Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήθελα ΟΛΑ τα παπούτσια, καπελα, παλτο, φορέματα, ζώνες, φουλαρια, φούστες, μπλούζες, πουκάμισα, αξεσουάρ που φοραγε!!!!!!!

Χαχαχαχα έτσι εξηγείται που δεν το τελείωσα ποτέ, χάθηκα στα αξεσουάρ (κατά το lost in translation) ;)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Εμένα μου άρεσε ακριβώς πριν οταν λεει οτι μόνο ο ρουβας ζητάει συγνώμη σ'αυτή τη χώρα!

Κι εμένα!

Γενικά δεν γέλασα, μάλλον ψυχοπλακώθηκα λίγο, ειδικά με το πρώτο μέρος της συζήτησης :(

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Biggi, η ηρωίδα του βιβλίου (Kate Reddy) είναι 36 ετών, self-conscious για το γεγονός ότι της έχει μείνει κοιλίτσα από τις γένες, confident για τις ικανότητες της ως εργαζόμενη σε ένα κατ'εξοχήν ανδροκρατούμενο χώρο (που btw είναι investment bank στο City και όχι στην Αμερική - ο Pierce Brosnan είναι πελάτης που επισκέπτεται στην Αμερική) και ανασφαλής για τις ικανότητες της ως σύζυγος και working mum, η οποία νιώθει ότι κρίνεται διαρκώς ως ανεπαρκής από τις non-working mums στο σχολείο της κόρης της, τις Mother Superior όπως αποκαλεί

Ναι, έτσι ακούγεται πιο λογικός ο ρόλος της Kate Reddy.

Δεν μου λες, άβαφες ρίζες έχει στο βιβλίο ή τις βάλαν στην ταινία για να δείξουν το self consciousness της ηρωΐδας ελλείψει πλαδαρότητας του σώματος της πρωταγωνίστριας;

Πάντως καταλαβαίνω απόλυτα γιατί σου κακοφάνηκε η ταινία!

Στη θάλασσα δοκίμασε το σλινγκ, την ξέρεις την Στέλλα έτσι;

Ναι, την έχω γνωρίσει και από κοντά :) Καλή η συμβουλή σου :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Ναι, έτσι ακούγεται πιο λογικός ο ρόλος της Kate Reddy.

Δεν μου λες, άβαφες ρίζες έχει στο βιβλίο ή τις βάλαν στην ταινία για να δείξουν το self consciousness της ηρωΐδας ελλείψει πλαδαρότητας του σώματος της πρωταγωνίστριας;

Πάντως καταλαβαίνω απόλυτα γιατί σου κακοφάνηκε η ταινία!

Ναι, έχει άβαφη ρίζα γιατί φυσικά δεν προλαβαίνει! Είναι στο to do list που γράφει στο τέλος κάθε κεφαλαίου :)

Πάντως δεν την φαντάζομαι πολύ πλαδαρή, εκτός από την κοιλίτσα της. Επίσης, διαθέτει και ένα armani suit, το οποίο όμως μπορεί ενίοτε να είναι λερωμένο στους ώμους από μυξούλες ή φαϊ των παιδιών :-P

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ναι, έχει άβαφη ρίζα γιατί φυσικά δεν προλαβαίνει! Είναι στο to do list που γράφει στο τέλος κάθε κεφαλαίου :)

Α κρίμα, αυτό είναι που δεν μου κόλλαγε καθόλου. Δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα investment banker με άβαφη ρίζα και δέκα πόντους ψαλλίδα, τουλάχιστον εγώ δεν έχω γνωρίσει καμία. Μου ερχόταν να την πιάσω από το μαλλί και να τη στείλω κομμωτήριο στο lunch break :lol:

Δεν έχεις άδικο να το λες, όταν διάβαζα το βιβλίο όμως ταυτιζόμουν. Έχω βάψει και εγώ μαλλί σε extended lunch break :tongue:

Εγώ συνήθως μετά τη δουλειά γιατί είχα αφεντικό που κρατούσε χρονόμετρο, άσε που δεν μας δικαιολογούσαν ολόκληρη ώρα. Αλλά άμα ήταν θέμα να κυκλοφορώ με τη ρίζα να, θα τα κατάφερνα και στο lunch break ή τουλάχιστον DIY το βράδυ στο σπίτι.

Biggi ontws to prwto meros pou milaei h Dream Team (Pleyrhs Sia) den einai gia gelia..giayto sas eipa gia to part pou leei gia tis diadhlwseis:tongue:

Eygenia, phga na parw to Snowman kai den to exoun eleos! Tha dw an to paraggeilw apo net!

Fery o titlos tou bibliou mou thymise to "Akyvernhtes Politeies" toy Strath Tsirka.Genika diabasa polla koinwniko-oikonomika otan ekana to degree..kai mexri k shmera ena apo ta agaphmena mou einai h Thewria tou Polemou. Oti exei na kanei me polemo to diavazw k twra, apla thelw k analafra vivlia.

Ouf an de brw to Snowman tha voleytw me to "Secret of Criggle Hall" pou tha to deiksei kai to BBC!!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Γιατί δεν το παραγγέλνεις από Amazon? Εγώ αυτό κάνω, έχουν τα πάντα.

Πάντως δεν την φαντάζομαι πολύ πλαδαρή, εκτός από την κοιλίτσα της. Επίσης, διαθέτει και ένα armani suit, το οποίο όμως μπορεί ενίοτε να είναι λερωμένο στους ώμους από μυξούλες ή φαϊ των παιδιών :-P

(αυτό τώρα το είδα γι' αυτό σχολιάζω με καθυστέρηση)

Δεν εννοούσα απαραίτητα πολύ πλαδαρή, αλλά όχι και size 0!

Αυτό με το λερωμένο κουστούμι, έχει τύχει σε καμία σας; Είναι τελείως κλισέ στις ταινίες που δείχνουν εργαζόμενες μαμάδες, αλλά είναι όντως τόσο συνηθισμένο;

Μου έχει τύχει να είμαι ντυμένη-στολισμένη για δουλειά και να βγάλει σαλάκια με γάλα ο γιος μου στον ώμο μου, ωστόσο το κατάλαβα και άλλαξα. Όπως λες, αυτό που δείχνουν στις ταινίες είναι μάλλον υπερβολικό, δεν νομίζω να τυχαίνει συχνά.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...