Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Δέσποινα ο Κωνσταντίνος ηταν 13 μηνών και πήγε full time στον σταθμό απο 15 μηνών.

Το back carrying είναι πολύ βολικό για μενα και αρέσει πολυ στον μικρο, όπως αρεσε και στον αδερφό του. Το ξεκινησαμε πριν 2 εβδομαδες :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αποψε ειμαι μονη μου κ αντι να το εκμεταλλευτω εχω νυσταξει αχαχαχαχα

εστειλα τον συζυγο σινεμα με τα παληκαρια, εβαλα τον υιο για υπνο κ μου ερχεται να πεσω ξερη!!!! μα ποσο τραγικο αχαχαχαχα

Είσαι εργαζόμενη μαμά και αύριο είναι Δεύτερα. Βάλε μια ενυδατικη μάσκα στο πρόσωπο, δυο φετουλες αγγούρι στα μάτια και άντε για νανι :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

εχουμε κ παρτυ αυριο στον παιδικο...γενικα αυτη η βδομαδα θα κυλησει χωρις πολυ δουλεια αλλα χαζες υποχρεωσεις απο εδω κ απο εκει....κ εχω κ ποσο marking να ξεκινησω :-/

πωπω ειμαι πολυ πολυ excited!!!!! εχω dinner αποψε στους συναδελφους..θα γινει χαμος λεμεεεε!!!! ειμαι σπιτι κ θα μαγειρευω ολη μερα!!!! ο καιρος ειναι ενα χαλι, αν συνεχισει ετσι θα πνιγουμε παλι αχαχαχαχαχαχα αλλα δεν πτοουμαι!!!!! ωρα για μπακλαβαααααα

Διαφημίσεις

Επίσης Δεσποινακι! Χρόνια Πολλά σε όλες :)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα , με λένε Δήμητρα , ζω και δουλεύω στo Kings Lynn εδω και ένα χρόνο και δυο μήνες!!! , έχω 2 γιους 9,5 και 3,5 ετών και ελπίζω να τα λέμε!!!

Γεια σου Δήμητρα! Για πες μας πώς σου φαίνεται η διαφορά των 6 χρόνων ανάμεσα στα αδελφάκια; έτσι για να παίρνουμε καμια ιδέα... ;)

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Τρομακτική...Η αλήθεια είναι πως ναι μεν δεν έχεις να κάνεις ταυτόχρονα με δυο μωρά, απο την άλλη όμως έχουν διαφορετικές συνήθειες, ενδιαφέροντα, ωράρια...Ο μικρός μιμείται τον μεγάλο και συμπεριφέρεται λες και πλησιάζει στην εφηβεία και ο μεγάλος είναι ο μονίμως ρηγμενος που του ζητάμε να κάνει λίγο υπομονή για 1-2 ακόμα χρονια...Αν ξανάρχιζα νομίζω πως θα επελεγα να τα κάνω πιο κοντά σε ηλικία, απο την άλλη όμως δεν μετανιωνω καθόλου και αν μου το επέτρεπε η δουλειά και τα οικονομικά μας θα έκανα και άλλο μετά απο τα επόμενα 6 χρονια!

WlXFp3.png

FKNj.png

Ναι, κι εγώ έχω την εντύπωση ότι όταν τα παιδιά έχουν μικρή διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, είναι πιο καλά για τα ίδια για να έχουν πάντα παρέα, κοινά ενδιαφέροντα. Εγώ προσωπικά έχω δυο αδελφούς, με τον μεγάλο έχουμε 7 χρόνια διαφορά και με τον δεύτερο έχουμε 1μισι μόλις χρόνο. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε και πολλή επαφή μεταξύ μας, από τον πρώτο λόγω μεγάλης διαφοράς ηλικίας, εκείνος παντρεύτηκε μικρός και έφυγε από το πατρικό νωρίς, ενώ με τον δεύτερο διαφέρουμε πολύ σε πολλά οπόταν δεν μας βγήκε...

Έχω μια κορούλα 3 χρονών και πάντα σκέφτομαι πώς θα είναι τα πράγματα και από μας τους γονείς και μεταξύ των παιδιών όταν θα προκύψει ένα δεύτερο παιδί, σε σχέση πάντα με τη διαφορά ηλικίας των παιδιών και των διαφορετικών απαιτήσεων.

Με αυτά που έγραψες, με προβλημάτισες πολύ... Από την άλλη όμως είναι πολύ σημαντικό να έχεις και μια βοήθεια από έναν δικό σου, πιστεύω, για να τα βγάλεις πέρα με δύο μικρά σε κοντινή ηλικία. Η μικρή μας ήταν ανέκαθεν ζωηρή, δύσκολη στο φαΐ, δύσκολη στον ύπνο και χωρίς καμιά βοήθεια ήταν πραγματικά δύσκολα, αλλά ο Θεός βοήθησε, ο καιρός πέρασε. Παρόλο που με ταλαιπώρησε όμως η μικρή -να 'ναι καλά- μόλις τη γέννησα ήθελα να κάνω και ένα δεύτερο παιδάκι κοντά, αλλά δεν προέκυψε.

Όσο για το μέλλον και το τι μέλλει γενέσθαι, απρόβλεπτο!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

exw kai egw akrivos thn idia anushxia. u8ela panta na kanw paidakia se kontinh hlikia (2 xronia) omws meta th gennhsh tou giou mou h zwh mas allaxe polu (oxi exaitias tou paidiou) opote den ta katafera. twra skeftomai pws tha exoun panw apo 3-4 xronia telika kai mou ti dinei! h8ela na kanoun parea! anyway euxomai na kataferw kapoia stigmh na kanw ena 2o paidaki giati den thelw na einia monos tou. ase pou fovamai oti mporei na mhn erthei oso eukola urthe to prwto.

uDLqp1.png

Νατασσα ότι εγραψες λες και ήσουν στο μυαλο μου. Εχω μεγάλο φόβο μην βγει κακομαθημενος αν δεν κάνουμε αλλο και ιδανικά δεν θα ήθελα να έχουν πάνω απο 2 χρονια διάφορα.

Δήμητρα καλώς ήρθες! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Καλή χρονια κορίτσια!

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...