Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

2 ώρες πρίν, dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα ειδικά τωρα που ειμαι μονη τα θριλεράκια δεν τα προτιμώ! Ελένη διάβασες το χιονάνθρωπο που σου είχα προτίνει? Είχα χρόνια να φοβηθώ ετσι από βιβλιο! Επίσης ένα άλλο τρομαχτικό είναι Το Φαντασμα του Ξενόπουλου. Δυο βράδια δεν είχα κοιμηθει (στα 18 μου)

rwtas an koimithika egw pou eida kai th seira sthn ET???

Eleni

bd5c7983f7.png

Μα βιβλίο είναι Το άρωμα; Μπρρρρρ :?

Την ταινία την έχεις δει;

Αν διαβάζεις θρίλερ, σου προτείνω Minette Walters, είναι η αγαπημένη μου συγγραφέας του είδους.

thn tainia den thn eida...to biblio periegrafe kati poly idiaitero to anthrwpino arwma, thn aktinobolia enos atomou...

tha thn exw sta ypopsin!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Ίσως. Κάποια στιγμή θα το επιδιώξω. Δεν είμαι και πολύ της κλασικής λογοτεχνίας :oops: Όταν νοικιάζω κλασικές ταινίες, τις κρατάω στο σπίτι κανά μήνα και στο τέλος τις στέλνω πίσω χωρίς να τις δω. Την καλή πρόθεση την έχω πάντως :P

Το άρωμα - βιβλίο μου άρεσε αλλά το βρήκα και ανατριχιαστικό. Την ταινία δεν την έχω δει. Μου φαίνεται ότι θα με ανακατέψει, δεν ξέρω.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ίσως. Δεν είμαι και πολύ της κλασικής λογοτεχνίας :oops: Όταν νοικιάζω κλασικές ταινίες, τις κρατάω στο σπίτι κανά μήνα και στο τέλος τις στέλνω πίσω χωρίς να τις δω. Την καλή πρόθεση την έχω πάντως :P

Το άρωμα - βιβλίο μου άρεσε αλλά το βρήκα και ανατριχιαστικό. Την ταινία δεν την έχω δει. Μου φαίνεται ότι θα με ανακατέψει, δεν ξέρω.

Εισαι στο lovefilm? Πες καμια καλή που είδες τελευταία! Αν και έχουμε ακριβώς 2 μήνες να δούμε ταινία στο σπιτι (απ' οταν γεννηθηκε το μωρό δηλαδη)

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Ελένη!

Εμένα μόλις γύρισε ο άντρας μου, που θα πήγαινε σε ένα BBQ "για 2-3 ωρίτσες", μετρίως ευθυμισμένος και έχοντας κλείσει 8ωρο. Σιγά που τον είχα πιστέψει βέβαια :evil:

Ευγενία κάτσε να ανοίξω τον λογαριασμό στο Lovefilm, γιατί ταινίες έχω δει, αλλά το αν τις θυμάμαι είναι άλλη κουβέντα.

Χθες μόνο θυμάμαι ποια είδα, I Don't Know How She Does It με την πολύ γερασμένη SJP και τον θεό Pierce Brosnan (phwoarrrr). Μου άρεσε, όχι ότι είχε κανένα βάθος, αλλά για Παρασκευή βράδυ ήταν μια χαρά. H Χρύσα αν θυμάμαι καλά είχε διαβάσει το ομώνυμο βιβλίο.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

ΟΚ θα σου πω αύριο για τις ταινίες. Καληνύχτα και σε σένα!

Αν δεν βαριέσαι, εξηγείς πως τον έμαθες;

Ρώτησα για μαθήματα κολύμβησης και μου είπαν πως μέχρι στιγμής έχουν μόνο baby swimming και για μαθήματα δέχονται μετά τα 4,5 χρόνια. Ωστόσο είπαν ότι σκοπεύουν από Σεπτέμβρη να οργανώσουν τμήμα που θα δέχεται από 3 ετών και τους άφησα τα στοιχεία μου να με πάρουν μόλις δημιουργηθεί :)

Τον έβαλα στην θάλασσα 2 μηνών κ μέχρι που έκατσε καλα στον ποπο του τον είχα αγκαλιά. Με τα χέρια μου του κουναγα τα πόδια κ του έλεγα να το κάνει. Σιγα σιγα η επικοινωνία του βελτιώθηκε κ άρχισε να καταλαβαίνει κ στον χρόνο μπορούσε να ψιλό κολυμπήσει. Το σημαντικό ειναι να τα πεταξεις νωρίς στο νερό να μην ξεχάσουν την αίσθηση, δηλαδή δεν του έμαθα να κρατάει την ανάσα του το ήξερε ηδη απο την κοιλιά χεχε

Τώρα στην πισίνα δεν τον κρατάω, πηδαει κ μονος του απο τα πλαινα κ βγαίνει πάνω

Εμείς έχουμε μαθήματα εδω για όλες τις ηλικίες, ανοιξεeveryone active Life centre

Επίσης σε μικρή ηλικία τον ξαπλωνα στο στήθος μου κ κολυμπουσα

Ελπίζω να βγαίνει νόημα οπως τα γράφω

Προσωπικά πιστευω οσο πιο νωρίς τα βάλεις στο νερό τόσο πιο γρήγορα θα λειτουργήσει το ένστικτο

Baby swimming δεν πήγα ποτε δεν το θεώρησα χρήσιμο επειδή κολυμπαω καλα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...