Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεσα για το τινκερ ταιλορ το ειχαμε και στη λιστα μας στο lovefilm. Απο τις αλλες ποια σου αρεσε?

Κι εγώ από τη λίστα μου το πήρα ;)

Stop Loss και The Ides of March μου άρεσαν περισσότερο, επίσης το The Blind Side, The Help, The Lincoln Lawyer (με αυτή τη σειρά).

Harry Potter και Twilight μου άρεσαν επειδή είχα δει τις προηγούμενες στη σειρά, από μόνες τους όχι ιδιαίτερα.

Και οι άλλες δύο καλές ήταν, αλλά όχι και να μην τις χάσεις. Περισσότερο για καμιά Παρασκευή βράδυ.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

kala marh, amesws na me diwkseis!! Me phges kai Septemvrh me th mia:tongue: Prin fygw erwtw: Ti trws???

Σαλάτα με tinned mackerel in rich tomato sauce και Green Giant sweetcorn (τι να φάω τέτοια ώρα)!!!

Πάω να φτιάξω καφέ αντί για επιδόρπιο.

Χίτσκοκ δεν έχω δει ποτέ.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Το eat, pray, love το έχετε δει?

Όχι, αλλά κάπου πρέπει να έχω το βιβλίο. Είναι καλό;

Διαφημίσεις

Πολυ! Και δίνει τροφή για κουβέντα.

Ε να το βάλουμε κι αυτό στη λίστα τότε :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...