Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

biggi mou oi politikoi pleon xrhsimopoioun thn epirroh tous perissotere stous diaforous epixeirhmatikous kladous.

stis de trapezes polu suxna paizei to visma.

to xeka8arisa de enow to na valeis kapoion gnwsto pou sou kanei, enow to na valeis ena gnwsto xwris na exeis idea an sou kanei alla 8eleis na euxaristhseis kapoion kai les ok den peirazei 8a ma8ei.

anway kalws exei douleia o ka8enas. h anergia einai kako pragma.

Συγγνώμη Νατάσα αλλά αν αυτό εννοούσε η Φέρυ πιο πάνω όταν έλεγε για βύσμα, πραγματικά αναρωτιέμαι αν φαντάζεστε ότι εμείς που επιστρέψαμε Ελλάδα επιστρέψαμε επειδή είχαμε όνειρο να βολευτούμε σε μια θεσούλα και επιλέξαμε αυτή ακριβώς τη χρονική συγκυρία για να το κάνουμε. Αυτό θα ήταν όχι απλά ανόητο αλλά και πανηλίθιο. Εκτός βέβαια αν το βύσμα μας ήταν τόσο γερό που μας βόλεψε σε διευθυντικές θέσεις με εγγυημένη μονιμότητα, οπότε απλά ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ. Crisis, what crisis? :rolleyes:

Μερικές φορές το ποιος είσαι φαίνεται από τα κίνητρα που αποδίδεις στους άλλους.

Και σταματήστε επιτέλους αυτή την καραμέλα του εμάς μας αρέσει εδώ, εσάς σας αρέσει εκεί, λες και το πού μας αρέσει είναι το μοναδικό κίνητρο για να πάρουμε αποφάσεις. Δεν είμαστε ομάδες να βγούμε με τα πανώ στους δρόμους, δεν χρειάζεται να μας αρέσει μόνο σε ένα μέρος. Εμένα μια χαρά μου άρεσε εδώ, μια χαρά μου αρέσει κι εκεί. Και σε όσους αρέσει μόνο εδώ και όχι εκεί μαγκιά τους. Και σε όσους δεν αρέσει πουθενά πάλι μαγκιά τους. Δεν θα βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι ντε και καλά.

Ενδιαφέρον πάντως ότι της καθεμιάς της αρέσει εκεί που είναι. Καμία κοπέλα εδώ μέσα δεν έχει το παραμικρό παράπονο από τη ζωή της (εκτός από μία που είχε μπει πριν λίγο καιρό, δεν θυμάμαι το όνομά της, και τα έχωνε άγρια, αλλά ΟΚ αυτή δεν ξαναμπήκε). Οι υπόλοιπες είμαστε η χαρά της Πολυάννας :tongue:

Ε λοιπόν κι εγώ δεν μπορώ και να τα δω όλα μαύρα επειδή σε κάποιες δεν αρέσει η Ελλάδα τώρα, πριν ή γενικώς. Καλά κάνετε και δεν σας αρέσει, καλά κάνετε και πιστεύετε ότι η Αγγλία σας πρόσφερε μοναδικές ευκαιρίες καριέρας, ασφάλεια, οικονομική ευμάρεια, ένα ευνοϊκό μέλλον για τα παιδιά σας, καλύτερη υγειονομική περίθαλψη, ανθηρή κοινωνική ζωή, καλύτερη ποιότητα πόσιμου νερού και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Προσωπικά νιώθω ευτυχισμένη που πάντα μπορούσα να κάνω τις κινήσεις που ήθελα να κάνω. Ήθελα να έρθω Αγγλία και ήρθα, ήθελα να μείνω και έμεινα, ήθελα να φύγω και έφυγα. Ελπίζω και πιστεύω στο μέλλον να μπορέσω να ξαναγυρίσω αν και όποτε το αποφασίσω.

Κάνουμε λες και η επιστροφή στην Ελλάδα είναι μετανάστευση στο Τιμπουκτού. Ήμαρτον πια.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

den katalavainw ti ennoeis me auto :Συγγνώμη Νατάσα αλλά αν αυτό εννοούσε η Φέρυ πιο πάνω όταν έλεγε για βύσμα, πραγματικά αναρωτιέμαι αν φαντάζεστε ότι εμείς που επιστρέψαμε Ελλάδα επιστρέψαμε επειδή είχαμε όνειρο να βολευτούμε σε μια θεσούλα και επιλέξαμε αυτή ακριβώς τη χρονική συγκυρία για να το κάνουμε.

