Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Χορταινοντε τα μπάνια;;;; Χαχα

Ο μικρός δεν έχει φορέσει ποτε μπρατσακια αφού τον έχω στο νερό απο δυο μηνών κ τον έχω μάθει... Θελω όμως να κοιτάξω να τον γράψω κ σε κανονικά μαθήματα μου αρέσει η κολύμβηση έκανα κ εγω μικρή ανάμεσα σε αλλα χεχε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν δεν βαριέσαι, εξηγείς πως τον έμαθες;

Ρώτησα για μαθήματα κολύμβησης και μου είπαν πως μέχρι στιγμής έχουν μόνο baby swimming και για μαθήματα δέχονται μετά τα 4,5 χρόνια. Ωστόσο είπαν ότι σκοπεύουν από Σεπτέμβρη να οργανώσουν τμήμα που θα δέχεται από 3 ετών και τους άφησα τα στοιχεία μου να με πάρουν μόλις δημιουργηθεί :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Biggi den eipan pou, alla einai dynaton na phgan 3 fores na epsaksan kai na mhn th brhkan?

Ελένη πριν λίγο είπαν ότι είχαν ψάξει και το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα - τα συμπεράσματα δικά μας.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Αααα γείτονας ήταν αυτός που συνέλαβαν; Το BBC έλεγε (τουλάχιστον στα δελτία που άκουσα) ότι συνέλαβαν έναν τρίτο άντρα χωρίς να πούνε ποιος είναι.

Αλλά και η γιαγιά ρε γμτ; Τι στην ευχή πια!!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Καλά ναι, και από τη φάτσα τον κόβεις αμέσως, αλλά... :(

Παλιοκόριτσα, πάλι ξενυχτάμε είχαμε δεν είχαμε. Και είμαι και μόνη μου απόψε και έλεγα ότι θα δω καμιά ταινία ή θα διαβάσω κανένα βιβλίο, και ούτε μια σελίδα δεν έχω καταφέρει την τελευταία ώρα.

Ποιο διαβάζεις? Εχω πάθει μια τρέλα τελευταία με το όσα παίρνει ο άνεμος. Το διάβασα στα 12 μου το λάτρεψα και το ξαναδιάβασα ολόκληρο τώρα. Το ξαναλάτρεψα αλλά είδα την ιστορία τελίως διαφορετικα... Μεγάλωσα!

Διαφημίσεις

Ο Χριστός και η Παναγία Ελένη! Αρχίζεις και με φοβίζεις :P

Μπα ειδικά τωρα που ειμαι μονη τα θριλεράκια δεν τα προτιμώ! Ελένη διάβασες το χιονάνθρωπο που σου είχα προτίνει? Είχα χρόνια να φοβηθώ ετσι από βιβλιο! Επίσης ένα άλλο τρομαχτικό είναι Το Φαντασμα του Ξενόπουλου. Δυο βράδια δεν είχα κοιμηθει (στα 18 μου)

Ποιο διαβάζεις? Εχω πάθει μια τρέλα τελευταία με το όσα παίρνει ο άνεμος. Το διάβασα στα 12 μου το λάτρεψα και το ξαναδιάβασα ολόκληρο τώρα. Το ξαναλάτρεψα αλλά είδα την ιστορία τελίως διαφορετικα... Μεγάλωσα!

Jubilee - Shelley Harris

(διαβάζω τρόπος του λέγειν, τέσσερις σελίδες έχω καταφέρει όλες κι όλες σε ένα βράδυ)

Το Όσα παίρνει ο άνεμος δεν το έχω διαβάσει. Έχω δει την ταινία όμως, μας την είχαν βάλει στο φροντιστήριο των αγγλικών, άσχετο που τα μισά δεν τα καταλαβαίναμε.

giati kale?

Μα βιβλίο είναι Το άρωμα; Μπρρρρρ :?

Την ταινία την έχεις δει;

Αν διαβάζεις θρίλερ, σου προτείνω Minette Walters, είναι η αγαπημένη μου συγγραφέας του είδους.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...