Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το βλεπετε αυτο;

Ειναι reality documentary για τη ζωη των Αγγλων στην Κερκυρα. Το παιζει στο ITV1 Πεμπτη στις 22:30 και ειναι στο 5ο επεισοδιο. Μπορειτε να βρειτε τα προηγουμενα στο itvplayer και στο YouTube.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Εμας μας αρεσε παντως ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας Αγλλιδούλες! Που χαθήκατε όλες σας; Εύχομαι να είστε όλες καλά και να μη βραχήκατε πολύ! Ειδα χτες στις ειδήσεις πως υπήρχαν πλημμύρες σε κάποιες περιοχες.

Εμείς είμαστε καλά. Η μπέμπα μας χτες εγινε 4μήνων και σήμερα κάναμε το δεύτερο εμβόλιο μας. Εδώ κάνουμε το 6 σε 1, τα ίδια με την Αγγλία συν το εμβόλιο για την υπατίτιδα. Η γιατρός ήταν πολύ καλη, έχει δουλέψει και στην Αγγλία, είπε πως και στην Ιρλανδία παλιότερα κάναν το 5 σε 1, αλλά τώρα πια κάνουν και για την υπατιτιδα. Ακόμα με το που γεννιούνται κάνουν το εμβόλιο κατά της φυματίωσης, κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνουμε και εμείς! Αυτά τα λίγα απο εμάς! Κρίμα που κάπως σταμάτησαν οι συζητήσεις σε αυτο το φόρουμ!

Διαφημίσεις

αν την χαιρεστε Δεσποινα την μικρη σας...

ισως καποιες στιγμες δεν εχουμε κ τι να πουμε εκτος απο το ποσο πολυ εβρεξε (εμεις εδω κατω ειχαμε πολλες καταστροφες δυσκολιες στην μετακινηση)

btw περιμενω αγορακι παλι :)

Δεσποινακι μας τρώει η ρουτίνα, δεν έχω και πολλά νέα εκτός του οτι την περασμένη Πέμπτη έσκασε μύτη το πρωτο μας δοντακι :) Με το φαγακι πάμε καλά, τρώει σχεδόν οτι και εμείς στην αναλατη τους εκδοχή.

Επίσης, είδα και τα 3 σχολεία της περιοχής (οχι για το μωρο φυσικα, για τον μεγαλο :P) και είμαι πολύ ικανοποιημενη. Μου φαίνεται τόσο πιο ευχάριστο το συστημα εδώ απο αυτό που ειδα ως μαθήτρια στην Ελλάδα. Στηρίζονται πολύ στο learn through play στα πρωτα χρόνια και δεν τα φορτώνουν τα παιδιά με διάβασμα στο σπίτι κάθε μερα.

Απο πλημμύρες ευτυχώς δεν πληγηκαμε εδώ, αλλά ενα γειτονικό town, το Malmesbury είχε σοβαρά προβληματα γιατί ξεχυλησε ο Av on. Εσεις πως τα πάτε στην Ιρλανδία; Σου φαίνεται πιο βροχερός ο καιρός; Δραστηριότητες για τη μικρούλα εχει; (αν και είναι πολύ μωρακι ακόμη).

Fairy welcome back και συγχαρητήρια για το δεύτερο αντρακι! Στα χνάρια μου και εσύ ;) Όλα καλά; Είσαι στο (κατ' εμέ) καλυτερο τριμηνο τώρα, χωρίς πολλές αναγουλες και χωρίς τεράστια κοιλιά, ε; Πως νιώθεις; Ο μεγαλος άντρας της οικογένειας πως το πήρε τώρα που θα είναι τρια τα αρσενικά;

Αναβολές δεν είχα καθολου κ στις δυο εγκυμοσυνες,υπνηλια είχα απίστευτη. Η κοιλια ειναι τεράστια οπως τη πρώτη φορα οπότε λένε πως πάω για μεγάλο μωρο πάλι, 27/2 θα αποφασίσουν αν κανω καισαρικη η vbac

Γενικά ειμαι πολυ καλα με προσέχουν κ στη δουλεια πολυ

Ο άντρας μου καλα το πήρε, δεν είχαμε κ ιδιαίτερο προβλημα η προτίμηση αλλωστε

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίρη αγοράκι; Μια χαρά, έχετε ήδη ρουχαλάκια και άλλα για το μικρούλη. Σκέφτομαι πως το δεύτερο θα το ήθελα και πάλι κοριτσάκι, ήδη έχουμε πολλά ρουχαλάκια που μερικά δε θα προλάβουμε να τα φορέσουμε (δωράκια που έκανα λάθος στο νούμερο και εποχή!). Οπως και να έχει γερό να είναι και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα!

