Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Ίσλα σε καταλαβαίνω, γιατί έχω παρόμοια εμπειρία! Όταν το είπα στον GP μου, μου είπε να κάνω επίσημη καταγγελία. Το ίδιο προτείνω να κάνεις κι εσύ.

Οι κοπέλες που κάνουν τις αιμοληψίες δεν είναι νοσοκόμες. Συνήθως έχουν παρακολουθήσει ένα διήμερο σεμινάριο για να μάθουν να παίρνουν αίμα κι αυτό είναι όλο. Οπότε μην περιμένετε να σας απαντήσουν γιατί και πώς και τι θα γινόταν αν... απλά δεν ξέρουν!

Κατά τ' άλλα ετοιμαζόμαστε για διακοπές (γιούπιιιιιιι) και ανυπομονώ να κολυμπήσω σε ζεστή θάλασσα, να μπω ολόκληρη στο νερό, να νιώσω τον ήλιο στο κορμί μου! Ωραίο το καλοκαίρι φέτος αλλά σύντομο βρε κορίτσια. Ωραίες και οι αγγλικές παραλίες, αλλά μόνο για πλατσούρισμα. Δεν μου φτάνει, θέλω παραπάνω. Πώς θα βγάλουμε το χειμώνα;

Βέβαια υπάρχει η προοπτική μιας δουλειάς στην Ελλάδα, θα κάνω τις επαφές μου τον Σεπτέμβρη και ίσως με λίγη τύχη να μην χρειαστεί να ζήσουμε άλλο αγγλικό χειμώνα ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα κανω, Marija μου και απο την επομενη φορα θα ρωταω αν την καθαρισουν απο πριν.

Ελενη κι εγω το ειδα αυτο για τα αποτελεσματα, αλλα ο υπολοιπος ιατρικος κοσμος γιατι πραττει αλλιως; κι αν υπαρξει καποια μολυνση;

Mην ανησυχεις Ισλα , ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα να συμβει κατι τετοιο ειδικα εφοσον η βελονα ειναι καθαρη.

Μαριζα με το καλο ευχομαι! Και καλα η πιθανοτητα ενος νεου χειμωνα...η πιθανοτητα ενος αγγλικου καλοκαιριου δε σε τρομαζει περισσοτερο? Και μην κοιτατε φετος..απο οτι διαβασα ηταν το πρωτο "ζεστο" καλοκαιρι απο το 2003! Περσυ κ προπερσι ηταν μες στη βροχη κ τη συννεφια για να μην αναφερω το 2007 με τις πλημμυρες..:?

Η προοπτικη ειναι για δουλεια για σενα η' τον αντρα σου?

Eleni

bd5c7983f7.png

Δεν ξέρω τι καιρό είχατε στο Λονδίνο πέρυσι το καλοκαίρι πάντως εμείς εδώ στο West Country είχαμε πηξει στη βροχή. Είχα και άδεια μητρότητας και την ένιωθα τη βροχή στο πετσί μου όλη μέρα στο σπίτι, ώσπου απηυδυσα. Εβγαζα τον μεγάλο με overall στα πάρκα και το μωρο με το αδιάβροχο του καροτσιου.

Marija εύχομαι όλα να πανε κατ' ευχην. Το θέμα της εύρεσης εργασίας είναι σίγουρα πολυ σημαντικό, να ρωτήσω όμως αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, οι αλλεπάλληλοι φόροι, η κοινωνική αναταραχή, η αυξημένη εγκληματικότητα και η ανασφάλεια του αν θα έχεις τη δουλειά σου και αύριο δεν σας προβληματίζουν; Σε ρωτάω γιατί και ο άντρας μου και εγω ζούμε με το όνειρο να γυρίσουμε όταν οι συνθήκες θα μας το επιτρέπουν και αυτή την περίοδο θεωρούμε ότι ακόμη και αν βρίσκαμε δουλειές και οι δυο δεν θα επιστρέφαμε άμεσα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι καιρό είχατε στο Λονδίνο πέρυσι το καλοκαίρι πάντως εμείς εδώ στο West Country είχαμε πηξει στη βροχή. Είχα και άδεια μητρότητας και την ένιωθα τη βροχή στο πετσί μου όλη μέρα στο σπίτι, ώσπου απηυδυσα. Εβγαζα τον μεγάλο με overall στα πάρκα και το μωρο με το αδιάβροχο του καροτσιου.

