Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Δεν ξέρω τι μπορεί να βλέπουν οι εμβρυολογοι στα έμβρυα σου 3ων ημερών που να τα χαρακτηρίζουν μη βιώσιμα για εμφύτευση και γενικά είναι κάτι που μόνο αυτοί ξέρουν γιατί έχουν εικόνα. 
      Αλλά θα σου πω το εξής: Εμάς το dfi ήταν 19% αλλά 1ο σπερμοδιάγραμμα 3% μορφολογία με ουρεοπλασμα, 2ο σπερμοδιάγραμμα 4% μορφολογία υποχωρώντας το ουρεοπλασμα εμφανίστηκε ο εντεροκοκκος, 3ο σπερμοδιάγραμμα μετά από αντιβιωσεις και δύο κύκλους βιταμίνες (+διατροφή + κάτι δικά μου ματζούνια) 7% μορφολογία και από 0 ταχεία πρόσθια κινητικότητα 35% λες και τα ξυπνήσαμε, 4ο σπερμοδιάγραμμα (ο άντρας μου έχει γίνει κολλητός με το κυπελάκι) 7% μορφολογία, 32% κινητικότητα ξανά εντεροκοκκος (είναι κατασκευαστικό το θέμα του) πήρε προληπτικά αντιβίωση πριν την ωοληψια και πάλι πήραμε 2 καλεσ βλαστοκύστες από 6 έμβρυα 3ων ημερών. Αντε βγάλε άκρη! Τα νούμερα φτιάχνουν ναι, το ερώτημα όμως μένει, είναι αρκετό να βελτιώσεις τα νούμερα; Βέβαια να πω πως ο άντρας μου είναι φανατικός αντικαπνιστής οπότε κάθε θεραπεία πήγαινε καλά γιατί δεν είχε κάτι να του το χαλάει. Κι Εμεις μικρογονιμοποιηση κάναμε νομίζω πλέον όλοι αυτό κάνουν (θα πρέπει να έχεις 20 ωάρια για να τα ρισκάρουν σε κλασική γονιμοποίηση) αλλά δεν κάνουν όλοι picsi μικρογονιμοποιηση. Ισως είναι κ αυτό κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν ωάρια. Έστω και αυτά που είναι! Επίσης με την ΑΜΗ σου να ξέρεις πως μπορεί να είναι σχεδόν 0 και να δίνεις κανονικά ωάρια σε κάθε κύκλο. Κάποιοι θεωρούν πως μπορεί και να βελτιωθεί η ΑΜΗ, δεν ξέρω ειλικρινά αν το πιστεύω αυτό. Νομίζω κάποια κοπέλα μέσα στο φόρουμ το είχε αναφέρει κάτι τέτοιο. Δεν έχεις να χάσεις κάτι ειδικά όταν πρόκειται για βιταμίνες (εντάξει εκτός από λεφτά αλλά αν είναι να καπνίζεις καλύτερα δώστα σε βιταμίνες ρε παιδί μου, κόψε το τσιγάρο). 

Και μιλώντας για τσιγάρο ευχαρίστως έκανα ένα ολόκληρο πακέτο με μια φωτιά μα το θεό δλδ! Το είχα κόψει πριν 7 χρόνια, το ξεκίνησα λίγο πριν μείνω έγκυος και ήταν εξωμήτριο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο έκανα 1-2 την ημέρα, από το Σεπτέμβριο δεν το ξανά ακούμπησα. Μην το ξαναρχισεις έχεις λόγο που το έκοψες και μια αναποδιά δεν σημαίνει τίποτα! 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Αυτο με το κοριτσάκι το βλέπαμε στις ειδήσεις και μου λέει ένας φίλος Αγγλος ότι θα το έσκασε. Αυτο που προσπαθούν να παρουσιάσουν άλλη εικόνα μου την βαράει ωρες ωρες.

Τι εννοείς; Ποιος προσπαθεί να παρουσιάσει άλλη εικόνα;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτός ο φίλος που είχε έρθει επίσκεψη αμφισβητούσε ότι το κοριτσάκι μπορει να είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας. Έλεγε κάτι του στυλ σιγα θα το έσκασε και τώρα την ψάχνουν.

RLcRp1.png

Ναι ο έλληνας το έχει καμάρι το σπιτι του.

