Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Τραβελ λες εκει γυρω να ψηνουν και σουβλακια? Να χουν στησει καμμια ψησταρια? Γτ ουτε εγω δε λεω οχι σ ενα καλαμακι :tongue:

Ελένη ο πόνος και ο καημός δεν βγαίνουν έτσι ξεροσφυρι. Το συναίσθημα για να εκφρασθει θέλει και τα καλαμακια του πως να το κάνουμε?

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη ο πόνος και ο καημός δεν βγαίνουν έτσι ξεροσφυρι. Το συναίσθημα για να εκφρασθει θέλει και τα καλαμακια του πως να το κάνουμε?

Εγω ηξερα οτι ο πονος κ ο καημος θελουν αλκοολ..να πνιξεις τον καημο με σουβλακι ομολογω δε το χα ξανακουσει:D Βεβαια δε με χαλαει καθολου:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Εγω ηξερα οτι ο πονος κ ο καημος θελουν αλκοολ..να πνιξεις τον καημο με σουβλακι ομολογω δε το χα ξανακουσει:D Βεβαια δε με χαλαει καθολου:tongue:

χαχαχαχαχαχα σε κουφανα.

RLcRp1.png

Την βρήκα μέσω μιας γειτόνισσάς μου που χρησιμοποιεί την ίδια εταιρία καθαρισμού. Δίνω 11 λίρες την ώρα. Οι τιμές που έχω ακούσει κυμαίνονται από 7 έως 12 λίρες την ώρα, αναλόγως αν η κοπέλα είναι self employed ή μέσω εταιρίας. Μέσω εταιρίας είναι πιο ακριβά γιατί πληρώνουν national insurance, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι οι κοπέλες είναι νόμιμες. Επιπλέον είναι επαγγελματίες, που σημαίνει ότι είναι εκπαιδευμένες σε ό,τι δουλειές αναλαμβάνουν, δεν χρειάζεται να τους δείξεις πώς να σιδερώνουν τα πουκάμισα.

Η δικιά μου με ρώτησε την πρώτη φορά αν τα πουκάμισα τα θέλω κρεμασμένα στη ντουλάπα ή διπλωμένα για να μπούνε στο συρτάρι. Εγώ διπλωμένο πουκάμισο είχα δει μόνο στα μαγαζιά :lol:

Και μου έκανε και παρατήρηση που κρεμούσα πουκάμισα σε λοξές κρεμάστρες (αυτές είναι μόνο για τα σακάκια τσκ τσκ τσκ) :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Μωρέ μια χαρά τον πνίγεις και με σουβλάκι :P ειδικά άμα είναι περιποιημένο με πατατούλες, τζατζικάκι, ντοματούλα (τι σας λέω τώρα...). Άμα είναι σαν αυτά που βρίσκεις στην Αγγλία, δεν πνίγεται με τίποτα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Μάλιστα. Μπορει να το δοκιμάσω. Και που να γλυκαθω και να βρει τον μπελά του.

Πάντως για του χρόνου λέμε αν έχουμε μετακομίσει να πάρουμε au pair. Δηλ εγω δεν τις ήξερα κάν. Βοηθάνε με το παιδι και στο σπιτι μου είπε, τους προσφέρεις στέγη συν τα χρήματα που παίρνουν. Έχει ένας συνάδελφος του.

http://whenthecrisishitthefan.files.wordpress.com/2012/02/souvlakipitta.jpg

Παω για κοιμηθουλη. Καληνυυυυχτα!

RLcRp1.png

Au pair είναι κοπέλες από το εξωτερικό που συνήθως δεν μιλάνε καλά αγγλικά και δεν μπορούν να κάνουν κάποια άλλη δουλειά ή που σπουδάζουν part time. Μένουν σπίτι σου, φροντίζουν το παιδί, κάνουν και καμιά δουλειά, κι εσύ τους προσφέρεις στέγη, φαγητό και ένα μικρό μισθό. Δεν είναι άσχημη λύση αν έχεις χώρο (εμείς δεν έχουμε).

