Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Το κακό εδώ είναι ότι πιανομαστε απο λέξεις και κάνουμε την τρίχα τριχιά. Ομοίως Νατασα, δεν έχω παρέες εδώ (αν και προσπαθώ η ερημη) μιας και δουλεύω σε αντροκρατουμενο περιβάλλον και δεν είναι εύκολο να βγω με τους άντρες για μπύρες μετά τη δουλεια Μια γυναικα μόνη μου. Θα ήθελα πολυ να κάνω παρέα με άλλους έλληνες στην περιοχή, όπως λες και εσύ, γιατί καταλαβαινομαστε καλύτερα. Γι' αυτό θεωρώ ότι η Φαιρυ περνάει καλύτερα απο όλες μας, γιατί έχει πολλές παρέες και ανάμεσα τους και Ελληνες.

Χτες συμπτωματικά βγήκα για μπύρα με μια Ελληνίδα που γνώρισα εδώ, σύζυγος ενός Πορτογαλου που δουλεύει στην εταιρεία μου. Η κοπέλα ζει στην Ελλάδα και τον επισκέπτεται μόνο στις διακοπές. Μου φάνηκε απίστευτο το ποσά πράγματα είχαμε να πούμε, σε αντίθεση πχ με τις αγγλίδες μαμάδες των φίλων του γιου μου απο το pre-school με τις οποίες αγωνίζομαι να βρω θέματα να κάνουμε κουβέντα στα παιδικά πάρτυ.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορεί να μου είχες προτείνει εσυ αντιστοιχα κάποιον και επειδή έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σου να ειχα πει στειλτον και να μου είχε βγει καλύτερος.

auto to teleutaio den to 8ewrw visma.

ektws kai an o allos htan teleiws asxetos.

an htan kapoios pou pisteva oti einai kalos giati doulevame kapoia stigmh mazi to 8ewrw reference kai einai super

giauto kratame kales sxeseis me tis prohgoumenes douleies mas

uDLqp1.png

thanks gia thn plhroforia

gia pes apla ton egrapses se odontiatro kai pate ka8e pote?

8a elegxei kapoios an h anaptuxh tou einai opws 8a eprepe h oxi? den enow mono upsos/varos alla kuriws an exei kapoio 8ema special education need h kati tetoio.

Τον έγραψα απλα στον οδοντίατρο που είμαι γραμμένη και εγω. Δικαιούνται δωρεάν check ups κάθε έξι μήνες.

Δεν ξέρω αν προβλέπεται άλλη αξιολόγηση απο health visitor σαν αυτή που περιγραφεις. Νομίζω ότι αν έχεις ανησυχίες μπορείς να τους ζητήσεις να σε επισκεφτούν αλλα δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη προγραμματισμένη απο αυτούς επίσκεψη (τουλάχιστον δεν με έχουν ειδοποιήσει για κάποια).

Για τυχον μαθησιακά προβλήματα θεωρώ ότι μπορούν να σε ενημερώσουν οι κοπέλες στο σταθμό. Τουλάχιστον εμένα μου παρουσίασαν αναλυτικά που βρίσκεται ο Κωνσταντίνος σε σχέση με το Early Years Foundation.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Γεια σου βρε Ειρήνη! Ολα καλα, αύριο πετάμε για Ελλάδα :)

Το laminate μόνο με νερό, ξύδι και ένα ειδικό απορρυπαντικά της Method. No more steam cleaning over it :(

Διαφημίσεις

Βισμα μιλας για κάποιον που δεν έχει τα τυπικα προσόντα. Δεν υπάρχει περιπτωση στον ιδιωτικό τομέα να προσλάβει να πληρώνει κανεις κανέναν που δεν έχει καν τα τυπικα προσόντα. Πρεπει να ειναι η κόρη του πρωθυπουργού.

RLcRp1.png

kai telos re biggi me ta tosa edit pou kaneis alla diavazei o enas alla o allos kai ginete mperdema. me xana8ewrw xazh kai lew ma kala auto pws kai den to diavasa prin.

Δεν φταίνε τα edit καλή μου που δεν βγάζεις νόημα. Η Travelgirl μια χαρά κατάλαβε πού αναφερόμουν :P

Τα παιδιά συνήθως δεν τα παρακολουθούν μετά το 2-year review, αν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Το επόμενο review είναι αυτό που κάνουν στο reception class. Καλύτερα να ρωτήσεις στο surgery που είσαστε γραμμένοι γιατί το κάθε trust ακολουθεί διαφορετικό πρόγραμμα σχετικά με το πόσα reviews κάνουν και πότε. Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο, ίσως να υπάρχει κάποιο drop-in clinic που μπορείς να τον πας.

