Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Από την άλλη σημασία έχει νομίζω να έχεις αδέρφια ακόμα και πολύ μεγαλύτερα ή μικρότερα...μπορεί οι γιοι μου διαρκώς να μαλώνουν αλλά όταν ο μικρός αναφέρεται στον μεγάλο τον αποκαλεί "ο αδερφούλης μας" και πάει συνεχώς και τον αγκαλιάζει και τον φιλάει, ο δε μεγάλος που είναι ο "ξινός" της οικογένειας λέει μεν να τον πάρουμε απο κοντά του γιατί "βρωμάει και τον γεμίζει σαλια" αλλά άμα τον μαλώσουμε και τον δει να κλαίει, τρελαίνεται, πάει και τον αγκαλιάζει και προσπαθεί να τον ηρεμήσει...Ε συγκρίνεται με τίποτα αυτό;

WlXFp3.png

FKNj.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα δεν είπε κανεις ότι δεν αγαπιουνται όσα χρονια κι αν έχουν διάφορα...

Εγω εχω με τον αδερφό μου 9 χρονια διάφορα και με την αδερφη μου ενα. Ο μικρός ήταν και ειναι πάντα ο μικρουλης μας, όμως σκανταλιες, παιχνίδια, πάρτυ, παρέα, μαθήματα και αλλα πολλα τα μοιράστηκα με εκείνη. Δεν είχα ανάγκη φίλη για να παίξω. Είχα πάντα παρέα.

Οσο μεγαλύτερη η διάφορα ηλικίας τόσο τα ενδιαφέροντα ειναι διαφορετικά και η προσωπική πορεία πιο μοναχική. Οταν εγω σπουδαζα για παραδειγμα εκείνος πήγαινε Δημοτικό...

RLcRp1.png

Συμφωνω Ειρηνη για τα διαφορετικα ενδιαφεροντα κ εγω με τα αδελφια μου εχω μεγαλη διαφορα ηλικιας...και φυσικα ποτε δε μπορουσαμε να μοιραστουμε κοινες δραστηριοτητες! Αν ειναι στο χερι μου θα ηθελα να το αποφυγω, δλδ δε θελω να κανω παιδια με διαφορα πανω απο 3 χρονια..

Με την αδερφη μου εχουμε 9 χρονια διαφορα και πραγματικα φαινεται παρα πολυ και στα ενδιαφεροντα και στη συζητηση...Βεβαια υγεια πανω απο ολα ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα..

Eleni

bd5c7983f7.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Και ξεκιναω πρώτη! Κορίτσια τι κάνετε?

Εμεις είμαστε όλοι καλα, 5 Φεβρουαρίου παω στα πάτρια εδάφη να δώ τους δικούς μου, μου εχουν λείψει, δεν τους εχω δει απ' όταν ήμουν 5 μηνών έγκυος! Ταυτόχρονα κυλάει και το θεμα του σπιτιου αργά η γρήγορα θα εχω και μετακόμιση! Μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι. zzz...

On the bright side, μου αρέσει που χιονισε, με το αυτοκίνητο έκανα λίγα slalom but that's ok, αύριο θα παω για ψώνια, μικροδωρακια για να πάρω μαζι μου, ο μπεμπης σιχαινεται το mei tai, τσάμπα τα λεφτα, αυτο το παιδι has to be awkward, βρήκα μαγαζι κοντα μου με μακαρόνια για παστιτσιο, μεγάλη επιτυχία το ξέρω γιουυυυχου! το μόνο που δεν βρήκα ειναι πως να χάσω μέχρι τις 5 Φεβρ. 10 κιλα που μου εχουν μείνει... ΑΥΤΑ!!!

RLcRp1.png

Καλημέρα! Αχ αυτά τα δέκα κιλά! Εγώ δεν τα είχα μετά που γέννησα, αλλά τα έβαλα στην πορεία! Άμα βρεις πώς χάνονται (εκτός από δίαιτα και γυμναστική) να μου πεις να βάλω κι εγώ μπρος!

