Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Κοιτα εδω το φαρμακειο χρεωνει τρελλα για χυμο κρανμπερι αρα οτι κ να ζητησεις με συμφερει...

απο την αλλη..αει ρε απο κει! Θα το προσθεσω στις παραγγελιες καλλυντικων μου να μου ερθει τσαμπα με τα υπολοιπα πραγματα!;)

Παραγγειλαμε με την αδερφη μου υλικα για υβριδικο, το φουρνακι και τα ειδικα μανο, τωρα κοιταω και για διαφορα αλλα ειδη μακιγιαζ..

Παντως Μπιγκι αν χρησιμοποιεις αλατα μπανιου οπωσδηποτε να παρεις αυτα που σου λεω...και το scrub ειναι τελειο με Frankincense...αφηνει το δερμα απιστευτα απαλο!http://www.boots.com/en/Dead-Sea-Body-Scrub-with-Frankincense-Oil-300ml_33572/

http://www.boots.com/en/Dead-Sea-Aromatherapy-Bath-Salts-with-Frankincense_18622/

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nurofen Plus έχει και στην Ελλάδα ή λάθος θυμάμαι;;;;

Δεν ξέρω, έχει; Θυμάται καμία; Εγώ πάντως θα πάρω ένα-δυο πακέτα για σιγουριά.

Το Λεμονάκι έμπαινε εδώ;

Παντως Μπιγκι αν χρησιμοποιεις αλατα μπανιου οπωσδηποτε να παρεις αυτα που σου λεω...και το scrub ειναι τελειο με Frankincense...αφηνει το δερμα απιστευτα απαλο!http://www.boots.com/en/Dead-Sea-Body-Scrub-with-Frankincense-Oil-300ml_33572/

Ελένη, δεν ξέρω γιατί, αλλά η λέξη "λιβάνι" με απωθεί στα καλλυντικά :?

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Δεν σου κάνει το Depon ή το Ponstan (σιροπια); Στην Ελλάδα αυτά δίνω στα παιδια. Δεν κουβαλαω nurofen. Οσο για τη βανιλια, αν λες αυτή που έχει στο sainsburys είναι vanilla extract γι'αυτό είναι θεϊκή. Καμια σχέση με τη σκόνη που είναι συνθετική βανιλινη.

Με το καλό η μετακόμιση και μακάρι να είναι η τελευταία σας :)

Οσο για το τι θα μου έλειπε απο Αγγλία, organic vanilla fudge απο το Devon ;)

Δεύτερη μέρα πισίνα σήμερα και έχω αρχίσει και πιστεύω ότι τα παιδια μου έχουν πρόβλημα. Ολα τα παιδάκια γελάνε και τα δικά μου κλαίνε, ακόμη και στην παιδική :rolleyes:

Το απόγευμα θα πάμε θάλασσα. Θα μας ακούσει όλη η παραλία, παω στοίχημα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ελένη, δεν ξέρω γιατί, αλλά η λέξη "λιβάνι" με απωθεί στα καλλυντικά :?

Το frankincense νομίζω είναι μύρος. Είναι λιγο έντονο, το έχει η κρέμα προσώπου που χρησιμοποιώ, αλλα δεν είναι τόσο τραγικό όσο νομίζεις ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Δεν σου κάνει το Depon ή το Ponstan (σιροπια); Στην Ελλάδα αυτά δίνω στα παιδια. Δεν κουβαλαω nurofen. Οσο για τη βανιλια, αν λες αυτή που έχει στο sainsburys είναι vanilla extract γι'αυτό είναι θεϊκή. Καμια σχέση με τη σκόνη που είναι συνθετική βανιλινη.

Με το καλό η μετακόμιση και μακάρι να είναι η τελευταία σας :)

Οσο για το τι θα μου έλειπε απο Αγγλία, organic vanilla fudge απο το Devon ;)

Δεύτερη μέρα πισίνα σήμερα και έχω αρχίσει και πιστεύω ότι τα παιδια μου έχουν πρόβλημα. Ολα τα παιδάκια γελάνε και τα δικά μου κλαίνε, ακόμη και στην παιδική :rolleyes:

Το απόγευμα θα πάμε θάλασσα. Θα μας ακούσει όλη η παραλία, παω στοίχημα.

To Nurofen καλέ είναι για μένα! Για το παιδί θα πάρω Calpol sachets απλά γιατί είναι βολικά.

