Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Φέρυ σου μίλησαν για vbac? Η καισαρικη ειναι προγραμματισμένη με ημερομηνία δηλαδη? Αν ναι σου έφυγε τουλάχιστον ενα μεγαλο βάρος! Δεν θα ξανάπεράσεις Γολγοθά.

.

ναι μιλησαμε με την εννοια οτι με ρωτησανε τι θελω κ πως νιωθω. κ ο consultant κ η μαια μου συνεστησαν καισαρικη απο την πρωτη στιγμη αλλα ξεκαθαρισαν πως στην τελικη ειναι δικη μου αποφαση, αν εγω θελω να προσπαθησω κλπ...φυσικα μου εξηγησαν κινδυνους, μου εδωσαν ενα σωρο φυλλαδια κ οτι στην δικη μου περιπτωση το vbac δεν εχει πολλες πιθανοτητες συν την παραλυση του προσωπου μου που στην ουσια αυτο τρεμω κ τι στραβωμαρα θα αφησει η δευτερη φορα!!!! ομολογω ομως πως με επηρεασε ο περιγυρος, κυριως γονεις κ συζυγος....ειδικα σε μια κουβεντα που εκανα με τον αντρα μου συνηδητοποιησα οτι 2.5 χρονια δεν ειχα σκεφτει στην ουσια ουτε ειχα αναρωτηθει πως μπορει να ενιωσε....μου ειπε προχθες οτι αν ζουσαμε σε εποχες που δεν υπηρχε η καισαρικη εγω θα ειχα πεθανει μαζι με το παιδι...πραγματικα πιστευω οτι εγω αντεξα γιατι ενιωθα το κορμι μου κ καταλαβαινα τι συμβαινει...εκεινος ηταν απλος παρατηρητης κ ισως καμια φορα ειναι χειροτερο αυτο...ισως αυτη την φορα πρεπει να σκεφτω κ εκεινον κ την αγωνια που περναει....:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fairy ton katalavainw! fantasou oti o dikos mou h8ele kaissarikh apo thn prwth stigmh giati fovotan gia mena kai den h8ele na ponaw klp. nomizw akoma kai thn wra pou genaga prepei mesa tou na skeftotan poso aguristo kefali eime pou den h8ela na gennhsw me kaissarikh! to idio kai h pethera mou mias kai fovatai gia ta mwra kai thn piesh pou travane kata ton toketo.

nomizw einai sumantiko na mhn exoume parwpides kai na kanoume auto pou einai kathe fora kalutero gia th mama kai to mwro. tis perissoteres fores auto einai o FT alla oxi panta!

kai gia na eimai hlikrinhs kalutera mia mh anagkaia kaissarikh para enas FT pou exelissete asxhma.

me to kalo na erthei to deutero mwraki!!

uDLqp1.png

Η γιατρός που ήρθε την επομενη μερα της γεννας να με δει, μου είπε σε περιπτωση δευτερης εγκυμοσυνης, ενα προσοχή στην πίεση μου, δυο μέγεθος του μωρού, τρία οπωσδήποτε καισαρικη. Ηταν κάθετη σε αυτο.

Επίσης τι καλα θα ήταν να έκαναν ολική γιατι τώρα εχω αρχίσει και ψιλοσυνερχομαι απο την επισκληριδιο. Καταλαβαινω βέβαια ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι που δεν το κάνουν.

RLcRp1.png

Δεν μετανιωσα την απόπειρα για vbac παρότι κατέληξε σε καισαρική μετα απο 14 ώρες τοκετού. Η περίπτωση μου ηταν σαφώς διαφορετική από της fairy καθώς οι consultants μου είχαν πει ότι ήμουν καλή υποψήφια για vbac και ήταν η προτεινόμενη για μένα μέθοδος τοκετού. Βέβαια πλεον μου είπαν ότι αν κάνω τρίτο παιδί (που δεν πρόκειται) θα πάω κατευθείαν για καισαρική γιατί κατέληξαν οτι υπάρχει μάλλον κατασκευαστικό θέμα που δεν αφήνει τα μωρά να κατέβουν όπως πρέπει ώστε να διασταλλει πλήρως ο τράχηλος μου.

