Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Σε αυτά που είπαν τα κορίτσια, να προσθέσω:

Μέλι

Τυριά

Ζυμαρικά

Όσπρια

Ιωδιούχο αλάτι

Φάρμακα

Καλλυντικά

Βιβλία

Παπούτσια

Οινόπνευμα

Προϊόντα Knorr

Λεμόνια

Ρίγανη και άλλα μυρωδικά

Εβαπορέ σε μερίδες

Ελιές

Παστέλια

Σοκοφρέτες

Κρασί

Ουίσκι και τσιγάρα :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

egw paw suxna sto waitrose

Σε αυτά που είπαν τα κορίτσια, να προσθέσω:

Ιωδιούχο αλάτι--> to alati pou exei edw den einai kalo?

Βιβλία--> opwsdhpote ! exoume 3 vivlio8hkes, kapoia 8a feroume

Παπούτσια--> ti ennoeis kale?

Οινόπνευμα--> nai kala pou to pes! kai venzinh ka8arismou skefthka!

Ρίγανη και άλλα μυρωδικά--> gia pes kanena allo giati riganh vriskw mia Xara edw

Εβαπορέ σε μερίδες--> tetoia 8a paroume gia to taxidi

Ελιές--> exei uperoxes kalamwn organic to sainsburys

Κρασί--> nai isws feroume kanena mpoukali sun kati pepalaiwmena vinsanto pou eixame

Ουίσκι και τσιγάρα--> ouiskia exw polla pou eixa agorasei apo edw kai ta katevaza katw opote twra 8a ta ferw panw (eutuxws pleon den kapnizw) :P

gia peite kai alla pernw idees. epishs oxi freska proionta giati 8a eimaste 1 evdomada sto dromo opote 8a xalasoun

uDLqp1.png

Πουράκια Caprice έχει το Waitrose! :-D

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας :) :) :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Ναι, αλλά ποιος τρέχει στο WaitroseC, ειδικά αν δεν το έχει δίπλα?

Άσε που το Waitrose φέρνει μόνο τα απλά, και όχι αυτά με τις διαφορετικές γεύσεις.

A, όλα κι όλα, για πουράκια μέχρι και στην άκρη του κόσμου φτάνω!!!

Μερίδες γαλατάκια στο Costco και στο Makro, αλλά οκ, μέχρι εκεί το σκέφτομαι να πάω!

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Βρε κορίτσι μου εγώ θα σου πω τι χρησιμοποιείς στην κουζίνα σου; Εγώ ιδέες σου δίνω. Αν εσύ καλύπτεσαι από το αλάτι ή τα μυρωδικά ή τις ελιές που βρίσκεις στα αγγλικά σούπερ μάρκετ, τότε μην φέρεις από Ελλάδα. Απλούστατο :D

Παπούτσια εμείς παίρνουμε πάντα από την Ελλάδα γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου τα χοντροπάπουτσα που πουλάνε στην Αγγλία. Αν ερχόμουν από Ελλάδα με αυτοκίνητο μπορεί και να το γέμιζα παπούτσια :cool:

Βρε κορίτσι μου εγώ θα σου πω τι χρησιμοποιείς στην κουζίνα σου; Εγώ ιδέες σου δίνω. Αν εσύ καλύπτεσαι από το αλάτι ή τα μυρωδικά ή τις ελιές που βρίσκεις στα αγγλικά σούπερ μάρκετ, τότε μην φέρεις από Ελλάδα. Απλούστατο :D

Παπούτσια εμείς παίρνουμε πάντα από την Ελλάδα γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου τα χοντροπάπουτσα που πουλάνε στην Αγγλία. Αν ερχόμουν από Ελλάδα με αυτοκίνητο μπορεί και να το γέμιζα παπούτσια!

oxi kale apla rwtaw an exei kati to edw allati diaforetiko me to katw. h mhpws kapoio murwdiko den to exw skeftei pou den to exoume edw.

oso gia tis elies mia protash ekana giati mou aresoun polu oi elies tous sainsbury's

uDLqp1.png

twra pou to les isws parw tpt fasolia bio:rolleyes::rolleyes:

pws pernate peekaboo?

ta mikra me th 8alasa?

