Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Κορίτσι μου εγώ δε θ αναλύσω τίποτα, αυτό που έχω να σου πω μόνο είναι πάρε τον χρόνο σου γέμισε μπαταρίες χαμογέλασε και προχώρα, το τσιγάρο μην το ξαναβάλεις στο στόμα σου αν μπορείς, μακάρι να μπορούσα και εγώ να το κόψω θέλει πολύ δύναμη αυτό και δεν την έχω...

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

χαχαχαχαχ οχι πες μου δεν δειχνω ετσι ποσο ποζιτιβ ειμαι??? Δεν δειχνω πως αντεπεξερχομαι σε δυσκολιες με χαμογελο σα χαζοχαρουμενο?

ΚΑι αυτο που μου κανε πιο πολυ εντυπωση ειναι οι μαθητες ολοι βρεγμενοι μεχρι το κοκκαλο να θελουν να πανε σπιτια τους, να μην τους φηνουν και να μην φευγουν τα χαζα! Να μου λενε "κυρια εμεις θα φυγουμε" και να σκεφτομαι απο μεσα μου "αμην κ ποτε μπας και μας αφησουν να παμε κ εμεις στα σπιτια μας ν αλλαξουμε" και να μη φευγουν! Τελικα εκανα μαθημα βρεγμενη μεχρι το κοκκαλο, στεγνωσαν τα ρουχα πανω μου, και εριξα το απιστευτο βρισιδι απο μεσα μου!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Με βριζεις τωρα? Να νευριασω?:evil::evil::evil:

E μην το παρακάνεις κι εσύ με την αισιοδοξία. Αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι positive thinking, είναι να βάλεις positive slant στις αναποδιές που σου τυχαίνουν.

Δηλαδή στην περίπτωση με τη βροχή λες "at least we now know that the fire alarm works" :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

αχαχαχαχαχ! Τρελοκομειο.

Μα συγγνώμη, έχω άδικο; Μόνο η Becky Adlington ήταν μες την τρελλή χαρά που πήρε χάλκινο. Όλοι οι άλλοι αυτομαστιγώνονταν.

Άσχετο, αλλά πολύ την πάω αυτή την κοπέλα!

becky_Adlington344.jpg

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

E μην το παρακάνεις κι εσύ με την αισιοδοξία. Αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι positive thinking, είναι να βάλεις positive slant στις αναποδιές που σου τυχαίνουν.

Δηλαδή στην περίπτωση με τη βροχή λες "at least we found out that the fire alarm works" :P

Επειδη αυτο το ποσιζιτιβ δεν το χω και δε μπορω να προσποιηθω, δεν ειπα τπτ απλα ημουνα με μια μουρακλα μεχρι εκει κατω:tongue:

ελλαδα αν καθονταν ολοι μες στη βροχη χωρις ομπρελλα και πεταγοσουν κ ελεγες "τουλαχιστον δουλευει ο συναγερμος της φωτιας" θα επεφτε σφαλιαρα:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Καληνύχτα εγκυούλα!

Πω πω πω πώς πέρασε η ώρα πάλι!!! :shock:

Διαφημίσεις

ελλαδα αν καθονταν ολοι μες στη βροχη χωρις ομπρελλα και πεταγοσουν κ ελεγες "τουλαχιστον δουλευει ο συναγερμος της φωτιας" θα επεφτε σφαλιαρα:tongue:

Χαχαχα πες το ψέματα!

Καλημέρα κορίτσια!

Είναι καμία εδώ; Σήμερα ξημέρωσε καλοκαίρι και έχω τρελλά κέφια :D παρότι ξενύχτησα το βράδυ :mad:

Εγώ είμαι εδώ αλλά φαντάζομαι τώρα που γράφω δε θα είσαι εσύ!

Ειρήνη πρ΄σεχε με τα πάρκιγκ! Μια φορά γυρνούσαμε με το αυτοκίνητο αργα το βράδυ από ενα παρτυ και αφήσαμε μια φίλη μου στο γουοτερλου να πάρει λεωφορείο. Σταματήσαμε σε ένα δρόμο κεντρικό μεν αλλά ερημο, για περίπου 15 δευτερόλεπτα. Σε πληροφορώ οτι μετά από λίγες μέρες μας ήρθε πρόστιμο στο σπίτι για αυτή τη στάση! Μας είχε πάρει κάμερα! Βεβαια εκτός Λονδίνου δύσκολο το βρίσκω να υπάρχουν τέτοια measures, αλλά να το έχεις υπόψη σου για το μέλλον!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...