Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Fery o titlos tou bibliou mou thymise to "Akyvernhtes Politeies" toy Strath Tsirka.Genika diabasa polla koinwniko-oikonomika otan ekana to degree..kai mexri k shmera ena apo ta agaphmena mou einai h Thewria tou Polemou. Oti exei na kanei me polemo to diavazw k twra, apla thelw k analafra !

πόλεμο αποφεύγω

Πολιτικά κ φιλοσοφικά διάβαζα ανέκαθεν

Πλέον που ο χρόνος μου ειναι περιορισμένος λογω οικογένειας συν του οτι έχω διάβασμα για τη δουλεια επιλέγω τετοια κ όχι μυθιστορήματα

Το συγκεκριμένο που διαβάζω ειναι του Καστοριαδη

Btw έμαθα στον γιο μου να λέει αναρχία κ έχει πολυ πλάκα χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πόλεμο αποφεύγω

Πολιτικά κ φιλοσοφικά διάβαζα ανέκαθεν

Πλέον που ο χρόνος μου ειναι περιορισμένος λογω οικογένειας συν του οτι έχω διάβασμα για τη δουλεια επιλέγω τετοια κ όχι μυθιστορήματα

Το συγκεκριμένο που διαβάζω ειναι του Καστοριαδη

Btw έμαθα στον γιο μου να λέει αναρχία κ έχει πολυ πλάκα χαχαχα

xaxa dikos mas o mikros!

ego teleutaia exo trelathei me ton yalom. diavasa 3 dika tou kai etoimazomai na xekiniso to 4o alla auto to agorasa sta agglika opote mallon tha mou parei parapano na to diavaso.

telika pigame gia to pic nic me ta gemista k perasame teleia!!!!!!!! to sk itan apisteuto! to crystal palace park einai uperoxo.

uDLqp1.png

Η ψυχολογία/φιλοσοφία είναι το χόμπυ μου. Yalom απο τους αγαπημένους μου. Εχω Οταν έκλαψε ο Νίτσε (αριστούργημα), Η θεραπεία του Σοπεναουερ, Ο Δήμιος του έρωτα, το πρόβλημα Σπινοζα που διαβάζω τώρα.

Πολυ ωραίος αν και πιο εύκολος ο Χορχε Μπουκαι.

Και για τους beginners το βιβλιο του Γ. Βαμβαλη - Ξαναδιαβαζοντας τον Φρουντ.

RLcRp1.png

Η ψυχολογία/φιλοσοφία είναι το χόμπυ μου. Yalom απο τους αγαπημένους μου. Εχω Οταν έκλαψε ο Νίτσε (αριστούργημα), Η θεραπεία του Σοπεναουερ, Ο Δήμιος του έρωτα, το πρόβλημα Σπινοζα που διαβάζω τώρα.

Πολυ ωραίος αν και πιο εύκολος ο Χορχε Μπουκαι.

Και για τους beginners το βιβλιο του Γ. Βαμβαλη - Ξαναδιαβαζοντας τον Φρουντ.

otan eklapse o nitse, sto ntivani kai o dimios tou erota einai ta 3 pou diavasa. tora exo to the schopenhauer cure

:) :) :)

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Ελένη, το βρήκες το βιβλίο;

Για τον Yalom δεν έχω κάτι να πω, ξεκίνησα να διαβάζω τη θεραπεία του Σοπενάουερ και την παράτησα περίπου στο ίδιο σημείο με το Devil Wears Prada :oops:

Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τη φιλοσοφο-ψυχολογία.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ο Μπουκαι είναι πιο εύκολος και ίσως να σου άρεσε. Σου βάζω ένα απόσπασμα απο το βιβλιο του Να σου πω μια ιστορία.

http://www.greekbooks.gr/books/psihologia/na-su-po-mia-istoria.product#productdescription

Απόσπασμα

http://www.scribd.com/doc/55727870/Ο-αλυσοδεμένος-ελέφαντας-01-Χόρχε-Μπουκάι-Jorge-Bucay

RLcRp1.png

Λαθος λέξη διάλεξα - εύκολος. Αυτο που θελω να πω είναι ότι ξεφεύγει απο τα συνήθη βιβλία ψυχολογίας γιατι αφήνει να απαντήσει κανεις ερωτήματα με τον δικο του τροπο.

RLcRp1.png

Μέσα!

Πως θα ισορροπησουμε όμως? Τι εννοώ. Στην νεραιδομαμα αρέσουν τα βιβλία πολιτικού περιεχομένου εγω πάλι είχα πάρει απο τον παππου μου Την δικη των Συνταγματαρχων, ε μετα την πρώτη σελίδα άντε γεια το εκλεισα!

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Λαθος λέξη διάλεξα - εύκολος. Αυτο που θελω να πω είναι ότι ξεφεύγει απο τα συνήθη βιβλία ψυχολογίας γιατι αφήνει να απαντήσει κανεις ερωτήματα με τον δικο του τροπο.

Νομίζω ότι το έθεσες πολύ καλά. Αυτό είναι που δεν μου ταιριάζει, το να διαβάζω ένα κείμενο γεμάτο ερωτήματα και να πρέπει να βρω εγώ την απάντηση :P

Αν είναι να διαβάσω ψυχολογία, προτιμώ να διαβάσω Γιωσαφάτ ή κάτι σαν αυτό: http://phenomenologyofmadness.files.wordpress.com/2011/01/johnson2012.pdf

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Πως θα ισορροπησουμε όμως? Τι εννοώ. Στην νεραιδομαμα αρέσουν τα βιβλία πολιτικού περιεχομένου εγω πάλι είχα πάρει απο τον παππου μου Την δικη των Συνταγματαρχων, ε μετα την πρώτη σελίδα άντε γεια το εκλεισα!

Μπορούμε να ορίσουμε εξαρχής τη θεματολογία, π.χ. βιβλία που αναφέρονται στην ανατροφή παιδιών και σε εμπειρίες μεταναστών (τύπου Eurydice Street). Να είναι θεματολογία που μας αφορά όλες.

Ή αλλιώς να ορίσουμε μόνο μυθιστορήματα ή κάτι τέτοιο.

Νομίζω ότι το έθεσες πολύ καλά. Αυτό είναι που δεν μου ταιριάζει, το να διαβάζω ένα κείμενο γεμάτο ερωτήματα και να πρέπει να βρω εγώ την απάντηση :P

Αν είναι να διαβάσω ψυχολογία, προτιμώ να διαβάσω Γιωσαφάτ ή κάτι σαν αυτό: http://phenomenologyofmadness.files.wordpress.com/2011/01/johnson2012.pdf

Ωραίο link Biggi. Καταλαβα τι σου αρέσει.

RLcRp1.png

Θα το ήθελα αλλά δεν προλαβαίνω. Αυτή την περίοδο όταν βρίσκω χρόνο να διαβάσω είναι βιβλία τελείως ανάλαφρα ή αφορούν σε παιδική ψυχολογία, διαπαιδαγώγηση κ.α. που δανείζομαι από τη βιβλιοθήκη. Θα σας περιόριζα πολύ αν μετείχα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...