Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Ευχαριστώ!

Έχω πάψει να ελπίζω σε παρέα εκτός δουλειάς με τους συναδέλφους. Το ΙΤ είναι παραδοσιακά ανδροκρατουμενο και εδώ δεν παίζει αυτό που γινόταν στην Ελλάδα, δηλαδή τα ΣΚ να βγαίνουμε συν γυναιξί και τέκνοις.

Ευελπιστώ σε παρέες μέσω του tennis club και του σχολείου του παιδιού απο Σεπτεμβρη :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

einai pantws koinwnika axio pereterw ereunas poso diaforetika vlepoun to idio 8ema 2 oi perissoteroi an8rwpoi.

egw nomizw oti oi h8ikes axis pou 8a parei edw o gios mou einai kaluteres apo oti sthn ellada kai einai enas logos pou akoma kian eftiaxnan sthn ellada den 8a h8ela na epistrepsw.

ratsismos, sexismos kai eleipsh apodoxhs ths diaforetikothtas einai isws liga ap'osa me stenoxwroun sthn patrida mou. de lew oti edw einai teleia alla mou fainete megaluterh h apodoxh ths diaforetikothtas. toulaxiston sto Londino (gia na mh genikevw)

uDLqp1.png

Ευχαριστώ!

Έχω πάψει να ελπίζω σε παρέα εκτός δουλειάς με τους συναδέλφους. Το ΙΤ είναι παραδοσιακά ανδροκρατουμενο και εδώ δεν παίζει αυτό που γινόταν στην Ελλάδα, δηλαδή τα ΣΚ να βγαίνουμε συν γυναιξί και τέκνοις.

Ευελπιστώ σε παρέες μέσω του tennis club και του σχολείου του παιδιού απο Σεπτεμβρη :)

xaxa kai egw euxomai mhpws anaptuxw ton kuklo mou apo to golf kai to sxoleio

alla sxoleio pame ton allo septemvrh

oso gia to golf, sto prwto ma8hma mono mia kopela mou fanhke oti 8a mporousame pi8anon na kanoume parea alla einai apo makria

uDLqp1.png

Καλή επιτυχία στις φιλίες σας κορίτσια. Αν δεν δείτε προκοπή με το τέννις και το γκολφ, δοκιμάστε κάποιο ομαδικό σπορ. Ο χορός είναι μια καλή λύση γιατί οι άνθρωποι που κάνουν χορό είναι συνήθως πολύ κοινωνικοί.

einai pantws koinwnika axio pereterw ereunas poso diaforetika vlepoun to idio 8ema 2 oi perissoteroi an8rwpoi.

Είμαι σίγουρη πως έχουν ασχοληθεί άπειροι κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, ανθρωπολόγοι (και άλλοι -λόγοι) με το συγκεκριμένο θέμα.

Πάντως αν νομίζεις ότι στην Αγγλία δεν υπάρχει ρατσισμός και σεξισμός, μάλλον δεν έχεις καταλάβει σε τι κοινωνία ζεις. Όσο για την αποδοχή της διαφορικότητας, εξαρτάται από το είδος. Κάποιες διαφορικότητες είναι πιο αποδεκτές από κάποιες άλλες, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πού το πάω. Επιπλέον αυτή την αποδοχή της διαφορικότητας την πληρώνεις αλλού: στον ατομικισμό και στην κοινωνική αδιαφορία.

Το κέντρο του Λονδίνου από αυτή την άποψη δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό της υπόλοιπης χώρας. Και δεν το λέω για να σε κοντράρω, αυτή είναι πραγματικά η γνώμη μου.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ευχαριστώ!