Το έχει καμάρι επειδή είναι δικό του και ξέρει ότι θα το δώσει στα παιδιά του. Εδώ τα πρώτα 25 χρόνια το σπίτι σου ανήκει στην τράπεζα και τα υπόλοιπα πληρώνει για το nursing home, οπότε... ;)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Το έχει καμάρι επειδή είναι δικό του και ξέρει ότι θα το δώσει στα παιδιά του. Εδώ τα πρώτα 25 χρόνια το σπίτι σου ανήκει στην τράπεζα και τα υπόλοιπα πληρώνει για το nursing home, οπότε... ;)

Και αν δεν πληρωσεις Council Tax μπορει να στο παρει το κρατος ακομα και αν δεν το χρωστας,...

Eleni

bd5c7983f7.png

Biggi, έχεις εγκλιματισθει πλήρως. Ξέρεις τα πάντα. Και η Ελένη και η νεραιδομαμα. Και η Χρυσσα. Μου κάνει εντύπωση. Εγω δεν εχω μπει στο νόημα ακόμα. Παρατηρώ τα ίδια πράγματα με εσάς, αλλα μένω στην επιφάνεια.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Αυτός ο φίλος που είχε έρθει επίσκεψη αμφισβητούσε ότι το κοριτσάκι μπορει να είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας. Έλεγε κάτι του στυλ σιγα θα το έσκασε και τώρα την ψάχνουν.

Κοίτα, αυτό είναι πιθανό, γιατί απ' ό,τι λένε έφυγε χωρίς χρήματα, χωρίς κινητό κ.λπ. (και ποιο εφηβάκι τη σήμερον ημέρα δεν έχει συνέχεια το κινητό μαζί του?) αλλά οι Άγγλοι γενικά κάνουν αυτό το understatement, δηλαδή εκεί που στην Ελλάδα θα φωνάζαμε εκ των προτέρων και θα πήγαινε το μυαλό μας στο χειρότερο, εδώ πάντα μιλάνε πολύ μετρημένα. Είναι ένα χαρακτηριστικό τους που τους έχει βοηθήσει να φτιάξουν ολόκληρη αυτοκρατορία - παραμένουν αισιόδοξοι μέχρι τελευταία στιγμή, ακόμα και κόντρα σε όλες τις ενδείξεις :mrgreen:

Biggi, έχεις εγκλιματισθει πλήρως. Ξέρεις τα πάντα. Και η Ελένη και η νεραιδομαμα. Και η Χρυσσα. Μου κάνει εντύπωση. Εγω δεν εχω μπει στο νόημα ακόμα. Παρατηρώ τα ίδια πράγματα με εσάς, αλλα μένω στην επιφάνεια.

Μα εσύ είσαι καινούρια ακόμα... θα τα μάθεις σιγά-σιγά!

Πόσο δίκιο έχεις. Μου το λέει αυτο ότι δεν εχω positive thinking. Συνέχεια λέει you have to think positive όταν με πιάνει μιρλα. Δεν ήξερα ότι είναι χαρακτηριστικό τους.

Σαινι θα βγω απο εδω!

RLcRp1.png

Είναι πολύ λεπτή η ισορροπία που πρέπει να πετύχεις. Πρώτον να παραπονιέσαι για τα πάντα, αλλά με μέτρο, σαν να κάνεις σάτυρα. Και δεύτερον να παραμένεις αισιόδοξη για την έκβαση των προσωπικών σου καταστάσεων. Όχι αισιόδοξη τραλαλά, αλλά να μην σου περνάει από το μυαλό η αποτυχία. Και αν σκέφτεσαι την αποτυχία, να τη σκέφτεσαι στωϊκά και χωρίς κλάψες.

Δεν είναι δύσκολο, απλά κάνεις ακριβώς το αντίθετο απ' ό,τι θα έκανες στην Ελλάδα :P

Διαβάζεις βιβλία στα αγγλικά; Έχω ένα πολύ καλό να σου προτείνω για να καταλάβεις την ιδιοσυγκρασία των Άγγλων.

Διαφημίσεις

ΝΑι μπορεις να παραπονιεσαι για τα παντα αλλα με χιουμοριστικη διαθεση και δοση ειρωνιας. Οχι ομως σα να γκρινιαζεις η' να κλαψουριζεις. επισης μπορεις να παραπονεθεις αλλα οχι με αρνητικο τροπο πρεπει παντα να φαινεσαι θετικος ανθρωπος η' να βρισκεις κατι θετικο σε φαινομενικα αρνητικη κατασταση. Ποτε καταστροφολογια, υπερβολη, γκρινια η' ωχαδερφισμος..

