-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:
Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα.
Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω.
Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34.
Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση.
Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.
Κορίτσι μου εγώ δε θ αναλύσω τίποτα, αυτό που έχω να σου πω μόνο είναι πάρε τον χρόνο σου γέμισε μπαταρίες χαμογέλασε και προχώρα, το τσιγάρο μην το ξαναβάλεις στο στόμα σου αν μπορείς, μακάρι να μπορούσα και εγώ να το κόψω θέλει πολύ δύναμη αυτό και δεν την έχω...
-
Χαλαρη Κουβεντουλα!
-
Θέματα
-
- 7.085 απαντήσεις
- 889.897 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 123.065 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.928 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.004 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.380 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.084 απαντήσεις
- 889.897 εμφανίσεις
-
- 474 απαντήσεις