Θα μπορούσες άνετα να ζητήσεις από την au pair να σου κάνει το σιδέρωμα :D

Καληνύχτα Ελένη! Καλό πακετάρισμα αύριο. Rather you than me ;)

Καληνύχτα ταξιδιάρα εγκυούλα!

Πάω κι εγώ σιγά-σιγά. Καλό ξημέρωμα και τα λέμε πάλι αύριο. Φιλιά!

Λοιπόν, μιας και δεν σας πέτυχα χτες που μιλάγατε επί του θέματος, είπα να σας τα γράψω σήμερα, πειράζει; :tongue:

Κατ΄αρχάς δεν έχω ούτε εγώ στεγνωτήριο, αλλά με βλέπω να παίρνω σύντομα γιατί πλυντήριο πλέον έχουμε κάθε μέρα και όταν βρέχει (μπουχαχα) δεν έχω χώρο στην απλώστρα για πάνω από μια μπουγάδα. Εναλλακτικά, σκέφτομαι αυτό αλλά πιάνει πολύ χώρο ρε γ@μ%το.

Κοπέλα στο σπίτι για δουλειές δεν φέρνω για διαφορετικούς λόγους από την travelgirl. (Δύο από τις κυρίες που έφερνε η μαμά μου σπίτι, στην Ελλάδα. μας έκλεψαν - η πρώτη χρυσές λίρες, η δεύτερη καλλυντικά!). Έχω πάρει τα εξής "gadget" (μην κράξετε, είναι pathetic που αποκαλώ gadget συσκευές οικιακής χρήσης; :tongue:):

• Singer steam press: ίσως η αγαπημένη μου συσκευή! Σιδερώνω τα πάντα (ξέρω ότι οι Άγγλοι δεν σιδερώνουν τίποτα αλλά είμαι Ελληνίδα μην ξεχνάτε ;)). Μου γλυτώνει τουλάχιστον τον μισό χρόνο αν όχι και περισσότερο. Για τα πουκάμισα, κάνω το σώμα και τα μανίκια στην πρέσσα και τα τελειώνω στο σίδερο (μανσέτες, ώμους, γιακάδες).
  • Dyson Ball Cylinder Vacuum Cleaner: η καλύτερη σκούπα που είχα ποτέ! Η διαφορά στο καθάρισμα της μοκέτας είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με μια άθλια upright Morphy Richards που είχα. Επισής, έχει φοβερά αξεσουάρ με τα οποία ενίοτε καθαρίζω τα έπιπλα και τα στρώματα.

last but not least

• : προσπαθώ όσο μπορώ να αποφεύγω τα πολλά πολλά χημικά. Από τότε που πήρα τον ατμοκαθαριστή χρησιμοποιώ μόνο υγρό καθαρισμού λεκάνης ("παπί") και τον ατμό για όλα τα υπόλοιπα!

Έριξα το επίπεδο της συζήτησης; :tongue:

Το παρόν μήνυμα δεν αποτελεί διαφήμιση :tongue::tongue::tongue:

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Κατ΄αρχάς δεν έχω ούτε εγώ στεγνωτήριο, αλλά με βλέπω να παίρνω σύντομα γιατί πλυντήριο πλέον έχουμε κάθε μέρα και όταν βρέχει (μπουχαχα) δεν έχω χώρο στην απλώστρα για πάνω από μια μπουγάδα. Εναλλακτικά, σκέφτομαι αυτό αλλά πιάνει πολύ χώρο

Γιατί δεν παίρνεις μια δεύτερη απλώστρα; :P

Εμείς έχουμε δύο, μια μικρή που με βολεύει γιατί μπαίνει και στην μπανιέρα και μια μεγαλύτερη. Τώρα επειδή πρέπει να αντικαταστήσω τη μεγάλη που έχει σπάσει, σκέφτομαι να πάρω αυτή.