an katalava kala to sxolio tis fairy(an lew den eimai kai sigourh) auto pou h8ele na pei isws htan oti dedomenhs ths katastashs katw (anerga sto 25% klp) einai polu pio pi8ano kapoios na vrei pleon douleia me visma. pantos akoma kai etsi na einai auto de meiwnei aparaithta thn axia kapoiou apla shmainei oti kapoios xwris ths katallhles gnwrhmies 8a duskoleutei polu na vrei douleia.

pantws mhn exanustasai biggi mou!

se ena thema enos forum pou milaei gia thn agglia den katalavainw ti nohma exei na epimenei kapoios gia to poso xalia einai edw kai poso teleia einai katw. anyway poia eimai egw gia na katalavw allwste.

den mpainw pleon sto trupaki na uposthrizw kati mias kai den exw na kerdisw kati.

to xw xanapei 1000 fores oti to shmaniko einai na einai kaneis opou protimaei kai opou 8ewrei kalutera gia tous prwswpikous tou logous.

uDLqp1.png

αστειο ητανε!!! α-σ-τ-ε-ι-ο!!!!! περιμενα απαντησεις του στυλ

- ε τι να κανουμε στους δυσκολους καιρους

- ευτυχως που υπαρχει κ αυτο

κ διαφορα τετοια με σκοπο να γινει χαβαλες!!!!! χαβαλες you know girls????? πως καθομαστε με την παρεα κ πειραζομαστε??? καπως ετσι???? εγω ειμαι μεγαλο πειραχτηρι τι να κανουμε....δεν ειχα σκοπο να "την πω" σε καμια.....

Είμαι σίγουρη Φέρυ ότι τα κίνητρά σου ήταν τελείως αγνά, απλά έπεσες θύμα παρεξήγησης :D

χαχαχαχαχαχα

Αχ γελάσαμε και σήμερα! Όλο γέλια είμαστε εδώ μέσα, σε καλό να μας βγει.

an katalava kala to sxolio tis fairy(an lew den eimai kai sigourh) auto pou h8ele na pei isws htan oti dedomenhs ths katastashs katw (anerga sto 25% klp) einai polu pio pi8ano kapoios na vrei pleon douleia me visma. pantos akoma kai etsi na einai auto de meiwnei aparaithta thn axia kapoiou apla shmainei oti kapoios xwris ths katallhles gnwrhmies 8a duskoleutei polu na vrei douleia.

Αντιθέτως εγώ θα έλεγα ότι το βύσμα δούλευε περισσότερο πριν. Τότε που ήταν παχιές οι αγελάδες. Γι' αυτό άλλωστε φτάσαμε εκεί που φτάσαμε, με έναν τεράστιο δημόσιο μηχανισμό στελεχωμένο από βολεψάκηδες υπαλλήλους και έναν ιδιωτικό τομέα ανίκανο να ασχοληθεί σοβαρά με οτιδήποτε πέραν της εστίασης και των rooms-to-let.

Αλλά αυτά είναι και προσωπικές απόψεις του καθενός, αναλόγως με τις εμπειρίες του. Αν έχεις βυσματώσει ή έχεις άτομα στο κοντινό οικογενειακό ή φιλικό σου περιβάλλον που το έχουν κάνει, λογικό είναι να έχεις την εντύπωση ότι το κάνουν όλοι χωρίς εξαιρέσεις ή ότι αυτός είναι ο μοναδικός ή πιο εύκολος τρόπος να βρεις δουλειά.

se ena thema enos forum pou milaei gia thn agglia den katalavainw ti nohma exei na epimenei kapoios gia to poso xalia einai edw kai poso teleia einai katw.

Αντιθέτως η επιμονή δεν είναι για το πόσο χάλια είναι εδώ, αλλά για το πόσο χάλια είναι στην Ελλάδα. Πάντα οι συζητήσεις αυτές ξεκινάνε με απορίες του στυλ "μα καλά, πώς είναι δυνατόν να προτιμάει κανείς την Ελλάδα από την Αγγλία" και όχι το αντίστροφο.

Και στην τελική, το ότι το φόρουμ είναι για την Αγγλία τι σημαίνει; Απαγορεύεται να αναφερόμαστε στην Ελλάδα; Εμείς που μέναμε Αγγλία και τώρα είμαστε Ελλάδα, όσες είναι Αγγλία και σκέφτονται να επιστρέψουν κάποια στιγμή στο εγγύς ή απώτερο μέλλον, πρέπει να πάμε σε άλλο φόρουμ; Εδώ δεν μας χωράει ο τόπος, μιλάνε οι τρεις Αγγλίδες. Ουφ.

