Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

• Μου αρέσει 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Ειρήνη κι εγώ για μπουζούκια κατάλαβα - και έλεγα, μα καλά, θα κάνει βάφτιση στα μπουζούκια; :P

Κορίτσια ωραία όλα τα φορέματα, αν και όχι για μένα. Έχω να βάλω φόρεμα από τότε που ντύθηκα νύφη, στη δουλειά δεν με έχουν δει ποτέ με φόρεμα νομίζω.

Ελένη ποιο είναι το θαλασσί; Εγώ βλέπω μια ξανθιά που φοράει ένα μισό φούξια - μισό μπλε.

Χρύσα καλή επάνοδο στη δουλειά! Θα πας με μειωμένο ωράριο;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΚ γραψτε άκυρο. Εγώ κατάλαβα λάθος. Είναι μάλλον γιατί δεν έχω καμια σχέση με τα μπουζούκια (είμαι των μουσικων σκηνών, κυρίως live rock) και γι' αυτό δεν έκανε καθόλου register :tongue:

Biggi ευχαριστώ για τις ευχές :) Επιστρέφω από Δεύτερα με μειωμένο ωράριο (και μειωμένες αποδοχές βεβαίως βεβαίως). Δέχτηκαν να δουλεύω Δε-Τε-Πα 9 -2:30 και Τρ-Πε 9-5. Η λογική μου είναι αφενώς να μη λειπω πολλές ώρες για το μωρό, αφετέρου να μπορώ να παίρνω 3 φορές την εβδομάδα τον μεγάλο από το σχολείο, όταν ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη. Πάντως προς το παρόν θα δουλεύω για να πληρωνω τον σταθμό. Θα μου κοστίζει 1620 λίρες το μήνα για τα δύο παιδια και με τις μειωμένες αποδοχές πολύ αμφιβάλλω αν θα το καλυπτω το ποσό (δεν ξέρω πόσα ακριβώς θα παίρνω πλέον γιατί μου έχουν στείλει πόσα θα είναι τα μεικτά μου πλέον, αλλά όχι τα καθαρά).

Πώς πας εσύ με τη δουλειά και τον μικρούλη στο σπίτι; Εξακολουθείς να μπορείς να τα φέρνεις βόλτα και τα δύο; Πάντως αν η φύση της δουλειάς το επιτρέπει, το homeworking ακούγεται ως η ιδανική περίπτωση.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Live rock έχεις ακούσει πουθενά Αγγλία? Πού θα μπορούσαμε να πάμε αν αργότερα έρθει η γιαγιά του μικρού από Ελλάδα? Εμείς δυστυχώς μόνο μία συναυλία έχουμε πάει όταν ήμουν έγκυος, στους Coldplay.

I love rock παλιά δούλευα στο Camel στην Βουλιαγμένης φοιτήτρια, είχε 2 stages, ωραίες εποχές, μετά La Playa παραλιακή, Silo Πειραιά, αυτό βέβαια έπαιζε μπουζουκοξενοποπ αλλά είχαν έρθει μία φορά και τα Ξύλινα Σπαθιά για συναυλία. Πήγαινα Romeo, Γοργόνες και Μάγκες τότε που ήταν δίπλα δίπλα, εποχή που έμενα Γλυφάδα εκεί έχουμε χρηματοδοτήσει τουλάχιστον τα πλακάκια στις τουαλέττες, πηγαίναμε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη, κάρτα κανονική, Π-Σ σνομπάραμε έβγαιναν οι δημόσιοι υπάλληλοι λέγαμε. χαχαχαχα Το αγαπημένο μας τώρα με τον Robert είναι 45 μοίρες στο Γκάζι δεν ξέρω αν έχετε πάει, μας αρέσει, έχει τερράστιο videowall, ότι παίζουν βάζουν και το videoclip.

Πρωτοδεσμίτισσα σπίτι θυμάμαι είχα πώρωση με Ξύλινα Σπαθιά, Λευκή Συμφωνία, Διάφανα Κρίνα, Ενδελέχεια, Μωρά στην φωτιά, ο Jim ημίγυμνος πάνω από το κρεβάτι, Lucy in the sky with diamonds κλπ κλπ. Τώρα ο ζαχαρένιος ακούει Μοσχολιού, Πάριο, Metallica, Violent Femmes, Άκη Πάνου, Τσιτσάνη, Βαμβακάρη, Rage against the machine, Moby, Sinatra, Καρρά live, Μπιθικώτση, Smashing Pumpkins, Pink Floyd κλασσικά του τραγουδάει ο πατέρας του, Sade κλπ. Το μόνο που δεν παίζει στο CD player είναι δημοτικά. Μου καίνε τον εγκέφαλο.

