Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Δεν ξέρω τι μπορεί να βλέπουν οι εμβρυολογοι στα έμβρυα σου 3ων ημερών που να τα χαρακτηρίζουν μη βιώσιμα για εμφύτευση και γενικά είναι κάτι που μόνο αυτοί ξέρουν γιατί έχουν εικόνα. 
      Αλλά θα σου πω το εξής: Εμάς το dfi ήταν 19% αλλά 1ο σπερμοδιάγραμμα 3% μορφολογία με ουρεοπλασμα, 2ο σπερμοδιάγραμμα 4% μορφολογία υποχωρώντας το ουρεοπλασμα εμφανίστηκε ο εντεροκοκκος, 3ο σπερμοδιάγραμμα μετά από αντιβιωσεις και δύο κύκλους βιταμίνες (+διατροφή + κάτι δικά μου ματζούνια) 7% μορφολογία και από 0 ταχεία πρόσθια κινητικότητα 35% λες και τα ξυπνήσαμε, 4ο σπερμοδιάγραμμα (ο άντρας μου έχει γίνει κολλητός με το κυπελάκι) 7% μορφολογία, 32% κινητικότητα ξανά εντεροκοκκος (είναι κατασκευαστικό το θέμα του) πήρε προληπτικά αντιβίωση πριν την ωοληψια και πάλι πήραμε 2 καλεσ βλαστοκύστες από 6 έμβρυα 3ων ημερών. Αντε βγάλε άκρη! Τα νούμερα φτιάχνουν ναι, το ερώτημα όμως μένει, είναι αρκετό να βελτιώσεις τα νούμερα; Βέβαια να πω πως ο άντρας μου είναι φανατικός αντικαπνιστής οπότε κάθε θεραπεία πήγαινε καλά γιατί δεν είχε κάτι να του το χαλάει. Κι Εμεις μικρογονιμοποιηση κάναμε νομίζω πλέον όλοι αυτό κάνουν (θα πρέπει να έχεις 20 ωάρια για να τα ρισκάρουν σε κλασική γονιμοποίηση) αλλά δεν κάνουν όλοι picsi μικρογονιμοποιηση. Ισως είναι κ αυτό κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν ωάρια. Έστω και αυτά που είναι! Επίσης με την ΑΜΗ σου να ξέρεις πως μπορεί να είναι σχεδόν 0 και να δίνεις κανονικά ωάρια σε κάθε κύκλο. Κάποιοι θεωρούν πως μπορεί και να βελτιωθεί η ΑΜΗ, δεν ξέρω ειλικρινά αν το πιστεύω αυτό. Νομίζω κάποια κοπέλα μέσα στο φόρουμ το είχε αναφέρει κάτι τέτοιο. Δεν έχεις να χάσεις κάτι ειδικά όταν πρόκειται για βιταμίνες (εντάξει εκτός από λεφτά αλλά αν είναι να καπνίζεις καλύτερα δώστα σε βιταμίνες ρε παιδί μου, κόψε το τσιγάρο). 

Και μιλώντας για τσιγάρο ευχαρίστως έκανα ένα ολόκληρο πακέτο με μια φωτιά μα το θεό δλδ! Το είχα κόψει πριν 7 χρόνια, το ξεκίνησα λίγο πριν μείνω έγκυος και ήταν εξωμήτριο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο έκανα 1-2 την ημέρα, από το Σεπτέμβριο δεν το ξανά ακούμπησα. Μην το ξαναρχισεις έχεις λόγο που το έκοψες και μια αναποδιά δεν σημαίνει τίποτα! 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Εδώ είμαι, μόλις έβαλα τον μικρό για ύπνο! How serendipitous :D

Ναι, στο Λονδίνο έχει παντού κάμερες, δεν τη γλιτώνεις εύκολα. Αλλά και εκτός Λονδίνου όπου έχει clamping zones τις επιτηρούν πολύ στενά, κυρίως γιατί είναι εύκολο χρήμα = καλό εισόδημα για τα κατά τόπου councils.

Επιτέλους καλοκαίρι! Σήμερα για πρωινό έφαγα παγωτό :mrgreen:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις πηγαμε για baby massage και μετα για lunch σε μια pub με κηπο... Τελειος καιρός!

Αααααχ να σας πω τον πόνο μου? το μωρό μου θέλει να είναι συνεχώς στην αγκαλία η στο στήθος. Ουρλιάζει αν την αφήσω κάτω... Ετσι είναι από τη μέρα που γεννήθηκε αλλά τώρα σα να χειροτέρεψε. Επίσης της αρέσει πολύ να κοιμάται μπρουμυτα και ξέρω πως δεν κάνει....

Eugie τα ίδια είχα με τον γιο μου με τίποτα ανάσκελα κ τον άφησα μπρουμυτα

Καλές οι έρευνες κ θεωρίες αλλα δεν γινεται μα ταιριάζουν σε όλα τα παιδιά

Είχα παιδευτει πολυ μια βδομάδα

Το σλινγκ είναι ο καλύτερός σου φίλος :P

Πώς τη βάζεις εσύ να κοιμάται; Γυρίζει μπρούμυτα μόνη της;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Το σλινγκ είναι ο καλύτερός σου φίλος :P

Πώς τη βάζεις εσύ να κοιμάται; Γυρίζει μπρούμυτα μόνη της;

Όχι ακόμη. Αλλά εχω παρατηρήσει οτι αν τη βάλω μπρούμυτα ξεραίνεται στον ύπνο ενω ανασκελα στανταρ θα ξυπνησει σε 5 λεπτα... Σλινγκ χρησιμοποιω ολο και περισσότερο.. Απλά τώρα που είμαι μόνη μου νιώθω τα αποτελέσματα της συνεχούς αγκαλιάς στη μέση μου. Εντωμεταξύ εδω και μέρες έχει μύξες, ο ορός δεν της κάνει τίποτα και είναι και πιο δύσκολο να αποκοιμηθεί.. Τελος πάντων σκέφτομαι να τολμήσω να ξεκινήσω τη Gina Ford. Εχει δοκιμάσει καμία αυτή τη μέθοδο? δε μου ταιριάζει ιδιαίτερα αλλά ίσως μας βοηθήσει να βάλουμε μια σειρα...