Πάντως δεν βλέπω να συζητιέται και κανένα σημαντικό θέμα για την Αγγλία στο αγγλικό αυτό φόρουμ. Ακόμα και στο θέμα για τα σχολεία (που αυτό κι αν είναι σημαντικό θέμα) οι απαντήσεις έρχονται μία ανά πέντε μέρες και οι περισσότερες είναι όλες κι όλες δύο σειρές. Ενώ στα θέματα για την Ελλάδα πέφτουμε λες και έχουν μέλι. Γιατί άραγε;

Σκεφτείτε και το άλλο: αν δεν υπήρχαν οι συζητήσεις για την Ελλάδα, το φόρουμ αυτό θα ήταν νεκρό. Τουλάχιστον ας λέμε πάλι καλά που ανάβουν λίγο τα αίματα και ψυχαγωγούμαστε (όχι μόνο εμείς που γράφουμε αλλά και όσες διαβάζουν σιωπηλά και σχολιάζουν πριβέ) :mrgreen:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ούτε όλα είναι ρόδινα στην Αγγλία ούτε στην Ελλάδα. Εχουν αναφερθεί κατα καιρούς πολλα παράπονα για την Αγγλία απο NHS μέχρι φαγητό. Η αληθεια ειναι οτι εχουν βρει αντισταση και καταληγει να γινει συγκριση με Ελλαδα. Δηλ η μαια ηταν ασχετη ναι αλλα Ελλαδα πληρώνεις. Δηλ αν ήμουν απο Μονακό θα μπορούσα να κάνω κριτική πιο άνετα. Η περίπτωση που αναφέρεσαι Biggi ήταν η πολλαπλή προσωπικότητα η έγραφαν δυο διαφορετικά άτομα. Δεν ξαναμπήκε απο ένα post που είχα βάλει τις εξοφθαλμα αντικρουόμενες απόψεις. Δεν θα την χρησιμοποιουσα σαν φωτεινο παραδειγμα. Εν παση περιπτωσει η καθεμιά έχει κάνει τις επιλογές της και δεν υπάρχει λόγος να υπερασπίζεται την επιλογή της σε κανέναν. Σχετικά με το βισμα, δούλευα 11 χρόνια Ελλάδα και ότι βισμα αν έχει κάποιος στον ιδιωτικό τομέα αν δεν αποδίδει παίρνει πόδι στο πρώτο ξεσκαρταρισμα. Η πόρτα ανοίγει αλλα αν θα παραμείνει ανοιχτή εξαρτάται απο τον άνθρωπο. Και φυσικά πρέπει να υπάρχουν τα τυπικά προσόντα αν μιλάμε για επαγγελματίες, μηχανικούς κλπ και όχι τηλεφωνητριες.

Τώρα είδα τα μηνύματα σας μην το σβησω ξεχάστε ότι είπα για το βισμα νόμιζα το συζητούσατε σοβαρά.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

wres wres noiw8w polu xazh! kai me nomiza kai exupnh re gmt!

den eirwnevomai pragmatika den katalavainw ti diavazw!

re travel gia explain ti ennoeis giati pragmatika den katalvainw:

Η περίπτωση που αναφέρεσαι Biggi ήταν η πολλαπλή προσωπικότητα η έγραφαν δυο διαφορετικά άτομα. Δεν ξαναμπήκε απο ένα post που είχα βάλει τις εξοφθαλμα αντικρουόμενες απόψεις. Δεν θα την χρησιμοποιουσα σαν φωτεινο παραδειγμα

Τώρα είδα τα μηνύματα σας μην το σβησω ξεχάστε ότι είπα για το βισμα νόμιζα το συζητούσατε σοβαρά.

oso giauto pou les: ότι βισμα αν έχει κάποιος στον ιδιωτικό τομέα αν δεν αποδίδει παίρνει πόδι στο πρώτο ξεσκαρταρισμα. Η πόρτα ανοίγει αλλα αν θα παραμείνει ανοιχτή εξαρτάται απο τον άνθρωπο

to xanalew kai to pistevw:

pantos akoma kai etsi na einai auto de meiwnei aparaithta thn axia kapoiou apla shmainei oti kapoios xwris ths katallhles gnwrhmies 8a duskoleutei polu na vrei douleia.

kai telos re biggi me ta tosa edit pou kaneis alla diavazei o enas alla o allos kai ginete mperdema. me xana8ewrw xazh kai lew ma kala auto pws kai den to diavasa prin.