Πικαμπού βγήκε το πρώτο το δοντάκι; Εύχομαι να μη ταλαιπωρηθηκε πολύ το μικρούλη μας!Χαίρομαι που σου άρεσαν τα σχολεία. Διαλέγεις εσύ σε ποιο θέλεις να πας, ή απλώς βάζεις προτιμήσεις; Πάντως όταν λόγω δουλειάς πήγαινα σε δημοτικά σχολεία μου φαινόντουσαν πως περισσότερο παιζαν παρά μαθαίναν. Μάλλον ειμαι λίγο πιο παραδοσιακή και μου αρέσει κάπως ο παραδοσιακός τρόπος εκμάθησης! Μπράβο και για το φαγητό, εύκολος είναι ε; Πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω και εγω, μου φαίνεται πως από Φεβρουάριο θα αρχίσουμε και εμείς σιγά σιγά να δοκιμάζουμε φαγητάκι. Από ότι καταλαβαίνω υπάρχουν δυο κυρίως μέθοδοι, baby led και κάποιο άλλο. Ποια είναι όμως η διαφορά; Εχω καιρό πάντως. Απλώς επειδή στις 18 Δεκεμβρίου πάμε Ιταλιά και στο καπάκι πάω Ελλάδα για τρεις βδομάδες δε ξέρω αν θα έχω χρόνο και ίντερνετ να το ψάξω τότε. Αλήθεια, έχετε να προτείνετε κανένα καλό βιβλιο πάνω στο θέμα;

Ο καιρός εδω ήταν πολύ καλος, χωρις πολλές βροχές και πολλά κρύα. Που και πού όμως φυσάει δυνατά. Μια φορά μάλιστα φυσούσε τόσο που πήγε να γυρίσει το καρότσι (με το μωρο μέσα) Στο τσαφ το γλύτωσα. Από τότε κάπως έχω τρομάξει και δε βγαίνω πάρα πολύ συχνά. Για δραστηριότητες τώρα θα αρχίσω να το ψάχνω. Ελεγα να γίνει τουλάχιστον 6 μηνών η μικρή. Για όλα πρέπει να πληρώσεις, γύρω στα 11 12 ευρω την ώρα, αλλά κάπου θα πάμε. Πήγα να δω και ένα παιδικό σταθμό, στη περίπτωση που βρω δουλειά το Σεπτέμβρη. Δε ξετρελάθηκα με τις εγκαταστάσεις, ήταν σχετικά μικρος, και η τιμή 1076 ευρώ το μήνα, για όλο το χρόνο γιατι δε κλείνουν το καλοκαίρι ή τα Χριστούγεννα. Πήρα και στο δημοτικό σταθμό και μου είπαν πως είναι 85 ευρώ το μήνα, αλλά υπάρχουν κριτήρια για να μας πάρουν. Το Μαϊο θα κάνουμε αιτηση και εύχομαι να μας πάρουν! Εσείς κάνατε κάποια δραστηριότητα; Τι έχετε να προτείνετε; Σκέφτομαι baby sign language, αν βρω τίποτα και κάτι προγραμματάκια με μουσική, μετά τους 9 μήνες!

