Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Πειραιωτικες εξηγήσεις. χαχαχαχαχα!

Ο Newman ναι, έχει πιο πολυ το στυλ του μαγκα!

Ναι γιατι και αν βλεποταν εμάς θα κοίταζε! Τον εχω στο μυαλό μου όπως στην photo.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον εγω σημερα θα παω νωρις για υπνο γιατι ειχα μια πολυ δυσκολη μερα με τη μικρη και ειμαι πτωμα. H επομενη ταινια στη λιστα μου ειναι το the sting με τους δυο προαναφερθεντες θεους. Μπιγκι καλο το the vow?

Και σορρυ που θα σας το χαλασω αλλα ο ρετφορντ τωρα δε βλεπεται....

Λάθος επιλογή πλαστικού χειρούργου. Συμβαίνουν κι αυτά!

Στην ταινία που βλέπω παίζει και η Jessica Lange. Πώς να το πω κομψά... μάλλον είχαν τον ίδιο πλαστικό. Αγνώριστη την έχει κάνει.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Μπιγκι καλο το the vow?

Μέχρι στιγμής ναι. Πολύ συναισθηματικό. Αν σου αρέσει αυτό το στυλ βέβαια. Δεν είναι σινεφίλ σε καμία περίπτωση, αλλά για σαββατόβραδο είναι ό,τι πρέπει.

Γιατί είχες δύσκολη μέρα; Είναι άρρωστη η μικρή σου;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Καληνύχτα κορίτσια! Πάω να αφοσιωθώ στην ταινία μου :)

Καλημέρα με ζέστηηηηη :D και υγρασία :mad:

Χθες είπαν στις ειδήσεις ότι ήταν η πιο ζεστή μέρα του χρόνου. Η υψηλότερη θερμοκρασία ήταν 32°C στο Suffolk. Σήμερα στο Λονδίνο μπορεί να κάνει παραπάνω από 32 και με την υγρασία στα ύψη, θα το καταλάβουμε ακόμα περισσότερο. You have been warned ;)

Ειρήνη, Δέσποινα κουράγιο!!

Η ταινία, τώρα που την είδα όλη, μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή και τη συστήνω στις ρομαντικές ψυχές του φόρουμ. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από το Notebook. Στο τέλος έλεγε ότι είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία, που δεν το ήξερα. Βέβαια έχουν πέσει οι απαραίτητες χολυγουντιανές πινελιές...

The real life story of the couple behind Hollywood movie The Vow. Read more: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2100527/The-Vow-Real-life-story-couple-Hollywood-movie.html#ixzz23zGVQjAx

(προσοχή στα σπόιλερ)

Με έχεις ιντριγκαρει με την ταινία!

Έχει ζέστη ναι και αυτη η μοκετα απο τοίχο σε τοίχο δεν παλευεται! :evil:

Απο την άλλη αν είχα ελευθερωθεί, πολυ θα ήθελα μια βόλτα στο Λονδίνο! Καφεδάκι απο Starbucks, στάση στο Debenahms και βολτουλα διπλα στο ποτάμι στο Aquarium. :tongue:

RLcRp1.png

Χαχα δες την και πες μας γνώμη. Από φίλες μου που την είδαν άκουσα καλά σχόλια. Ο μόνος που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν ο πρωταγωνιστής. Αν στη θέση του ήταν ο Ryan Gosling, πιστεύω ότι η ταινία θα είχε απογειωθεί!

Βόλτα τέτοια μέρα δεν λέει. Έχει πάρα πολλή υγρασία και είναι αποπνικτικά. Είμαι αγκαλιά με τον ανεμιστήρα από το πρωί και το μωρό το έχω ήδη κάνει δύο μπάνια και πάμε για τρίτο...

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα είσαι απερίγραπτη :lol:

Η αλήθεια είναι ότι ως άντρας δεν με τρελαίνει αλλά ως ηθοποιός είναι εξαιρετικός. Και το βασικότερο, έχει πολύ καλή χημεία με τη Rachel McAdams, ενώ ο Tatum όχι τόσο. Δες την ταινία και θα με θυμηθείς ;)

Κοριτσια μου ειμαι Ελλαδα, τα νεα μου δεν ειναι και τοσο καλα. Πεθανε ο θειος μου, και εζησα το θανατο του απο παρα πολυ κοντα...

Με πιανει η καρδια μου οταν τα σκεφτομαι, τον Απριλη τον ειχα αφησει μια χαρα κ τωρα...

Μας ειχαν πει οι γιατροι οτι δεν υπαρχει ελπιδα αλλα ελεγα τωρα δλδ τι κανουμε καθομαστε και περιμενουμε να πεθανει? Προσπαθησα να ειμαι δυνατη αλλα λυγισα στον πονο του!!!!!Εκλαψα και κλαιω παρα πολυ, δε μπορω ακομα να το πιστεψω!

Φανταστειτε οτι μεχρι και η νοσοκομα στο θαλαμο εκλαιγε, και μετα βγηκε εξω στις σκαλες και εκλαιγε με λυγμους..

Μακαρι να ειστε ολες καλα, τα μωρακια σας, και να θυμαστε οτι τιποτα δεν ειναι σοβαρο, μη στενοχωριεστε για τιποτα, η ζωη μας ειναι μικρη για να τη μαυριζουμε..

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελένη, θερμά συλλυπητήρια. Να ζήσετε να τον θυμόσαστε. Να υποστηρίξετε όσο μπορείτε τους γονείς σου τώρα που είσαστε εκεί. Φιλιά και μια μεγάλη αγκαλιά!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...