Ναι, αυτή τη βανίλια λέω από τη σειρά Taste the Difference. Δεν είναι θεϊκή; :-D

Το fudge δεν με τρελαίνει. Μου φαίνεται πολύ γλυκό (είπα μεγάλη σκέψη τώρα) :P Σκέψου ότι στις διακοπές είμασταν Devon και δεν έφερα πίσω ούτε ένα τόσο δα κομματάκι fudge. Από γλυκά σκεφτόμουν να πάρω σοκολάτες από το Hotel Chocolat αλλά μέχρι να τις πάω σπίτι φοβάμαι ότι θα λιώσουν. Ίσως το χειμώνα.

Γιατί κλαίνε; Δεν θέλουν το νερό; Στην Ελλάδα όταν πάτε, μπαίνουν στη θάλασσα; Εμένα ο δικός μου τρελαίνεται για μπάνιο. Όπου δει ποτάμι φωνάζει "sea! sea!" :) Σε πισίνα δεν τον έχω βάλει ακόμα (ούτε σε ποτάμι).

Εδώ έχει σκ@τόκαιρο σήμερα. Ευτυχώς που κάναμε bbq χθες αλλιώς θα μας είχαν μείνει οι μπύρες και τα λουκάνικα :lol:

Το frankincense είναι το λιβάνι. Η εναλλακτική του ονομασία είναι olibanum... Ο μύρος είναι κάτι παρόμοιο (ούτε αυτός μου αρέσει σαν μυρωδιά / λέξη / ιδέα).

Χμμμμ... Δεν ξέρω αν θέλω αυτή η μετακόμιση να είναι η τελευταία μας. Για να δούμε όμως.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ελλάδα είμαστε, Κεφαλλονιά :)

Το νερό δεν τους αρέσει, γι' αυτό κλαίνε. Ο άντρας μου θεωρεί ότι έχουν τραυματική εμπειρία απο την κολυμβήθρα :rolleyes:

Ο μεγάλος απο την πρώτη φορά που μπήκαμε θάλασσα, όταν ήταν 9 μηνών. Εκτοτε δοκιμάζουμε κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα, τα ίδια. Το χειμώνα τον είχα παει κολυμβητήριο σε γκρουπακι για 3-4 χρόνων. Ολα τα παιδάκια γελαγαν, ο δικός μου αγκυστρωμενος στην μπάρα. Μέχρι που τον πήγαινα 5 εβδομάδες private sessions. Τα ίδια.

Με τον μικρό ετρεφα ελπίδες μιας και πέρυσι, 4 μηνών, δεν εκλαιγε στη θάλασσα. Φέτος χαλάει τον κόσμο στην παιδική πισίνα. Το απόγευμα θα τους πάμε παραλία, θεωρω ότι θα είναι χειρότερα, μιας και το νερό θα είναι πιο κρύο απο της πισίνας. Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχει κύμα.

Ναι, αυτή τη βανιλια λέω! Κάνω μαγικό παγωτό με αυτή :)

Το fudge το έμαθα εδώ και κόλλησα. Αλλα όχι οποίο κι οποίο, αυτό που σου έγραψα απο πάνω. Αλλα που έχω δοκιμάσει δεν μου αρέσει η υφή τους τόσο πολυ.

Θα τα πάρετε όλα τα πράγματα ή θα κρατήσετε και ορισμένα εδώ; Θα αφήσετε το σπίτι που μένετε;

A! Είσαστε Ελλάδα διακοπές, τώρα κατάλαβα :)

Να σου πω, εγώ δεν θα τα πίεζα. Αν δεν θέλουν να μπουν στη θάλασσα ή στην πισίνα, ας κάτσουν έξω να παίξουν. Κάποια στιγμή θα θελήσουν να μπουν. Ίσως όχι φέτος βέβαια. Υπομονή και βαθειές ανάσες!

Εννοείται ότι το σπίτι θα το κρατήσουμε, απλά πρέπει να το αδειάσουμε για να το νοικιάσουμε. Ό,τι πράγματα δεν χρειάζονται (βιβλία, ρούχα, προσωπικά αντικείμενα, μικροσυσκευές και έπιπλα) θα πάνε προς το παρόν στην αποθήκη... και στο μέλλον βλέπουμε.