Δεσποινα εγω τον μικρο τον εχω στην πισινα απο 2 μηνων. Πιστευω ειναι απο τις καλυτερες δραστηριοτητες κ κανει καλο κ σε μενα η πισινα (λατρευω το νερο). Αυτη τη στιγμη που ειναι 2.5 κολυμπαει μονος του, οχι τελεια, αλλα κραταει την αναπνοη του, κανει μακροβουτια κ φυσικα ολη την ωρα βουτιες αποτ ο πλαι της πισινας αχαχαχα. δες αν εχετε κατι εκει γυρω....το baby sign language δεν το θεωρω χρησιμο, εδω προσπαθουν να μαθουν ποσες γλωσσες να τους βαλουμε κ αλλη στο κεφαλι? χεχε...ο γιος μου ως διγλωσσος αργησε να μιλησει κ ακομα δεν τα λεει ολα τοσο καθαρα οπως αλλα παιδια στην ηλικια του οποτε προτιμω να εστιασω στο να μαθει ελληνικα κ αγγλικα.

σχετικα με τις στερεες τροφες εγω εκανα κατι ενδιαμεσο στο baby led κ στο παραδοσιακο weaning. αλλες φορες τον ταιζα εγω κ αλλες τον αφηνα να παιξει μονος του με τα φρουτα του κλπ. 9 μηνων ετρωγε πλεον μονος του μπανανες κλπ. βιβλια δεν διαβασα...με την health visitor που μιλησα κ το ενστικτο μου αλλα κ ακουγα/παρατηρουσα τον μικρο τι δυνατοτητες εχει. ισως ακουστει λιγο απολυτο, αλλα θεωρω τα βιβλια πολυ γενικα....ενα βιβλιο ειχα αγορασει για πολυ βασικες "οδηγιες" κ εχει αρκετα καλα πραγματα μεσα

http://www.amazon.co.uk/Babycare-authoritative-source-caring-babies/dp/1904760511/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1354016180&sr=8-2

εαν φοβασαι τον καιρο μπορεις να κοιταξεις για καποιον μαρσιπο...εγω τον ειχα στο σλινγκ η στο μει ται κ μετα εβαζα απο πανω αδιαβροχο :)

Διαφημίσεις

Σχετικα με την εισαγωγή στις στερεές, κάνουμε κυρίως baby led weaning αλλά δίνω και ορισμένες τροφές με κουτάλι, όπως πουρέ πατάτας, κιμά, γιαούρτι και porridge. Αν σε ενδιαφερει το BLW για μενα ο καλυτερος τροπος ειναι να διαβασεις το βιβλιο που ανεφερα και στο αλλο ποστ: http://www.amazon.co.uk/dp/0091923808/ref=asc_df_009192380810588851?smid=A3P5ROKL5A1OLE&tag=googlecouk06-21&linkCode=asn&creative=22206&creativeASIN=0091923808

Το δανειστικα απο τη βιβλιοθήκη, αν θέλεις μπορείς να ρωτήσει ς αν το έχουν και στη δική σας. Περιγραφει αναλυτικα τη μεθοδο, προτερηματα, με τι τροφες μπορειτε να ξεκινησετε, τι να δωσετε στη συνεχεια, απαντησεις σε διαφορες ανησυχιες (πχ "υπαρχει κινδυνος να πνιγει το μωρο") κ.α.

Οταν θελεις να δωσεις πιο συνθετα πιατα στο μωρο, υπαρχει αυτο το βιβλιο συνταγων: http://www.amazon.co.uk/dp/0091935288/ref=asc_df_009193528810588851?smid=A3P5ROKL5A1OLE&tag=googlecouk06-21&linkCode=asn&creative=22206&creativeASIN=0091935288

Προσωπικα δεν το εχω παρει, βρισκω συνταγες απο το ιντερνετ σε πολλα site οπως: http://www.babyledweaning.com/recipes/

Για mashed food επίσης υπαρχουν πολλά βιβλία, πολύ γνωστά αυτά της Annabel Karmel και πολλά site, όπως το http://wholesomebabyfood.momtastic.com/index.htm.

Όπως γράφει και η fairy θα σε βοηθήσει αρκετά και η health visitor.

Σχετικά με τα σχολεία σε πρωτη φάση με ενδιαφέρει να θέλει να πηγαίνει και να ενταχθει ομαλά, οποτε το learn through play με βρίσκει πολύ θετική. Δεν είναι οτι δεν κανουν μάθημα, ουτως ή αλλως αυτό νομιζω είναι μέχρι το year 2, δηλαδή η αντιστοιχη δευτερα δημοτικου. Μετά νομίζω αλλάζει το curriculum και το σύστημα.

