Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Και μια που σας βρήκα εδώ μαζεμένες έχω ερώτηση. Θα έρθει η μαμά μου Αγγλία και αναρωτιέμαι πόσο θα βρει άκρη στο αεροδρόμιο που δεν μιλάει καθόλου Αγγλικά. Ξέρει γερμανικά μεν αλλά δεν ξέρω αν θα την βοηθήσει το γεγονός αυτό μια που οι Άγγλοι δεν ζορίζονται να μάθουν άλλες γλώσσες. Έχει καμμιά σας παρόμοια εμπειρία με συγγενείς που δεν μιλούσαν Αγγλικά μήπως;

emena h mama mou pou de milaei agglika de duskoleuthke

vevaia phgame kai thn phrame apo to aerodromio

eseis de 8a pate?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μια που σας βρήκα εδώ μαζεμένες έχω ερώτηση. Θα έρθει η μαμά μου Αγγλία και αναρωτιέμαι πόσο θα βρει άκρη στο αεροδρόμιο που δεν μιλάει καθόλου Αγγλικά. Ξέρει γερμανικά μεν αλλά δεν ξέρω αν θα την βοηθήσει το γεγονός αυτό μια που οι Άγγλοι δεν ζορίζονται να μάθουν άλλες γλώσσες. Έχει καμμιά σας παρόμοια εμπειρία με συγγενείς που δεν μιλούσαν Αγγλικά μήπως;

εμενα οι γονεις μου...ουτε hello αχαχαχαχαχ

θα ερθει μεχρι πανω μονη της? εχεις δυο επιλογες

1. της τα γραφεις σε ενα χαρτι κ τα δειχνει. αλλωστε στο αεροδρομιο δεν θα χρειαστει να μιλησει μεχρι να βγει. αν πρεπει να παρει λεωφορειο η τραινο ισως

2. να βρεις ενα τοπικο σερβις που να παραλαμβανει κοσμο απο το αεροδρομιο να τους φερνει πανω με αυτοκινητο. εγω ετσι εκανα

τωρα που το σκεφτομαι, μηπως πεταει μαντσεστερ κατευθειαν? αν ναι μην ανησυχεις...θα βγει εξω μια χαρα χωρις να πει κουβεντα

Φαιρυ πολυ google έχει πέσει. Και καλα το shellac το είχα ξανακούσει. Τα hd brows??? Οι πιτσιρίκες που διδάσκεις στα μαθαίνουν; :tongue:

Ελλάδα έβγαινα πιο εύκολα με άντρες. Εδώ κολλάω, μου φαίνεται ότι θα με σχολιάζουν. Ισως να είμαι υπερευαίσθητη. Θα το κοιτάξω απο Σεπτέμβρη ;)

mpa kai egw nomizw oti den paizei na se sxoliasoun

an dld eisai kuria kai den xesalwseis ti na poun mwre?

uDLqp1.png

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

1on pali kaneis edit kai xanomai!

oute krema de vazw an kai twra me to kolumph 8elw na parw oposdhpote!

btw an exete na proteinete kamia kalh

Τι edit έκανα πάλι; Μόνο την απάντηση στο σχόλιό σου πρόσθεσα, δεν άλλαξα κάτι.

Κρέμα να βάζεις και αν είσαι πάνω από 30 να αρχίσεις να βάζεις και νύχτας. Το ποια είναι καλύτερη εξαρτάται από το δέρμα σου. Προσωπικά θεωρώ κορυφή τη Murad και την Guinot, ειδικά για ξηρά/αφυδατωμένα δέρματα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Φαιρυ πολυ google έχει πέσει. Και καλα το shellac το είχα ξανακούσει. Τα hd brows??? Οι πιτσιρίκες που διδάσκεις στα μαθαίνουν; :tongue:

καλε δεν εχω μαθητριες!! κ αν εχω ειναι λεσβιες αχαχαχα. στους 250 πρωτοετεις εχω 5 το πολυ κοριτσια.

