Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Συλλυπητηρια Ελενη μου και κουραγιο. Ο χρονος που περναει να απαλυνει τον πονο σας.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω ολες να ειστε καλα...

Δεν ειναι ευκολο να τον θυμαμαι γελαστο κ χαρουμενο, αν και το θελω οσο τιποτα αλλο.

Γραψαμε ενα ευχαριστηριο και θα δημοσιευσουμε για να ευχαριστησουμε το νοσοκομειο κ το προσωπικο που τοσο τον βοηθησαν,μας σταθηκαν, και του προσφεραν οτι μπορουσαν ενω ηξεραν οτι η κατασταση ηταν μη αναστρεψιμη.

Κοριτσια ποσο με συγκινησαν οταν ενω γνωριζαν οτι ουσιαστικα περιμεναμε το μοιραιο, του εκαναν καρδιογραφημα, εξετασεις αιματος,μονο και μονο για να νιωσει ο ιδιος ψυχολογικα καλυτερα βλεποντας οτι δεν τον εχουν "αφησει" στη μοιρα του. Και μαλιστα του ειπαν οτι αλλο σκεφτει οτι θελει να κοιταξουν, να τους το πει και θα το κανουν. Ολα αυτα ενω ολοι ξεραμε -εκτος του ιδιου- οτι ειχε λιγα 24ωρα ζωης και οτι καμμια εξεταση δε θα αλλαζε τιποτα. Ευτυχως που υπαρχουν Ανθρωποι και το εχω πει πολλες φορες...

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελένη σε καταλαβαίνω... Πονεσε οσο θες κ έχεις ανάγκη κ θα δεις με τον καιρο οτι μόνο τα καλα θα έχεις στη μνήμη σου :) χρειάζεσαι χρόνο κ πρέπει να τον πάρεις

Να προσεχείς

Διαφημίσεις

Γραψαμε ενα ευχαριστηριο και θα δημοσιευσουμε για να ευχαριστησουμε το νοσοκομειο κ το προσωπικο που τοσο τον βοηθησαν,μας σταθηκαν, και του προσφεραν οτι μπορουσαν ενω ηξεραν οτι η κατασταση ηταν μη αναστρεψιμη.

Κοριτσια ποσο με συγκινησαν οταν ενω γνωριζαν οτι ουσιαστικα περιμεναμε το μοιραιο, του εκαναν καρδιογραφημα, εξετασεις αιματος,μονο και μονο για να νιωσει ο ιδιος ψυχολογικα καλυτερα βλεποντας οτι δεν τον εχουν "αφησει" στη μοιρα του. Και μαλιστα του ειπαν οτι αλλο σκεφτει οτι θελει να κοιταξουν, να τους το πει και θα το κανουν. Ολα αυτα ενω ολοι ξεραμε -εκτος του ιδιου- οτι ειχε λιγα 24ωρα ζωης και οτι καμμια εξεταση δε θα αλλαζε τιποτα. Ευτυχως που υπαρχουν Ανθρωποι και το εχω πει πολλες φορες...

Ελένη, πραγματικά αξιέπαινοι οι γιατροί του νοσοκομείου σας.

Αν είσασταν Αγγλία θα σου πρότεινα να κάνατε μια δωρεά στο όνομα του θείου σου. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχουν ανάλογες προβλέψεις στην Ελλάδα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

• 1 month later...

Αγγλιδουλες για περάστε! Αντε γιατι έχουμε κάνει το cafe μόνο οδηγό για υποψήφιους μετανάστες! Μεταξύ μας δεν θα τα λέμε?

Αν δεν γράψετε θα πάω στο μια νέα αρχή στην Αγγλία και θα σας τάραξω. Θα ρωτήσω απο το πως το τρίβουν το πιπέρι μέχρι που θα βρω χλωρινη κλίνεξ, αυτήν ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι, στην Αγγλία. Εγω μια φορά σας προειδοποίησα!

RLcRp1.png

Αγγλιδουλες για περάστε! Αντε γιατι έχουμε κάνει το cafe μόνο οδηγό για υποψήφιους μετανάστες! Μεταξύ μας δεν θα τα λέμε?

Αν δεν γράψετε θα πάω στο μια νέα αρχή στην Αγγλία και θα σας τάραξω. Θα ρωτήσω απο το πως το τρίβουν το πιπέρι μέχρι που θα βρω χλωρινη κλίνεξ, αυτήν ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι, στην Αγγλία. Εγω μια φορά σας προειδοποίησα!

Χλωρινη εγω παιρνω τη Ντομεστος...:P Το πως το τριβουν το πιπερι δε μπορω να στο εξηγησω εγω;)if you know what i mean:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Ναι σωστά. Ασε, καλύτερα να μου μείνει απορία!

Με την δουλειά φαντάζομαι πηζεις. Κι εγω πνιγμένη ειμαι.

Απο τις αγκαλιτσες με τον ζαχαρενιο μου! Εεεεερωτας!

RLcRp1.png

Kαλημέρα και απο εμένα! Με θέλετε στην παρέα σας και εμένα την Ιρλανδέζα;

Τραβελ πως πάει ο μπόμπιρας; Πόσο είναι τώρα; Μη που πεις τίποτα 8 κιλά και τρελαθώ;

Τι καιρό έχετε εσείς; Εμεις ακόμα δεν ειδαμε την τρομερή κακοκαιρία, δεν έχουμε παράπονο. Αφού ακόμα δεν έχει χρειαστεί να ανάψουμε καλοριφερ. Μακάρι να παραμείνει έτσι ο καιρός, γιατι έχουμε ηλεκτρικά σώματα και ούτε που ξέρουμε πόσο θα μας κοστίσει!

Κατά τα άλλο, για όποια ενδιαφέρεται ;) η μικρούλα μας μεγαλώνει. Είναι σχετικά ήσυχη και επιτέλους πήρε και λίγο βάρος, την προηγούμενη βδομάδα ήταν 5.28 (μοντελάκι θα την κάνω!)

Γεια σου Δεσποινακι!

Ο μπεμπης ήταν 5460 πριν μια εβδομάδα που τον ζυγισαμε! Η μπεμπα σου παει μια χαρά, ολόκληρο παιδί πια! Πως τα περνάς εκεί? εγκλιματιστηκες?

Marija εσύ πως τα πας? θα πάμε για αυτο το ποτό? ααααααχ! Περασμένα μεγαλεία!

RLcRp1.png

Mα που πήγαν όλες οι Αγγλίδες! Πώς είναι ο καιρός στην Αγγλία;

Εμεις είμαστε πολύ καλά! Το Δουβλίνο μου αρέσει πάρα πολύ. Καμιά σύγκρισή με την υπέροχη εξοχή της Αγγλίας! Μάλιστα βοηθάει το ότι μένουμε πολύ κοντά στο κέντρο του Δουβλίνου, και πηγαίνω βολτούλα με τη μπεμπα στα μαγαζιά! Δοκίμασα και guinness, αλλά πάρα πολύ λίγο! Οντως έχει καλύτερη γεύση εδω! Εύχομαι την άνοιξη που θα έχει μεγαλώσει λίγο ακόμα η μπέμπα να μπορούμε να κάνουμε περισσοτερες βολτούλες!

Τραβελ πώς είναι ο μπέμπης σου; Δεν έβαλε πολλά κιλά, μη σου πω πως η μπέμπα μου τον έφτασε (επιτέλους!)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...