Δραστηριότητες με το μωρο δεν κάνουμε πολλές πέραν των baby groups στα sure start centres. Αυτά αναρωτιωμουν αν υπαρχουν στην Ιρλανδία, γι' αυτό ρωτησα. Πισίνα δεν έχουμε παει ακόμη, αλλά λέω να αγοράσω μαγιω αυτή την εβδομάδα και να ξεκινήσουμε γιατί απο αναβολή σε αναβολή το πάω. Sign language δεν εκανα φανατικά με τον μεγαλο, εκανα όμως κάτι λιγα όπως φαι, γάλα, νερό, νανι και τα αντίστοιχα μάλλον θα κάνω και με τον μικρό. Δεν το βρίσκω καθόλου κακή ιδέα, απλα δεν μπορώ να το κάνω στην πλήρη διάσταση γιατί απο οτι θυμάμαι το ξεκινας περιπου στους 9 μηνες και τοτε περιπου θα επιστρέψω στη δουλειά οποτε δεν θα εχω πολύ χρόνο και την υπομονή που χρειάζεται.

Υπαρχουν δημοτικοί σταθμοί στην Ιρλανδία; Τι καλά. Τα κριτήρια για να σε δεχτούν είναι εισοδηματικά;

Γεια σας! Τι κανετε?

Δεσποινα μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπες για Ιρλανδια οτι εχει δημοτικους σταθμους! Δε το περιμενα αν και οι Ιρλανδοι ειναι πιο family oriented απο Αγγλους. Εγω δε νομιζω οτι θα αντεχα με τιποτα τον καιρο εκει...

Eleni

bd5c7983f7.png

Λενακι πως περνάτε στην Ελλάδα; Είστε καλυτερα όπως ηλπιζες απο οτι εισασταν εδώ; Ο Αγγλος σύζυγος προσαρμόζεται;

Πολυ ωραια Χρυσσα μου!

Εχουμε βεβαια ακομα ενα σπιτι με λιγα επιπλα μεσα που κανει ηχω αλλα σιγα σιγα θα το γεμισουμε ευελπιστουμε:tongue:

Ο αντρας μου μια χαρα, του αρεσει πολυ, τα απογευματα σχολωντας δινουμε ραντεβου στο κεντρο, εγω σχολαω λιγο πιο αργα και αυτος παει πρωτος και κανει γυρω γυρω βολτες, θαυμαζει τα κτιρια, ετσι λεει χαλαρωνει, του αρεσει πολυ η πολη...

Εχω γνωρισει καποιες κοπελες και κανουμε παρεα, ψιλοβγαινουμε..ο καιρος ειναι πολυ καλος φετος ουτε κρυα ουτε τιποτα ακομα δεν αναψαμε καλοριφερ. Φαντασου ακομα φοραω ανοιξιατικα ρουχα μ ενα μπουφαν απο πανω. Και επιτελους μπορω να ντυθω σαν τον ανθρωπο χωρις 50 στρωματα ρουχα....

εσεις πως περνατε? ειχατε πολλες βροχες στην περιοχη σας?

Eleni

bd5c7983f7.png

Πολύ χαίρομαι για σας :) Δίνετε ελπίδα και σε μας που ελπίζουμε οτι θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε. Βέβαια δεν έχω την τύχη σου να ζω στην Κρήτη, προφανώς και είναι παραδεισένια ειδικά αν τη συγκρινεις με τον βροχερό και κρύο βρετανικό βορρά. Είναι πολύ καλό το ότι ήδη βρήκατε παρέα, πολύ σημαντικό για την ομαλή επανένταξη. Να μας γράφεις τα νέα της πατρίδας και να περνάτε καλά :)

Η περιοχή μας ευτυχώς δεν επληγησε απο τις βροχές. Κάτι γειτονικά χωριά δίπλα στον Av on πάντως είχαν σοβαρά προβλήματα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...