Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσένα ❤️

Με την ευκαιρία να πω πως ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το ενδιαφέρον τους. Πραγματικά πήρα πολλά μηνύματα και προσωπικά που πραγματικά δεν έχω λόγια.  Είναι συγκινητικό. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Εμείς πάντα δουλεύαμε σε διαφορετικές περιοχές με τον άντρα μου και εγώ συνήθως σε ανδροκρατούμενους χώρους, ενώ αυτός σε γυναικοκρατούμενους, οπότε πάντα βγαίναμε χωριστά, αλλιώς θα είμασταν και οι δύο κλεισμένοι μέσα.

.

εννοεις οτι μενατε κ σε διαφορετικα μερη? γιατι εμεις θα ειμαστε απο φετος...ΣΚ θα βρισκομαστε :|:neutral::? οποτε θα ειναι χειμωνας αλλαγων για εμας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

egw den exw sunh8hsei na vgainw monh mou. edw exw vgei 2-3 fores me ta koritsia apo to grafeio alla auth pou to kanonize perissotero kai htan pio sundetikos krikos mias kai htan kai auth office based leipei me maternity apo to marth opote den xerw pote 8a xanavgw. idiaiteros vradu k xwris paidi

uDLqp1.png

πριν κανω τα παιδια το ειχα τακτικο να βγαινω η με φιλες η με το γραφειο. φυσικα οταν καναμε ολοι παιδια αλλαξαν κ τα πραγματα. αλλα κ παλι μα για lunch θα παω, μα κατι θα κανω δεν γινεται....χρειαζομαι λιγο me time που κ που :mrgreen:

εννοεις οτι μενατε κ σε διαφορετικα μερη? γιατι εμεις θα ειμαστε απο φετος...

Όχι, εννοώ σε διαφορετικές περιοχές του Λονδίνου και με διαφορετικά ωράρια, οπότε δεν ήταν εύκολο να συναντηθούμε μετά τη δουλειά για να βγούμε έξω μαζί.

Έτσι μέσα στην εβδομάδα είχαμε ο καθένας το δικό του πρόγραμμα και μαζί βγαίναμε τα σαββατοκύριακα.

Το καλό είναι ότι μετά το μωρό δεν άλλαξε τίποτα, και πριν χώρια βγαίναμε και μετά το ίδιο :P

xenes glwsses! ti einai to hd brows ?

Φέρυ έχω να πω ότι για κοπέλα που δεν είσαι girlie ξέρεις πράγματα που εμείς οι υπόλοιπες δεν τα έχουμε ούτε ακουστά! Μήπως δεν μας λες όλη την αλήθεια? χεχεχε

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Χωρίς να υποστηρίζω οτι η Αγγλία είναι παράδεισος(που δεν είναι!) απλά επειδή αμφισβητείται(δεν είναι ορθογραφικό) διαρκώς το γεγονός της εγκληματικότητας στην Ελλάδα αναφέρω το άρθρο που μόλις διάβασα και μου σηκώθηκε η τρίχα.

(http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=233326&catid=4)

Κατά τα άλλα διαβάζοντας γενικά ειδήσεις όχι μόνο από Ελλάδα και Αγγλία αλλά απ όλο τον κόσμο έχω να δηλώσω οτι σιχάθηκα που είμαι άνθρωπος.

xenes glwsses! ti einai to hd brows ?

να διευκρινισω, να αγορασεις τα μανω ειναι ακριβα κ θες κ λαμπα κ ποσα ακομα. πας για μανικιουρ κ ζητας shellac

λοιπον τα HD brows (φρυδια) ειναι οτι καλυτεροτερο εχει βγει αχαχαχα το λατρευω κ τα φτιαχνω ετσι πλεον. περιλαμβανει κερι, τσιμπιδακι κ την καταπληκτικη κλωστη!!!! με μια κλωστη σου τα τελειοποιουν. στα περνανε κ με μια βαφη που κραταει για ενα μηνα τουλαχιστον. ειδικα εγω που εχω μικρα κ αραια φρυδια μου τα κανει τελειοτατα!!!!

