Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

ΟΚ σας απαντάω εδώ αφού δεν θέλετε άλλο θέμα. Αλλά έτσι κάνουμε τα υπάρχοντα θέματα αχταρμά και αν ποτέ θέλουμε να βρούμε κάτι που είπαμε, θα πρέπει να ψάχνουμε στα τυφλά. Τεσπά. Πάω να κάνω quotes.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά καλέ. Μια γνώμη είπα. Αν είναι να στεναχωριέσαι άνοιξε νέο και ακολουθούμε :P

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Γιατί δεν έχω άλλο χώρο και ήδη όταν απλώνω μέσα νιώθω ότι το σπίτι είναι πιο ακατάστατο.

Σε διαμέρισμα μένετε; Νόμιζα ότι μένετε σε σπίτι. Ή είναι σπίτι αγγλικών προδιαγραφών (μεγέθους σπιρτόκουτου); :P

Τη Dyson, να στηρίξεις και το local manufacturing industry! Φτιάχνονται στο Malmesbury, στο Wiltshire

Επειδή έχω ένα φίλο που δούλευε στην Dyson και μου έχει πει διάφορα... λέω να ΜΗΝ τη στηρίξω :evil:

Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν μου αρέσει τόσο εμφανισιακά :oops: αλλά άμα είναι τόσο καλή όσο λένε, μάλλον αξίζει να το σκεφτώ. Βασικά πρέπει να βρω κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει και Dyson και Bosch (ή έστω Miele) να μου πει μια γνώμη.

Peekaboo, η Dyson είναι μικρότερη από άλλες σκούπες; Είναι πιο εύκολη στην αποθήκευση ή το ίδιο; (όχι σε σύγκριση με τις όρθιες προφανώς)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Χάζευα το lakeland. Αυτή την είδες;

Ναι αλλά έχει λιγότερο drying space και μου φαίνεται ότι πιάνει περισσότερο χώρο, και επιπλέον προτιμώ όχι ηλεκτρική μήπως την ξεχάσω αναμένη και έχουμε τίποτα άλλα :P

Τώρα βέβαια δεν ξέρω... αν τα ρούχα στεγνώνουν γρήγορα ίσως συμφέρει. Αν και γενικά το χειμώνα δεν έχω πρόβλημα, στεγνώνουν στο πι και φι με τα καλοριφέρ αναμένα. Το καλοκαίρι είναι της υπομονής.... πλένω από την Κυριακή για να έχω ρούχα έτοιμα για σιδέρωμα την Τρίτη :shock:

How British, how cute!!!

Όντως, πολύ cute :D

Ελένη, η Henry χρειάζεται σακούλες; Μισώ τις σακούλες :evil:

Διαφημίσεις

Σε διαμέρισμα μένετε; Νόμιζα ότι μένετε σε σπίτι. Ή είναι σπίτι αγγλικών προδιαγραφών (μεγέθους σπιρτόκουτου); :P

Σε σπίτι, αλλά το μπάνιο είναι μικρό και αναγκάζομαι να την έχω στο υπνοδωμάτιο του μωρού ή στο σαλόνι. Ναι, το σπίτι είναι Αγγλικών προδιαγραφών :rolleyes:

Επειδή έχω ένα φίλο που δούλευε στην Dyson και μου έχει πει διάφορα... λέω να ΜΗΝ τη στηρίξω :evil:

Για λέγε να μαθαίνουμε...

Peekaboo, η Dyson είναι μικρότερη από άλλες σκούπες; Είναι πιο εύκολη στην αποθήκευση ή το ίδιο; (όχι σε σύγκριση με τις όρθιες προφανώς)

Η συγκεκριμένη όχι, δεν είναι μικρότερη, ούτε ευκολότερη στην αποθήκευση, αν και έχει και μοντέλο μικρό για διαμερίσματα. Επίσης είναι αρκετά βαριά και κάνει περισσότερο θόρυβο απο τη miele που είχα στην Ελλάδα. Ωστόσο, ξαναλέω, το καθάρισμά της το βρίσκω εντυπωσιακό. Έχω ανοιχτόχρωμες μοκέτες και φαίνεται αμέσως διαφορά όταν σκουπίζω. Και πριν βιαστείτε να κοροϊδέψετε για το κάθε πόσο βάζω σκούπα, σας λέω ότι είναι μια φορά την εβδομάδα :P

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Η Χενρυ εχει σακουλα Μπιγκι αλλα ειναι τεραστια σακουλα, νομιζω εμεις μια φορα μονο την εχουμε αλλαξει εδω κ 1 χρονο...