anyway kai mena m'aresei na einai zwntazo to forum alla 8a protimousa na meirazomastan idees , empeiries klp gia to pws na pername kalutera kai na lunoume 8emata pou mas apasxoloun

uDLqp1.png

na kanw mia asxeth erwthsh?

ta paidia meta apo kapoia hlikia prepei na einai grammena se kapoion health visitor h oxi?

o gios mou einai 3 kai kati. prepei na exei health visitor h apla ston gp?

uparxei kapoios pou prepei na ton vlepei gia na vlepei oti ola pane kala h oxi? p.x oso einai mikrotera exoun ena assessment peripou ka8e xrono alla egw exw kanei mono 1 mias kai eimastan mia edw mia ekei.

xerei kamia na mou pei? kai telos prepei na ton dei odontiatros?

uDLqp1.png

Δεν είμαι και πολυ αναλυτική όταν γράφω μην αυτομαστιγωνεσαι. Αναφέρθηκε η Biggi πιο πάνω για ενα άτομο που τα είχε χωσει πολυ για την ζωη στην Αγγλία, θυμάμαι ποιο άτομο εννοεί.

Ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος και οι γνωριμίες βοηθάνε σε όλες τις χώρες. Ναι θα δυσκολευτεί να βρει δουλειά αν η πολιτική της εταιρείας ειναι τέτοια. Ο Σκλαβενιτης γα παράδειγμα προωθεί το concept της οικογενειακής επιχείρησης. Δουλεύει πχ ο πατέρας, ο γιος του στο ίδιο η άλλο κατάστημα κλπ.

RLcRp1.png

Θέματα που μας απασχολούν ειναι δύσκολο να λυθούν εδώ μέσα γιατι μόλις γράψει κάποιος άσπρο πέφτουν να τον φάνε ότι ειναι μαύρο. Δεν ειναι σχέσεις φιλίας η συμπάθειας αλλα κόντρας. Δεν θα ξεχάσω την πρωτη φορά που είχα γράψει εδώ, έλεγα πόσο θα ήθελα να είχα φίλες Ελληνίδες στην Αγγλία και είχα ακούσει σχολια του στυλ καλα τόσα εκατομμύρια Αγγλους δεν βρίσκεις να κανεις παρέα, δηλ ότι να'ναι.

RLcRp1.png

Δεν είμαι και πολυ αναλυτική όταν γράφω μην αυτομαστιγωνεσαι. Αναφέρθηκε η Biggi πιο πάνω για ενα άτομο που τα είχε χωσει πολυ για την ζωη στην Αγγλία, θυμάμαι ποιο άτομο εννοεί.

Ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος και οι γνωριμίες βοηθάνε σε όλες τις χώρες. Ναι θα δυσκολευτεί να βρει δουλειά αν η πολιτική της εταιρείας ειναι τέτοια. Ο Σκλαβενιτης γα παράδειγμα προωθεί το concept της οικογενειακής επιχείρησης. Δουλεύει πχ ο πατέρας, ο γιος του στο ίδιο η άλλο κατάστημα κλπ.

ok den katalava kai arxisa na 8ewrw pws de mou kovei kai polu opws leie kai o andras mou!

mwre den einai kakes oi nwrimies apla dinoun ena provadisma se kapoion enw se kapoion allo oxi. de shmainei kati kako auto.

den exeis akousei "eixe kapoio gnwsto kai ton evale sthn trapeza?"

anyway egw exw opws eipa filous pou mphkan sth 8esh pou mphkan se idiwtikes etaireis logw twn goneiwn tous. auto de shmainei oti pleon den kanoun kala ti douleia tous. apla den eixan olio tis idies eukereies.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Η ερώτηση που έκανα πριν απο αρκετά ποστς απευθυνόταν στην Marija, στην Biggi και στην Ελένη μιας και αυτές επέστρεψαν ή είναι με το ένα πόδι πίσω. Οτι επιθυμώ να επιστρέψω Ελλάδα το έχω πει πολλάκις (εξ ου και το ενδιαφέρον μου στο πως βλέπουν/αντιλαμβάνονται τα πραγματα). Οπως επίσης έχω πει το ότι περνάω καλα και εδώ. Ξαναλέω, η δουλειά μου και η ζωή μου με ικανοποιούν, όπως επίσης και η ευρητερη ποιότητα ζωής της οικογένειας μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκω και πολλά πράγματα που με χαλάνε (πχ το ότι οι άνθρωποι εδώ έχουν άλλες αξίες που δεν μου ταιριάζουν απαραίτητα ή οι υπηρεσίες του NHS δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που ήλπιζα κ.α.)

