Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

οχι δε δίνω βιταμίνη Δ εγώ αν και νομίζω πρέπει. Νομίζω η Αμπιντεκ είναι κατάλληλη.

Βρε Χρύσα να σε ρωτήσω. Το πόριτζ το φτίαχνεις με δικό σου γάλα η παίρνεις μαρκα που να μη χρειάζεται γάλα και πρέπει να βάζεις μόνο νερό? Βαριέμαι να βγάζω κάθε μέρα γάλα να της δίνω, και δε θέλω να δώσω φόρμουλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω porridge εδινα με φρεσκο γαλα οχι σκονη. η hv μου ειχε πει οτι ο μονος λογος που δεν πινουν φρεσκο ειναι επειδη δεν εχιε μεσα αυτα που χρειαζοντε κ αυτο το δινουμε απο το χρονο κ μετα οπου εχει εδραιωθει το ταισμα με στερεες

τωρα που ειμαι εγκυος παιρνω κ εγω βιταμινη D....στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ηταν στα χαπια που πρεπει να παρεις αλλα πλεον ειναι στις κρατικες οδηγιες αλλα μονο για εμας απο τις ηλιολουστες χωρες :D:D:D:D στον γιο μου δεν εδωσα, τωρα σε αυτο δεν ξερω οταν γεννησω αν μου πουν να δωσω

πικαμπου οπως τα λες για το πνιξιμο, κ αν τα αφησεις λιγακι μαθανουν πολυ καλα να μην πνιγοντε στο μελλον...εμενα λιγο αμα πνιγει τωρα που ειναι 2.5 ειναι φανταστικος πως μπορει κ γυριζει το φαι χωρις να δακρυσει χωρις τιποτα :)

επισης γινεται κ με νερο σκετο κ μπορεις να προσθεσεις κ καποιο φρουτο, εγω εκανα διαφορες αλχημειες....το καλυτερο ηταν που εχω βαλει μοσχαρι μεσα αχαχαχαχαχα αφου δεν το ετρωγε επρεπε να βρω εναλλακτικες

Και εγώ βαριέμαι τις αντλήσεις οπότε βάζω είτε Hipp organic (formula) είτε απλά φρέσκο βιολογικό αγελαδινό όπως γράφει και η fairy. Οι hv μου το είχαν πει, όπως επίσης ότι μπορούμε να δώσουμε και φρέσκο γιαούρτι άφοβα. Δεν δίνω παιδικά γιαουρτάκια, του δίνω το είτε greek style είτε το total.Σήμερα πήρα πρώτη φορά κατσικίσιο γάλα να δοκιμάσω, γιατί έχω διαβάσει ότι είναι πιο ευκολόπεπτο. Δεν το έχω ανοίξει ακόμη να σας πω αν μου αρέσει ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Μοσχάρι για πρωινό; :shock::D

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

λεω ψεμματα!!!! εχω δωσει παιδικο γιαουρτι Thomas :-/

αμα μπουμε μαζι στο σουπερμαρκετ κ τα δει θα παρει γμτ!!!!!!! εχει παρει 3 φορες μεχρι τωρα, ειναι σε 6αδες, παιρνουμε 2, μεχρι το βραδυ δεν υπαρχει ουτε ενα!!!!!

Α καλά, στον μεγάλο που δεν ήξερα και την πάτησα αναγκαστικά παίρνω και Thomas και Peppa Pig και Petit Filous και άλλες τέτοιες αηδίες. Το ελληνικό γιαούρτι ευτυχώς το τρώει με μέλι, αλλά με λιγότερη προθυμία :tongue:

Στο μωρό όμως που έμαθα, κατευθείαν αληθινό γιαούρτι :)

εμενα εχει εναν ερωτα με τα γαλακτοκομικα....δεν ξερω αν το εχει παρει απο εμενα η αν απλα ειναι η γευση του...εχθες εφαγε κ φετα για πρωτη φορα κ εκανε κ μιαμ μιαμ...μεχρι τωρα του επεφτε "βαρια" μαλλον η γευση

Πάντως εγώ ξέρω οτι το φρέσκο γάλα πριν το χρόνο το δίνεις μόνο μέσα σε φαγητό (δηλαδή δεν το μετράς σα γάλα, ακριβώς γιατί το παιδί δεν παιρνει οτι χρειάζεται από αυτό) και επίσης πρέπει να είναι πάντα μαγειρεμένο. Αυτό δεν ξέρω γιατι.

Γιαούρτι της έδωσα το Rachel's my first yogurt, το οποίο είναι βιολογικό με χυμό φρούτων και χωρίς πρόσθετη ζάχαρη. Εχω αρχίσει τώρα να της φτιάχνω το ποριτζ με γιαούρτι αλλά δεν ξέρω αν είναι οκ.

Διαφημίσεις

Ναι, όπως το λες. Δεν το δίνω για ρόφημα, το βάζω μόνο στο porridge. Το κατσικίσιο το πήρα για να το δοκιμάσω για μένα και αν του αρέσει και του μεγάλου γιου.

αν θυμαμαι καλα πρεπει να το βραζουμε γιατι (κατσε να δω πως θα το εξηγησω χαχαχα) το στομαχακι του μωρου ειναι ακομα πολυ ευαισθητο κ ισως το ενοχλησουν τα "βακτηρια" του φρεσκου γαλατος...καπως ετσι μου το ειχαν πει...πρεπει να υπαρχει παντως στο site tou NHS

Απλά το ζεσταίνω. Όταν λέτε να το βράζουμε εννοείτε να κοχλάζει;

Ευχαριστώ :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...