Πάνω από όλα συμφωνω οτι είναι η υγεία της μαμάς και του νεογέννητου. Να ευχαριστουμε την επιστήμη που πλεον υπαρχουν καισαρικές γιατί όντως fairy θα είχαμε την κατάληξη που είπε ο άντρας σου.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Με το θέμα αυτό, θυμήθηκα κι εγώ τη γέννηση της κόρης μου. Θεωρώ ότι ήμουν πολύ τυχερή, γέννησα φυσιολογικά και σχετικά καλά. Δεν πρόλαβα ούτε επισκληρίδιο, ούτε άλλα παυσίπονα να πάρω. Οι πόνοι -ειδικά στο τελικό στάδιο- είναι έντονοι αλλά ξεχνιούνται με το που παίρνεις στα χέρια σου το μωρό σου. Δόξα τω Θεώ! Αν όμως υπήρχε πρόβλημα, σίγουρα δεν το ρίσκαρα, θα επέλεγα καισαρική. Αν και πιστεύω ότι θα έκανα πολύ καιρό να συνέλθω μετά, αφού νομίζω είμαι αδύναμος οργανισμός. Το σημαντικό βέβαια είναι να γίνεται το καλύτερο για τη μάνα και το παιδί. Σε περίπτωση όμως που δεν υπάρχει λόγος για καισαρική, προσωπικά δεν θα την επέλεγα.

Στο θέμα των κιλών τι να σας πω: Ζω ένα δράμα. Μετά τη γέννα έχασα όλα τα κιλά και ήμουν τόσο fit! Τώρα, τρία χρόνια μετά, από το πολύ φάε-φάε, έχω γίνει όσα κιλά ήμουν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, δηλαδή έχω βάλει 9 κιλά. Έχω φτάσει να φοράω 16 νούμερο (πριν ήμουν στο 12)! Παρόλο που λένε ότι δεν μου φαίνεται λόγω ύψους, αλλά εγώ που ξέρω το σώμα μου, πραγματικά έχω ξεφύγει! Επειδή όμως δεν έχω κουράγιο να ξεκινήσω δίαιτα, αποφάσισα από σήμερα να κάνω αρχή με υγιεινή διατροφή: κόβω γλυκά, αναψυκτικά, αλμυρά και τρώω πιο πολλά φρούτα και λαχανικά, καθώς και πολύ νερό! Τουλάχιστον να ξεφουσκώσω λιγάκι και μετά να δω αν θα το πάρω απόφαση επιτέλους για να ξεκινήσω δίαιτα.

Α! Μπορεί να αλλάξω και σαμπουάν ;)

Επεξεργάστηκαν by νκκ284
πρόσθεση

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

vkk kai egw mia apo ta idia kai gia th genna kai gia to noumero! 16 forw an kaikamia for mou xwaei k kanena 14. alles pali 18 (ew ena slim tzin me pshlh mesh pou einai 18 :( )

olo arxizw diaita ki olo ta parataw. pws thelw na xanavalw 12!!! twra eimai 3 evdomades se diaita (oxi kai kamia austhrh dld. apla prospathw na mhn trww polu klp) exw xasei 2 kila me to zori!

kamia 10aria thelw na xasw akoma! ginete?????

uDLqp1.png

Αχ Νατάσα μου, πόσο σε νιώθω. Αντε να υποσχεθούμε ότι θα αγωνιστούμε παρέα, μιας και όταν υπάρχει συναγωνιστής, υπάρχει περισσότερη αποφασιστικότητα και πείσμα. Άντε, μέχρι το Πάσχα πρέπει να φοράμε 12-14!!!!!!

Κορίτσια καλημέρα! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Με το θέμα αυτό, θυμήθηκα κι εγώ τη γέννηση της κόρης μου. Θεωρώ ότι ήμουν πολύ τυχερή, γέννησα φυσιολογικά και σχετικά καλά. Δεν πρόλαβα ούτε επισκληρίδιο, ούτε άλλα παυσίπονα να πάρω. Οι πόνοι -ειδικά στο τελικό στάδιο- είναι έντονοι αλλά ξεχνιούνται με το που παίρνεις στα χέρια σου το μωρό σου. Δόξα τω Θεώ! Αν όμως υπήρχε πρόβλημα, σίγουρα δεν το ρίσκαρα, θα επέλεγα καισαρική. Αν και πιστεύω ότι θα έκανα πολύ καιρό να συνέλθω μετά, αφού νομίζω είμαι αδύναμος οργανισμός. Το σημαντικό βέβαια είναι να γίνεται το καλύτερο για τη μάνα και το παιδί. Σε περίπτωση όμως που δεν υπάρχει λόγος για καισαρική, προσωπικά δεν θα την επέλεγα.

