Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Τι έγινε κορίτσια; Τα είπαμε όλα χθες; Ή έχετε ξεχυθεί στις παμπ για να απολαύσετε την αποψινή βραδιά;

Για δώστε παρουσίες!!

Εγώ σήμερα βγήκα με την κουμπάρα μου για πρώτη φορά χωρίς παιδιά και θυμηθήκαμε τον παλιό καλό καιρό που πίναμε κοκτέιλ μετά τη δουλειά (αχ αχ) :mrgreen:

Το μόνο κακό ήταν ότι έπρεπε να γυρίσουμε νωρίς σπίτι για να αλλάξουμε βάρδια με τους συζύγους!

Ελένη τώρα που είπες φουρνάκι κατάλαβα τι εννοείς. Το μανώ φεύγει με ασετόν ή χρειάζεται κάποιο ειδικό προϊόν;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή πρέπει να κάνεις δύο επισκέψεις στη μανικιουρίστρια? Α καλά... δεν είναι για μένα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Λένε οτι βγαίνει με ασετόν... Εγώ πάντως μια φορά τα έκανα και μετά με ασετόν όχι απλά δεν έβγαινε ουτε καν ξεθώριασε! Έπρεπε να παω να μου το αφαιρέσουν! Αλλά κρατάει πολύ καιρό και είναι ωραίο σαν αποτέλεσμα! :)

Για να τα βγαλεις με ασετον έχει διαδικασία. Πρεπει να βάλεις σε βαμβάκια, να τα βάλεις στα νύχια, να τυλιξεις με αλουμινόχαρτο κ να περιμένεις. Ταλαιπωριαααα. Μπορείς να πάρεις όμως κ όλο αυτό το σετ απο αμαζον κ να τα κανεις μονη σου. Εγώ οπώς είπα απλα τα ξεφλουδιζω κ είναι μια χαρά

Για τις κρέμες που λέγαμε δεν είπαμε το πιο απλό :) πατέ σε ενα boots κ μιλατε με μια κοπελα κ μπορείτε να πάρετε κ δειγματακια. Ειδικά αν πάτε σε μεγαλο boots έχει πολυ ωραίες μάρκες κ organic αν τις προτιμάτε.

Διαφημίσεις

Κανείς εδώ;;;;

Μαζεύω ντουλάπια εν όψει της μετακόμισης και βαριέμαι απίστευτα....

Πείτε κάτι να με απασχολήσετε, ευκαιρία ψάχνω :P

Ναι, φεύγουμε όλοι μαζί τέλη του μήνα!

<έχουμε ανθρωπάκι που ουρλιάζει???>

Για πείτε καμιά ιδέα, τι μπορεί να μου λείψει στην Ελλάδα; Τι να πάρω πριν φύγω; Μέχρι στιγμής η λίστα περιλαμβάνει:

Nurofen Plus

Calpol sachets

Liquid vanilla essense

Άλλο;

Μπιγκι να σου πω εγω τι θελω :tongue:

Cystitis Relief με Κρανμπερι, γτ εδω δε βρισκω και ειναι αποτελεσματικο σε ελαφριες περιπτωσεις που δε χρειαζεται να παρεις αντιβιωση...

Boots eye masks για τα πρηξιματακια και τους μαυρους κυκλους! Optrex ηταν τα καλυτερα αλλα σταματησαν να τα βγαζουν...

Επισης ενα σαμπουαν που εδω δε βρισκω και το επαιρνα Αγγλια το Dead Sea Mineral Shampoo, το οποιο ειναι πολυ απαλο, μυριζει απιστευτα και εχει 3-4 συστατικα μονο δεν εχει καθολου χημικα! Απο την ιδια εταιρεια ειναι φανταστικα και τα αλατα μπανιου με τριανταφυλλο και πιο οικονομικα απο Ελλαδα. Δυστυχως στο Αμαζον δεν τη βρισκω την εταιρεια.

Επισης βανιλια γτ παιρνεις? Αφου εδω πουλανε παμφθηνη σε σκονη!

Αυτα, αμα σκεφτω τπτ αλλο θα σου πω:mrgreen:

Eleni

bd5c7983f7.png

Γιατί οι συνταγές μου είναι αγγλικές και έχουν τις μετρήσεις για υγρή βανίλια. Και επίσης γιατί βρήκα μια καταπληκτική βανίλια στο SB που δίνει υπέροχο άρωμα και θέλω να συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ :-D

Μήπως θες να σου φέρω τίποτα; Για σαμπουάν δεν σου υπόσχομαι, αλλά τα άλλα τα βολεύω.

Διαφημίσεις

.

Επισης ενα σαμπουαν που εδω δε βρισκω και το επαιρνα Αγγλια το Dead Sea Mineral Shampoo, το οποιο ειναι πολυ απαλο, μυριζει απιστευτα και εχει 3-4 συστατικα μονο δεν εχει καθολου χημικα! Απο την ιδια εταιρεια ειναι φανταστικα και τα αλατα μπανιου με τριανταφυλλο και πιο οικονομικα απο Ελλαδα. Δυστυχως στο Αμαζον δεν τη βρισκω την εταιρεια.

http://www.amazon.co.uk/Dead-Sea-Spa-Magik-Mineral/dp/B000KU934E

Το Cystitis Relief για να στο στείλει η Amazon στην Ελλάδα χρεώνει 20 λίρες μεταφορικά.

Ελένη εγώ σε χρεώνω 10 ευρώ, είσαι μέσα; :P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...