Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

θα συμφωνησω οτι ναι καποια πραγματα καταφερνονται με λιγη πιεση (ειμαι ασχετη απο νευροψυχολογιες ετσι) ολοι με ρωτανε συνεχεια πως καταφερα τον μεγαλο μου γιο να κολυμπαει με τοση ευχερεια στην ηλικια αυτη. με πιεση απαντω :) οχι ασχημη πιεση, αλλα τον πεταξα στο νερο 2 μηνων χωρις swimming aids ποτε. εχθες πηγα για πρωτη φορα με τα δυο παιδια στην πισινα. φοβηθηκα κ πηρα σωσιβιο. το μωρο (5 μηνων πλεον) ειναι κ αυτο απο 2 μηνων στο νερο. σχεδον κοιμοταν στο σωσιβιο μια ωρα που ημασταν μεσα. σημερα το εβγαλα ηταν πιο ξυπνιο κ μετα δεν ηθελε να ξαναμπει!!!!! τον αφησα κ αρκετα κατω απο το νερο κ απλα ηθελε να καθεται ανασκελα, πλεον δεν τρεμει απο το φοβο του. πιστευω λοιπον οτι πολλες φορες τους φοβους στα παιδια κυριως τους δημιουργουμε εμεις οι γονεις. εγω ειμαι ενας ανθρωπος αρκετα "αναισθητος" κ εχω δημιουργησει - για τον μεγαλο μπορω να πω αυτη τη στιγμη - ενα fearless boy!!!!! που ωρες ωρες βεβαια χτυπαω το κεφαλι μου αχαχαχαχα κ οκ με κουραζει γιατι οπως κ να το κανεις ειναι μικρος κ πρεπει να τον προσεχω. θεωρω πολυ μικρες αυτες τις ηλικιες για φοβους. οποτε μπορουμε να τους κανουμε ευκολα εγκεφαλικη πλυση :)

βεβαια με καποια λιγα που εχω διαβασει, γνωριζω οτι οι φοβοι (λεμονακι θα τα γραψω πολυ απλα με διορθωνεις:mrgreen:) χωριζονται σε δυο κατηγοριες, αυτους που γεννιομαστε κ αυτους που μας δημιουργουνται απο 3ους παραγοντες. πχ ο γιος μου ο μεγαλος λατρευει να τον κουκουλωνεις κ να μην μπορει να βγει, γελαει τοσο πολυ!!! ο μικρος απο τις πρεωτες μερες κιολας δεν το ηθελε...ε ετσι ημουν κ εγω κ εχω κλειστοφοβια. οποτε γεννηθηκαμε με αυτο. σε αυτο δεν νομιζω οτι μπορεις να πιεσεις σωστα? μαλλον τον προκαλεις τον φοβο αν πιεσεις κ γινεται χειροτερος...ειναι κατι τετοιο αυτο που λες παραπανω Λεμονακι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θελω να πω πως αυτο το "σπρωξιματακι" που πολλες φορες ειναι απαραιτητο και ωφελιμο για τα παιδια, ειναι αποτελεσματικα οταν ουσιαστικα και τα ιδια ειναι ετοιμα...

ακριβως!!!! οταν ο μεγαλος μου ο γιος ηταν 3 εβδομαδων απλα σταματησα να διαβαζω κ ακουγα το παιδι μου :) θα το δεις κ εσυ τωρα ποσες θεωριες θα καταρριφθουν κανοντας παιδια :) εγω την πατησα πολυ ασχημα ως εκπαιδευτικος με το πρωτο αχαχαχαχαχα

εχουν αρχισει τα σουπερμαρκετ κ φερνουν κ international προιοντα οντως. εχω δει κ πολωνικα που μοιαζουν πολυ με τα δικα μας. εμεις ευτυχως εχουμε την κ.Ολγα εδω που το μπακαλικακι της εχει ολη τη σειρα Μισκο :mrgreen:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια κια από Ιρλανδία!

Συγγνώμη που πετάγομαι σα πορδή, αλλά μόλις τη Τρίτη γύρισα από Ελλάδα και έχω τόσα απλύτα, ασιδέρωτα (πως μαζεύονται τα άτιμα!) που δε προλαβαινω να γράψω πολλά!

Λεμονακι, επειδή διάβασα και τα περί ονόματος, το Ασπασία δε με τρελαίνει, ούτε και το Σισυ! Προτιμώ το Αρτεμις-Σισσυ (πολύ καλή ιδέα!)

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγραψες για το νερο. Μάλλον η μικρή μου έχει κάτι τέτοιο, γιατί ακόμα και τώρα δε το χαίρεται το μπάνιο της, και όπως ήταν αναμενόμενο ούτε η θάλασσα της άρεσε! Με έβαλες και σε σκέψεις μήπως την πίεσα κάπως περισσότερο από όσο έπρεπε. Γενικά δε θέλω να πιέζω το παιδι. Βέβαια πολλά άλλα θέλω/ δε θέλω αλλά τα κάνω!

Επειδή σε βρίσκω κάπως ειδική, ήθελα πάντα να σε ρωτήσω τι άποψη έχεις για το attachment parenting; Βέβαια ακόμα δεν έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο σχετικά, (και σίγουρα δε θα είναι Spears!), αλλά αναφέρομαι στις θεωρίες που μιλαν για την επίδραση της οxycotin (ίσως να το γραφω λάθος, αλλά βαριέμαι να το ψάξω) πάνω στην ανάπτυξη του παιδιού. Και ακόμα σε κάτι θεωρίες που αναφέρουν πως η ψυχολογική ωριμότητα του μωρού αναπτύσσεται κατά τον τρίτο χρόνο. Πιστεύεις πως ο χαρακτήρας του ανθρώπου διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό από τα πρώτα τρία χρόνια του; Την έχω ήδη καταστρέψει τη μικρή, ή θα τα ξεπεράσει τα κόμπλεξ που θα της διμιουργήσω μόνη της; Εχεις να προτείνεςι κάποιο βιβλίο σχετικό με την ανάπτυξη του μωρού (τίποτα baby psychology για πολύ dummies!!!!!!:rolleyes:)

Γεια σου Δεσποινα!

Λεμονακι θα ηθελα κ εγω τη γνωμη σου να κανω ενα προχειρο-γκαλοπ...;) εμενα δε μου ταιριαζει καθολου το attachment parenting αλλα ουτε και η θεωριες περι τρελλης ανεξαρτησιας που εφαρμοζουν Αγγλια. Θεωρω τη λυση καπου στη μεση, κ επισης νομιζω οτι ορια πρεπει να μπουν απο τον πρωτο χρονο αλλιως μετα τα 3-4 ενα παιδι ειναι ηδη διαμορφωμενο και ειναι πλεον πολυ δυσκολο!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Γραβιερα Κρήτης, φακές, φασόλια γίγαντες, άνιθο, καφέ φίλτρου με άρωμα φουντούκι και πουράκια Caprice Παπαδοπούλου είναι η δική μια συνηθισμένη παραγγελία σε όσους έρχονται από Ελλάδα ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...