Εμενα με λεγαν αρνητικο ανθρωπο στη δουλεια τα πρωινα:tongue: Δεν ηταν το καλυτερο μου να αντιμετωπιζω 30 εφηβους με τη τσιμπλα στο ματι καθε μερα:|

Eleni

bd5c7983f7.png

George Mikes - How to be an Alien: http://www.amazon.co.uk/How-Alien-Handbook-Beginners-Advanced/dp/0140025146

Είναι πολύ μικρό, εύκολο στο διάβασμα και πάρα πολύ αστείο. Μπορείς να διαβάσεις μερικά αποσπάσματα εδώ: http://f2.org/humour/howalien.html

Το κεφάλαιο με τίτλο Tea είναι το αγαπημένο μου :P

The trouble with tea is that originally it was quite a good drink.

So a group of the most eminent British scientists put their heads together, and made complicated biological experiments to find a way of spoiling it.

To the eternal glory of British science their labour bore fruit. They suggested that if you do not drink it clear, or with lemon or rum and sugar, but pour a few drops of cold milk into it, and no sugar at all, the desired object is achieved. Once this refreshing, aromatic, oriental beverage was successfully transformed into colourless and tasteless gargling-water, it suddenly became the national drink of Great Britain and Ireland - still retaining, indeed usurping, the high-sounding title of tea.

Ποτε καταστροφολογια, υπερβολη, γκρινια η' ωχαδερφισμος..

ΑΥΤΟ ακριβώς. Και ούτε υπέρμετρη αισιοδοξία ούτε κομπασμός. Ακόμα και να σου πηγαίνουν ΟΛΑ δεξιά, επιβάλλεται να είσαι μετρημένος. Εκτός αν πάρεις χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς. Τότε και μόνο τότε δικαιούσαι να αυτοσυγχαίρεσαι.

Αν έχεις πάρει αργυρό ή χάλκινο, βγαίνεις στο BBC και ζητάς συγγνώμη από τους πάντες.

Τα οποια ειναι κ στοιχεια που τα εχω αποβαλλει προσωπικα διοτι ποτε δε μου αρεσαν. Ειδικα υπερβολη, με αποσυντονιζει τελειως και τη θεωρω κ ψευτικη . Αυτο που ΔΕΝ θελω ν αποβαλλω ειναι η ψιλο-αρνητικη αντιμετωπιση. Μαλλον δε θελω να υιοθετησω μια με το ζορι-θετικη αντιμετωπιση. Στη δουλεια παντα ημουν ετσι και μεχρι και οι μαθητες με λεγανε grumpy :tongue: αλλα ειλικρινα δε μπορουσα την ψευτια.

Δλδ δε μπορω να ξυπναω στις 5 και να κανω μιαμιση ωρα ταξιδι και να λεω "ε δεν ειναι σωστο να γκρινιαζω, τουλαχιστον ειναι υγιεινο να ξυπνας πολυ πρωι" ενω μεσα μου θελω να χοροπηδηξω πανω στο ξυπνητηρι..

Η' "οκ δε με πειραζει που θα δουλεψω απληρωτη μεχρι τις 8..τουλαχιστον θα εχουμε τσαμπα καφε στη δουλεια γιουχου!"

" Δεν με πειραζει που σταθηκαμε στη βροχη γτ ειχε fire alarm και βραχηκε μεχρι το βρακι μας, θα ειναι μια εμπειρια να κανω μαθημα με βρεγμενο βρακι και καλτσες πανω στο καλοριφερ να στεγνωνουν. Οχι αληθεια λεω δε θελω να παω σπιτι μου, δεν ειμαι απο ζαχαρη!"

ΟΛΑ αυτα ειναι περιστατικα απο τη ζωη μου:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

" Δεν με πειραζει που σταθηκαμε στη βροχη γτ ειχε fire alarm και βραχηκε μεχρι το βρακι μας, θα ειναι μια εμπειρια να κανω μαθημα με βρεγμενο βρακι και καλτσες πανω στο καλοριφερ να στεγνωνουν. Οχι αληθεια λεω δε θελω να παω σπιτι μου, δεν ειμαι απο ζαχαρη!"

Α ρε Ελένη αγγλάκι έχεις γίνει :P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...