Ωραία κορίτσια, μετά τα νοσοκομεία να πιάσουμε και τα nurseries! Δεν θα κάνω παιδιά, να ηρεμήσω! Πω πω, τραγικό το documentary, τρέμω στην ιδέα. Τα παιδιά σας και τα μάτια σας κορίτσια!

εγω παντα λεω οτι τα extreme υπαρχουν παντου κ παντα :rolleyes: δεν εχω δει το ντοκυμαντερ κ ουτε νομιζω θα το δω εφοσον εχει παιδακι που πεθαινει χεχε

νομιζω με το που γινεσαι μαμα αλλαζεις, εγω τουλαχιστον νιωθω οτι τις περισσοτερες φορες ξερω το επομενο βημα του γιου μου :) κ δεν ειναι απο τα παιδια που ειναι κλεισμενα μεσα...θυμαμαι ενα πρωι στην πισινα (τον εχω μαθει μονη μου να κολυμπαει κ να μπαινει κατω απο το νερο) εχω βουτηξει κατω απο το νερο κ πεφτει κ αυτος....κ τσουπ πεφτει στο καπακι κ ο ναυαγοσωστης ....μου πιανει το παιδι κ μου το βγαζει εξω!!!! σοκ εγω!!!! τι εγινε λεω!!!!! ο τυπος νομιζε πως εγω εκανα τα δικα μου κ το παιδι πνιγοτανε....απο τη μια του ειπα ευχαριστω, απο την αλλη μας προκαλεσε ενα σοκ!!! ειναι αληθεια ομως οτι υπαρχουν κ μαμαδες που δεν εχουν τοσο ενδιαφερον για τα παιδια ... παντου ομως δεν υπαρχουν αυτα?

Isla μην πανικοβαλλεσαι :) ειναι να μην γινει η στραβη!!!!! αυτο μπορει να γινει οπουδηποτε δυστυχως

Γειά σας κορίτσια από την μαμά πατρίδα αυτή την φορά. :P

Κι εγώ εδώ!! Τι βροχή είναι αυτή σήμερα; Ευτυχώς που έφερα μαζί μπότες (τελευταία στιγμή τις πακέταρα) αν και ο καιρός αυτός είναι για γαλότσες :cool:

Pancake Day έχω πολλά χρόνια να γιορτάσω, όλο κάτι άλλο τυχαίνει. Χθες ας πούμε με είχαν καλέσει σε γενέθλια σε μεζεδοπωλείο. Να έλεγα όχι, θα κάτσω σπίτι να φάω κρέπες; Κρίμα από το Θεό θα ήταν.

Δεν πειράζει, υπάρχει πάντα του χρόνου :P

Φέτος για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια θα είμαι στη Ελλάδα για απόκριες. Θέλω να μασκαρευτώ!

ω τι καλα!!!! εδω δεν εχεις μασκαρευτει ποτε?? εμεις παντα γιορταζαμε Τσικνοπεμπτη, φετος βεβαια δεν με βλεπω να κανω τιποτα μιας κ θα γενναω εκεινες τις μερες

περσυ ντυθηκα αρχαια Ελληνιδα κ ειχε πολυ πλακα χεχε

Διαφημίσεις

Οχι ποτέ! Δεν έχει τύχει. Μιλάω για κανονικό μασκάρεμα και οχι οταν πήγαινα σε theme party οπως 80s η κάτι τέτοιο. Θέλω να ντυθώ πριγκίπισα μου έχει λειψει! Ωραίο και το αρχαία Ελληνίδα. Φέτος τι θα ντυθείς?

Οχι ποτέ! Δεν έχει τύχει. Μιλάω για κανονικό μασκάρεμα και οχι οταν πήγαινα σε theme party οπως 80s η κάτι τέτοιο. Θέλω να ντυθώ πριγκίπισα μου έχει λειψει! Ωραίο και το αρχαία Ελληνίδα. Φέτος τι θα ντυθείς?

φετος λεω να ειμαι ο εαυτος μου με την τεραστια κοιλουμπα μου αν δεν ειμαι στο νοσοκομειοα χαχαχαχαχα

τουλαχιστον να προλαβω το baby shower παρτυ μου!!

Kαι εγω μετα απο 14 χρονια επιτελους Ελλαδα τις Αποκριες! Λεω και εγω να μασκαρευτω αλλα δε ξερω τι...σκεφτομαι κατι σε disco girl με περουκα σαν τη Ντονα Σαμερ θα εχει πλακα.

Μαριζα πολυ καλα το εκανες σιγα μη χασεις το μεζεδοπωλειο για τις κρεπες..εγω παλι νομιζα οτι Pancake Day ειναι πολυ αργοτερα γτ παραδοσιακα μετα ξεκιναει η νηστεια του Πασχα και φετος το Πασχα ειναι νωρις. Τελικα μπηκα χτες και διαβασα και οντως ηταν χτες καλα μου το ελεγε ο αντρας μου...ε τοτε πια ηταν αργα να αρχισω να φτιαχνω κρεπες. Ασε που ειναι τοσο ευκολο που καθε μερα μπορουμε να τις τρωμε δε χρειαζεται να περιμενουμε μια συγκεκριμενη.

Eleni

bd5c7983f7.png

fairy teleio kostoumi h koilia kai tha fainetai kai polu alhthino :P

xaxaxaxa

ε τοσα καροτα που εφαγα τελευταια κ πηρα τοσα κιλα στην κοιλιακη χωρα καλο ειναι να τα χρησιμοποιησω σε κατι αχαχαχα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...