Χωρίς να υποστηρίζω οτι η Αγγλία είναι παράδεισος(που δεν είναι!) απλά επειδή αμφισβητείται(δεν είναι ορθογραφικό) διαρκώς το γεγονός της εγκληματικότητας στην Ελλάδα αναφέρω το άρθρο που μόλις διάβασα και μου σηκώθηκε η τρίχα.

Δεν αμφισβητείται το γεγονός της εγκληματικότητας στην Ελλάδα αλλά το πώς συγκρίνεται με την εγκληματικότητα στην Αγγλία. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Όχι, εννοώ σε διαφορετικές περιοχές του Λονδίνου και με διαφορετικά ωράρια, οπότε δεν ήταν εύκολο να συναντηθούμε μετά τη δουλειά για να βγούμε έξω μαζί.

Έτσι μέσα στην εβδομάδα είχαμε ο καθένας το δικό του πρόγραμμα και μαζί βγαίναμε τα σαββατοκύριακα.

Το καλό είναι ότι μετά το μωρό δεν άλλαξε τίποτα, και πριν χώρια βγαίναμε και μετά το ίδιο :P

Φέρυ έχω να πω ότι για κοπέλα που δεν είσαι girlie ξέρεις πράγματα που εμείς οι υπόλοιπες δεν τα έχουμε ούτε ακουστά! Μήπως δεν μας λες όλη την αλήθεια? χεχεχε

1on pali kaneis edit kai xanomai!

2on egw isws eimai xeiroterh apo th feru sta girly 8emata. sto sxoleio phgaina me antrikh gravata kai me to vapsimo den exw sxesh!

exw ta idia kalhntika xronia

agorazw pou kai pou kanena akoma alla genika de xrhsimopoiw

oute krema de vazw an kai twra me to kolumph 8elw na parw oposdhpote!

btw an exete na proteinete kamia kalh

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

η κολλητη μου ειναι artist!!!! ως κολλητη δινω μεγαλη σημασια σε αυτα που μου λεει. κ δεν ειπα δεν ειμαι girlie. παντα ειμαι περιποιημενη, βαμμενη, με τα φουστανακια μου κλπ. αλλο που δεν συζηταω γι αυτα, που δεν ειμαι στα μαγαζια με τις ωρες κλπ. κ το μαλλακι μου φτιαγμενο το εχω, κ βαμμενο διοτι με ασπρισε η ζωη αχαχαχαχα

Και μια που σας βρήκα εδώ μαζεμένες έχω ερώτηση. Θα έρθει η μαμά μου Αγγλία και αναρωτιέμαι πόσο θα βρει άκρη στο αεροδρόμιο που δεν μιλάει καθόλου Αγγλικά. Ξέρει γερμανικά μεν αλλά δεν ξέρω αν θα την βοηθήσει το γεγονός αυτό μια που οι Άγγλοι δεν ζορίζονται να μάθουν άλλες γλώσσες. Έχει καμμιά σας παρόμοια εμπειρία με συγγενείς που δεν μιλούσαν Αγγλικά μήπως;

Φαιρυ πολυ google έχει πέσει. Και καλα το shellac το είχα ξανακούσει. Τα hd brows??? Οι πιτσιρίκες που διδάσκεις στα μαθαίνουν; :tongue:

Ελλάδα έβγαινα πιο εύκολα με άντρες. Εδώ κολλάω, μου φαίνεται ότι θα με σχολιάζουν. Ισως να είμαι υπερευαίσθητη. Θα το κοιτάξω απο Σεπτέμβρη ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Δεν αμφισβητείται το γεγονός της εγκληματικότητας στην Ελλάδα αλλά το πώς συγκρίνεται με την εγκληματικότητα στην Αγγλία. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Η αλήθεια είναι οτι δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στις δύο χώρες. Αν όμως σκεφτείς πόσα γίνονται καθημερινά σε μια χώρα στο μέγεθος της Ελλάδας... Δέκα λεπτά διάβασα ειδήσεις και έχω φρικάρει. Και δεν μιλάμε για την Αθήνα αλλά για φαινομενικά μικρές και "ήσυχες" περιοχές. Έχουν ξεφύγει εντελώς τα πράγματα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...