Είναι η φάση του ξεκαθαρίσματος τώρα και γίνεται χαμός :rolleyes:

Δεν τα κρατάω με το ζόρι μέσα για πολυ. Δοκιμάζω μερικά λεπτα κάθε φορά. Δεν θέλω να φτάσουμε στο σημείο όταν είναι πιο μεγάλα να έχουν φοβία και να μη μπαίνουν με τίποτα, γι' αυτό και επιμένω. Κατα τ'αλλα κυρίως παίζουν με τα παιχνίδια τους έξω απο το νερό.

Καλό το ότι δεν πουλάνε το σπίτι και θα το νοικιαζετε. Θα βγάζει τα λεφτά του δανείου του, ελπίζω. Βοήθεια έχεις με τη μετακόμιση ή πακεταρεις όποτε σου επιτρέπει ο μικρός; Πότε με το καλό φευγετε;

Δεν μου λες, δεν μπαίνουν καθόλου στο νερό; Ούτε για πλατσούρισμα; Ο δικός μου διαμαρτύρεται συνήθως όταν τον βάζω στο νερό (μάλλον επειδή κρυώνει όταν πρωτοβρέχεται) αλλά στο πλατσούρισμα είναι πρώτος. Μπορεί να κάθεται στην άκρη της θάλασσας και να πλατσουράει με τις ώρες, ακόμα κι όταν η θάλασσα είναι παγάκι. Σήμερα που βρέχει κατακλυσμό, βγήκε στον κήπο να παίξει και τρομάξαμε να τον βάλουμε πάλι μέσα.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να μην τα πιέζεις καθόλου. Θέλετε να μπείτε, μπείτε. Δεν θέλετε, μην μπαίνετε. Αν βλέπουν ότι επιμένεις, μπορεί να μην μπαίνουν από αντίδραση. Ξέρεις, η ίδια τακτική που ακολουθούμε με τα κακόφαγα παιδιά ;)

Τα πακεταρίσματα τα κάνουμε μαζί με τον άντρα μου, αφού δεν πάει δουλειά τώρα. Έχουμε αρκετή βοήθεια από τον Pocoyo :lol: και από βδομάδα θα έρθει και η κουνιάδα μου να συνδράμει. Τέλη του μήνα φεύγουμε.

Για πες για την Κεφαλονιά, πώς είναι; Πού μένετε; Προτίνεις ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα; Πήγατε μέσω Αθήνας ή με απευθείας πτήση από Αγγλία;

Διαφημίσεις

Για πλατσουρισμα ο μεγάλος σήμερα έμπαινε συνέχεια. Κάναμε πρόοδο :tongue:

Ο μικρός το μόνο που του άρεσε ήταν μέσα στη βαρκούλα. Εγώ στο μεταξύ τρελαινομαι για θάλασσα και κυρίως για κολύμπι και νιώθω τρομερή απογοήτευση που τα παιδιά δεν θέλουν να κάνουν μπάνιο. Το οραματιζομουν αλλιώς. Ελπίζω να αλλάξει η στάση τους αν όχι φέτος τουλάχιστον του χρόνου.

Κεφαλλονιά ήρθαμε οδικώς απο Κυλλήνη. Πετάξαμε Αθήνα την Τετάρτη, κάναμε τα γενέθλια του μεγάλου την Πέμπτη στον Πειραιά με την οικογένεια και φίλους και ήρθαμε εδώ χτες, όπου θα μείνουμε μια εβδομάδα. Μετά θα μείνουμε 5 μέρες ακόμη Πειραιά πριν πάρουμε το αεροπλάνο της επιστροφής.

Μένουμε σε πολυ family friendly διαμερίσματα στην περιοχή Σβορονατα. Μόνο άλλη μια οικογένεια ελλήνων βρήκαμε, κυρίως Ιταλοί και Αμερικάνοι είναι οι υπόλοιποι. Το δωμάτιο είναι μεγάλο, με καναπέ-κρεβάτι για τον μεγάλο, cot bed για τον μικρό, ψυγειακι, κουζίνα, κατσαρολικα και ευγενεστατους ανθρώπους στο σέρβις. Αν σε ενδιαφερει μπορω να σου στείλω πμ με τα στοιχεία. Το νησί δεν το έχουμε γυρίσει ακόμη. Χτες το απόγευμα και σήμερα το πρωί τη βγάλαμε στην πισίνα. Το βραδάκι λέμε να πάμε Αργοστόλι, είναι πολυ κοντά. Θα σας γράψω εντυπώσεις.