Χτες συμπτωματικά βγήκα για μπύρα με μια Ελληνίδα που γνώρισα εδώ, σύζυγος ενός Πορτογαλου που δουλεύει στην εταιρεία μου. Η κοπέλα ζει στην Ελλάδα και τον επισκέπτεται μόνο στις διακοπές. Μου φάνηκε απίστευτο το ποσά πράγματα είχαμε να πούμε, σε αντίθεση πχ με τις αγγλίδες μαμάδες των φίλων του γιου μου απο το pre-school με τις οποίες αγωνίζομαι να βρω θέματα να κάνουμε κουβέντα στα παιδικά πάρτυ.

Χρύσα γιατί δεν παρακολουθείς τι συζητάνε μεταξύ τους για να παίρνεις ιδέες; Θέματα επικαιρότητας είναι συνήθως τα πιο συνηθισμένα. Όσο πιο κουτσομπολίστικα, τόσο καλύτερα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

To steam cleaner το χρησιμοποιώ στα πλακάκια των μπάνιων, στις λεκάνες, στα τζάμια και στο πάτωμα απο βινύλιο της κουζίνας.

Βαλίτσες απόψε! Χτες τελείωσα το σίδερο :rolleyes:

Νατασσα για αναπτυξιακα θεματα υριως θα σε ενημερωνουν οι παιδαγωγοι, αυτοι γνωριζουν που βρισκεται καθε παιδακι και που θα επρεπε να βρισκεται και βλεπουνε και αλλα θεματα, πχ ASD, ADHD klp. (αν και πολλα απο αυτα γινονται εμφανη σε λιγο μεγαλυτερη ηλικια). Αν συζητησουν μαζι σου και συμφωνησεις κι εσυ οτι υπαρχει καποιο θεμα και θελει ψαξιμο, τοτε θα σε κανουν refer σε ομαδα ειδικων (ειδικοι παιδιατροι, λογοθεραπευτες κλπ) ή αν προκειται για mental health στο CAMHS (child and adolescent mental health service).

Aν εχεις απο μονη σου καποια ανησυχια τοτε μπορεις να πας στο gp και θα σε παραπεμψει εκεινος στο καταλληλο επιτελειο επαγγελματιων. Καποιες φορες περιπτωσεις υπερκινητικοτητας ή ασπεργκερ ειναι τοσο mild οταν το παιδι βρισκεται σε εκτος σπιτιου που γινονται μονο αντιληπτες απο τους γονεις στο οικογενειακο περιβαλλον.

Οδοντιατρο μπορεις να τον πας καθε 6 μηνες απο το πρωτο δοντι, απλως τον γραφεις στον οδοντιατρο που εισαι κι εσυ.

Διαφημίσεις

Οι μαθησιακές δυσκολίες είναι μια Πόλυ μεγάλη γκάμα ιδιαιτεροτήτων που στην ουσία η ολοκληρωμένη εξεταδη πορεί να γίνει οτάν το παιδι παει σχολείο. Απο τα 3 όμως κ μετα μπορούν να διαπιστωθούν κάποιες δυσκολίες αλλά συνήθως μιλάμε για πραγματα αρκετά σοβαρά που φαίνονται σ τέτοιες ηλικίες. Δυσλεξία πχ είναι δύσκολο μιας κ το παιδι ακόμα δεν γράφει. Αν όμως πχ μπερδεύει αριθμούς οπώς το 1 με το 7 Κάλο είναι να το κοιτάξει κανεις. Επίσης καλο είναι να κοιταχτουν τα ματια απο αύτη ρην ηλικία οπου αν υπάρχει θέμα πχ υπερμετρωπία μπορεί να επιβαρύνει την ανάπτυξη. Τέλος αν το παιδι πχ δεν μπορεί να πηδήξει, δεν ισορροπεί η δεν περπατάει καλά μπορεί να μην είναι θέμα ανατομικό άλλα μαθησιακή δυσκολία, πρόβλημα στα μάτια κλπ. Σίγουρα οι δασκάλες στον παιδικό μπορούν να ξεχωρίσουν κάποια βασικά πράγματα. Επίσης αν ο μπαμπάς έχει κάποια μαθησιακή δυσκολία τοτε οι πιθανότητες να κληρονομηθουν είναι πολύ μεγάλες

Οδοντίατρο τον πάω κ εγώ Μάζι μου καθέ εξι μηνες

Χρύσα γιατί δεν παρακολουθείς τι συζητάνε μεταξύ τους για να παίρνεις ιδέες; Θέματα επικαιρότητας είναι συνήθως τα πιο συνηθισμένα. Όσο πιο κουτσομπολίστικα, τόσο καλύτερα.

Αυτό κάνω, μη νομίζεις :rolleyes:

Btw, ευχαριστω για την περιγραφή του πως βρίσκεις προσωπικά τα πράγματα στην Ελλάδα. Η Ελλάδα όπως την βλέπω εγω είναι υπό διάλυση. Είναι ενθαρρυντικό να ακούω ότι δεν είναι για όλους και παντού έτσι :)

Aυτό δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκω και πολλά πράγματα που με χαλάνε (πχ το ότι οι άνθρωποι εδώ έχουν άλλες αξίες που δεν μου ταιριάζουν απαραίτητα ή οι υπηρεσίες του NHS δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που ήλπιζα κ.α.)