Στον Καρρά δεν το συζητάω θα το κάψουμε, αν την επόμενη μέρα δεν έχω κλεισμένη φωνή από το τραγούδι και το σεκλέτι θα είμαι βαθιά απογοητευμένη. χαχαχαχαχαχα Γεννέθλια όμως λέω για ρεμπετάδικο, να μαζευτούμε καμιά 20ριά άτομα να φαααάμε και να πιουυυυύμε και να χορεεεεέψουμε...

Χρύσσα είσαι πανέξυπνη, nice try, αλλά δεν τσιμπάω για γεννέθλια σιγά μην πάρει αυτό, να του έρθει και φθηνά εδώ στην γιορτή μου δεν μου κάνει δώρο, δεν τα ξέρουν λέει αυτοί αυτά, τί μου έχει μείνει, Χριστούγεννα, γεννέθλια και επέτειος, σκοπός είναι να μου πάρει κάτι που ΔΕΝ μπορώ να πάρω μόνη μου. χαχαχαχαχα Άσε που αν στα 6 χρόνια μου παίρνει αυτό δώρο, μετά τα 10 θα μου φέρνει λουλούδι και την αγάπη του και θα το τρώει στο κεφάλι. Αν θέλει να μετράει η χειρονομία και ο ρομαντισμός ας μου πάρει πολλά λουλούδια όταν πάω σε τόπο χλοερό. Ελεύθερα. χαχαχαχαχα!

Λενάκι περαστικά ρε συ. Εγώ σηκώθηκα να ταϊσω τον μπέμπη και έχω αυπνίες. Έπεσα για ύπνο από τις 10 βλέπεις.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι παιδικοί είναι τόσο ακριβοί, είναι σαν να αποτρέπουν τις μαμάδες να δουλεύουν... Γιατί όπως λέει η Χρύσσα δουλεύεις για να πληρώνεις τον παιδικό στην ουσία. Στην Ελλάδα ιδιωτικός παιδικός Παλαιό Φάληρο που πήγαινε το βαφτιστήρι, 400 ευρώ νομίζω έδιναν? Μπορεί να λέω και πολλά. Και ήταν υπερπαραγωγή παιδικός, σίγουρα θα υπάρχουν και πιο φθηνοί. Κι εγώ το σκέφτομαι τί να κάνω από τον επόμενο χρόνο, να πάω για δουλειά να μην πάω, να περιμένω να πάει το παιδί 2-3, πραγματικά δεν ξέρω. Μάλλον θα ξεκινήσω να στέλνω βιογραφικά χαλαρά και αν κάτσει έκατσε.

Κορσέδες έχω πάρει από primark, έχει ποικιλία και καλές τιμές. Από ποιότητα δεν ξέρω, τώρα θα τους δοκιμάσω. Για την κοιλιά, πάει καταστράφηκε η δική μου, 5 κιλά ο μικρός βγήκε, τσίτωσε τσίτωσε, πόση ελαστικότητα να έχει πια και αυτό το δέρμα. Χάλια έχει γίνει τώρα. No worries. Υπάρχει λύση, λίγο ακριβή αλλά θέλω πίσω την κοιλίτσα μου γιατί πολύ μου άρεσε τελικά. Ολόσωμα μαγιό είναι φοβερά, φοράω ένα 50s, επίσης και τα tankini μου αρέσουν πολύ. Δοκιμάστε τα αν δεν έχετε πάρει.

RLcRp1.png

πωπω τravelgirl κ εγω τετοια ακουγα κ ακουω...πρεπει να δεις τον γιο μου να ροκαρει!!! απιστευτος!!! θα καμαρωνεις κ εσυ τον δικο σου σε λιγο καιρο αχαχαχαχ

στην Ελλαδα ναι ειναι παμφθηνοι, η αδερφη μου που δεν ζει Αθηνα αλλα επαρχια δινει 250 τον μηνα!!!!! στην Ελλαδα ποσα πληρωνεται μια βρεφονηπιαγωγος ομως? Στην Αγγλια παντως εχουν αρκετα χαμηλους μισθους οποτε ο σταθμος πρεπει να βγαζει πολυ χρημα χεχε

κ εγω απο του χρονου θα εχω 2 παιδια στον σταθμο οποτε θα εχω ενα αρκετο μεγαλο εξοδο....αλλα θα την παλεψουμε, για ενα χρονο θα ειναι μετα παει σχολειο ο μεγαλος χεχε

καλημερες!!!!!

