Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Χθες μόνο θυμάμαι ποια είδα, I Don't Know How She Does It με την πολύ γερασμένη SJP και τον θεό Pierce Brosnan (phwoarrrr). Μου άρεσε, όχι ότι είχε κανένα βάθος, αλλά για Παρασκευή βράδυ ήταν μια χαρά. H Χρύσα αν θυμάμαι καλά είχε διαβάσει το ομώνυμο βιβλίο.

Ναι το βιβλίο ήταν πολύ ανάλφρο και ευχάριστο, με εξαιρετικές ατάκες και είχα ταυτιστεί με την ηρωίδα. Δυστυχώς, η SJP δεν απέδωσε τον χαρακτήρα της Kate Reddy, ούτε ήταν αυτή που είχα στο μυαλό μου καθώς διάβαζα. Πιο πολύ θα μου ταίριαζε Βρετανή και ειδικότερα η Kate Winslet. Αν και εγώ είμαι φαν των θρίλερ (King, Koontz etc) από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μόνο ανάλαφρα διαβάζω. Τώρα διαβάζω το The rise and fall of a yummy mummy. Διακρίνετε τη θεματολογία, σωστά; ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Fairy ευχαριστώ για την περιγραφή. Θα το δοκιμάσω με τον μικρό. Με τον μεγάλο από ότι καταλαβαίνω μάλλον θα είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσω,

Στην πισίνα πηγαίνετε στις ώρες κοινού ή σε συγκεκριμένα προγράμματα;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Νσι, γιατί διάβαζα στον άντρα μου συνέχεια ατάκες από το βιβλίο και πρότεινε να δούμε την ταινία όταν το τελείωσα. Δεν είναι η πρώτη φορά που απογοητεύομαι με την μεταφορά, αλλά αυτή πραγματικά απείχε πολύ από το βιβλίο.

Βρε παιδια την chick lit δεν τη μπορω καθολου..μου φαινεται σα να υποτιμαει το γυναικειο φυλο. Συνηθως ειναι μια χαζοβιολα γκομενα και τα προβληματα της. Δε μπορεσα ποτε να διαβασω ολοκληρο τετοιο βιβλιο με φωτεινη εξαιρεση το devil wears prada. Αντιθετα νομιζω οτι σε ταινιες αυτές οι ιστοριες λειτουργουν πολυ καλυτερα...

Διαφημίσεις

Το bridget jones για παραδειγμα δεν το αντεχω το βιβλιο. Μου την εσπαγε απιστευτα η βλακεια της και το obsession με τα κιλα. Η ταινια τρωγοτανε και αν δεν επαιζε και η ρενε ζελβεγκερ θα τρωγότανε ακόμα καλύτερα.

Νσι, γιατί διάβαζα στον άντρα μου συνέχεια ατάκες από το βιβλίο και πρότεινε να δούμε την ταινία όταν το τελείωσα. Δεν είναι η πρώτη φορά που απογοητεύομαι με την μεταφορά, αλλά αυτή πραγματικά απείχε πολύ από το βιβλίο.

Να σου πω, εγώ που δεν είχα διαβάσει το βιβλίο, μου άρεσε η ταινία. Την είδα πολύ ευχάριστα. Η δική μου ένσταση είναι κυρίως στον τρόπο που αποδώθηκε ο πρωταγωνιστικός ρόλος και δεν είμαι σίγουρη αν φταίει το σενάριο ή η ηθοποιός (ή a bit of both). Έχοντας γνωρίσει τον τύπο εργαζόμενης μαμάς που προσπαθούσαν να παρουσιάσουν, θα περίμενα μια κοπέλα πιο στρουμπουλή, περισσότερο οργανωμένη και πιο confident. Δηλαδή κάπως σαν τη φίλη της τη δικηγόρο. Η JSP ταιριάζει πιο πολύ σε ρόλους αγχωτικής ανορεξικής και κάπως έτσι έπαιζε και αυτό το ρόλο. Άσε που έδειχνε μεγαλύτερη από την ηλικία της (50άρα άνετα πιστεύω) και η πρωταγωνίστρια πρέπει να ήταν μέχρι 40-42 το πολύ.