Marija εύχομαι όλα να πανε κατ' ευχην. Το θέμα της εύρεσης εργασίας είναι σίγουρα πολυ σημαντικό, να ρωτήσω όμως αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, οι αλλεπάλληλοι φόροι, η κοινωνική αναταραχή, η αυξημένη εγκληματικότητα και η ανασφάλεια του αν θα έχεις τη δουλειά σου και αύριο δεν σας προβληματίζουν; Σε ρωτάω γιατί και ο άντρας μου και εγω ζούμε με το όνειρο να γυρίσουμε όταν οι συνθήκες θα μας το επιτρέπουν και αυτή την περίοδο θεωρούμε ότι ακόμη και αν βρίσκαμε δουλειές και οι δυο δεν θα επιστρέφαμε άμεσα.

Χρυσσα εξαρταται μαλλον απο το που μενεις μιλωντας για εγκληματικοτητα..το ιδιο και για την κοινωνικη αναταραχη...εγω ως προς αυτα τα δυο δε βλεπω τεραστια διαφορα απο παλια..οι φοροι ασφαλως ειναι ενα θεμα, οπως και η ανασφαλεια για το μελλον αν και το δευτερο πιστευω ισχυει και στην Αγγλια.

Νατασσα εγω παντως δε θυμαμαι και κανα σουπερ καλοκαιρι περσυ. Αλλα ενταξει δεν ηταν και το χειροτερο που χω ζησει. Μετα απο 13 χρονια εκει εχω ζησει πολυ χειροτερα. Εεεχεις ακομα μελλον να συζητας για καλοκαιρια και καιρο,,...

Eleni

bd5c7983f7.png

Εχεις ένα δίκιο, μιας και έφυγες απο Bradford και επέστρεψες Κρήτη. Εγω επειδή είναι να φύγω απο το χωριό με τις αγελάδες και τα προβατάκια για να επιστρέψω (οπότε συμβεί) Αθήνα το θέμα της εγκληματικότητας το σκέφτομαι σοβαρά. Κυρίως αν είναι να επιστρέψω στις υποβαθμισμένες γειτονιές του Πειραιά όπου μεγάλωσα. Τον Μάιο με είχε πιάσει η καρδιά μου βλέποντας ρακοσυλλεκτες να ψάχνουν τα σκουπίδια. Και απο ληστείες, μπορω να σου πω ότι πέρυσι άνοιξαν το σπίτι του πατέρα μου, το σπίτι μιας καλής φίλης και έκλεψαν το αυτοκίνητο του γαμπρού μου (στη Γλυφάδα σημειωτέον).

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Το να μενεις Αθηνα το θεωρω κ εγω επικυνδινο και δε θα το προτιμουσα σε καμμια περιπτωση. Πιστευω οτι εχει πολλα αρνητικα τα οποια πχ με ενοχλουσαν στην Αγγλια. Το οτι για να παω δουλεια στις 8 κ μιση παραδειγμα επρεπε να ξεκινησω απο το σπιτι μου απο τις 6 με ενοχλουσε απιστευτα. Το οτι η κινηση στην εθνικη ηταν συνεχεια αυξημενη και υπηρχαν συνεχεια ατυχηματα επισης. Το οτι ανοιγαν για παιχνιδακι ολα τα σπιτια της γειτονιας και δεν τολμουσες να βγεις απο το σπιτι μετα τη δυση του ηλιου ηταν ενα συνεχες αγχος. Πιστευω αν ειχα συνηθισει απο Αθηνα ολα αυτα να μη με πειραζαν αλλα επειδη ειχα συνηθισει αλλιως δε μπορεσα να προσαρμοστω.

Ισως αν κοιτουσατε καποια αλλη περιοχη και οχι Πειραια να ηταν πολυ καλυτερα...