Live rock έχεις ακούσει πουθενά Αγγλία? Πού θα μπορούσαμε να πάμε αν αργότερα έρθει η γιαγιά του μικρού από Ελλάδα? Εμείς δυστυχώς μόνο μία συναυλία έχουμε πάει όταν ήμουν έγκυος, στους Coldplay.

I love rock παλιά δούλευα στο Camel στην Βουλιαγμένης φοιτήτρια, είχε 2 stages, ωραίες εποχές, μετά La Playa παραλιακή, Silo Πειραιά, αυτό βέβαια έπαιζε μπουζουκοξενοποπ αλλά είχαν έρθει μία φορά και τα Ξύλινα Σπαθιά για συναυλία. Πήγαινα Romeo, Γοργόνες και Μάγκες τότε που ήταν δίπλα δίπλα, εποχή που έμενα Γλυφάδα εκεί έχουμε χρηματοδοτήσει τουλάχιστον τα πλακάκια στις τουαλέττες, πηγαίναμε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη, κάρτα κανονική, Π-Σ σνομπάραμε έβγαιναν οι δημόσιοι υπάλληλοι λέγαμε. χαχαχαχα Το αγαπημένο μας τώρα με τον Robert είναι 45 μοίρες στο Γκάζι δεν ξέρω αν έχετε πάει, μας αρέσει, έχει τερράστιο videowall, ότι παίζουν βάζουν και το videoclip.

Και εμεις θυμαμαι που βγαιναμε καθημερινες γτ Σβκ βγαιναν ολοι οι υπολοιποι:tongue:

Πρωτοδεσμίτισσα σπίτι θυμάμαι είχα πώρωση με Ξύλινα Σπαθιά, Λευκή Συμφωνία, Διάφανα Κρίνα, Ενδελέχεια, Μωρά στην φωτιά, ο Jim ημίγυμνος πάνω από το κρεβάτι, Lucy in the sky with diamonds κλπ κλπ. Τώρα ο ζαχαρένιος ακούει Μοσχολιού, Πάριο, Metallica, Violent Femmes, Άκη Πάνου, Τσιτσάνη, Βαμβακάρη, Rage against the machine, Moby, Sinatra, Καρρά live, Μπιθικώτση, Smashing Pumpkins, Pink Floyd κλασσικά του τραγουδάει ο πατέρας του, Sade κλπ. Το μόνο που δεν παίζει στο CD player είναι δημοτικά. Μου καίνε τον εγκέφαλο.

Τι μου λες τωρα!!! Προχτες ακουγα ελληνικο ροκ και συγκινηθηκα...Θυμηθηκα τα νιατα μου...Ενδελεχεια, Ξυλινα Σπαθια, Μωρα στη φωτια, Τρυπες, Φοβοι του Πριγκηπα...:-P

Στον Καρρά δεν το συζητάω θα το κάψουμε, αν την επόμενη μέρα δεν έχω κλεισμένη φωνή από το τραγούδι και το σεκλέτι θα είμαι βαθιά απογοητευμένη. χαχαχαχαχαχα Γεννέθλια όμως λέω για ρεμπετάδικο, να μαζευτούμε καμιά 20ριά άτομα να φαααάμε και να πιουυυυύμε και να χορεεεεέψουμε...

Χρύσσα είσαι πανέξυπνη, nice try, αλλά δεν τσιμπάω για γεννέθλια σιγά μην πάρει αυτό, να του έρθει και φθηνά εδώ στην γιορτή μου δεν μου κάνει δώρο, δεν τα ξέρουν λέει αυτοί αυτά,ΜΑ ΤΙς ΙΔΙΕς ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ? ΕΓΩ ΛΕΕΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ

τί μου έχει μείνει, Χριστούγεννα, γεννέθλια και επέτειος, σκοπός είναι να μου πάρει κάτι που ΔΕΝ μπορώ να πάρω μόνη μου. χαχαχαχαχα Άσε που αν στα 6 χρόνια μου παίρνει αυτό δώρο, μετά τα 10 θα μου φέρνει λουλούδι και την αγάπη του και θα το τρώει στο κεφάλι. Αν θέλει να μετράει η χειρονομία και ο ρομαντισμός ας μου πάρει πολλά λουλούδια όταν πάω σε τόπο χλοερό. Ελεύθερα. χαχαχαχαχα! Αυτης της αποψης ειμαι και εγω..αν αρχισουμε απο τωρα τα δωρα ενα μπλουζακι και την αγαπη μου σου φερα, μετα θα παμε στο ενα μιξερ και την αγαπη μου, μια τοστιερα και την αγαπη μου και τελος μονο η αγαπη μου δε σου φτανει?