Για να απαντήσω τώρα σ' αυτά που μου έγραψες φιλτάτη Biggi, δυστυχώς η εικόνα του Πειραιά που είδα τον Μάιο απέχει παρασαγγας απο αυτή της προ κρίσης, και απο πλευράς φτώχειας και εγκληματικότητας. Οι ρακοσυλλεκτες που είδα δυο στενά κάτω απο το πατρικό μου έψαχναν για τροφή, όχι μόνο ανακυκλώσιμα ήδη, γι' αυτό και σοκαρίστηκα. Σχετικά με τις ληστείες, δεν θυμάμαι να άκουγα για τόσες ληστείες το '90 και σίγουρα δεν είχαμε προσωπικές εμπειρίες. Σχετικά με την εγκληματικότητα της Αγγλίας, δεν διαβάζω τα γενικότερα (δεν έχω καμια πρόθεση να δημιουργώ τέτοια αγχη στον εαυτό μου :)). Το μικρό χωριό που μένω (εντάξει, είναι small town για να είμαι ακριβής) είναι η ασφαλέστερη περιοχή που έχω ζήσει/επισκεφτεί ποτέ.

Ας σταματήσουμε να βάζουμε ανθρώπους σε κουτάκια, τύπου αν θέλεις να επιστρέψεις στην Ελλάδα δεν σου αρέσει η Αγγλία και το αντίθετο.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Νατασα health visitor έχουμε ωστόσο δεν έχει ξαναδεί τον μεγάλο μετά το 2 year assessment. Σε οδοντίατρο τον πηγαίνω απο πέρυσι, όταν έκλεισε τα τρία.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Θέματα που μας απασχολούν ειναι δύσκολο να λυθούν εδώ μέσα γιατι μόλις γράψει κάποιος άσπρο πέφτουν να τον φάνε ότι ειναι μαύρο. Δεν ειναι σχέσεις φιλίας η συμπάθειας αλλα κόντρας. Δεν θα ξεχάσω την πρωτη φορά που είχα γράψει εδώ, έλεγα πόσο θα ήθελα να είχα φίλες Ελληνίδες στην Αγγλία και είχα ακούσει σχολια του στυλ καλα τόσα εκατομμύρια Αγγλους δεν βρίσκεις να κανεις παρέα, δηλ ότι να'ναι.

ela mwre, ok an8rwpoi eimaste kai allazoume. kai egw suneidhtopoihsa oti 8elw perissotero ap'oso h8ela ellhnes filous giati me autosu m sundeoun pio polla koina.

oxi olous tous ellhnes. oute einai ikanh kai anagkaia sun8hkh na einai kapoios ellhnas gia na kanw parea.

eilhkrina gia mena pou den exw polu megalo kuklo gnwrhmiwn edw to forum exei fanei shmantiko

kai exw ma8ei pragmata kai exw na pw kati me kapoion pou me katalavainei.

kala ginomaste kai kwlos kamia fora alla proswpika den krataw kakies kai katalavainw oti den mporoume na eimaste arestei se olous.

kai to periergo einai oti den exoume tpt na xwrisoume!

uDLqp1.png

Νατασα health visitor έχουμε ωστόσο δεν έχει ξαναδεί τον μεγάλο μετά το 2 year assessment. Σε οδοντίατρο τον πηγαίνω απο πέρυσι, όταν έκλεισε τα τρία.

thanks gia thn plhroforia

gia pes apla ton egrapses se odontiatro kai pate ka8e pote?

8a elegxei kapoios an h anaptuxh tou einai opws 8a eprepe h oxi? den enow mono upsos/varos alla kuriws an exei kapoio 8ema special education need h kati tetoio.

uDLqp1.png

Οχι μόνο το έχω ακούσει, έχω τουλάχιστον 2 παραδείγματα σε τράπεζα. Η αλήθεια ειναι ότι προηγήθηκαν, είχαν head start σε σχέση με τους συνυποψηφιους τους. Είχαμε προσλάβει όμως βοηθό για το τμήμα με αγγελία, συνέντευξη, μάστερ Αγγλία και όλο το χρυσόχαρτο, σε 3 μήνες είχε απολυθεί. Νόμιζε ότι όλοι έπρεπε να κυνηγάνε αυτόν αντί να κυνηγάει αυτός την παραγωγή. Ετυχε. Ηταν θέμα χαρακτήρα, δεν φάνηκε στην συνέντευξη. Μπορεί να μου είχες προτείνει εσυ αντιστοιχα κάποιον και επειδή έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σου να ειχα πει στειλτον και να μου είχε βγει καλύτερος.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...