Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Καλημέρα κοπελούδες!!!!!!!!!!!!! :cool:

Μια βδομαδούλα έλλειψα... ΤΩΡΑ σας έπιασε να τα πείτε όλα;

Πάω να διαβάσω και να σχολιάσω :mrgreen:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello girls! Τί κάνετε;;

Έχω ερώτηση...(τί πρωτότυπο!)

Θέλω να κάνω τρουφάκια και να τα πάω δώρο. Έχετε καθόλου υπόψην που μπορώ να βρω κουτί με υποδοχές μέσα(όπως είναι για τα μάφιν πχ.) ώστε να είναι ευπαρουσίαστα; Κοιτάω στο ebay αλλά το μόνο που βρήκα όπως περίπου το φαντάζομαι είναι αυτό:

http://www.ebay.co.uk/itm/5-X-WINDOW-CHOCOLATES-SWEETS-GIFT-PARTY-BOXES-RIBBON-FAVOURS-TRUFFLES-CAKE-/261252577966?pt=UK_Home_Garden_Celebrations_GiftWrapping_ET&hash=item3cd3ddfaae

Edit: Άκυρο τελικά θα χρησιμοποιήσω απλά κουτιά που βρήκα! Χμμμ να κάνω τρουφάκια τελικά ή να τα κάνω cake pops???

Esprit στα home bargains έχει τέτοια κουτιά και άλλα σχέδια επίσης, ιδανικά για να βάλεις κεκάκια, μάφινς ή άλλα φαγώσιμα δωράκια μέσα πολύ πολύ όμορφα και φθηνά ;)

Χρύσα εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω δει εγκληματικότητα ή κοινωνική αναταραχή στην Αθήνα, τουλάχιστον όχι στις περιοχές που κινούμαι. Βέβαια δεν έχω περάσει από τις υποβαθμισμένες περιοχές του Πειραιά, εκεί ενδεχομένως τα πράγματα να είναι αλλιώς. Βασικά κάνω αυτό που κάνω και στο Λονδίνο, επιλέγω να ζω και να εργάζομαι σε καλές περιοχές και αγνοώ τις υπόλοιπες.

Αν όταν λες ρακοσυλλέκτες εννοείς ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, αυτοί υπήρχαν στην Αθήνα και πριν από 20 χρόνια, απλά τότε τα ΜΜΕ δεν ασχολούνταν μαζί τους και ο κόσμος επί τω πλείστον έκλεινε τα μάτια του. Για να πω την αλήθεια δεν έχω δει πρόσφατα. Αυτό που έχω δει είναι ρακοσυλλλέκτες ανακυκλώσιμων υλικών. Τέτοιοι υπάρχουν πολλοί πλέον, αλλά γιατί ενοχλούν; Και χρήματα βγάζουν και έργο επιτελούν. Καταλαβαίνω βέβαια ότι δεν είναι ευχάριστοι στο μάτι...

Επίσης έχω δει κόσμο να μαζεύει φρούτα και καρπούς από τα δέντρα - ελιές, λεμόνια, νεράντζια, ρόδια, σύκα - κάτι που παλιότερα δεν το έβλεπες, αλλά ούτε κι αυτό είναι κακό. Αντιθέτως γλιτώνουμε τα σάπια από τα πεζοδρόμια ;)

Σχετικά με τις κλοπές, να ρωτήσω κάτι; Δεν είσασταν στην Αθήνα τη δεκαετία του 1990; Δεν θυμόσαστε τι γινόταν; Στη γειτονιά μου μόνο είχαν ανοίξει γύρω στα 20 σπίτια. Και πιο πριν, τη δεκαετία του 1980, που δεν τολμούσες να κυκλοφορήσεις στο δρόμο με τσάντα στον ώμο από το φόβο των τσαντάκηδων; Πώς είναι δυνατόν να παρουσιάζετε την εγκληματικότητα τώρα ως κάτι πρωτόγνωρο;

Βρε μήπως είσαστε όλες 20 χρονών και δεν τα θυμόσαστε αυτά γιατί ήσασταν αγέννητες; Πφφφφ :P

Αλλά και για την Αγγλία που τη συγκρίνετε τόσο ευνοϊκά με την Ελλάδα, ειδήσεις δεν βλέπετε; Εφημερίδες δεν διαβάζετε; Πώς είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι είσαστε πιο ασφαλείς εδώ, σε μια χώρα με υψηλή εγκληματικότητα, για να μην μιλήσω γενικότερα για παραβατικότητα; Βγείτε μερικά βράδυα έξω σε κέντρο πόλης, περπατήστε νύχτα, πάρτε λεωφορείο ή τρένο γύρω στα μεσάνυχτα και ελάτε μετά να μου πείτε ότι είσαστε ασφαλείς στην Αγγλία...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Θα γίνω λίγο κακια τώρα :rolleyes::tongue: με "επαφες" καταφερατε κ βρηκατε δουλιτσα ε; κοινώς βισματακι; χαχαχα

Φέρυ από την εμπειρία μου το βισματάκι παίζει πάρα πολύ σε δύο τομείς: στο δημόσιο και στα πανεπιστήμια (όχι μόνο της Ελλάδας).