η κολλητη μου εδω, ειναι αρχιτεκτονας κ πολυ artist. απο εκεινη τα μαθαινω ολα. κ εχουμε πολυ πλακα (ειναι κ δυο μετρα ενω εγω μπασμενο) γιατι εγω της φτιαχνω τα καλωδια στις εκθεσεις της κ εκεινη μου ζωγραφιζει πινακες που εγω δεν τους καταλαβαινω αλλα παντα τους κρεμαω αχαχαχαχα

Μάντσεστερ απευθείας πετάει και θα πάμε να την πάρουμε. Απλά αγχώνομαι για όσο είναι μέσα στον έλεγχο και αποσκευές πχ. Αλλά αν τα κατάφεραν οι δικοί σας μάλλον τζάμπα αγχώθηκα. Εμένα στον έλεγχο όταν πρωτοήρθα με είχαν ρωτήσει πχ ποιος ο λόγος της επίσκεψης κτλ. Αλλά αν είναι θα πω την αδερφή μου να της γράψει ένα χαρτί να χει σε περίπτωση που γίνει κάνα μπέρδεμα! :)

mpa kai egw nomizw oti den paizei na se sxoliasoun

an dld eisai kuria kai den xesalwseis ti na poun mwre?

Δεν ξεσαλωνω γενικότερα, ποσο μάλλον μπροστά σε συναδέλφους :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Μια που λέτε για κρέμες ρε κορίτσια πείτε μου και μένα να ξεκινήσω αντιρυτιδική τώρα που μπαίνω στα 30;;; Έχω ρυτιδούλες κάτω από τα μάτια μόνο αλλά με ενοχλούν πολύ! :(

Έχω λιπαρό δέρμα και δεν βρίσκω κρέμα που να μην ξυπνάω το άλλο πρωί με μούρη γεμάτη σπυράκια!

thanks gia tis kremes

nai re biggi auto enow oxi oti allazeis apla pros8eteis pragmata pou den ta exw dei kai meta oi apanthseis fainontai mises h kapoios apantaei se kati pou sumplhrwses to opoio den exw dei

anyway apla me mperdevei otan eimai online

kata ta alla panw apo 30 eimai k pleon me arketes rutides

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

εγω ειμαι εναντιον των αντιρυτιδικων :) οσο βαζεις τετοια τοσο θα ταλαιπωρειται το δερμα...μην τα φορτωνεται τα δερματακια σας, να φορατε οσο πιο απλα πραγματα γινεται

Δεν ξεσαλωνω γενικότερα, ποσο μάλλον μπροστά σε συναδέλφους :)

Ε τότε σιγά μην ασχοληθούν να σε σχολιάσουν.

Αυτή η κρέμα που έβαλες, δεν μυρίζει περίεργα; Πάντα το είχα απορία :D

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Μάντσεστερ απευθείας πετάει και θα πάμε να την πάρουμε. Απλά αγχώνομαι για όσο είναι μέσα στον έλεγχο και αποσκευές πχ. Αλλά αν τα κατάφεραν οι δικοί σας μάλλον τζάμπα αγχώθηκα. Εμένα στον έλεγχο όταν πρωτοήρθα με είχαν ρωτήσει πχ ποιος ο λόγος της επίσκεψης κτλ. Αλλά αν είναι θα πω την αδερφή μου να της γράψει ένα χαρτί να χει σε περίπτωση που γίνει κάνα μπέρδεμα! :)

na mh fovasia tpt den 8a ths poun

na ths peis mono na paei apo ekei pou leei eu citizens

erxete na gnwrisei ton Chris?

to pate sovara e?

uDLqp1.png

kata ta alla panw apo 30 eimai k pleon me arketes rutides

Αν έχεις ρυτίδες, τότε να πάρεις μια καλή ενυδατική (όχι απαραίτητα αντιρυτιδική, αλλά κάποια που να είναι για ξηρό δέρμα) και με τίποτα Clinique!

Και επίσης κρέμα για τα μάτια.

Αυτή η κρέμα που έβαλες, δεν μυρίζει περίεργα; Πάντα το είχα απορία :D

Εχει λιγάκι έντονο άρωμα, οχι ασχημο, αλλα είναι η καλύτερη κρέμα που έχω δοκιμάσει στο δέρμα μου. Ξέρεις, είναι να σου ταιριάξει!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...