Η τελευταία μου μετακόμιση ήταν πέρυσι τον Οκτώβρη, οπότε θυμάμαι τα τρεχαματα. Κουράγιο και καλή δύναμη! Αφού ο μικρός δεν σε εμποδίζει αλλα σε βοηθάει είστε σούπερ :)

καλα να περνατε πικαμπου!!! ισως θελουν τον χρονο τους με τη θαλασσα δεν ξερω...ψυχολογικο τραυμα απο τη κολυμπηθρα λες??? σε τοσο μικρες ηλικιες? εγω τα παιδια τα εχω στο νερο απο 2 μηνων κ τα δυο, κ στη μπανιερα τα εχω σε ξαπλωτο καρεκλακι ως μωρα οπου τα καταβρεχω κ τα πλενω απο τη πρωτη μερα με το ντους. σπανια εχω γεμισει μπανιερα για παιχνιδι, δεν ειχα τον χρονο. κ στην πισινα φυσικα καθε ΣΚ. προσωπικη μου αποψη στη θαλασσα θα τους ειναι καλυτερα λεω αμα εχει πολλα παιδακια...εχει κ την αμμο κ θα παιξουν κ σιγα σιγα θα ξαμοληθουν :)

Δεν το πιστεύουμε αυτό για την κολυμβήθρα. Hubby was just being sarcastic :P

Το συγκροτημα έχει και ξεχωριστή παιδικη πισίνα που είναι γεμάτη παιδάκια. Ήλπιζα ότι θα τους άρεσε γιατί είναι και πιο ζεστό το νερό. Σήμερα το απόγευμα ήταν καλύτερα. Ο μεγάλος θέλει να παίζει με τα νεροπιστολα και τα κουβαδακια, αλλα όχι να κολυμπάει. Θα δούμε αύριο με την παραλία αν θα τους αρέσει καλύτερα.

Η τελευταία μου μετακόμιση ήταν πέρυσι τον Οκτώβρη, οπότε θυμάμαι τα τρεχαματα. Κουράγιο και καλή δύναμη! Αφού ο μικρός δεν σε εμποδίζει αλλα σε βοηθάει είστε σούπερ :)

Ο μικρός δεν βοηθάει καθόλου. Tο καλύτερο στο οποίο ελπίζουμε είναι να κάθεται ήσυχος στον καναπέ βλέποντας Pocoyo. Εννοείται τον τελευταίο καιρό έχει δει πάρα πολύ Pocoyo :lol:

Pocoyo-238x300.png

Σήμερα είχαμε φίλους στο σπίτι για φαγητό και οι τελευταίοι έφυγαν πριν λίγο. Είμαι λιώμα καθότι είμαι στο πόδι από χθες το πρωί με μια τετράωρη διακοπή για ύπνο χθες το βράδυ από τις 3-7 πμ. Έχω υπερένταση και δε νομίζω να μπορέσω να κοιμηθώ πριν τις 3. Πάω να πλύνω κανένα πιάτο.

Χρύσα περιμένουμε εντυπώσεις από το Αργοστόλι! Για το ξενοδοχείο θα σου πω με π.μ.

Νόμιζα ότι αποκαλούσες χαϊδευτικά τον μικρό σου Pocoyo :tongue:

Τώρα κατάλαβα, θα ήταν too much να βοηθούσε ο μικρός σε αυτή την ηλικία ούτως ή άλλως. Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι το να κάθεται ήσυχος :)

Εμείς στη μετακόμιση βλέπαμε bubble guppies και team umizoomi. Πολυ και απ'τα δυο ;)

Το Αργοστόλι αν παραβλεψεις το κομμάτι που θυμίζει πόλη είναι πολυ γραφικό. Εχει έναν πεζόδρομο, το Λιθοστρωτο, γεμάτο τουριστικά (και όχι μόνο) μαγαζάκια, παραδοσιακά εργαστήρια παρασκευής μαντολατων, κουλουριων και παρά πολλές κρεπερί. Είναι της μόδας, σαν τα frozen yogurt? Δεν ξέρω.

Σήμερα ξεκινήσαμε για Ληξούρι αλλα στα μισά του δρόμου γυρίσαμε γιατί ο δρόμος φάνηκε αρκετά επικίνδυνος στον άντρα μου για όταν θα επιστρέφαμε το βράδυ. Τη βγάλαμε τελικά στο Λάσση, όπου βρήκαμε μια συμπαθέστατη ταβέρνα, με πολυ καλό φαΐ, μεγάλες μερίδες και ευγενεστατους σερβιτόρους. Μας φιλεψανε στο τέλος και λικέρ γαρύφαλλο και φρούτα :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...