Καλή επιστροφή στην πατρίδα και να περάσετε καλά με τους δικούς σου, που είμαι σίγουρη ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον μπέμπη!

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη όταν σκέφτομαι ότι μένουν μόνο δύο μήνες χειμώνα γιατί αγαπώ την Άνοιξη και δεν φαντάζεστε πόσο ανυπομονώ να έρθει!

Η μικρή λίγο αρρωστούλα, την παλεύουμε με μασκούλα και σιροπάκι, ελπίζω να της περάσει σύντομα γιατί στεναχωριέμαι που τη βλέπω να υποφέρει με κλειστή μύτη...

Αυτά τα λίγα από εμάς. Χαίρομαι που τα λέμε!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

egw tha katevw Ellada 15-24 Martiou! de tha paw vevaia A8hna kai tha paw sth giagia mou k thn aderfh mou pou exw na tous dw 1 xrono! uparxei eutuxws to skype kai kamia fora mpainei h aderfh mou. ta xmas eixe paei h giagia mou sthn aderfh mou kai molis mas eide mesw skype arxise na klaiei opote apofasisa na katevw me to mikro na th doume.

kata ta alla tha katevoume kai ton Iounio kai mallon tha ka noume kai th vafthsh tote! (xaxa o mikros tha einai 3+ kai ton vlepw na anoigei kouventa me ton papa an tou valei polu ladi ;) !)

kai emeis perasame polu omorfa me to xioni kai o mikros trela8hke! epeze me thn psuxh tou.

kai mias kai lete gia kila:

mou exei leipsei polu mia tavernoula kai paidakia kai kokoretsi!!!!!

pantws egw ta parapanhsia ta eixa prin meinw egkuos! exasa tis egkumosunhs kai 2-3 akoma alla thelw alla 10! prospathoume me to suzugo mpas kai kataferoume na eimaste mondela sth vafthsh!

uDLqp1.png

Νατασσα σε καταλαβαινω το κοκορετσι και τα παραλοιπομενα ειναι η αδυναμια μου, κ εγω ειχα τετοια στερητικα συνδρομα:tongue: Τωρα περιμενω πως και πως Αποκριες να βγουμε σε τετοιες ταβερνες να το τσικνισουμε:tongue: Φετος εχουμε και ακρη στην Πατρα, αν μπορεσουμε θα την κανουμε ΣΒΚ αν και ο συζυγος μου ειναι πολυ σοβαρος και δεν τον κοβω για Καρναβαλια!:D

Ειρηνη φανταζομαι οι γονεις σου θα τρελλαθουν απο τη χαρα τους!! Δεν ειναι και μικρο πραγμα να δουν το εγγονι πρωτη φορα! Αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι να χασεις 10 κιλα μεχρι τις 5 Φεβ...Μπικινι θα βαλεις?:D (Και μη μου πεις οτι θελεις να ντυθεις εξαλλα να βγεις, εισαι μανα τωρα πια !!!:tongue:)

Eleni

bd5c7983f7.png

Καλημέρα και καλή χρονιά κορίτσια! Ελπίζω να περάσατε όλες ωραίες διακοπές! Εμείς ξεκουραστηκαμε πάρα πολύ γιατί οι γιαγιάδες ανέλαβαν με μεγάλη χαρά τα εγγονάκια. Βέβαια μου έπεσε πολύ βαριά η επιστροφή στην αρχή αλλά τώρα έμαθα πάλι να τα βγάζω πέρα.