Αυτοί είναι και για μας οι βασικοί λόγοι που θέλαμε να φύγουμε, ειδικά λόγω του παιδιού. Αν δεν είχα παιδί δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή (αν και ομολογουμένως μου έτυχε μια καλή επαγγελματική ευκαιρία που ίσως να με δελέαζε ανεξαρτήτως παιδιού, αν και μάλλον όχι). Ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για το τι θα γινόταν αν ίσχυε το μεν ή δεν ίσχυε το δε, οπότε αυτά είναι απλές υποθέσεις.

Btw, ευχαριστω για την περιγραφή του πως βρίσκεις προσωπικά τα πράγματα στην Ελλάδα. Η Ελλάδα όπως την βλέπω εγω είναι υπό διάλυση. Είναι ενθαρρυντικό να ακούω ότι δεν είναι για όλους και παντού έτσι :)

Όχι δεν είναι υπό διάλυση, σε καμία περίπττωση. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η Ελλάδα αρχίζει να γίνεται Αγγλία, με την άσχημη έννοια βέβαια. Περισσότερη φτώχεια στα ευάλωτα κοινωνικά στρώματα (νέοι, συνταξιούχοι, οικογένειες με ένα μισθό), συρρίκνωση της μεσαίας τάξης και φυσικά αρκετή αβεβαιότητα για το μέλλον. Χωρίς την ανάλογη οικονομική ανάπτυξη, δυστυχώς - αλλά αυτό ίσως να αλλάξει στο μέλλον.

Οι φόροι είναι μεγάλο θέμα, ειδικά για αυτούς που είναι καλοπληρωμένοι μισθωτοί (με μεγάλα/καινούρια σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα κλπ) λόγω των έξτρα εισφορών και διάφορων χαρατσίων. Αν και απ' ό,τι μου έλεγαν οι αγγλίδες φίλες μου, τα ίδια σχεδόν παράπονα υπάρχουν κι εδώ μετά τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις.

Γενικά υπάρχουν δουλειές, αρκεί να είσαι ευέλικτος - να αλλάξεις πόλη, να ασχοληθείς με κάτι παρεμφερές με το αντικείμενό σου και όχι με αυτό ακριβώς που έκανες πάντα, να δεχτείς έναν χαμηλότερο αρχικό μισθό ή χαμηλότερη θέση - δηλαδή πράγματα που στην Αγγλία θεωρούνται στάνταρ. Δεν υπάρχουν τόσες δουλειές όσο παλιά και φυσικά δεν υπάρχει πια το χωνευτήρι που λέγεται δημόσιο και απορροφούσε τον κάθε βολεψάκια (όχι ότι δεν υπάρχει δημόσιο αλλά δεν γίνονται τόσες προσλήψεις όσο παλιά κι αυτό λογικό είναι να επιβαρύνει την αγορά αφού ο ιδιωτικός τομέας δεν έχει την ικανότητα να καλύψει το κενό).

Και λεφτά υπάρχουν, αλλά σαφώς λιγότερα από παλιά και ενδεχομένως όχι αρκετά για να μας συντηρήσουν στο επίπεδο ζωής που απολαμβάναμε παλιότερα.

Για να πούμε και κάτι πιο λάιτ - τέλεια μέρα σήμερα! Λατρεύω τη ζέστη :cool:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Βισμα μιλας για κάποιον που δεν έχει τα τυπικα προσόντα. Δεν υπάρχει περιπτωση στον ιδιωτικό τομέα να προσλάβει να πληρώνει κανεις κανέναν που δεν έχει καν τα τυπικα προσόντα. Πρεπει να ειναι η κόρη του πρωθυπουργού.

Φτου! Αποκαλύφθηκα!!! Μανίνα Σαμαρά, χαίρω πολύ :P

peekaboo kalo taxidi sou euxomai! ego exw polles sunadelfises pou malista 8a teriazame na kanoume parea alla einai oles home based kai menoun makria.

genika to 8ema ths apostashs einai sumantiko sto londino. evelpistw pws otan xekinhsei to sxoleio 8a exoume pio local gnwrhmies.

alla einai kai to oti 8elw na milaw ellhnika sthn parea! den noiw8w akoma toso confident me ta agglika mou :)

pistevw pantws pws prepei na dwsoume mia eukairia sth gnwrimia edw !

oso gia tis anaptuxh tou, den exw kamia idiaiterh anusuxia alla 8elw na xrw an mporw na kanw kati, alla euxaristw gia ta tips kai tis sumvoules

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...