Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Βρήκα μια ωραια συνέντευξη του Γιωσαφατ.

Διαβάστε τι λέει για την ελληνιδα μάνα. Είναι αραγε τυχαίο ότι η μητέρα μου όταν της είπα ότι περιμένω αγόρι μου είπε αλλαλαζοντας:

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ τώρα θα έχεις πάντα έναν προστάτη, κάποιον να σε προσέχει!!!!

http://www.news.935radio.gr/935ζην/ενθετο/προσωπα/1051-Ο-Ψυχίατρος-Ψυχαναλυτής-κ-Ματθαίος-Γιωσαφάτ-στο-Megaron-Plus-στις-5-04.html

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν δεν περιοριστούμε θα πρέπει όσες συμμετέχουμε να δεσμευτούμε ότι θα διαβάσουμε όλα τα βιβλία που θα προταθούν, ανεξαρτήτως περιεχομένου. Εγώ για να είμαι ειλικρινής αυτό δεν μπορώ να το κάνω, δηλαδή αν είναι Yalom δεν θα το διαβάσω (σόρρυ Ειρήνη!) :oops:

Αν το ξεκινήσουμε στο χαλαρό, δηλαδή ότι θα διαβάζουμε τα βιβλία μόνο αν μας αρέσουν, τότε ΟΚ.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ τώρα θα έχεις πάντα έναν προστάτη, κάποιον να σε προσέχει!!!!

Χεχε κάπου βασίζεται και τα λέει ο Γιωσαφάτ, δεν τα βγάζει από το μυαλό του ;)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Αν δεν περιοριστούμε θα πρέπει όσες συμμετέχουμε να δεσμευτούμε ότι θα διαβάσουμε όλα τα βιβλία που θα προταθούν, ανεξαρτήτως περιεχομένου. Εγώ για να είμαι ειλικρινής αυτό δεν μπορώ να το κάνω, δηλαδή αν είναι Yalom δεν θα το διαβάσω (σόρρυ Ειρήνη!) :oops:

Αν το ξεκινήσουμε στο χαλαρό, δηλαδή ότι θα διαβάζουμε τα βιβλία μόνο αν μας αρέσουν, τότε ΟΚ.

χαχα ναι σκοπός είναι να είναι fun όχι αγγαρεία!

RLcRp1.png

Μπορούμε να κάνουμε και film club επίσης :)

Διαφημίσεις

Μπράβο! Έτοιμη για διακοπές τώρα :D

Τι λες για book club ή film club? Είσαι μέσα?

Διαφημίσεις

Καλα μέχρι να την κάνω εγω κααααποια στιγμή στο μέλλον πήγαινε εσυ τώρα και φάε ένα σουβλάκι και για μένα, καλαμακι χωρίς κρεμμύδι ε?

Α, και βλητα. Και ραδικια.

RLcRp1.png

Mesa eimai eidika gia to film club , gt gia book club mporei na einai ligo duskolo..dld egw kanw pou kanw toses wres na diavasw ena vivlio sta agglika, fantasou na mhn einai k tou eidous pou m aresei!:tongue:

Ναι, κι εγώ προτιμώ το film club από την άποψη ότι 2 ώρες θα τις διαθέσω όπως και να'χει, είτε μου κάνει κούκου η ταινία είτε όχι.

Ειρήνη, κράτα χαρακτήρα!!!! Σε λίγο καιρό δεν θα σε νοιάζει τίποτα, θα δεις ;)

makari na perioristw mono sta vlhta kai sto soublaki...:tongue:

Eleni, my heart bleeds for you :rolleyes:

Ωραια λεω την πρωτη ταινια! Οσα παιρνει ο Ανεμος. Διαρκεια 4 ώρες! πλακα κανω μη με φατε.

Προτινετε ταινιες! Εχω περασει ολη μερα με τη μπεμπα αγκαλια και ειμαι braindead...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...