οπως τα λες...αν δεν υπαρχει λογος γιατι να κανεις επεμβαση??? εγω τα περασα ολα τα σταδια του τοκετου κ καταφερα μετα απο 42 ωρες να φτασω διαστολη 8....χαρηκα πολυ που ειχα τοσο υποστηριξη εδω να γεννησω φυσιολογικα κ επισης χαρηκα πολυ που με το που ειδαν τους παλμους του μωρου να πεφτουν με πηραν σε 5 λεπτα στο χειρουργειο. η σχεση μου με τον πονο ειναι πολυ καλη :rolleyes: αν μου ελεγες να περασω τα ιδια δεν θα με ενοιαζε....αλλα νομιζω στο πρωτο παιδι μπορεις να εισαι λιγο πιο εγωιστης κ να το παλεψεις, στο δευτερο ομως δεν σκεφτεσαι κ εκεινο το μουτρακι που σε περιμενει πισω? δεν σκεφτεσαι κ εκεινο τον συζυγο που απλα παρακολουθει για μερες κ ξαφνικα του λενε η καισαρικη η χανεις το μωρο....ολα αυτα με κανανε να δεχθω να κανω καισαρικη...παντως κ παλι χαρηκα που το αφησανε πανω μου, με ενημερωσανε για τα υπερ κ κατα κ η αποφαση ηταν δικη μου

οσο για την αναρρωση δεν ξερω αν εχει να κανει με τον οργανισμο...σηκωθηκα στις 20 ωρες απο την ωρα της επεμβασης κ δεν ειχα κανενα προβλημα, ,μπορουσα ανετα να γονατιζω να περπαταω, πονο δεν ενιωσα....μακαρι να αναρρωσω τοσο γρηγορα κ στην δευτερη καισαρικη :)

οπως λεω παντα, μετα απο τα χαστουκια που εφαγα κυριως χεχε, γερα να ειναι τα παιδια κ οι γονεις, να βγαινουμε ολοι με ενα χαμογελο απο το νοσοκομειο, να γυριζουμε σπιτια μας με χαμογελο κ ολα να παιρνουν τον δρομο τους :D:D

οπως λεω παντα, μετα απο τα χαστουκια που εφαγα κυριως χεχε, γερα να ειναι τα παιδια κ οι γονεις, να βγαινουμε ολοι με ενα χαμογελο απο το νοσοκομειο, να γυριζουμε σπιτια μας με χαμογελο κ ολα να παιρνουν τον δρομο τους :D:D

Έτσι!! :D:D:D

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια όσες μπορεί να ενδιαφέρονται: http://www.channel4.com/programmes/dispatches/episode-guide/series-115/episode-5

Μόλις τελείωσε, το είχε στο channel 4. Μπορείτε να το δείτε στο 4 on Demand.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Για το φαγητό είπαν τίποτα; Πόσα nurseries σερβίρουν μπιφτεκάκια Findus;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Όχι δεν είπαν. Το θέμα εξέτασε 3 συγκεκριμένα περιστατικά (το ένα δυστυχώς κατέληξε στο θάνατο ενός 2χρονου κοριτσιού) σε σταθμούς που κατά τα αλλά είχαν αξιολογηθεί ως 'good' από τον Ofsted. Αυτό που φάνηκε από την έρευνα είναι ότι αν ένας σταθμός κλείσει και μετά ξανά ανοίξει με διαφορετικό όνομα στο ίδιο σημείο ακόμη και από τα ίδια άτομα (πχ έδειξε σταθμό που πουλήθηκε από τον σύζυγο στη σύζυγο), τότε παίρνουν καινούριο registration number το οποίο δεν συνδέεται με κάποιο τρόπο με το παλιό. Οπότε σταθμοί τους οποιους βάραιναν διάφορα complaints ή σοβαρά incidents μετονομάστηκαν ή και άλλαξαν manager και ξαναποκτησαν καθαρό record. Οι γονεις που έχασαν το κοριτσάκι εδώ και 5 χρονια κάνουν καμπάνιες προσπαθώντας να αλλάξει η νομοθεσία.

Μάλιστα. Αν αυτό είχε γίνει στην Ελλάδα, θα λέγαμε "μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά" :rolleyes:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...