Eleni

bd5c7983f7.png

Οι δουλειές μας είναι "γραφείου" απ' αυτές που τυπικά βρίσκεις στην ευρύτερη Αθήνα, οπότε δεν νομίζω να κοιταζαμε κάτι εκτός Λεκανοπεδίου. Οσο για την εγκληματικότητα, πιθανά να είναι χαμηλότερη στην Κηφισιά απο ότι στον Πειραιά, αλλα δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε οικονομικά να μείνουμε σε τόσο ακριβή περιοχή, ούτε αν αυτό τελικά θα ήταν αρκετό να νιώθω ασφαλής. Τέλος πάντων, για μας μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή λόγω συνθηκών, χαίρομαι όμως πολυ για το ότι ούτε εσύ, ούτε η Biggi το μετανιωσατε και που η Marija φαίνεται ότι είναι κοντά.

Hello girls! Τί κάνετε;;

Έχω ερώτηση...(τί πρωτότυπο!)

Θέλω να κάνω τρουφάκια και να τα πάω δώρο. Έχετε καθόλου υπόψην που μπορώ να βρω κουτί με υποδοχές μέσα(όπως είναι για τα μάφιν πχ.) ώστε να είναι ευπαρουσίαστα; Κοιτάω στο ebay αλλά το μόνο που βρήκα όπως περίπου το φαντάζομαι είναι αυτό:

http://www.ebay.co.uk/itm/5-X-WINDOW-CHOCOLATES-SWEETS-GIFT-PARTY-BOXES-RIBBON-FAVOURS-TRUFFLES-CAKE-/261252577966?pt=UK_Home_Garden_Celebrations_GiftWrapping_ET&hash=item3cd3ddfaae

Edit: Άκυρο τελικά θα χρησιμοποιήσω απλά κουτιά που βρήκα! Χμμμ να κάνω τρουφάκια τελικά ή να τα κάνω cake pops???

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι αν θες να συνεχίσεις την δουλειά σου η καριέρα σου Αττική θα καταλήξεις. Γι αυτό κιόλας η μίση Ελλάδα μένει εκεί; στο Ηνωμένο Βασίλειο σου δίνονται πολύ μεγαλύτερες επιλογές στο να μείνεις σε μια πόλη πιο "επαρχιακή" κ να εχεις μια δουλειά που σου αρέσει.

Θα γίνω λίγο κακια τώρα :rolleyes::tongue: με "επαφες" καταφερατε κ βρηκατε δουλιτσα ε; κοινώς βισματακι; χαχαχα

Με το καλο Marija

Με βυσμα Φερυ βρισκουν μαλλον οι αχρηστοι...Δε ξερω κιολας ποσα χρονια λειπεις αλλα με τη δεδομενη κριση τον καθενα τον ενδιαφερει ο υπαλληλος που του αποδιδει περισσοτερο. Δεν τρεχουν λεφτα απο τα μπατζακια να τα σπαταλαει στον καθε απαιδευτο χωρις μυαλο και δεξιοτητες. Εσυ μαλλον στο 80 εχεις μεινει:mrgreen:

Στην Αγγλια ειχα βρει δουλεια ως επι το πλειστον απο επαφες που εκανα στα σχολεια διοτι απο τα 300 βιογραφικα που θα δουν σαφως και θα επιλεξουν καποιον που τον ξερουν και ξερουν οτι ειναι καλος παρα ενα εντελως ασχετο. Οποτε οταν πηγαινα σ ενα σχολειο μετα με ξαναζητουσαν..θεωρω λοιπον οτι δεν καθονταν να κοιτανε οοολα τα βιογραφικα καθε μερα απλα ζητουσαν τον καθηγητη που ξερουν και τους εχει ξανακανει δουλεια.