Λενάκι περαστικά ρε συ. Εγώ σηκώθηκα να ταϊσω τον μπέμπη και έχω αυπνίες. Έπεσα για ύπνο από τις 10 βλέπεις.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι παιδικοί είναι τόσο ακριβοί, είναι σαν να αποτρέπουν τις μαμάδες να δουλεύουν... Γιατί όπως λέει η Χρύσσα δουλεύεις για να πληρώνεις τον παιδικό στην ουσία. Στην Ελλάδα ιδιωτικός παιδικός Παλαιό Φάληρο που πήγαινε το βαφτιστήρι, 400 ευρώ νομίζω έδιναν? Μπορεί να λέω και πολλά. Και ήταν υπερπαραγωγή παιδικός, σίγουρα θα υπάρχουν και πιο φθηνοί. Κι εγώ το σκέφτομαι τί να κάνω από τον επόμενο χρόνο, να πάω για δουλειά να μην πάω, να περιμένω να πάει το παιδί 2-3, πραγματικά δεν ξέρω. Μάλλον θα ξεκινήσω να στέλνω βιογραφικά χαλαρά και αν κάτσει έκατσε.

Κορσέδες έχω πάρει από primark, έχει ποικιλία και καλές τιμές. Από ποιότητα δεν ξέρω, τώρα θα τους δοκιμάσω. Για την κοιλιά, πάει καταστράφηκε η δική μου, 5 κιλά ο μικρός βγήκε, τσίτωσε τσίτωσε, πόση ελαστικότητα να έχει πια και αυτό το δέρμα. Χάλια έχει γίνει τώρα. No worries. Υπάρχει λύση, λίγο ακριβή αλλά θέλω πίσω την κοιλίτσα μου γιατί πολύ μου άρεσε τελικά. Μιλας για πλαστικη η' λιποαναρροφηση? Η λιποαναροφηση δεν ειναι και τοσο ακριβη διαδικασια 2 με 3 χιλιαρικα...η κοιλιοπλαστικη ειναι πανω απο 5...Ολόσωμα μαγιό είναι φοβερά, φοράω ένα 50s, επίσης και τα tankini μου αρέσουν πολύ. Δοκιμάστε τα αν δεν έχετε πάρει. Εχω να βαλω ολοσωμο απο το δημοτικο..ειμαι τρελλη φαν του μπικινι αν και υποψιαζομαι οτι οταν γεννησω καποια στιγμη θα κυκλοφορω με μπουρκα..

Ακομα αρρωστη ρε συ ειμαι γ@μω τις ιωσεις μου μεσα!!

Υ.Γ. Δε θα με πειραζε και ο αλλος Τζιμμυ (Χεντριξ) ημιγυμνος πανω απο το δικο μου κρεββατι!!Ελεγα να βαλω και Λεννυ Κραβιτς ως φτηνο υποκαταστατο αλλα φοβηθηκα την αντιδραση του δικου μου..:P

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

α ξεχασα να σχολιασω περι λουλουδιων!!!

ο αγαπητικος μου στον γαμο μου εβαλε 60 τριανταφυλλα στην ανθοδεσμη με σκοπο να μην χρειαστει να μου ξαναπαρει λουλουδια!!!! LOL LOL LOL

Τα συγκροτήματα που αναφερατε είναι πολύ αγαπημένα. Live rock στην Αθήνα πηγαίναμε κυρίως Σταυρό του Νότου (σκηνές 1 & 2, λιγότερο στη σκηνή 3 που ήταν κυρίως έντεχνο). Από μπαράκια που επαιζαν ροκ (όχι live) οι 45 μοίρες και το la rocka που ανέφερε η Ειρήνη μ' αρέσουν πολύ, καθώς και το Διαχρονικό στον Πειραιά.

