Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι ασχετο τα rock chicks της παρεας... Κανενα καλο σταθμο στο ραδιοφωνο η στο free view εχετε να προτεινετε; Ολο κατι παμπαλαια παιζουν οι τοπικοι σταθμοι (κυριως pop rock) και για να ακουσω κανενα καινουριο κομματι βαζω red fm (ελληνικος ροκ σταθμος) μεσω ιντερνετ. Οχι τιποτα αλλο, αλλα γινομαι και ρεζιλι στους φιλους στην Ελλαδα που με ρωτανε για καινουρια γκρουπακια της αγγλικης ροκ σκηνης :tongue:

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτησω κατι ασχετο τα rock chicks της παρεας... Κανενα καλο σταθμο στο ραδιοφωνο η στο free view εχετε να προτεινετε; Ολο κατι παμπαλαια παιζουν οι τοπικοι σταθμοι (κυριως pop rock) και για να ακουσω κανενα καινουριο κομματι βαζω red fm (ελληνικος ροκ σταθμος) μεσω ιντερνετ. Οχι τιποτα αλλο, αλλα γινομαι και ρεζιλι στους φιλους στην Ελλαδα που με ρωτανε για καινουρια γκρουπακια της αγγλικης ροκ σκηνης :tongue:

Xρυσα η Αγγλια ειναι πολυ ποπ χωρα..απορω πως ευδοκιμησε το βρετανικο ροκ. Αν παντως ξερει κανεις καποιο σταθμο ας πει και σε μας...

Eleni

bd5c7983f7.png

Πολυ ψυχεδελεια, οντως :)

Ψαχνω κατι σε indie αλλα περαν μερικων κομματιων των

τελευταια δεν εχω ακουσει κατι βρετανικο που να με συνεπαρει. Μου αρεσει πολυ ενας Νορβηγος: http://m.youtube.com/#/watch?v=TH3mUwsqH0E

και κατι αμερικανακια:

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Τι νέα από Αγγλία, κάτι πήρε το αυτι μου χτες πάλι για τον Καμερον αλλά δεν έδωσα σημασία! Κακώς γιατί πια δε παρακολουθώ νέα γενικά και είμαι κάπως χαμένη!

Δυστυχώς δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στη μουσική. Προτιμώ να ακούω ελληνικό ραδιόφωνο!

Πεικαμπού για πες καποια καλή ατάκα να πετάμε στις "καλές υποδείξεις";

Από τις πιο πετυχημένες πάντως που έχω ακούσει (και βέβαια απο τη καλή τη πεθερούλα) είναι να κολάω τα αυτάκια της μικρής για να μη πετάξουν, γιατι έκει που τη πιάνω για να τη θηλάσω ίσως να το γυρνάω το αυτάκι!

Διαφημίσεις

Χαχαχα. Και μενα μου το λεγαν και για τους δυο :) Γυρναγαν τα αυτακια στο θηλασμο και στον υπνο και φαινοντουσαν πεταχτα. Μεγαλωνοντας διορθωθηκε στον Κωνσταντινο. Ελπιζω να στρωσουν και του μωρου.

Ατακες για καλοθελητες... χμ... εγω απλα εξηγουσα οτι τα guidelines ειναι πλεον διαφορετικα απο οτι ηταν πριν 30 χρονια και οτι ακουω μονο αυτα που λεει η παιδιατρος. Δεν ξερω αν ηταν αποστομοτικο αλλα επειδη ειχα και το αναλογο υφος μαζευοντουσαν και δεν μου ελεγαν ξανα κατι.

Τι κρυο και αυτο σημερα; Παλι καλα που πηρα το στεγνωτηριο και δεν εχω να σκεφτομαι να απλωσω μπουγαδα στη στεγνη προς το παρον απλωστρα :tongue:

Δεν το επιασα και εγω ακριβως αυτο του Καμερον, αλλα αν καταλαβα επικρατουν οι ευρωσκεπτικιστες και θα διαπραγματευτουμε μεγαλυτερη αυτονομια απο την ΕΕ; (στα πεταχτα το ακουσα, μπορει και να μην ειναι αυτο, οποτε μη μου δινεις σημασια :tongue: )

Πως τα πας στο Δουβλινο; Βρηκατε μαγαζια, υπηρεσιες, πραγματα να κανετε με τη μπεμπουλα; Αληθεια, υπαρχει και εκει το συστημα με τους gp; Γραφτηκατε σε surgery; Child benefit υπαρχει;

Καλημέρα! είναι καμια εδώ?