υπομονη!!! θα τον μεθυσουμε τον ηλιο, σιγουρα ναι :)

κανουμε αγωνα μεσα απο τα πανεπιστημια αυτη τη στιγμη για τα women in stem, gender equalities κλπ. δες ukrc μηπως μπορεις να δικτυωθεις :)

κ στην Ελλαδα εχει ξεκινησει αρκετη δουλεια πανω σε αυτο, βλεπε women on top

εγω βεβαια ανηκω στην κατηγορια οπου προτιμω την ανδρικη φιλια :mrgreen::mrgreen: εχω πολυ λιγες φιλες σε σχεση με φιλους. δεν παω για shopping, μονο ονλαιν, λατρευω τα gadgets, λατρευω widgets κλπ...δυσκολο να βρω κοπελα στα μετρα μου κ αμα αρχισει να μου λεει για γαλλικες δαντελες κ shellac μανικιουρ ανατριχιαζω αχχαααχαχαχα

Διαφημίσεις

Παρομοιως! Είμαι όμως και παντρεμένη, οπότε ούτε οι συνάδελφοι κάνουν κίνηση να μου πουν για μπύρες μετά τη δουλεια, ούτε στον άντρα μου νομίζω να άρεσε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι συχνά ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Παρομοιως! Είμαι όμως και παντρεμένη, οπότε ούτε οι συνάδελφοι κάνουν κίνηση να μου πουν για μπύρες μετά τη δουλεια, ούτε στον άντρα μου νομίζω να άρεσε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι συχνά ;)

Γιατί Χρύσα; Εγώ μια χαρά βγαίνω μόνη μου αν και παντρεμένη, και δεν βλέπω να έχει πρόβλημα κανένας από τους συναδέλφους.

Μήπως να έβαζες νερό στο κρασί σου;

P.S. To shellac τι είναι;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Εγω να βάλω :) Αν είναι αποδεκτό εδώ να το ξαναδώ το θέμα ;)

Αν δεν έχετε δει ήδη το φεγγάρι, βγείτε έξω τώρα!

κοιτα....αν θελω να βγω με το γραφειο κ ολοι αντρες να ειναι θα βγω. ισα ισα που γελαμε πολυ οσο geeks κ αν ειμαστε, κ φυσικα θα βγουμε καποια στιγμη. κ οι αλλοι παντρεμενοι ειναι (οχι ολοι) αλλα οταν βγει το γραφειο δεν τρεχει τιποτα. κ ο αντρας μου που συνεργαζεται με την ιατρικη κ την ψυχολογια με γυναικες ειναι κυριως αλλα δεν νομιζω οτι αυτο σημαινει κατι. ουτε σε κακοχαρακτηριζουν....νομιζω ως ανθρωποι πρεπει καποιες φορες να κανουμε πραγματα για τον εαυτο μας. χωρις συζυγους κ παιδια μαζι ;)

εγω γραφτηκα γυμναστηριο για φετος χιχιχι

Διαφημίσεις

εχω την εντυπωση πως εδω ειναι περισσοτερο αποδεκτο απ οτι στην ελλαδα!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: τουλαχιστον η εμπειρια μου η προσωπικη αυτο μου εδειξε....υπαρχει κοσμος που μου την πεφτει παρουσια του συζυγου :eek::eek::eek:

!

εν τω μεταξυ το σκεφτομαι αυτο που ειπες κ αναρωτιεμαι...μηπως φταιμε κ εμεις οι γυναικες που εχουμε ονομασει τον χωρο μας ανδροκρατουμενο κ δεν νιωθουμε ισες? :rolleyes::rolleyes: μου εδωσες food for thought για ενα μαθημα που διδασκω χεχεχεχ

Εμείς πάντα δουλεύαμε σε διαφορετικές περιοχές με τον άντρα μου και εγώ συνήθως σε ανδροκρατούμενους χώρους, ενώ αυτός σε γυναικοκρατούμενους, οπότε πάντα βγαίναμε χωριστά, αλλιώς θα είμασταν και οι δύο κλεισμένοι μέσα.

Ποτέ δεν έχω σκεφτεί να μην βγω με άντρες επειδή είμαι παντρεμένη, ούτε εδώ ούτε στην Ελλάδα.

Το φεγγάρι βγήκα στο μπαλκόνι να το δω, αλλά δεν φαίνεται. Θα περιμένω να γυρίσει και θα δοκιμάσω αργότερα. Πότε έχουμε πανσέληνο;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...