Συγνώμη που πετάγομαι σφήνα για κάτι άσχετο, αλλά μιας και είδα τη Νατάσσα στη συζήτηση θέλω να κάνω μια ερώτηση. Νατάσσα, δουλεύεις σε clinical trials αν θυμάμαι καλά? Ξέρεις να μου πεις το τι προυπηρεσία μπορεί να χρειάζεται για να δουλέψει κάποιος σε clinical trial αλλά σαν co-ordinator/ administrator ας πούμε? Με ενδιαφέρει πολύ να μπω σε αυτό τον τομέα αλλά όλες οι θέσεις που βρήκα ζητάνε προυπηρεσία. Πώς μπορώ να την αποκτήσω? Χρειάζεται κάποιο certification? Εχω εμπειρία σε cardiovascular research αλλά όχι σε trials, πιστεύεις οτι θα μετρούσε αν ήταν να συμμετέχω σε σχετική trial? Δεν ξέρω κατα πόσο είσαι σε θέση να απαντήσεις όλα αυτά, αλλά ότι πληροφορία μου δώσεις χρήσιμη θα μου φανεί. Εννοείται οτι αν κάποιος άλλος μπορεί να με κατευθύνει θα με βοηθούσε πάααρα πολύ.

Ευχαριστώ!!!!

Ελενη δεν υπάρχεις... Ακριβώς για αυτο θέλω να τα χάσω! Εχουν κλείσει τραπέζι κι εχω το καταπληκτικό outfit που αν το βάλω όπως ειμαι τώρα όμως, θα ειμαι σαν φαλαινακι σε ξερα! αχαχαχα Να σου περιγραψω: Δερμάτινο εφαρμοστο παντελόνι με μπλουζα miss sixty μπροστά όλη κλειστή, 2 φιογκακια στους ώμους και πίσω ολο see through διαφάνεια. Τι;;;;; Ο ζαχαρενιος με αφήνει! Ποτε θα τα βάλω? Πρεπει να κανω απόσβεση!

νκκ γυμναστική δεν προλαβαίνω να κανω τώρα! Αργα το σκεφτηκα! Λέω να σταματήσω να τρώω μέχρι να πεσω κάτω, άντε κανένα μαρουλι και να πινω πολυ νερό. Η μια άλλη λύση ειναι να αγοράσω μπουργκα και να πω πως αλλαξοπιστησα. Αλλη μια να πω ότι παρουσίασα αλλεργία και πρηστηκα. αχαχαχα κάτι παρόμοιο έλεγε η γιαγιά μου που ήταν 120 κιλα και έλεγε πως δεν τρώει αλλα φουσκώνει απο το άγχος. Ομως στο πιάτο έβαζε μακαρόνια-μοσχάρι-μακαρόνια-μοσχάρι. Πέθανε καλοκαιρι στο καράβι για Ηράκλειο τρώγοντας φουντουνια! Τουλαχιστον πηγε χορτατη! Εχω το όνομα μήπως πήρα και την χάρη? :tongue:

Νατασσα πραγματικα δεν ειναι πολυ συγκινητικό ποσο τους λειπουμε? Και μένα είχε βάλει η αδερφη μου τον παππού μου στο Skype εχθες και έλεγε σε πονεσα παιδι μου, σε πονεσα. Να μου πεις για την βάφτιση, λέμε κι εμείς Σεπτέμβριο πρώτα ο Θεός. Πες μου τι χαρτια σου ζήτησαν. Αγγλία έχει γεννηθεί το μικρακι σου? Το έχεις δηλώσει Ελλάδα?

Παιδάκια, κοκορετσακι, καλαμακια με ξεροψημενο ψωμί, σάντουιτς απο Everest, ολο και κάτι αλλο θα σκεφτώ! Καρναβάλι εχω πάρει μέρος 2 φορές, μια σε καλλιτεχνικό γκρουπ, ήταν απίστευτα βαρετό και την άλλη σε αστείο, είχα ντυθεί καλώδιο. Εκει ναι είχα περάσει σούπερ. Πριν ξεκινήσουμε στην αφετηρία που περιμέναμε, είχαμε τσακισει την μαυροδαφνη, ε μετα δεν χορευαμε ΛΥΣΣΑΞΑΜΕ.

Ευγενία καλώς ήρθες! Αυτές οι γιαγιάδες βάλσαμο ε?

