Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δέσποινα, Marija γιορτάζετε σήμερα; Χρόνια σας πολλά κορίτσια!

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Το Λενάκι μας ξέχασε :P

Ειρήνη βλέπω μια ταινία που είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει: The Vow - την έχεις δει;

220px-The_Vow_Poster.jpg

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Όοοχι!

Θα περνάει super και κάνει αποτοξινωση απο το Internet! Άδειασε το cafe όμως το παρατηρησες? Του δινει ζωη η Ελένη.

Σήμερα είδα το ides of march που είχε πει η eugie. Καλο ήταν.

RLcRp1.png

Αν το παρατήρησα λέει :lol:

Το Ides of March μου άρεσε πάρα πολύ. Λατρεύω τον Ryan Gosling, και το υπόλοιπο καστ δεν ήταν άσχημο ;)

Το The Vow νομίζω θα σου αρέσει. Είναι στο ίδιο στυλ με το Notebook.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Το ides of march η biggie το ειχε αναφερει αλλά και εμενα μου αρεσε!

Εγω χτες ειδα το Butch Cassidy and the Sundance Kid. Πολύ ωραία ταινία! Σας τη συνιστώ! Επισης με εκανε να καταλαβω οτι και οι ξανθοί μπορούν να είναι ωραιοι αντρες τελικα.. Δε μπορουσα να αποφασίσω ποιος μου αρεσει πιο πολυ o Robert Redford h o Paul Newman. Τελικα κατεληξα στο Newman γιατι γερασε και πιο καλά...

Σημερα ειδα το the last time I saw Paris. Καλούτσικη εως μέτρια..

Εχω απο μικρή έρωτα με τον Robert Redford. Ακόμα και στις ταινίες που είναι μεγαλύτερος πάλι μου αρέσει. Εχω φάει πολυ καζουρα απο τις φιλεναδες μου για χάρη του. Αχ! χαχαχαχαχα

Τελικα βρήκα Robert όμως δεν μπορω να πω!!!

RLcRp1.png

Ααα καταλαβα ειχες αυτο το προτυπο αντρα στο μυαλό σου και σου ετυχε και robert e? Tτυχερη! Ξανθούλης δεν ειναι ο αντρας σου?

Εμένα μου αρεσει πολυ ο paul Newman. Τον ερωτευτηκα οταν ειδα το cat on a hot tin roof. Επισης ωραια ταινια!

Έχω ανοιχτό το λάπτοπ μαζί με την τηλεόραση. Κάνω multi-tasking :P

Robert Redford δαγκωτό!!! Τι πειράζει που δεν γέρασε αξιοπρεπώς; Στα όνειρά μου είναι πάντα νέος. Έχετε δει την ταινία Havana; Είναι από τις αγαπημένες μου του Redford και γενικώς.

Φάτε μάτια ψάριαααααα :D

robert-redford-03.jpg

Διαφημίσεις

Eugie είσαι σινεφιλ μου αρε! Ναι και ο Newman υπέροχος τι να λέμε τώρα.

Θα κοιτάξω και τις δυο ταινίες που ανεφερες.

Ναι ξανθος με γαλανα ματακια! Μια γλυκα! Καλα τον εχω κάνει φίρμα στο forum, πάλι καλα που δεν ξέρει ελληνικά θα με ξεχεζε.

RLcRp1.png

Biggi!!!!!!!

Με κολααααζεις!!!!

Πριν καμία δεκαριά μέρες είχε την ανήθικη πρόταση στην tv. Του το δήλωσα. Μόνο με τον Robert θα σκεφτόμουν απιστία... χαχαχαχα

Μα τι μαναρι!

RLcRp1.png

Πριν καμία δεκαριά μέρες είχε την ανήθικη πρόταση στην tv. Του το δήλωσα. Μόνο με τον Robert θα σκεφτόμουν απιστία... χαχαχαχα

Ξεκάθαρα πράγματα. Σε παραδέχομαι :mrgreen:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...