Ειναι καταπληκτικη, εχει δυο settings εγω την εχω στο χαμηλο και παλι "σηκωνει" τη μοκετα πανω τοσο δυνατα ρουφαει. Θορυβο πολυ λιγο, ειναι η μονη ηλεκτρικη που δε μου φερνει πονοκεφαλο! Ολες οι ηλεκτρικες μου φερνουν πονοκεφαλο-ημικρανιες σιχαινομαι αυτο το σπαστικο δυνατο θορυβο, με τη Χενρυ βρηκα την υγεια μου! Και η τιμη της ειναι πολυ λογικη £240.

Στην Ελλαδα ερχεται μεσω αντιπροσωπου και τη βρισκεις σε μαγαζια με εξοπλισμους για συνεργεια καθαρισμου, δε νομιζω οτι πωλειται λιανικη.

Eleni

bd5c7983f7.png

Σε σπίτι, αλλά το μπάνιο είναι μικρό και αναγκάζομαι να την έχω στο υπνοδωμάτιο του μωρού ή στο σαλόνι. Ναι, το σπίτι είναι Αγγλικών προδιαγραφών :rolleyes:

Αχ αυτά τα αγγλικά σπίτια! Εγώ τις απλώστρες τις βάζω στο χωλ το χειμώνα αλλά στο σαλόνι το καλοκαίρι, επειδή το χτυπάει ο ήλιος (όταν βγαίνει....). Όλες σχεδόν οι φωτογραφίες του μικρού έχουν στο βάθος μια απλώστρα :lol:

Για λέγε να μαθαίνουμε...

Αυτά δεν λέγονται σε δημόσιο φόρουμ ;)

Η συγκεκριμένη όχι, δεν είναι μικρότερη, ούτε ευκολότερη στην αποθήκευση, αν και έχει και μοντέλο μικρό για διαμερίσματα. Επίσης είναι αρκετά βαριά και κάνει περισσότερο θόρυβο απο τη miele που είχα στην Ελλάδα.

Χμμμ θα το δω αυτό γιατί το μέγεθος ίσως είναι πρόβλημα. Το βάρος και ο θόρυβος δεν με απασχολούν τόσο, ειδικά το βάρος αφού δεν έχουμε σκάλες.

Και η Henry φαντάζομαι θα είναι μεγαλούτσικη Ελένη; Πρέπει να πάω σε ένα πολυκατάστημα να τις δω από κοντά και να αποφασίσω...

OK, αν θες πες μόνο αυτό. Τα σχόλια του φίλου σου αφορούσαν στα προϊόντα ή στις συνθήκες εργασίας;

Στις συνθήκες εργασίας, κυρίως.

Πού είσαστε κορίτσια;;;;;

Σήμερα ο μπέμπης είναι καλύτερα και πάρα πολύ φαγανός. Από το πρωί δεν κάνω τίποτα άλλο από το να ταΐζω!!! :D

Διαφημίσεις

Α, τι καλα! Κι εγω το ίδιο, όλη μέρα τρώω. :tongue:

Ωραίες προτάσεις, μου άρεσε ο ατμοκαθαριστης πολυ. Εμάς η σκούπα είναι μια βλακεία vax κάτι, πλένει και μοκετες, ένα τερραστιο πράγμα που ούτε να το συρω δεν μπορω.

Η απλώστρα κλασσικά στο σαλόνι. Τον χειμώνα χρησιμοποιώ και μια θερμαινομενη. Ευτυχώς φτιάξαμε το loft με σκάλα αναδιπλουμενη και όλο απάνω είναι αποθηκευτικός χώρος για απλωστρες, βαλίτσες, αξεσουάρ ποδηλάτων, τα πάντα. Με φως, πάτωμα, πολυ ωραίο. Αν δεν είχα αυτο κορίτσια θα είχα σαλταρει.

Σήμερα εκανα γενική, εχω ψοφησει μιλάμε, μου έχει μείνει μπανιο και βέβαια το Jenga. Πήγα και για ψώνια με το αυτοκινητο. Παρκάρισμα ελληνικό. Όπου ήθελα να παω παρκαρα απέξω ακριβώς. Επιτρεπόταν δεν επιτρεπόταν. Η πλάκα είναι που με ρωτάνε when is the baby due και τους λέω Σεπτέμβριο και τα βλέπουν όλα. Σου λέει τι θα βγάλει αυτη, τον γαργαντουα?

