Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Μπιγκι που εχεις παει? Και πες μας κ εντυπωσεις δλδ που σου αρεσε περισσοτερο?

Παντού μου αρέσει, αρκεί να είναι ταξίδι. I'm not picky :P

Από τις πόλεις που αναφέραμε, η Βαρκελώνη δεν με εντυπωσίασε όσο περίμενα. Το Παρίσι την πρώτη φορά που πήγα δεν μου άρεσε, μετά άλλαξα γνώμη. Η Γερμανία μου αρέσει πάρα πολύ όπου και να έχω πάει.

Αγαπημένοι μου προορισμοί είναι η Σκανδιναβία (ειδικά Σουηδία - Νορβηγία) και η γαλλική/ιταλική ριβιέρα. Και για τα Χριστούγεννα ειδικά, ασυζητητί Κολωνία.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχω στεγνωτηριο. :oops:

Ξέρεις φαντάζομαι πως θα κάνουν κάτι, εγω θα το βλέπω στραβό, δεν θα θελω να μιλήσω γιατι τι να πω, εκει δεν το έκανες καλα? μια αβολη κατάσταση κι έτσι δεν το εχω κάνει ποτε.

Ούτε εγώ έχω στεγνωτήριο (μη βαράς Ελένηηηηηηη), αλλά μην ανησυχείς, και χωρίς στεγνωτήριο μπορείς να αποφύγεις το σιδέρωμα στεγώνοντας τα ρούχα σε κρεμάστρα.

Αν δεις κάτι στραβό, μπορείς να μιλήσεις, γιατί όχι; Πάντως αν πάρεις επαγγελματία οικιακή βοηθό, να είσαι σίγουρη ότι όχι μόνο δεν θα δεις τίποτα στραβό, αλλά θα μάθεις και καινούρια κόλπα ;)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Αγγλια κ δεν εχεις στεγνωτηριο????:shock: Aυριο πας για ψωνια!!!

Αυτο ακουω τωρα.πειτε μου..ειμαι πολυ αρρωστη??

Ελένη ο Καρρας είναι μορφή και τι να πω τώρα, το τραγούδι είναι κορυφαίο καψουροτραγουδο και το π@£)··αν ανάποδα. χαχαχαχαχα

RLcRp1.png

Αυτο ακουω τωρα.πειτε μου..ειμαι πολυ αρρωστη??

Ελένη σε έχει βαρέσει η ξενητιά. Επιβάλλεται να πας Ελλάδα και σύντομα.

Αν δεις κάτι στραβό, μπορείς να μιλήσεις, γιατί όχι; Πάντως αν πάρεις επαγγελματία οικιακή βοηθό, να είσαι σίγουρη ότι όχι μόνο δεν θα δεις τίποτα στραβό, αλλά θα μάθεις και καινούρια κόλπα ;)

Η πρώτη φορα είναι πιστεύω δύσκολη. Το βάπτισμα του πυρός. Θα δούμε. Προς το παρόν το ταβάνι έχει περιθώριο κάτι εκατοστά απο την σιδερωστρα. :tongue:

Biggi εμένα μ΄αρεσει το μαγείρεμα, έλα να μου σιδερωνεις να σου μαγειρεύω.

Μ΄αρεσει που έχουν βάλει και εισαγωγή απο το requiem for a dream. ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!! χαχαχαα

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Biggi εμένα μ΄αρεσει το μαγείρεμα, έλα να μου σιδερωνεις να σου μαγειρεύω.

Μου φαίνεται δίκαιη ανταλλαγή χεχε :D

Οχι ρε Τραβελ κατσε, κ εγω μαγειρευω ωραια κ μ αρεσει..γιατι να μη μαγειρευω εγω να σιδερωνει η Μπιγκι???:tongue:

Μήπως θες να μαγειρεύεις ΚΑΙ να σιδερώνεις εσύ, κι εμείς να σε κοιτάμε;

Κοίτα ρε άτομα που τσακώνονται ποια θα μαγειρέψει.... :shock:

Εγώ το μαγείρεμα το θεωρώ καταναγκαστικό έργο. Όποια θέλει να έρθει να μου μαγειρεύει, πολύ ευχαρίστως! Δεν έχω και απαιτήσεις, τρώω τα πάντα εκτός από αρνί και αγκινάρες.

Αυτη η εκτέλεση όντως ήταν πολυ ωραια.

Ελένη εσυ δεν έχεις ασιδερωτα εντάαααξει? Κοιτα που παει να μου χαλάσει την δουλεια... ψημενη είναι η Biggi.

Biggi κορίτσι μου εσυ μην την ακούς. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

χαχααχαχχα

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Καλα ρε παλι πας να με ριξεις..και σιδερωμα και μαγειρεμα . Ειπαμε ρε κοπελια μαγειρεμα μονο:tongue:

Λοιπον εγω τρελλαινομαι να μαγειρευω, κ τωρα να μου πεις να σου φτιαξω μουσακα νο προμπ:tongue: Αλλα θα σιδερωνεις. Η τραβελ ειναι εγκυμονουσα δε κανει να κουραζεται...

Κοριτσια δεστε τι βρηκα. Το ιδιο ασμα αλλα..παρειιστικη κατασταση, τσιπουρακι, εξω καρεκλες..πειτε οτι ειμαστε κ εμεις καπου εκει (η Τραβελ με χυμο βεβαια)

Eleni

bd5c7983f7.png

Κοριτσια δεστε τι βρηκα. Το ιδιο ασμα αλλα..παρειιστικη κατασταση, τσιπουρακι, εξω καρεκλες..πειτε οτι ειμαστε κ εμεις καπου εκει (η Τραβελ με χυμο βεβαια)

Εχω μεράκλωσει λέμε... Φωναρα η κοπέλα, δεν την ήξερα. Μην σου πω ότι μου αρέσει καλύτερα απο την εκτέλεση του Νταλαρα.

Να πάρω κι ένα σουβλάκι με τον χυμό ε?

Biggi είσαι πολυ ταξιδιαρα. Αν σε είχα κοντα τώρα θα σε ταράζα στις ερωτήσεις.

RLcRp1.png

Μουσακά; Εγώ ούτε ομελέττα δεν έφτιαχνα τώρα... :tongue:

Σοβαρά πάντως κορίτσια, εγώ το σιδέρωμα το έκοψα όταν ρώτησα τις συναδέλφους στο γραφείο αν σιδερώνουν τα ρούχα τους και μου είπαν ΟΛΕΣ όχι. Και σκέφτηκα βρε μήπως αυτές το έχουν πιάσει το νόημα; ΟΚ μου αρέσει το σιδέρωμα, αλλά έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω. Μην γινόμαστε μάρτυρες χωρίς λόγο.

Μετά με το παιδί άρχισα να σιδερώνω πάλι αλλά δεν τα προλάβαινα, έφτιαχνα κι εγώ Jenga... ώσπου πήρα κοπέλα και σώθηκα. Τώρα αναρωτιέμαι γιατί δεν το είχα κάνει νωρίτερα :rolleyes:

Τραβελ λες εκει γυρω να ψηνουν και σουβλακια? Να χουν στησει καμμια ψησταρια? Γτ ουτε εγω δε λεω οχι σ ενα καλαμακι :tongue:

Αν εχεις μερακλωσει ακου, και στο τελος εχει ενα σολαρισμα..για να πεταξουμε παπουτσι και στο τραπεζι...!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...