Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσένα ❤️

Με την ευκαιρία να πω πως ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το ενδιαφέρον τους. Πραγματικά πήρα πολλά μηνύματα και προσωπικά που πραγματικά δεν έχω λόγια.  Είναι συγκινητικό. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες.

• Μου αρέσει 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

na mh fovasia tpt den 8a ths poun

na ths peis mono na paei apo ekei pou leei eu citizens

erxete na gnwrisei ton Chris?

to pate sovara e?

Τον Κρις τον γνώρισαν πέρσι βρε που είχε έρθει Ελλάδα εκείνος. Ευτυχώς πρόλαβαν και γνωρίστηκαν και με τον μπαμπά μου... Η μάνα μου του χει τρελή αδυναμία! Αφού με μαλώνει κιόλας να τον προσέχω! Όσο γα το σοβαρά έτσι δείχνουν τα πράγματα :) Να τακτοποιηθούμε πρώτα βέβαια και μετά όλα τα άλλα! Κατά τα άλλα έρχεται να μας δει γιατί δεν νομίζω να πάμε πάλι σύντομα εμείς Ελλάδα :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Λοιπον εχω να πω οτι πρωτον το Shellac αξιζει τα λεφτα του τρομερα,...βεβαια δε ξερω για ποιο λογο στην Αγγλια το ονομαζουν Shellac εφοσον ετσι λεγεται απλα μια μαρκα τετοιων βερνικιων. Ελλαδα το λεμε υβριδικο. Shellac χρησιμοποιει η αδερφη μου αλλα για υβριδικο δουλευει και αλλες μαρκες που εχουν λιγο πιο sparkly εντονα χρωματα, h shellac εχει τα κλασσικα γαλλικο, καφε κλπ. Διαρκει 2 εβδομαδες και απο τοτε που το ανακαλυψα δε ξανακανα συμβατικο μανικιουρ μονο υβριδικο!

HD brows ειχα σκεφτει να δοκιμασω αλλα καταρχην με χαλαει απιστευτα που δεν "δουλευουν" το φυσικο σου σχημα αλλα σου αλλαζουν το σχημα των φρυδιων! Μετα μπορει να μην μεγαλωσει στο φυσικο του κ να χαλασει! Εμενα μ αρεσει το σχημα των φρυδιων μου γτ κανει γωνια και αν χαλασω τη γωνια μετα θα πρεπει να τα κανω συνεχεια HD ασε που δε ξερω αν το κανουν Ελλαδα. Συν οτι με τη βαφη των φρυδιων σκουρα και το ξανθο μαλλι θα ειμαι σαν την Κατερινα Χελμη στο Νομο 4000.

Κρεμα ημερας για ευαισθητο δερμα προτεινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ την La Roche-Posay σαν εταιρεια. Προιοντα με ιαματικο νερο, απολυτα δροσερη υφη, χωρις να βαραινουν αλλα πολυ ενυδατικα! Και παρα πολυ λογικες τιμες! Πχ κρεμα ημερας ειναι γυρω στα 18 ευρω/16 λιρες εκει.

Αν καποιος θελει...creme de la creme:grin:, προτεινω την Decleor αν και ειναι πιο ακριβη. Εχω ενθουσιαστει με τις κρεμες της ειδικα για ξηρα δερματα. Αν κ μενα μολις εφυγα απο Αγγλια απεβαλλε την ξηροτητα του κ εγινε παλι λιπαρο-μεικτο:?

Επισης πολυ καλη και ενδιαμεσα σε τιμη βρισκω την Origins με προιοντα που εμενα μ αρεσουν τρομερα. Οι κρεμες πολυ ελαφριες σε υφη, ενυδατικες, δινουν λαμψη χωρις να βαραινουν και επισης τα σερουμ ειναι τελεια! Σε τιμη ειναι αναμεσα δλδ μια ενυδατικη ειναι γυρω στις 20-25 λιρες.

Ολα τα βρισκετε Boots η' Debenhams. Σε καμμια περιπτωση δε θα προτεινα Clinique h' Lancome, waste of money, μονο για τα ματια αν ενδιαφερεται καποια εχει η Κλινικ την all about eyes που εινα αρκετα καλη. Επισης κλασσικη αξια της Εστε Λοντερ η Advance Night Repair για πρηξιματα μαυρους κυκλους!!