Δεσποινα ο Καμερον τα έχει βρει σκούρα γιατί κάποιοι από το κόμμα του συμφώνησαν με τη Labour οτι πρέπει να βρουν ένα τρόπο να αναγκάσουν το European Union να χαμηλώσει το budget εξοδων αν κατάλαβα καλά. Το να συμφωνουν οι δικοί του με την αντιπολίτευση όπως καταλαβαίνεις δε φαίνεται πολύ καλό για την κυβέρνηση. Και σήμερα ο Nick Clegg είπε οτι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να επιτευχθει.

Οσο για τις συμβουλές που άκουσα εγώ, γινόταν μια συνεχής μάχη για να επιβάλω αυτό που ήθελα εγώ για το μωρό μου. Η λύση στην περίπτωση μου ήταν να μην κατεβω ελλάδα με το νεογέννητο τη δευτερη φορά. Μιλάμε το πέρασα πολύ πιο ήρεμα αυτό το στάδιο μόνη μου.

Οταν αρχίσαμε στερεες στη μεγάλη μου έλεγαν να μην την αφήνω να τρώει μόνη της. Είχαν φρικάρει όλοι με το ότι άφηνα το μωρό να παίζει με το φαγητό του και να κάνει χάλια το τραπέζι και το πάτωμα. Σα να ήταν το μέγιστο κακό που μπορούσε να συμβεί.

οσο ήταν ακόμα 3 μηνών, ήθελαν να της δώσουν οπωσδήποτε να πιπιλίζει λίγο ψωμί (γιατί "τι θα πάθει?" , και να της δώσω νερό "για να μην ξεραθεί το στόμα της" (θήλαζα).

το πιο κουφό που άκουσα όσο ήταν νεογέννητο ήταν να βγάζω από το στήθος μου το γάλα που δεν πίνει το μωρό...

Καλα, αυτο το τελευταιο τα ξεπερναει ολα :D

Το γιατι, στο εξηγησαν;

Δε μου το εξήγησαν αλλά φαντάζομαι πως η λογική πίσω από αυτό θα ήταν για να μην πετρωσει το στήθος.

Εχω πάθει μεγάλο σοκ αυτή τη στιγμή! Η μεγάλη μου κόρη θεωρησε οτι ο λευκός δερμάτινος καναπές μας ειναι ενα blank canvas για να εκφράσει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες. Τον γέμισε με μουτζούρες από στυλομαρκαδόρο! Τον πέρασα με μωρομάντηλο και τα χοντρά εφυγαν αλλά εχουν μείνει αρκετά ίχνη. Βοήθεια!!!!

My sympathies :| Οινοπνευμα; Cif; Διαβολακο του λεκε για μελανι; Γαλα;

Αυτο;

Διαφημίσεις

'Η σε φαρμακειο. Το βλεπω πιο πιθανο :)

Αλλιώς μπορείς να της δώσεις ανεξήτηλο μαρκαδόρο και να την ενθαρρύνεις να διακοσμήσει ΟΛΟ τον καναπέ. Στους φίλους σας θα πείτε ότι οι μονόχρωμοι καναπέδες είναι πολύ πασέ και ότι το αφηρημένο σχέδιο είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

If you can't beat them, join them :cool:

Αχ Μαρίζα δεν εχω φτάσει ακόμα αυτό το στάδιο νιρβάνας που να μη με νοιάζουν τα υλικά αγαθά. :D Πιστεύω χρειάζομαι λιγα χρόνια εξάσκησης με παιδιά για να πω οτι δε με πειράζουν οι ζημιές που κάνουν!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...