Διαφημίσεις

Αν την έβαζες μπρούμυτα, περίμενες να κοιμηθεί και μετά από κανένα μισάωρο την γύρναγες ανάσκελα; Ή αν της έριχνες ένα σεντονάκι στο κεφάλι, ίσως αυτό είναι που της αρέσει, και θα τη βοηθούσες να αποκοιμηθεί ανάσκελα και κουκουλωμένη.

Όταν λες τη μέθοδο της Gina Ford, ποια εννοείς; Να έχει τακτικό ωράριο ύπνου; Ή σκέφτεσαι να την εφαρμόσεις κατά γράμμα και να βάλεις πρόγραμμα στο φαγητό, στον ύπνο και στο παιχνίδι;

Αν την έβαζες μπρούμυτα, περίμενες να κοιμηθεί και μετά από κανένα μισάωρο την γύρναγες ανάσκελα; Ή αν της έριχνες ένα σεντονάκι στο κεφάλι, ίσως αυτό είναι που της αρέσει, και θα τη βοηθούσες να αποκοιμηθεί ανάσκελα και κουκουλωμένη.

Ειναι πολύ μυγιάγγιχτη, αν της κάνω οτιδήποτε οταν κοιμάται θα ξυπνήσει. Το σεντονι πανω από το κεφάλι πως το εννοεις? δε θα πάθει ασφυξία?

Το ωραριο υπνου κυριως με απασχολει το οποιο ειναι ομως αμεσα συνδεδεμενο με το φαι. Γενικα δεν ειμαι του προγραμματος ομως και ξερω οτι δυσκολα θα το καταφερω.

Τότε εγώ θα έλεγα να μην κάνεις Gina Ford. Δοκίμασε καλύτερα τη μέθοδο EASY, που είναι πιο χαλαρή.

http://mygoodparenting.com/tag/tracy-hogg/

Διαφημίσεις

Φαιρη πως παει η εγκυμοσύνη? εχεις συμπτώματα και ενοχλήσεις?

Καλα μέχρι στιγμής, το στήθος πρηστηκε, πεταξα μπυροκοιλι χαχα κ κάτι υπνηλιες, τα ίδια με την πρώτη φορά

Πάντως το ανάσκελα το λένε για τον αιφνίδιο θάνατο κ παρόλο που ειναι ευρωπαϊκές οδηγίες ανάλογα με την επιστήμη που θα ρωτήσεις θα σου πουν κ αλλα. Ο άντρας μου ειναι biomedical engineer κ έχει πατέντα για συσκευή που ανιχνεύει κ καλα τον αιφνίδιο θάνατο κ η στάση ύπνου σε αυτη την επιστήμη δεν παίζει ρόλο

Επίσης η Μαια στα μαθήματα μας έλεγε οτι έτσι ειναι οι οδηγίες τώρα αλλα σε δεκα χρόνια μπορει να αλλάξουν πάλι :) οπότε μην αχωνεσαι, άστο να κοιμηθεί οπως θέλει

Ειναι πολύ μυγιάγγιχτη, αν της κάνω οτιδήποτε οταν κοιμάται θα ξυπνήσει. Το σεντονι πανω από το κεφάλι πως το εννοεις? δε θα πάθει ασφυξία?

Κοίτα, λογικά αν περιμένεις να πέσει σε βαθύ ύπνο, δεν θα ξυπνήσει, γι' αυτό σου είπα να περιμένεις κανένα μισάωρο πρώτα. Αλλιώς αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιμένεις να τη βάζεις ανάσκελα κι ας αργεί να κοιμηθεί, μία δυο τρεις φορές θα συνηθίσει. Εγώ αυτό έκανα με τον δικό μου και έπιασε. Τώρα βέβαια ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν κάθεται ανάσκελα, μόλις τον ακουμπήσω στο κρεβάτι γυρνάει μπρούμυτα και λυγίζει και τα γόνατα. Βασικά κοιμάται σαν μπαλάκι, με το κεφάλι ζουπηγμένο στο στρώμα και τον πωπό πεταγμένο πάνω :lol:

Για το σεντόνι εννοώ να το ρίξεις ελαφρά πάνω στο κεφάλι, δεν θα το σφίξεις! Και μόλις αποκοιμηθεί θα το πάρεις. Σε μερικά μωράκια αρέσει να έχουν κάτι πάνω στο πρόσωπό τους την ώρα που αποκοιμιούνται. Αν δεν θες σεντόνι μπορείς να πάρεις ένα comforter ή baby blanket. Κάτι σαν αυτό. Αν το βάλεις στον κόρφο σου για κανένα μισάωρο και πάρει τη μυρωδιά σου, ακόμα καλύτερα ;)

Μπορείς να δοκιμάσεις και με μια φορεμένη μπλούζα σου. Ρίξτην πάνω στο μωρό να δεις αν χώνει τη μουρίτσα της μέσα και αν ηρεμεί όταν είναι καλυμμένο το πρόσωπό της. Αν πιάσει το κόλπο, σκέψου σοβαρά τη μέθοδο σεντόνι ή κουβερτάκι.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...