Μπιγκι θα συμφωνησω εχει απιστευτη βραδυα, με τεραστιο φεγγαρι εδω. Πηγαμε βολτα στη θαλασσα, στα παραλιακα μπαρακια και γυρισαμε πριν λιγο, καθομαι στην αυλη μου με το λαπ τοπ να δροσιστω κ το μονο που με χαλαει ειναι οτι 1ον ξεχασα να μαζεψω τη μπουγαδα και τη βλεπω μπροστα μου. 2ον ξεχασα να σφουγγαρισω την αυλη:evil:

Eleni

bd5c7983f7.png

shellac ναι ειναι εταιρεια αλλα δεν ειναι η μοναδικη εταιρεια. η cnd που χρησιμοποιουν εδω εχει τρελλη ποικιλια σε χρωματα

αν με τα hd brows σου αλλαξαν το σχημα δεν ξερουν να τα φτιαχνουν. το σχημα φτιαχνεται πανω στο φυσικο σου κ πανω στο προσωπο σου

Διαφημίσεις

Εγω οταν ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι ειναι ενα συγκεκριμενο σχημα οποτε ναι θα αλλαζαν το δικο μου. Και φυσικα δεν το εκανα. Τη βαφη φρυδιων την ειχα δοκιμασει στον εαυτο μου στο κολλεγιο που εκανα για πλακα Make up μια χρονια και εξου ο συνειρμος με τη Χελμη.

Eleni

bd5c7983f7.png

Εγω οταν ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι ειναι ενα συγκεκριμενο σχημα οποτε ναι θα αλλαζαν το δικο μου. .

προφανως δεν ξερανε :)

http://www.youtube.com/watch?v=-k1A764_xo8

Παντως και εδω η κοπελα που μου βγαζει τα φρυδια μου κανει σχημα με το τσιμπιδακι κ μετα με κλωστη κανει "λεπτομερειες". Κερι δε χρειαζομαι αν γινουν αυτα σωστα, και εννοειται βαφη δε χρειαζομαι με ξανθο μαλλι! Παντως αν θες και σπιτι σου μπορεις να τα κανεις ευκολα. Απλα μ ενα τσιμπιδακι αφαιρεις οσες τριχουλες πανε να βγουν για να μη χαλασει το σχημα. Αν δεν εισαι σιγουρη, χρωματιζεις με ασπρο μολυβι ματιων την περιοχη γυρω απο το φρυδι ωστε να οριοθετησεις το επιθυμητο σχημα. Μετα αφαιρεις οσες τριχουλες ειναι ασπρες. Για να τα βαψεις ειναι το πιο ευκολο πραγμα, αναμιγνυεις τη βαφη (μπορεις να τη βρεις ονλαιν) ειναι δυο κρεμουλες σε ιση ποσοτητα νομιζω. Καλυπτεις το φρυδι εντελως, και αφαιρεις σχεδον αμεσως γτ σκουραινουν πολυ αποτομα. αν τα θες πιο σκουρα βαζεις και δευτερη στρωση κ επαναλαμβανεις τη διαδικασια!

Eleni

bd5c7983f7.png

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι το shellac (δηλ. τι διαφορετικό έχει από το κανονικό μανικιούρ) και τι είναι το HD brows :rolleyes:

Πάντως για τις κρέμες συμφωνώ με την Ελένη, μακριά από Clinique και Lancome, εκτός αν είσαστε 100% σίγουρες ότι σας ταιριάζουν στο δέρμα. Οι Decleor πάρα πολύ καλές αν και τσιμπημένες, αλλά για απαιτητικά δέρματα αξίζουν τα λεφτά τους.

Ελένη, La Roche-Posay είναι η εταιρία που ήταν παλιά Phas? Ξέρεις?

Μια που λέτε για κρέμες ρε κορίτσια πείτε μου και μένα να ξεκινήσω αντιρυτιδική τώρα που μπαίνω στα 30;;; Έχω ρυτιδούλες κάτω από τα μάτια μόνο αλλά με ενοχλούν πολύ! :(

Έχω λιπαρό δέρμα και δεν βρίσκω κρέμα που να μην ξυπνάω το άλλο πρωί με μούρη γεμάτη σπυράκια!

Αντιρυτιδική θα έλεγα όχι ακόμα, είσαι μικρή και έχεις λιπαρό δέρμα. Πιστεύω πως δεν χρειάζεται. Αλλά να πάρεις οπωσδήποτε κρέμα ματιών και μια καλή μη-λιπαρή ενυδατική για το πρόσωπο (όχι Nivea, L'Oreal κλπ).

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καλε υβριδικο ειναι ενα μανον που στο βαζει στο νυχι κ μετα στο ειδικο "φουρνακι", το ψηνει, και ετσι δεν ξεφλουδαει ουτε χαλαει. Φευγει με ασετον, και δε χαλαει το νυχι σου οπως με το ψευτικο νυχι!

Η Λα Ροσε δε ξερω πως λεγοταν παλια εγω παντα Λα ροσε-Ποσαι την ηξερα:tongue: Τη χρησιμοποιω απο 22 ετων on and off.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...