Κοπέλα στο σπίτι για δουλειές δεν φέρνω για διαφορετικούς λόγους από την travelgirl. (Δύο από τις κυρίες που έφερνε η μαμά μου σπίτι, στην Ελλάδα. μας έκλεψαν - η πρώτη χρυσές λίρες, η δεύτερη καλλυντικά!).

Για το λόγο αυτό παίρνω πάντα μετά από συστάσεις και αν η κοπέλα δεν δουλεύει για agency, φροντίζω να έρχεται στο σπίτι μόνο όταν είμαι κι εγώ εδώ. Επίσης χρυσές λίρες δεν έχω και καλλυντικά μακάρι να μου έκλεβαν κανένα γιατί έχω περισσότερα απ' ό,τι χωράνε στα ντουλάπια μου :lol:

(τι πράγμα είναι κι αυτό στην Αγγλία που δεν βάζουν ντουλάπια στα μπάνια??)

Dyson Ball Cylinder Vacuum Cleaner: η καλύτερη σκούπα που είχα ποτέ! Η διαφορά στο καθάρισμα της μοκέτας είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με μια άθλια upright Morphy Richards που είχα. Επισής, έχει φοβερά αξεσουάρ με τα οποία ενίοτε καθαρίζω τα έπιπλα και τα στρώματα.

Αυτή τη σκούπα μας πρότεινε και η διευθύντρια του cleaning agency όταν ήρθε να κάνει επισκόπηση. Μέχρι τώρα έχουμε κι εμείς upright, αλλά είναι στα τελευταία της και σκεφτόμαστε να πάρουμε είτε την Dyson είτε κάποιο μοντέλο της Bosch.

(λέω να ξεκινήσω καινούριο θέμα για συσκευές και gadgets) (Ελένη μην μου την πεις πάλι που ανοίγω νέα θέματα, καλό είναι να έχουμε κάτι να συζητάμε) :cool:

Γιατί δεν παίρνεις μια δεύτερη απλώστρα; :P

Γιατί δεν έχω άλλο χώρο και ήδη όταν απλώνω μέσα νιώθω ότι το σπίτι είναι πιο ακατάστατο. :cry:

Αυτή τη σκούπα μας πρότεινε και η διευθύντρια του cleaning agency όταν ήρθε να κάνει επισκόπηση. Μέχρι τώρα έχουμε κι εμείς upright, αλλά είναι στα τελευταία της και σκεφτόμαστε να πάρουμε είτε την Dyson είτε κάποιο μοντέλο της Bosch.

Τη Dyson, να στηρίξεις και το local manufacturing industry! Φτιάχνονται στο Malmesbury, στο Wiltshire :)

(λέω να ξεκινήσω καινούριο θέμα για συσκευές και gadgets) (Ελένη μην μου την πεις πάλι που ανοίγω νέα θέματα, καλό είναι να έχουμε κάτι να συζητάμε) :cool:

Νομίζω ότι τι θέμα που είμαστε τώρα είναι αρκετά generic για να σηκώσει και αυτή τη συζήτηση. Μήπως στο τέλος μπλέξουμε τα μπούτια μας με τα πολλά θέματα; ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Χάζευα το lakeland. Αυτή την είδες;

Παιδια μην το συζητατε. Χενρυ, η καλυτερη ηλεκτρικη!!Εγω σωθηκα μ αυτην

http://www.google.co.uk/products/catalog?q=henry+vacuum&hl=en&prmd=imvns&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&biw=1280&bih=607&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=5054689272640580959&sa=X&ei=N1ciUNSFPKGk0QXLz4CADg&ved=0CGMQ8wIwAA

Ολες οι καθαριστριες αυτη χρησιμοποιουν:D

Eleni

bd5c7983f7.png

How British, how cute!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...