RLcRp1.png

Ελενη δεν υπάρχεις... Ακριβώς για αυτο θέλω να τα χάσω! Εχουν κλείσει τραπέζι κι εχω το καταπληκτικό outfit που αν το βάλω όπως ειμαι τώρα όμως, θα ειμαι σαν φαλαινακι σε ξερα! αχαχαχα Να σου περιγραψω: Δερμάτινο εφαρμοστο παντελόνι με μπλουζα miss sixty μπροστά όλη κλειστή, 2 φιογκακια στους ώμους και πίσω ολο see through διαφάνεια. Τι;;;;; Ο ζαχαρενιος με αφήνει! Ποτε θα τα βάλω? Πρεπει να κανω απόσβεση!

Μιλαμε ελιωσα στο γελιο!! Δε παιζεσαι...παντως για το παντελονι εχω να πω οτι πηρα ΚΑΙ ΕΓΩ δερματινο μαυρο παντελονι!!Και φυσικα το στολιστηκα και βγηκα αλλα οφειλω να ομολογησω οτι λιγη γυμναστικη τη χρειαζομαι (εγω ρε συ νομιζα οτι το δερματινο μαζευει οτι πρεπει να μαζευτει αν ειναι να παιρνει τη φορμα του σωματος τι να το κανω?)

νκκ γυμναστική δεν προλαβαίνω να κανω τώρα! Αργα το σκεφτηκα! Λέω να σταματήσω να τρώω μέχρι να πεσω κάτω, άντε κανένα μαρουλι και να πινω πολυ νερό. Η μια άλλη λύση ειναι να αγοράσω μπουργκα και να πω πως αλλαξοπιστησα. Αλλη μια να πω ότι παρουσίασα αλλεργία και πρηστηκα. αχαχαχα κάτι παρόμοιο έλεγε η γιαγιά μου που ήταν 120 κιλα και έλεγε πως δεν τρώει αλλα φουσκώνει απο το άγχος. Ομως στο πιάτο έβαζε μακαρόνια-μοσχάρι-μακαρόνια-μοσχάρι. Πέθανε καλοκαιρι στο καράβι για Ηράκλειο τρώγοντας φουντουνια! Τουλαχιστον πηγε χορτατη! Εχω το όνομα μήπως πήρα και την χάρη? :tongue:

χαχαχαχαχαχα Ηρακλειωτισες παιδι μου εξω καρδια! Φουντουνια, γελιο και αγιος ο Θεος...:tongue: Πλακα πλακα ειχα ακουσει και τη χοντρη κοινοταρχισα στην κατασκηνωση να λεει ακριβως το ιδιο οτι πρηζεται απο το αγχος...και οτι ολος αυτο δεν ειναι παχος!! Οποτε μου ακουγεται για valid excuse:D

Νατασσα πραγματικα δεν ειναι πολυ συγκινητικό ποσο τους λειπουμε? Και μένα είχε βάλει η αδερφη μου τον παππού μου στο Skype εχθες και έλεγε σε πονεσα παιδι μου, σε πονεσα. Να μου πεις για την βάφτιση, λέμε κι εμείς Σεπτέμβριο πρώτα ο Θεός. Πες μου τι χαρτια σου ζήτησαν. Αγγλία έχει γεννηθεί το μικρακι σου? Το έχεις δηλώσει Ελλάδα?

Παιδάκια, κοκορετσακι, καλαμακια με ξεροψημενο ψωμί, σάντουιτς απο Everest, ολο και κάτι αλλο θα σκεφτώ! Καρναβάλι εχω πάρει μέρος 2 φορές, μια σε καλλιτεχνικό γκρουπ, ήταν απίστευτα βαρετό και την άλλη σε αστείο, είχα ντυθεί καλώδιο. Εκει ναι είχα περάσει σούπερ. Πριν ξεκινήσουμε στην αφετηρία που περιμέναμε, είχαμε τσακισει την μαυροδαφνη, ε μετα δεν χορευαμε ΛΥΣΣΑΞΑΜΕ.

Ευγενία καλώς ήρθες! Αυτές οι γιαγιάδες βάλσαμο ε?

