Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Ποιο Scarborough καλέ; Αν ψάχνετε για καλές αγγλικές παραλίες που είναι και child friendly, ιδού μια λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό Practical Parenting & Pregnancy:

Ramsgate Main Sands, Kent

Weston-Super-Mare, Somerset

Lowestoft Beach, Suffolk

Burntisland Beach, Fife

Benllech Beach, Anglesey

Tunnels Beaches, Devon

Στο Ramgate και στο Weston-Super-Mare έχω πάει, είναι ωραία. Τις άλλες δεν τις ξέρω. Η Κορνουάλλη έχει ωραίες παραλίες επίσης, αλλά είναι να πετύχεις και καλό καιρό. Φέτος δεν λέει.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς πριν το παιδί κάναμε πολλά ταξίδια. Και Παρίσι και Βαρκελώνη και Βερολίνο και αλλού. Τώρα κοπήκαν όλα, πάμε μόνο Ελλάδα. Την πρώτη φορά που θα καταφέρω να πάω εξωτερικό με τον μικρό, θα κάνω πάρτυ!!! :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Κι εγώ έτσι πιστεύω, άσε που μπορείς να τα συνδιάσεις και τα δύο - να διαβάζεις βιβλία ενώ ταξιδεύεις ;)

Εγω κορίτσια περνάω φάση wow, φτιάχνω ένα φαΐ, πλενω δυο πιατα και είναι λες και ανέβηκα το Everest. Τα ασιδερωτα κοντεύουν στο ταβάνι και με την σκέψη μόνο της ορθοστασιας κουράζομαι. Έτσι μου έρχεται να τα βγάλω photo οπως τα εχω φτιαξει σαν Jenga να πεσετε κάτω απο το γέλιο.

Γιατί δεν παίρνεις μια κοπέλα να σου κάνει το σιδέρωμα; Είναι η πιο εύκολη λύση. Αλλιώς, κάνε αυτό που κάνουν οι αγγλίδες - δίπλωσέ τα και βάλτα στα συρτάρια όπως είναι :mrgreen:

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στα ταξίδια και όχι στο σιδέρωμα, έτσι; ;)

Δεν το εχω κάνει ποτε να πάρω κοπέλα, εχω θέμα με αυτο. Το βλέπω εκμετάλλευση απο άνθρωπο σε άνθρωπο. Ξέρω ότι ειμαι λαθος γιατι είναι μια δουλεια και στην ουσία βοηθάς να βγει ένα μεροκάματο, αλλα δεν μπορω. Αισθάνομαι άβολα. Πήρε τηλ. βλέπει ότι δεν μπορω να ανταπεξέλθω - δυο κυρίες έρχονται χρεώνουν 18 λίρες την ώρα. Αλλα είπα όχι, και πριν στην δουλεια κοπέλα είχαμε για τους καφέδες, προτιμούσα να τον κάνω μονη μου. Κόλληματα.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Δεν το εχω κάνει ποτε να πάρω κοπέλα, εχω θέμα με αυτο. Το βλέπω εκμετάλλευση απο άνθρωπο σε άνθρωπο. Ξέρω ότι ειμαι λαθος γιατι είναι μια δουλεια και στην ουσία βοηθάς να βγει ένα μεροκάματο, αλλα δεν μπορω. Αισθάνομαι άβολα. Πήρε τηλ. βλέπει ότι δεν μπορω να ανταπεξέλθω - δυο κυρίες έρχονται χρεώνουν 18 λίρες την ώρα. Αλλα είπα όχι, και πριν στην δουλεια κοπέλα είχαμε για τους καφέδες, προτιμούσα να τον κάνω μονη μου. Κόλληματα.

18 λίρες την ώρα; Ο Χριστός και η Παναγία!! :shock: 3 φορές το βασικό μισθό και τις λυπάσαι;

Εγώ πάντως δεν το βλέπω καθόλου σαν εκμετάλλευση. Μια δουλειά είναι κι αυτή, και καλοπληρωμένη μάλιστα. Στην τελική περισσότερο λυπάμαι τον σερβιτόρο που τρέχει πάνω-κάτω, καθαρίζει τασάκια, πιάνει βρώμικα ποτήρια, παρά την κοπέλα που σιδερώνει, ίσως γιατί μου αρέσει το σίδερο και το βλέπω σαν κάτι ευχάριστο.

Πάντως για 18 λίρες την ώρα, έρχομαι εγώ να σου σιδερώσω!!! :D

τραβελ εγω μονο πουκαμισα σιδερωνω. Τα αλλα βγαινουν μια χαρα απο το στεγνωτηριο...

Ακριβώς :P

Δεν εχω στεγνωτηριο. :oops:

Ξέρεις φαντάζομαι πως θα κάνουν κάτι, εγω θα το βλέπω στραβό, δεν θα θελω να μιλήσω γιατι τι να πω, εκει δεν το έκανες καλα? μια αβολη κατάσταση κι έτσι δεν το εχω κάνει ποτε.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...