Δεδομένου ότι δεν έχεις δουλέψει ποτέ στην ελεύθερη αγορά, δεν μου κάνει εντύπωση που νομίζεις ότι όλος ο κόσμος είναι ένα τεράσιο δημόσιο-πανεπιστήμιο.

Εκτός αν απλά δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει η λέξη "βισματάκι"??

Φέρυ από την εμπειρία μου το βισματάκι παίζει πάρα πολύ σε δύο τομείς: στο δημόσιο και στα πανεπιστήμια (όχι μόνο της Ελλάδας).

Mpa mhn to les auto. pleon paizei para polu kai sthn "eleu8erh" agora.

egw exw arketous filous pou vrhkan th douleia tous apo visma se diafores idiwtikes etaireies

exw vevaia kai merikous pou th vrhkan apo reference to opoio sumfwnw oti einai kai diaforetiko kai 8emuto. an kaneis kala th douleia sou polu pi8anon na se susthsoun kai na se empisteutoun.

den mporw na genikologhsw gia thn agglia giati den xerw pantws osoi gnwrizw edw (oxi polu kosmo omologoumenos :) ) vrhkan douleia xwris visma.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Δεδομένου ότι δεν έχεις δουλέψει ποτέ στην ελεύθερη αγορά, δεν μου κάνει εντύπωση που νομίζεις ότι όλος ο κόσμος είναι ένα τεράσιο δημόσιο-πανεπιστήμιο.

Lol who told you this? Δεν θυμάμαι να σου έχω στείλει το βιογραφικό μου χαχαχαχα

Lol who told you this? Δεν θυμάμαι να σου έχω στείλει το βιογραφικό μου χαχαχαχα

Εσύ τα λες, αλλά μετά τα ξεχνάς :P

Πάντως δεν θα παρεξηγηθώ αν με διορθώσεις απαριθμώντας όλες τις εταιρίες του ιδιωτικού τομέα στις οποίες έχεις εργαστεί παράλληλα με την ακαδημαϊκή σου καριέρα.

Mpa mhn to les auto. pleon paizei para polu kai sthn "eleu8erh" agora.

egw exw arketous filous pou vrhkan th douleia tous apo visma se diafores idiwtikes etaireies

Πώς γίνεται αυτό Νατάσα; Μπορείς να πας φυτευτός σε μια εταιρία, χωρίς κανένα έλεγχο προσόντων, μόνο και μόνο επειδή γνωρίζεις κάποιον; Αν ας πούμε εγώ έχω έναν γνωστό σε μια εταιρία, μπορεί να με βάλει σε μια θέση με το καλημέρα σας; Όποια θέση θέλω εγώ ή υπάρχουν περιορισμοί;

Γιατί αν με το βύσμα εννοούμε προσλαμβάνω κάποιον γνωστό μου αντί να μπω σε διαδικασία συνεντεύξεων με άγνωστα άτομα, αυτό γίνεται συχνά-πυκνά και στην Αγγλία.

Η Κορνουάλη ήταν ΤΕΛΕΙΑ! Αξίζει να πας κι ας είναι μακριά, μόνο να πετύχεις καλό καιρό. Ως περιοχή, είναι η μοναδική στην Αγγλία που έχει "άρωμα Ελλάδας".

Νομιζω το τι λέμε στο φόρουμ Μπιγκι αγαπητή δεν είναι παντα όλη μας η ζωή σωστα; μοιραζομαστε οτι νομίζει ο καθένας πρέπον ;) επίσης κάνοντας κάποιος ακαδημαϊκή καριέρα δεν σήμαινει πως δεν έχει επαφη με το industry. Κ θα έπρεπε να το γνωρίζεις πως δουλεύει το αγγλικό σύστημα ;)

Πέρα από αυτό δεν το πιστεύω οτι παλι ενα σχόλιο (δικο μου αυτή τη φόρα) έχει φέρει τα πανω κάτω Χεχε.