Λες να λυσσαξω και εγω? Να τρομαξει και ο δικος μου και να την κανει??:? Εγω δεν εχω παρει μερος ποτε σε Καρναβαλι αλλα τα γενεθλια μου πεφτουν Αποκριες παντα εκτος απο φετος που οι Αποκριες θα ναι Μαρτη..και παντα οργανωναμε μασκε παρτυ κλπ..:-P

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

αχαχα σουξέ τα δερμάτινα! Τα άτιμα δεν κρύβουν τι-πο-τα.

Εχουν περάσει και 6 μήνες κοντα που γεννησα θα πουν καλα ρε Χριστιανή δεν γεννησες και εχθές. Αυτο που με εχουν ζαλίσει με το ποσα κιλα ειμαι πολυ μου την βαράει. Ξεκίνησε με το ποσα κιλα έπαιρνα στην εγκυμοσύνη και τώρα ποσα εχουν μείνει. Έτσι μου έρχεται να πω τι σε νοιάζει κυρα μου, ζυγαριά σε έβαλα? Σιχτιρ.

Και μενα τα γενέθλια πέφτουν συνηθως κοντα στις αποκριες, ειμαι 25 Φεβρουαρίου. Ψαρινα είσαι η υδροχοακι? Θα του αρέσει πιστεύω, δωστου και λίγη μαυροδαφνη, θα τα δει ολα ωραία! Ψηνουν και καλαμακια στην αφετηρία. Μια χαρα θα περάσεις, χορό, σοκολατοπολεμο, το κάψιμο του καρναβαλου αργά στο λιμάνι. :-P

RLcRp1.png

Υδροχοακι ειμαι εγω!!Εσυ ψαρακι ε?

Αυτο με τα κιλα της εγκυμοσυνης πιστευω οτι υπαρχει μια μικρη ψυχψση. Καταρχην ξεκιναει απο την ΤΒ οπου ασχολουνται με το ποσα κιλα πηρε η καθε διασημη στην εγκυμοσυνη, ποσο γρηγορα τα εχασε κλπ. Μετα επεκτεινεται και στην καθημερινοτητα "Ποσα κιλα πηρες?" Οταν εμεινε εγκυος η κοληττη μου και μιλησαμε στο τηλεφωνο με ρωταει η μανα μου..."ποσα κιλα εχει παρει μεχρι τωρα?" Λεω που να ξερω λεει καλα δε μιλησατε? Δλδ εγω επρεπε να ασχοληθω και να ρωτησω την κοπελα ποσα κιλα πηρε ...της λεω γιατι τι με νοιαζει ποσα κιλα πηρε..ποσο αγενες να ρωτας τον αλλο τετοιες βλακειες!

Eleni

bd5c7983f7.png

Ναι ψάρι. Ποτε χανος, ποτε καρχαριας. Εξαρτάται απο την περίπτωση. :tongue:

Αυτη η ερώτηση ειναι αδιάκριτη και η άλλη που ρωτάνε για μωρά ζευγάρια που εχουν παντρευτεί. Εσείς ποτε θα το αποφασίσετε για μωρακι??? Χωρις να σκεφτούν ότι μπορει να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα στο κάτω κάτω της γραφής και άλλη όρεξη δεν έχει ο άλλος να δικαιολογείται στην κάθε θειτσα. Το ειχε αντιμετωπισει πρωην συναδελφος και ειχε φαει φρικη.

Μου λείπει η πατρίδα αλλα να, ΑΥΤΑ δεν μου λείπουν καθόλου.

RLcRp1.png

Ναι ναι..να καθεσαι να εξηγεις στην καθε αδιακριτη...Γιατι δεν εκανες μωρο ακομα?Γιατι παχυνες? Ποτε θα τα χασεις τα κιλα της εγκυμοσυνης? Ποτε θα κανεις δευτερο?

Ε πρεπει να τα αντιμετωπιζεις με χιουμορ γτ αλλιως δε παλευεται..χωρια που αν τσατιστεις η αλλη θα πει "μα απο ενδιαφερον το λεω":evil:

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...