Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Δέσποινα το στήθος είναι πάντα μεγάλο κινητρο για τα μωράκια να γυρίσουν χε χε!

Και εμένα ήταν τελίως διαφορετικά σα μωρά τα παιδιά μου, δεν τιθεται θέμα συγκρισης.

Με τις γλώσσες που λέτε, η μεγάλη όταν παίζει μόνη της μιλάει αγγλικά. Σε εμάς μιλάει ελληνικά εκτός αν θέλει να παίξουμε που πάντα τίνει να χρησιμοποιεί αγγλικά. θα έλεγα όμως οτι τα ελληνικά τα λέει πιο καθαρά από τα Αγγλικά (εκτός και αν εγώ δεν τα καταλαβαίνω όλα, ποτέ δεν καταλάβαινα πλήρως μικρά παιδάκια που μιλάνε αγγλικά!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομιζω οτι απλα επιλέγει αυτό που του είναι πιο εύκολο. Όταν ηταν λίγο μικρότερος που χρησιμοποιούσε λιγες λέξεις και έκανε μικρές προτάσεις 2-3 λεξεων μιλούσε περισσότερο Ελληνικά. Τώρα που η σκέψη του είναι πιο περίπλοκη και το λεξιλόγιο του στα αγγλικά πολύ ανεπτυγμένο, του είναι πιο ευκολο να εκφραστεί στην κυρίαρχη γλώσσα. Επειδή έχει ψιλιαστει βέβαια οτι θέλουμε να μιλάει ελληνικά, επιλέγει τη γλώσσα μας σε κάθε φράση που ξεκινάει με "θέλω" :tongue:

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Καλημέρα. Σχετικα με τη συνάντηση που λέγαμε με την travelgirl για Λονδίνο την επόμενη Πέμπτη (σε διπλανό τοπικ), βρήκα εισιτήρια σε λογικη τιμη (£31) για να φτάσω στο Paddington στις 12:15 και να αναχωρησω στις 14:30. Εξυπηρετούν οι ώρες είναι να κοιτάξω κάτι άλλο; Το Paddington είναι οκ ως τελικος προορισμός;

Μια χαρά ειναι. Εγω έρχομαι Liverpool street. Απο εκει αν θες έρχομαι paddington και μετα αποφασίζουμε. Εάν δεν έρθει άλλη κοπέλα ας συνεχίσουμε με pm!

RLcRp1.png

Εκλεισα τα εισιτήρια. Θα φτάσω 12:15 και θα αναχωρησω στις 15:00. Λεπτομέρειες με πμ :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

:tongue: You made me happy.

Δέσποινα τα ίδια κάνει και ο μπέμπης! Γυρίζει από κοιλίτσα - ανάσκελα, κάνει ήχους, πιάνει παιχνιδάκια και προσπαθεί να τα βάλει στο στόμα του, γελάει πιο πολύ. Ξυπνάει μόνο μια φορά κατά την διάρκεια της νύχτας, δηλ. κοιμάται στις 9 ξυπνάει κατά τις 2, τρώει και μετά κατά τις 7 με 8 το πρωϊ.

Παρήγγειλα τελικά από την Στέλλα mei tai και θα το στείλει εδώ! Πήρα αυτό!

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

:tongue: You made me happy.

Δέσποινα τα ίδια κάνει και ο μπέμπης! Γυρίζει από κοιλίτσα - ανάσκελα, κάνει ήχους, πιάνει παιχνιδάκια και προσπαθεί να τα βάλει στο στόμα του, γελάει πιο πολύ. Ξυπνάει μόνο μια φορά κατά την διάρκεια της νύχτας, δηλ. κοιμάται στις 9 ξυπνάει κατά τις 2, τρώει και μετά κατά τις 7 με 8 το πρωϊ.

Παρήγγειλα τελικά από την Στέλλα mei tai και θα το στείλει εδώ! Πήρα αυτό!

Πήρες cordless vaccum cleaner? Πως είναι? Η εκανες λάθος το λινκ? Με γεια το μει ται! Πιστευω θα σε βολέψει πολύ.

οταν ξεκινησα με τα σλινγκ τα πληρωνε η μαμα μου αν δεν ημουν κατω μεσω τραπεζας. αλλα της ειχα πει της Στελλας για paypal k το διευθετησε :)

μεγεια το μει ται!!!! δοκιμασε back carry ειναι απιστευτο!!!!

Διαφημίσεις

To ξέρω ότι κάθε μωράκι είναι διαφορετικο, απλώς ώς πρωτομάνα, ε μάλλον βιάζομαι να δω τη μπέμπα να μας κάνει διάφορα. Οσο για τη γλώσσα, μάλλον και η μικρή μας δίγλωσση θα γίνει, γιατί ο μπαμπάς αντί να της μιλάει λίγο ιταλικά, έχει μείνει στα αγκου!

Πικαμπου όταν ήρθατε αγγλία πόσο ήταν ο γιος σου; Για τα άλλα τα κορίτσια που τα παιδιά τους γεννήθηκαν Αγγλία το να μιλάν αγγλικά το βρίσκω λογικό, αλλά πολύ γρήγορα ο μικρός σου έπιασε τα αγγλίκα. Πάντως τα μικρά είναι πανέξυπνα και πολύ συμφεροντολόγα! Ατιμή φύση|!

Ειρήνη ο δικός σου ξεπετάχτηκε πολύ γρήγορα, να τον χαίρεσαι. Αν έπαιρνα από τη Στέλα, τη κουκουβάγια θα έπαιρνα. Και το δικό μας το μαι ται έχει κουκουβάγιες!

Βρε κορίτσια για πές τε μου κανένα καλό μασητικό. Η μικρή όλο θέλει να έχει κάτι στο στόμα της, αγοράζω συνεχώς καινούρια παιχνιδάκια και τίποτα δε της αρέσει!

Βρε κορίτσια για πές τε μου κανένα καλό μασητικό. Η μικρή όλο θέλει να έχει κάτι στο στόμα της, αγοράζω συνεχώς καινούρια παιχνιδάκια και τίποτα δε της αρέσει!

του ειχα ενα της mam αλλα προτιμουσε οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο αχαχαχαα

εγω το μει ται που εφτιαξα τωρα ηταν προσωπικο σχεδιο :) μπορειτε αν θελετε κατι διαφορετικο να το συζητησετε με την στελλα κ θα σας πει τι μπορει κ τι οχι να σας κανει...θα σας βαλω να δειτε κ το δικο μου χεχε

Back carry να τον βάζω δηλαδή στην πλάτη εννοείς ε? Ναι θα δώ στην ιστοσελίδα της Στέλλας όλους τους πιθανούς τρόπους. Πολυ πρωτότυπο αυτο που σχεδιασες. Στην φωτο που έβαλες φαίνεται το όνομα σου δεν ξέρω αν το ήθελες η σου ξέφυγε!

Δέσποινα εγω του πήρα τη Sophie. Δείχνει να του αρέσει! Την παρήγγειλα απο το amazon.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...