Παλι καταληγουμε σε συγκρίσεις. Μακάρι Ολος ο κόσμος βρε παιδια να έχει δουλεια κ πανω απ ολά να ξυπνάει χαρουμενος το πρωί. Κ φυσικά οπου είναι ο καθένας να είναι καλά...όλα τα αλλά είναι ψιχουλα. Οι εποχες αλλάζουν κ αν οσες είστε Ελλάδα αλλαγές δεν βλέπετε είναι καλο θα έλεγα. Εγώ δυο μηνες που εκατσα κα ω στεναχωρεθηκα πολύ κ δεν ζω κ αθηνα έτσι. Παράλληλα όμως αλλάζει κ η Αγγλία. Αλλάζει ο κόσμος Ολος. Μα εθατε καλά εσείς κ οι οικογένειες σας πάνω απ όλα.

Πηγατε τα παιδια σας σινεμά να δουν τα planes? Σκοπεύω να πάω τον γιο μου το Σαββάτο κ λέω αν έχετε προσωπικά reviews να κανετε χαζα.βέβαια φοβάμαι το τι μπορεί να ακολουθήσει, να μεταβουμε απο τον Μακουίν στα αεροπλάνα.....ααααχ τσεπουλα μουυυυ χαχαχα

Διαφημίσεις

Νομιζω το τι λέμε στο φόρουμ Μπιγκι αγαπητή δεν είναι παντα όλη μας η ζωή σωστα; μοιραζομαστε οτι νομίζει ο καθένας πρέπον ;) επίσης κάνοντας κάποιος ακαδημαϊκή καριέρα δεν σήμαινει πως δεν έχει επαφη με το industry. Κ θα έπρεπε να το γνωρίζεις πως δουλεύει το αγγλικό σύστημα ;)

Το γνωρίζω πολύ καλά γι' αυτό ξέρω ότι άλλο πράγμα είναι "έχω επαφή με το industry" και τελείως άλλο κάνω καριέρα στον ιδιωτικό τομέα (χωρίς τις ακαδημαϊκές πλάτες, οι οποίες κακά τα ψέματα είναι φαρδιές).

Το ότι πάλι ένα δικό σου σχόλιο προκαλεί αντιδράσεις δεν είναι καθόλου περίεργο. Παλιά μου τέχνη κόσκινο :P

Πάντως θα συμφωνήσω απόλυτα ότι όλα αλλάζουν. Τέσσερις μήνες μόνο έλλειψα από την Αγγλία, αλλά με την επιστροφή είδα πολλές αρνητικές αλλαγές, ακόμα και σε μέρη που δεν το περίμενα.

Το γνωρίζω πολύ καλά γι' αυτό ξέρω ότι άλλο πράγμα είναι "έχω επαφή με το industry" και τελείως άλλο κάνω καριέρα στον ιδιωτικό τομέα (χωρίς τις ακαδημαϊκές πλάτες, οι οποίες κακά τα ψέματα είναι φαρδιές).

.

παντως ασε την καριερα μου στην ακρη...δεν θα μαθεις περισσοτερα για οσα εχω κανει απο οσα εχω πει μεχρι στιγμης :) μακαρι κ ο ακαδημαικος τομεας παντως να μην εχει προβληματα στο μελλον...αυτη τη στιγμη επονται πολλες μα πολλες αλλαγες κ στον τομεα αυτον. τα academic reviews εχουν παρει φωτια. τα redundancies ειναι κ αυτα παρα πολλα. κ που δεν υπαρχει κριση πειτε μου!!!!! :|:neutral::|:neutral:

biggi mou oi politikoi pleon xrhsimopoioun thn epirroh tous perissotere stous diaforous epixeirhmatikous kladous.

stis de trapezes polu suxna paizei to visma.

to xeka8arisa de enow to na valeis kapoion gnwsto pou sou kanei, enow to na valeis ena gnwsto xwris na exeis idea an sou kanei alla 8eleis na euxaristhseis kapoion kai les ok den peirazei 8a ma8ei.

anway kalws exei douleia o ka8enas. h anergia einai kako pragma.

h krish ontws uparxei pantou alla, milontas gia mena kai mono, de menw edw mono epeidh exw douleia or epeidh de vriskw sthn ellada miaas kai afhsa mia arketa kalh douleia sthn ellada kai xerw pws an gurisw standard 8a vrw douleia me sxetika kala lefta. einai o klados mou tetoios

yparxoun alloi logoi pou me kanoun na xairomai pou efhga mias kai h krish htan h aformh

uDLqp1.png

h krish ontws uparxei pantou alla, milontas gia mena kai mono, de menw edw mono epeidh exw douleia or epeidh de vriskw sthn ellada miaas kai afhsa mia arketa kalh douleia sthn ellada kai xerw pws an gurisw standard 8a vrw douleia me sxetika kala lefta. einai o klados mou tetoios

yparxoun alloi logoi pou me kanoun na xairomai pou efhga mias kai h krish htan h aformh

Υπάρχουμε κ εμείς που μας αρέσει εδώ χαχαχα ;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...