Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Ειρηνη το μεγαλο μωρο σου πως τα παει με το μικρο; :tongue:

Χρύσσα μου συγγνώμη τώρα το είδα...

Τα πάνε υπέροχα! Ίσα δηλ που με έχουν και χ@!#%νη!!!

Έρωτας σου λέω! Ο μικρός τον κοιτάει και λειώνει και το μεγάλο μωρό το ίδιο. Του μοιάζει πολύ, του το λένε όλοι και έχει ξετρελαθεί. Τώρα για παράδειγμα εγώ είμαι στο internet και αυτοί κοιμούνται παρέα. Όταν δεν δουλεύει, αναλαμβάνει τελείως τον μπέμπη κι εγώ κάνω ότι δεν προλαβαίνω τις άλλες μέρες.

Eυγενία σήμερα ήμουν Λονδίνο, έχουμε καλεσμένο και έκανε retail therapy. Για την συνάντηση που λέγαμε εγώ είμαι μέσα, το μωρό το παίρνω παντού μαζί μου από τότε που ήταν 4 ημερών. Εφοδιάζομαι με αποστειρωμένα μπουκάλια και Aptamil carton και πάμε. Δεν γκρινιάζει καθόλου, ίσα ίσα του αρέσει πολύ η βόλτα. Εδώ και ένα μήνα ψάχναμε για σπίτι και μαζί του γυρίζαμε μεσιτικά γραφεία, πηγαίναμε να δούμε σπίτια στο ευρύτερο Λονδίνο και εκτός, φεύγαμε το πρωί και γυρνάγαμε το απόγευμα. No problem. :tongue:

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D :D :D

Καταλαβα, μπαμπακια μεγαλωνεις και εσυ. Join the club :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Eυγενία σήμερα ήμουν Λονδίνο, έχουμε καλεσμένο και έκανε retail therapy.

Μπράβο βρε Τράβελ, να και κάποιος που το λέει σωστά το retail therapy. Έχω βαρεθεί να ακούω σόπινγκ θέραπι και σόπινγκ θέραπι!!!!

Πότε θα πάμε για το ποτάκι που λέγαμε;

Πολυ θα το ήθελα...

.....όμως αν έρθω Λονδίνο για ποτο, βραδυ δηλ, θα πρέπει να λειψω μια μέρα απο το σπιτι, να μείνω σε ξενοδοχείο γιατι μένω κοντά στο colchester. Οσο ήμουν μονη μου ήταν οκ τώρα με τον μπεμπη όμως ειναι πρόβλημα. Αντίθετα μπορώ οποιαδηποτε μερα να έρθω πρωί, να πιούμε καφεδάκι και να γυρίσω αργά το απόγευμα.

Α! Και να κάνουμε και retail therapy eh?!

Ενα άλλο σενάριο που παίζει ειναι την περίοδο Χριστουγέννων να κλείσω ξενοδοχείο με τον Robert για 2-3 μέρες. Τότε θα ειμαι free. :tongue:

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι κάνετε; Πώπω, τι κίνηση που έχουν πια τα "αγγλικά φόρουμ"! Αχ, ισώς λίγο άσχετο, αλλά ισως θα πρέπει και εγώ να αγχωθω λίγο για το βρεφικο της μικρής! Πρέπει να αρχίσω να κοιτώ τι υπάρχει κοντά μας, μπας και βρω δουλεία το Σεπτέμβρη! Μη τρέχουμε τελευταία στιγμή! Αλλά εκεί που νόμιζα πως εδω είναι πιο φτηνά απο Αγγλία, ισως να γελάστηκα. Κάτι πήρε το αυτι μου για 1200 ευρώ το μήνα και ίδρωσε!

Οσο για τους γιατρούς, από ότι κατάλαβα λίγο πολύ ακολουθούν το σύστημα της αγγλίας με τους gp, και τα παραπεμπτικά! Με τη μόνη διαφορά πως η επίσκεψη στο gp είναι 60 ευρώ! Αλλά η γιατρός που με είδε ήταν πολύ φιλική, και δε μου έδινε την αίσθηση πως ήθελε να με ξεφορτωθεί στο 7λεπτο! Οι εμβολιασμοί της μπέμπας είναι δωρεάν. To μωρο το πηγαίνω σε ένα κέντρο για να το ζυγίσω, κάθε πρώτη και τρίτη εβδομάδα του μήνα, οι μαιες (ή οτι άλλο είναι) είναι πολύ ευγενικές! Γενικά όπως και οπουδήποτε αλλού, την υγεία μας να έχουμε και όλα τα άλλα φτιάχνονται!