Εδώ αρκετές pub έχουν ροκ βραδιές. Όταν είχαμε το ένα παιδί μόνο φωναζαμε μια από τις κοπέλες του σταθμού να τον κρατήσουν και πηγαίναμε στο Thursday night μιας pub που είχε μικρά rock bands που έπαιζαν συμπαθητικά. Εντάξει, μη φανταστείτε Σταυρό του Νότου κατάσταση όσες το γνωρίζουν, αλλά για 1-2 ποτακια καλά ήταν.

Ελένη περαστικά σου. Ελπίζω να μην είναι καμια βρογχιολιτιδα, αν θυμάμαι σε ταλαιπωρούσαν παλιά.

Fairy θα γεννήσεις κοντά όπως είχα γεννήσει εγώ (28 Μαρτίου ο μικρός) :)

Πώς πας; Έχεις βαρύνει πολύ; Αντεχεις στη δουλειά ή μετράς μέρες αντίστροφα;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Κλαμπ με ζωντανή μουσική έχει πολλά στο Λονδίνο, αν δεν ψάχνετε μόνο για ροκ (αλλά και indie, punk κλπ) προτείνω το Half Moon στο Putney. Είναι ορθάδικο, όχι παμπ. Πολύ καλά gigs, τέλεια ατμόσφαιρα.

Χρύσα το homeworking ήταν βολικό στην αρχή που το μωρό ήταν μικρό, κυρίως γιατί δεν αναγκάστηκα να τον πάω παιδικό από 6 μηνών, το οποίο ήταν κάτι που δεν ήθελα. Τώρα έτσι κι αλλιώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει, δουλεύω στην Αθήνα (προσωρινά? μόνιμα? θα δείξει...) και τον μικρό τον κρατάνε οι γονείς μου, οπότε όλα καλά.

Ελένη περαστικά!!!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Fairy θα γεννήσεις κοντά όπως είχα γεννήσει εγώ (28 Μαρτίου ο μικρός) :)

Πώς πας; Έχεις βαρύνει πολύ; Αντεχεις στη δουλειά ή μετράς μέρες αντίστροφα;

γενικα αντεχω....στο περπατημα καπως τα φτυνω, εχει γυρισει με το κεφαλι κατω κ με ποναει αμα περπαταω ωρα...γενικα ομως ειμαι παρα πολυ καλα οπως κ στην πρωτη εγκυμοσυνη :)

Biggi εύχομαι να σας πάνε όλα κατ' ευχήν, είτε αν επιθυμείτε να παραμεινετε στην Ελλαδα ή να γυρισετε στην Αγγλία. Μας βλέπω να ανοίγουμε νέο thread για αυτές που επαναπατρίστηκαν και για οσες επιθυμούν να επαναπατρηστουν :D

Fairy τον θυμάμαι καλά αυτόν τον πόνο. Κυρίως όταν καθόμουν στον καναπέ το βράδυ να χαλαρωσω και χαλαρωναν και όλα τα ligaments εκεί κάτω. Χαίρομαι που συνεχίζετε ομαλά :) Ο soon to be μεγάλος γιός πώς αντιδράει;

Διαφημίσεις

Fairy τον θυμάμαι καλά αυτόν τον πόνο. Κυρίως όταν καθόμουν στον καναπέ το βράδυ να χαλαρωσω και χαλαρωναν και όλα τα ligaments εκεί κάτω. Χαίρομαι που συνεχίζετε ομαλά :) Ο soon to be μεγάλος γιός πώς αντιδράει;

αφου ωρες ωρες νομιζω θα μου πεσει αχαχαχαχαχαχαχα

ο μεγαλος δειχνει πολυ ενθουσιασμενος...λες να ειναι ετσι μεχρι το τελος??? κ μετα???? στον παιδικο ειναι απιστευτος με τα μωρακια...οπου κ να ειμαστε αν ακουσει μωρακι να κλαιει παει κ το αγκαλιαζει :rolleyes::rolleyes::rolleyes: κ γενικα ασχολειται πολυ με την κοιλια μου δινοντας φιλακια αλλα κ φερνει τα αμαξακια του κ τα ακουμπαει πανω προσποιομενος πως παιζει με τον αδερφο του....τι να πω...σιγουρα θα εχω κρισεις μετα αλλα ευελπιστω να ειμαι λιγες κ μικρες :) ολες το περασαν αλλωστε, ε θα το περασω κ εγω, δεν μασαω σε τετοια χεχε...

Nα πω και εγώ μια καλησπέρα!