RLcRp1.png

Χαχαχαχαχα travelgirl έχεις πολλή πλάκα! :D

Πρόσεξε μην στο βουτήξουν το αυτοκίνητο εκεί που παρκάρεις παράνομα. Αν στο πάρουν μετά θα πληρώσεις όχι μόνο πρόστιμο αλλά και μεταφορικά για να το πάρεις πίσω.

Η θερμανόμενη απλώστρα, βολεύει; Για πες εντυπώσεις;

Εμείς δεν έχουμε πατάρι, αλλά έχουμε νοικιάσει αποθηκευτικό χώρο κοντά στο σπίτι και πάμε εκεί ό,τι περισσεύει.

Δηλαδη τα παίρνουν? Δεν κόβουν κλήση? Άγνοια εχω.

Καλη είναι η θερμαινομενη, εξυπηρετικη, τον χειμώνα βάζω τα χοντρά φουτερ με κουκούλες κλπ.

Τι πρόβλημα και αυτο με τα αγγλικά σπίτια, με τον αποθηκευτικο χώρο.. Την δεύτερη κρεβατοκάμαρα την έχουμε κάνει dressing room γιατι ακριβώς που θα μπούνε όλα τα ρούχα, οι κρεβατοκαμαρες τους ούτε ντουλάπες δεν έχουν. Και αυτο που με τσιτωνει.... το πάτωμα. Ευχή και κατάρα του εχω δώσει, το επόμενο σπιτι θα έχει πάτωμα κανονικο. Όχι μοκετα. Ούτε πατακι δεν θα βάλω. Έτσι γυμνό να το βλέπω, να το χαίρομαι.

Πλάκα ε? προσπαθώ να μην χανω το χιούμορ μου. Σκέφτομαι και άλλους ανθρωπους τι προβλήματα έχουν...

RLcRp1.png

Αναλόγως με το αν είσαι σε clamping zone ή όχι (συνήθως έξω από μαγαζιά και σπίτια είναι clamping zone).

Αν ΔΕΝ είναι clamping zone, σου κόβουν κλήση, η οποία μπορεί να είναι 180-200 λίρες (αν την πληρώσεις αμέσως, σου κάνουν έκπτωση 50%).

Αν είναι clamping zone, πρώτα σου ακινητοποιούν το αυτοκίνητο και σου αφήνουν σημείωμα να πάρεις τηλέφωνο να σου βγάλουν το τρίγωνο, με το αζημείωτο φυσικά. Παράλληλα και όσο το δυνατόν γρηγορότερα φέρνουν γερανό και το παίρνει, και για να στο δώσουν πίσω πρέπει πρώτα να πληρώσεις το κόστος του γερανού και την κλήση. Και πρέπει να πας εσύ να το πάρεις από το γκαράζ που το έχουν πάει - αν δεν μπορείς να πας την ίδια μέρα σε χρεώνουν και overnight storage.

Ρώτα τον Robert να σου εξηγήσει πώς λειτουργεί το σύστημα, είναι ολόκληρη επιστήμη.

Η κατάσταση με τους αποθηκευτικούς χώρους είναι πραγματικά τραγική. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Τουλάχιστον τα παλιά σπίτια μπορεί να μην είχαν ντουλάπες, αλλά είχαν μεγάλα δωμάτια. Ενώ τα καινούρια τα φτιάχνουν σαν σπιρτόκουτα ΚΑΙ χωρίς ντουλάπια :rolleyes:

Πάντως οι μοκέτες μου αρέσουν, είναι ζεστές και χρησιμεύουν ως ηχομόνωση (σημαντικό όταν μένεις σε διαμέρισμα). Και αν δεις τα περισσότερα πατώματα τύπου laminate, δεν είναι καθόλου ποιοτικά. Αν μπορείς να φτιάξεις κανονικά ξύλινα, συμφωνώ ότι είναι πανέμορφα, αλλά κοστίζουν ο κούκος αηδόνι. Εμείς προτιμήσαμε αντί να δώσουμε τρελλά λεφτά για να φτιάξουμε ξύλινα πατώματα, απλά να πάρουμε ωραίες μοκέτες και να τις αλλάζουμε κάθε 5-6 χρόνια.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...