Τωρα βεβαια επειδη εγω τα λεω εξω απο τα δοντια, καταλαβαινω οτι βρηκες προφαση να προσβαλλεις, "με το γαντι" οπως εσυ θεωρεις γτ μαλλον νομιζεις τον υπολοιπο κοσμο ηλιθιο. Δε πειραζει, εγω προσωπικα δε κραταω κακια, αλλωστε τα κακεντρεχη σχολια μονο ζηλια δειχνουν.Καλημερα κ σε σενα:P

Eleni

bd5c7983f7.png

Πωπω βρε Ελένη συγνώμη που σε ταραξα...αστείο ηταν...μπορούσες να το αγνοησεις ξέρεις κ όχι να ταραχτεις τόσο. Ζήλια δεν νομιζω οτι με εκφράζει κ τουλαχιστον να μην χαρακτηριζεις κάποιον ;) μακαρι όλοι να μένουμε εκεί που επιθυμούμε έχουμε πει κ να κάνουμε δουλείες που μας κανουν να χαμογελαμε το πρωί που ξυπνάμε. Επίσης επέτρεψε μου να διαφωνησω οτι αύτη κυρίως τη στιγμή το μέσον παιζει τρέλλα στην Ελλάδα κ το γνωρίζω παρα πολύ καλά. Αυτό δεν σημαίνει οτι το χρησιμοποιούν μονο οι άχρηστοι, ποτέ δεν ίσχυε αυτό 100%. Η ξαδέρφη μου έφυγε απο Αγγλία κ μπήκε στο πανεπιστήμιο Αθήνας επειδή ακριβως είχε βισμα...μονο ;χρηστοι δεν ηταν

Ελπίζω να σε καλυψα κ πανω απ όλα να σε ηρεμησα οτι δεν προσεβαλλα κανέναν

εχεις μπερδεψει το "βυσμα" με τα references. Καταρχην για μεταγγραφες απο πανεπιστημιο δε συζηταμε ειναι εντελως αλλη υποθεση εκει δε μιλαμε καν για αγορα εργασιας. Στην αγορα εργασιας πρεπει να αποδωσεις, και αν δεν αποδωσεις παιρνεις ποδι. Simple as that. Τωρα αν εχεις τα προσοντα και τις ικανοτητες και καποιος γνωστος ψαχνει υπαλληλο ειναι δεδομενο οτι θα σε προτιμησει οχι για να σε "ευχαριστησει" αλλωστε οι εποχες ειναι δυσκολες, ο καθενας κοιταει το δικο του καλο. Θα σε προτιμησει γιατι ειναι καλυτερο να παρεις καποιον που ξερεις οτι ειναι εργατικος, εντιμος, κλπ παρα καποιον που δεν ξερεις.

Το ιδιο ακριβως συμβαινει με τις συστατικες επιστολες στην Αγγλια που αν δε σε ξερει μια εταιρεια ζηταει επιστολες ειτε απο εργοδοτη ειτε απο καποιον που σε γνωριζει, γιατι δε μετρανε μονο τα προσοντα μετραει και ο χαρακτηρας ενος ατομου.

Επομενως, βρισκω εντελως ακαιρο κ ατοπο να λες "βυσματακι ε?βυσματακι" γιατι θα ηταν οσο γελοιο ειναι να σε ρωτησω "Φερυ εδωσες συστατικες για να σε παρουν στη δουλεια?"

Αν ηταν πλακα εμενα δε μου φανηκε, τι να πω ισως οι ορμονες της εγκυμοσυνης να με κανουν ευεξαπτη. Κ παλι καλημερα σε ολους.

Eleni

bd5c7983f7.png

Εντάξει παίζουμε με τις λέξεις παλι. Τέτοια ξεσπάσματα Ελένη δεν κάνουν σε κανέναν καλό. Δεν θα κάτσω να πως κ γιατί άλλα στην περιπτωση της ξαδέρφης κ αλλες φυσικά που ξέρω, μπήκαν με βύσμα. Άλλο συστατική, άλλο σου δίνω δουλεια επειδή σε ξέρω κ σε συμπαθω. Εγώ ναι έδωσα συστατικές, πέρασα απο συνέντευξη με αλλους 4 κ τα ίδια κ ο άντρας μου παράδειγμα που πρόσφατα μονιμοποιήθηκε κ αυτος ως λέκτορας σε άλλο πανεπιστήμιο όμως. Κάλο κυριακάτικο μεσημέρι

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...