Αχ κάποιες θα έρθετε, εμείς πια τη Δευτέρα γυρνάμε. Ανάμεικτα συναισθηματα, καλά πέρασα, αλλά μας έλλειψε και λίγο ο μπαμπάς μας (έμεινε πίσω λόγω δουλειάς) και η ησυχία μου! Αλλά εγώ δε μπόρεσα να βγω και πολύ. Τελικά η μικρή δε θέλει το μπιμπερο, όπότε δεν ηθελά να την αφήνω πολλές ώρες με τη γιαγια. Αρρώστησε και λίγο η καημενούλα!

Από κιλά, εκεί που κάπως πήγα να τα χάσω, ήρθα Ελλάδα και τώρα τι να κάνω; Εχει ανοίξει και η πλάτη μου, δε ξέρω πως τα κατάφερα, και εκεί που φορούσα 8 και small με βλέπω για 12 και large! Αλλά από Φεβρουάριο σκέφτομαι να αρχίσω λίγο γυμναστικη, μια φορά την εβδομάδα να κάνω κάτι. Βέβαια όπως πάντα άλλο στη θεωρεία και άλλο στη πράξη!

Για το θέμ δουλειάς, ακόμα φτιάχνω το βιογραφικό μου. Κάποια στιγμή θελω να πιστεύω πως θα κάνω και μια δυο αιτήσεις, να αρχίσουν να έρχονται τα rejections για να χαιρόμαστε!

Πικαμπού με το καλό στην δουλειά! Πωπω, πολλά λεφτά ο παιδικός, αλλά τι να κάνεις;

Από κιλά, εκεί που κάπως πήγα να τα χάσω, ήρθα Ελλάδα και τώρα τι να κάνω; Εχει ανοίξει και η πλάτη μου, δε ξέρω πως τα κατάφερα, και εκεί που φορούσα 8 και small με βλέπω για 12 και large! Αλλά από Φεβρουάριο σκέφτομαι να αρχίσω λίγο γυμναστικη, μια φορά την εβδομάδα να κάνω κάτι. Βέβαια όπως πάντα άλλο στη θεωρεία και άλλο στη πράξη!

μην στεναχωριεσαι για την πλατη σου...ειναι φυσικο επομενο της εγκυμοσυνης :) δωσε χρονο στον εαυτο σου κ θα δεις θα επανελθεις :)

Δέσποινα size 12 ειναι το κανονικό μου μέγεθος (πριν γεννησω) και εσένα το max που έχεις φθάσει? ζζζ... Με σκοτωσες. Και δεν ειμαι και καμία ψηλή μην νομίζεις. 1.64. Ποσα κιλα ειναι η μπεμπουλα τώρα? Αν θυμάμαι καλα γεννήθηκε αρχές Αυγούστου? Το χειρότερο με τα rejections ειναι να σου απαντησουν ότι είσαι overqualified! Τύψεις κι εγω αισθάνομαι και ακόμα δεν εχω φύγει, φαντάσου. Τι θα τρώει, που θα ειναι μονος, ολα αυτά.

Φέρυ σου μίλησαν για vbac? Η καισαρικη ειναι προγραμματισμένη με ημερομηνία δηλαδη? Αν ναι σου έφυγε τουλάχιστον ενα μεγαλο βάρος! Δεν θα ξανάπεράσεις Γολγοθά.

Λενακι και πάλι πολλα περαστικά κοπέλα μου. Ξεχασα τις Τρυπες, αδικαιολογητη I know. Χρυσσα που το θυμήθηκες το Διαχρονικό? Καστελλα στην ανηφόρα, αξέχαστα! Εχει κλείσει 5-6 χρονια τώρα. Το είχαν κανει εστιατόριο τον κάτω όροφο με πιάνο, κεριά, αλλα δεν έπιασε. La Rocka πήγαινα κι εγω, μέχρι και πρόσφατα δηλαδη πριν κλείσει κι αυτο. Και follie πηγαίναμε. Κυριακές μεσημέρι ήταν ωραία εκει. Και το μεξικανικο μου άρεσε πιο πέρα απο το La Rocka δεν θυμάμαι το όνομα τώρα. Μπαμ κανει ότι είσαι Πειραιωτακι.

νκκ να ξέρεις πάντως σαμπουαν θα αλλαξω καλού κακού. Θα πάρω anti-frizz για μείωση όγκου.

RLcRp1.png

Και το μεξικανικο μου άρεσε πιο πέρα απο το La Rocka δεν θυμάμαι το όνομα τώρα. Μπαμ κανει ότι είσαι Πειραιωτακι.

Viva Zapata ;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...