Κατά τα άλλα τα περνάμε ησυχα. Δυστυχώς δεν έχουμε την άνεση της Τραβελ να πηγαίνουμε βολτούλες! Δε ξέρω πότε θα κλάψει η μικρή, οπότε για την ώρα περιοριζόμαστε στη γειτονιά. Δεν είναι όμως άσχημα, μια και που η γειτονιά έιναι το κέντρο!:tongue:

Τραβελ σε ζηλεύω! Μπράβο που ο μικρός είναι τόσο βολικός, και ένα ακόμα μπράβο στο μπαμπάκα σας! Και ο δικός μου βοηθάει δε λέω, αλλά τις περισσότερες φορές που του την δίνω προσπαθει να την κοιμήσει!:confused:

Ευγενία τι έγινε με το καναπέ; Τι κάνει η μικρή πικάσο;

Πεικαμπου καλή τύχη με τα σχολεία!

Καλημερα :)

Χιονιζει!!!

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Χιονιζε το πρωι για ενα διωρακι! Ομορφυνε η κατα τ' αλλα θλιβερα γκριζα μερα :)

Διαφημίσεις

Eυγενία σήμερα ήμουν Λονδίνο, έχουμε καλεσμένο και έκανε retail therapy. Για την συνάντηση που λέγαμε εγώ είμαι μέσα, το μωρό το παίρνω παντού μαζί μου από τότε που ήταν 4 ημερών. Εφοδιάζομαι με αποστειρωμένα μπουκάλια και Aptamil carton και πάμε. Δεν γκρινιάζει καθόλου, ίσα ίσα του αρέσει πολύ η βόλτα. Εδώ και ένα μήνα ψάχναμε για σπίτι και μαζί του γυρίζαμε μεσιτικά γραφεία, πηγαίναμε να δούμε σπίτια στο ευρύτερο Λονδίνο και εκτός, φεύγαμε το πρωί και γυρνάγαμε το απόγευμα. No problem. :tongue:

Ε άντε να οργανονώμαστε για καφεδάκι τότε! Πικαμπού πότε μπορεις? Καμια άλλη?

Τριτη με Πεμπτη ο μεγαλος ειναι σταθμο οποτε μεταξυ 12:00 περιπου με 15:00 θα μπορουσα να ερθω με το μωρο. Μονο για να μη μου ερθει ο κουκος αηδονι, οσο νωριτερα μου το πειτε να κλεισω εισιτηρια με το τρενο τοσο καλυτερα. Φτανω Paddington οποτε μετα θα πρεπει να παρω και το tube. Για ποιο σταθμο σκεφτεστε;

Τριτη με Πεμπτη ο μεγαλος ειναι σταθμο οποτε μεταξυ 12:00 περιπου με 15:00 θα μπορουσα να ερθω με το μωρο. Μονο για να μη μου ερθει ο κουκος αηδονι, οσο νωριτερα μου το πειτε να κλεισω εισιτηρια με το τρενο τοσο καλυτερα. Φτανω Paddington οποτε μετα θα πρεπει να παρω και το tube. Για ποιο σταθμο σκεφτεστε;

Για μενα είναι καλή η ώρα και το μέρος αλλά μάλλον πρέπει να φέρω και τις 2 κόρες. Η Ειρήνη φαντάζομαι θα έρθει king's cross. να βρεθούμε κάπου στη μέση μεταξύ padd και king's cross? εκτός αν έρθει και καμια άλλη κοπέλα και βρούμε κανέναν άλλο "μέσο όρο"

ΟΚ, περιμενουμε να μπει και η Ειρηνη και αν υπαρχει καποια αλλη που να μπορει;

Χιονιζε το πρωι για ενα διωρακι! Ομορφυνε η κατα τ' αλλα θλιβερα γκριζα μερα :)

Χιόνισε; :shock: Εγώ είμαι Αθήνα, έχει 27 βαθμούς σήμερα! Νιώθω σαν να μπήκα στη μηχανή του χρόνου τέλη φθινοπώρου και να βγήκα μέσα καλοκαιριού!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...