Και τι πράγμα κι αυτό που ήταν μια τσίχλα 40 κιλά και όποτε της έδιναν μπισκότο το έπαιρνε; Έτσι γίνονται ωρέ οι τσίχλες (αυτό κάνω λάθος τόσα χρόνια? δεν τρώω μπισκότα?) :shock:

Ο Pierce Brosnan μου άρεσε όμως, να την πω την αμαρτία μου :oops:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Βρε παιδια την chick lit δεν τη μπορω καθολου..μου φαινεται σα να υποτιμαει το γυναικειο φυλο. Συνηθως ειναι μια χαζοβιολα γκομενα και τα προβληματα της. Δε μπορεσα ποτε να διαβασω ολοκληρο τετοιο βιβλιο με φωτεινη εξαιρεση το devil wears prada. Αντιθετα νομιζω οτι σε ταινιες αυτές οι ιστοριες λειτουργουν πολυ καλυτερα...

Εγώ διαβάζω πολύ chick lit, το Devil Wears Prada δεν μπόρεσα να το τελειώσω. Είδα την ταινία όμως ;)

Την Bridget Jones την έμαθα από τον άντρα μου - τη διάβασε αυτός πρώτα και του άρεσε. Εμένα η Bridget μου την έσπαγε και στο βιβλίο και στην ταινία, πάντως θεωρώ ότι αντικειμενικά η μεταφορά ήταν πολύ πετυχημένη. Είναι ταινία που μπορείς να τη δεις ευχάριστα ξανά και ξανά στο χαλαρό.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Εχμ... δεν είναι απλά chick lit, είναι συγκεκριμένο υπο-γένος το οποίο αφορά μαμάδες :oops:

Biggi, η ηρωίδα του βιβλίου (Kate Reddy) είναι 36 ετών, self-conscious για το γεγονός ότι της έχει μείνει κοιλίτσα από τις γένες, confident για τις ικανότητες της ως εργαζόμενη σε ένα κατ'εξοχήν ανδροκρατούμενο χώρο (που btw είναι investment bank στο City και όχι στην Αμερική - ο Pierce Brosnan είναι πελάτης που επισκέπτεται στην Αμερική) και ανασφαλής για τις ικανότητες της ως σύζυγος και working mum, η οποία νιώθει ότι κρίνεται διαρκώς ως ανεπαρκής από τις non-working mums στο σχολείο της κόρης της, τις Mother Superior όπως αποκαλεί :)

Bridget Jones και Devil wears Prada δεν έχω διαβάσει, αλλά μου άρεσαν και οι 3 ταινίες. Κυρίως η Bridget. Στο Prada μου άρεσαν μάλλον περισσότερο τα ρούχα και τα παπούτσια από την ταινία αυτή καθ' αυτή :P

Fairy ευχαριστώ για την περιγραφή. Θα το δοκιμάσω με τον μικρό. Με τον μεγάλο από ότι καταλαβαίνω μάλλον θα είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσω,

Στην πισίνα πηγαίνετε στις ώρες κοινού ή σε συγκεκριμένα προγράμματα;

Όχι σε ώρες κοινού κ μάλιστα πάω στο fun pool που φτάνει το 1.80 δεν ειναι με lanes δηλαδή

Οσο για βιβλία εγω διαβάζω πολυ άσχετα με αυτα που λέτε χαχα. Τώρα διαβάζω το ακυβερνητη κοινωνία :)

Κοινωνιολογικού περιεχομένου δηλαδή ή μήπως ψυχολογίας;

Κοινωνιολογικού περιεχομένου δηλαδή ή μήπως ψυχολογίας;

Πολιτικοοικονομιμου :)

Μπορείς να δοκιμασεις πισίνα κ με τα δυο παιδιά αρκεί να πατας. Υπαρχει ένα ύφασμα που προτείνει η Στέλλα για το νερό κ να έχεις το μικρο σε σλινγκ :)

Για τη θάλασσα ρωτάω τώρα που θα πάμε Ελλάδα και θα έχω βοήθεια.

Στην πισίνα δεν νιώθω αυτοπεποίθηση ότι θα μπορώ να τους κουμαντάρω και τους δύο μόνη μου. Θα πρέπει να πηγαίνω σε ξεχωριστά sessions με το μωρό. Τον μεγάλο όπως έγραψα θα τον στείλω σε μαθήματα από Σεπτέμβρη με το που θα δημιουργήσουν το γκρουπ που θα δέχεται και 3χρονα. Το έψαξα το everyone active centre και δυστυχώς εμείς δεν έχουμε.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...