Η Κεφαλονιά μας τελείωσε. Περάσαμε πολυ ωραία και ήταν οι πρώτες πραγματικές διακοπές με τα παιδιά. Εξοικειώθηκαν αρκετα με το νερό, ο μικρός έκανε για λιγο και μπάνιο με τα μπρατσακια χωρίς να τον κρατάμε. Ο μεγάλος αρκετα καλύτερα. Του άρεσε πολυ να πηδάμε αγκαλιά τα κύματα και να τον κρατάω για να κολυμπάει, αλλα δεν θέλει καθόλου τα μπρατσακια και ακόμη και όταν του τα βάζαμε με το ζόρι, ήθελε να τον κρατάμε, φοβόταν μόνος του.

Λέω όταν γυρίσουμε Αγγλία να πηγαίνουμε μια φορά την εβδομαδα πισίνα για συντήρηση :)

Στη λίστα με πράγματα απο Ελλάδα, να προσθέσω λικέρ Μαστίχα αν σας αρέσει. Σε όσους το σερβίραμε στο τέλος του γεύματος ενθουσιάστηκαν.

Αρωματικους καφέδες φίλτρου δεν έχω βρει σε σ/μ, οπότε όταν δεν έχω απο Ελλάδα χρυσοπληρώνω αυτούς που βρίσκω σε ένα κατάστημα Thorntons.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Α για τις ελιές δεν το κατάλαβα, σόρρυ! Εμείς δεν είμαστε φαν των ελιών Καλαμών έτσι κι αλλιώς. Σκεφτόμουν άλλες ποικιλίες που δεν βρίσκεις εύκολα στην Αγγλία.

Το αλάτι που παίρνεις είναι ιωδιούχο;

Τα μυρωδικά είναι προσωπική υπόθεση της μαγείρισσας. Εμένα η αγγλική ρίγανη δεν μου αρέσει γιατί δεν έχει την έντονη μυρωδιά που έχει στην Ελλάδα, έτσι φέρνω πάντα από εδώ. Επίσης άνηθο, φύλλα δάφνης, "ελληνικό" κάρυ, μπαχάρια για ανατολίτικα γλυκά. Και μαϊντανό ακόμα έχω φέρει.

Το λικέρ μαστίχα είναι τέλεια ιδέα!

Η Κεφαλονιά μας τελείωσε. Περάσαμε πολυ ωραία και ήταν οι πρώτες πραγματικές διακοπές με τα παιδιά. Εξοικειώθηκαν αρκετα με το νερό, ο μικρός έκανε για λιγο και μπάνιο με τα μπρατσακια χωρίς να τον κρατάμε. Ο μεγάλος αρκετα καλύτερα. Του άρεσε πολυ να πηδάμε αγκαλιά τα κύματα και να τον κρατάω για να κολυμπάει, αλλα δεν θέλει καθόλου τα μπρατσακια και ακόμη και όταν του τα βάζαμε με το ζόρι, ήθελε να τον κρατάμε, φοβόταν μόνος του.

Λέω όταν γυρίσουμε Αγγλία να πηγαίνουμε μια φορά την εβδομαδα πισίνα για συντήρηση :)

Στη λίστα με πράγματα απο Ελλάδα, να προσθέσω λικέρ Μαστίχα αν σας αρέσει. Σε όσους το σερβίραμε στο τέλος του γεύματος ενθουσιάστηκαν.

Αρωματικους καφέδες φίλτρου δεν έχω βρει σε σ/μ, οπότε όταν δεν έχω απο Ελλάδα χρυσοπληρώνω αυτούς που βρίσκω σε ένα κατάστημα Thorntons.

Υποβρύχιο βανίλια!!!!

Aρωματικούς καφέδες δεν πολυπίνουμε αλλά όταν μας έρθει η όρεξη παίρνουμε από το Whittard.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Για τη ρίγανη συμφωνώ, μυρίζει πιο ωραία αυτή της Ελλάδας, κυρίως αυτή που μου αποξηράνει απο τις γλαστρουλες του ο μπαμπάς μου. Άνιθο επίσης φέρνω γιατί δεν έχω βρει πουθενά στην Αγγλία, ούτε καν σε φυτώρια.

Και για τα παπούτσια συμφωνώ με Marija και επαυξάνω. Δεν είναι τυχαίο ότι με ρωτούν οι συναδελφισες για τα παπούτσια μου ;)

Υποβρύχιο βανίλια!!!!

Aρωματικούς καφέδες δεν πολυπίνουμε αλλά όταν μας έρθει η όρεξη παίρνουμε από το Whittard.

Έγραψα Thorntons, Whittard εννοουσα. Μπερδεύτηκα :mrgreen:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...